Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei de Migdale dulci rafinat - Mayam

Ulei de Migdale dulci rafinat - Mayam


Ulei de Migdale dulci rafinat - Mayam


Producător: Mayam

Ofertă! + 1 Seringa sterila de 2 ml Cadou
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil

11.45Lei
buc.

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.


Prezentare Ulei de Migdale dulci rafinat - Mayam:

Ulei de Migdale dulci rafinat - Mayam

Uleiul de migdale este unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient recomandat pentru orice tip de piele in special cea uscata,
delicat, hranitor si calmant, ideal si pentru pielea sensibila sau fragila.

Migdalul este un pom fructifer cultivat pentru calitatile deosebite ale samburilor pe care le ofera, folosite atat in gastronomie cat si in cosmetica. Fructele sale alungite contin un sambure tare si usor dulceag, cu o aroma specifica. Speciile de migdali difera in functie de scopul cultivarii si de zona in care c resc . Migdalul este cultivat astazi in special in tinuturile insorite si calduroase din Spania,California, Italia si China.
Utilizat inca din antichitate de catre egiptenii din inalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte si din aplicatiile cosmetice ale zilelor noastre. Uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele. Deoarece se absoarbe lent in piele, reprezinta o buna baza de masaj si purtator de principii active din uleiurile esentiale si diversele ingrediente cosmetice.
Metoda de obtinere: prin presare din samburii de migdale, urmata de rafinare si filtrare.
Zona geografica de provenienta: Maroc.
Prezentare: lichid limpede, usor galbui, miros uleios caracteristic.
Ambalaj: flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil.

Pe piele: absorbtie lenta, senzatie destul de grasa, slab-comedogenic*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura a unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Proprietati:
- emolient, hidratant
- hranitor
- regenerant
- usor antiinflamator
- contribuie la integritatea barierei de protectie a pielii
- catifelant, delicat
- calmant, inclusiv pentru mancarimi

Recomandari in cosmetica:
- masaj facial si corporal
- piele deshidratata, aspra, crapata
- ten uscat, deshidratat
- demachiere
- piele sensibila, delicata
- diminuarea cearcanelor si ridurilor
- dizolvarea crustelor de lapte la bebelusi
- ingrijirea pielii gravidelor (vergeturi preventiv)
- ameliorarea iritatiilor si a mancarimilor
Sinergii speciale:
- combinat cu apa de neroli pentru un demachiant bifazic
- combinat cu ulei esential de lavanda si bisabolol pentru calmarea pielii afectate de iritatii sau soare
- combinat cu unt de shea si ulei de rosa mosqueta pentru o compozitie de prevenire a vergeturilor
- impreuna cu ulei de ricin si ulei esential de ylang-ylang pentru ingrijirea parului uscat
- cu ulei esential de lamaie verde pentru unghii si cuticule
- cu ulei de caise si ulei esential de geranium pentru un ulei facial potrivit tenului uscat
- cu ulei de borago si ulei esential din seminte de morcovi/iasomie pentru un ulei de frumusete (de noapte)
- cu ulei de avocado, ulei esential de rozmarin si menta pentru masaj fortifiant al picioarelor, inclusiv reflexoterapie
- cu ulei de vanilie si parfumant flori de tiare pentru masaje cu feeling exotic
Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.

Ingrediente (INCI): prunus amygdalus dulcis oil

Aplicatii cosmetice:
- se poate utiliza ca atare, nediluat
- combinat cu o apa florala pentru un demachiant bifazic
- combinat cu uleiuri esentiale specifice si alte uleiuri vegetale pentru masaj
- ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea zonei ochilor
- ca ingredient in lotiuni si lapte de corp
- ca ingredient in creme si lotiuni pentru ingrijirea tenului uscat
- lotiuni sau lapte demachiant pentru orice tip de ten
- creme de noapte
- masajul bebelusului (dupa masaj se clateste sau se face un dus pentru a elibera pielea ca sa respire)
- inclus in balsamuri capilare si masti protectoare pentru par uscat

Date de siguranta: non-iritant, non-sensibilizant. A se evita de persoanele alergice la oleaginoase. Uz extern.

Prezentare:
100 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   ulei vegetal emolient     piele crapata     ten deshidratat     emolient     catifelant     vergeturi de sarcina    


1416 persoane au fost interesate de produsul Ulei de Migdale dulci rafinat - Mayam.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei de Migdale dulci rafinat - Mayam. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei de Migdale dulci rafinat - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei de Migdale dulci rafinat - Mayam are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

E bine să știi!
Prepararea unui mascara natural
Produsele mascara sau rimel sunt produse de machiaj al genelor, cu rol de colorare, alungire, ingrosare si definire.
Reguli pentru prepararea cosmeticelor la domiciliu
Pentru prepararea in siguranta a cosmeticelor la domiciliu trebuie repsectate cateva reguli, asa numite "de buna practica".

Întreabă Farmacistul despre Ulei de Migdale dulci rafinat - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Erectie slaba
Erectie slaba

Buna ziua,tinand cont ca am diabet pot folosi spray EROS EROTIC HERBS ... Buna ziua! Da, puteti folosi acest spray. Verificati sa nu contina za ...


Sfatul farmcistului coji dupa ureche si pe scalp
coji dupa ureche si pe scalp

Buna ziua Va rog ff mult daca se poate da un trtament pentru coji pe s ... Buna ziua! Va recomand samponul Psoriane anti-scuame, se lasa 10 minu ...


Sfatul farmcistului erectie slaba
erectie slaba

Am 54 ani ,am diabet tip 2 nu am avut probleme cu tensiunea ,dar intr- ... Buna ziua! Avand in compozitie ginseng rosu, care paote determina cre ...



Sfatul farmcistului Fibrom uterin
Fibrom uterin

Am un fibrom uterin mic. Mi am cumparat bratara magnetica dar m am bal ... Buna ziua! Daca sunteti sigura ca balonarea a fost cauzata de purtatu ...