Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Căutarea dvs. după radioactivitate


1 produse găsite!

Iod Forte 600 - Parapharm
Iod Forte 600 - Parapharm, 30 capsule

de la Parapharm
Tiroida
30% Reducere
15.95lei


Prospecte medicamente radioactivitate


Prospect ilLuzyce
ilLuzyce este o solutie care contine o forma radioactiva a lutetiului (177Lu) care se utilizeaza pentru marcarea radioactiva a altor medicamente.
Prospect MONIYOT-131 14,8-3700 MBq/ml solutie orala pentru uz terapeutic
Acest medicament este un medicament radiofarmaceutic utilizat doar in scop terapeutic.
Prospect Iodura de sodiu [131 I]
Acest medicament este utilizat numai pentru diagnostic.
Prospect ULTRATECHNEKOW FM
Acest medicament este utilizat numai pentru diagnostic.
Prospect Poltechnet 8,0- 175 GBq generator de radionuclizi
Acest medicament este un produs radiofarmaceutic destinat exclusiv diagnosticarii.
Prospect POZITRONSCAN-FDG solutie injectabila
Acest medicament este un medicament radiofarmaceutic utilizat numai in scop diagnostic.
Prospect Fludeoxyglucose Biont
Acest medicament este un medicament radiofarmaceutic destinat numai pentru investigatii diagnostice.
Prospect Tektrotyd
Acest medicament este un medicament radiofarmaceutic utilizat pentru identificarea (diagnosticarea) unor afectiuni medicale.
Prospect FID-NA-131I-T 37-5500 MBq
Acest medicament este un produs radiofarmaceutic exclusiv terapeutic. Capsulele, care contin cantitati diferite (activitate) de iodura de sodiu (131I) sunt administrate pe cale orala pentru tratarea bolilor tiroidiene.
Prospect FID-MIBI 1mg
Acest medicament este utilizat numai in scop diagnostic.
Prospect Drytec 2,5
Acest medicament este un produs radiofarmaceutic utilizat numai pentru diagnostic. Drytec este folosit pentru a ajuta la identificarea bolii.
Prospect NanoScan 500 micrograme
Acest medicament este un medicament radiofarmaceutic destinat exclusiv diagnosticarii. Inaintea administrarii medicamentului NanoScan, medicul va va explica procedura pe care o veti urma, precum si in ce consta medicamentul radioactiv care va va fi administrat.
Prospect NANOCOLL 500 micrograme
Acest medicament este utilizat numai pentru diagnostic. Acesta este folosit doar pentru a ajuta la identificarea bolii. Nanocoll este un medicament ‚radiofarmaceutic’.
Prospect Myoview 230 micrograme
Acest medicament este utilizat numai pentru diagnostic. Este folosit doar pentru a ajuta la identificarea bolii.Myoview este un medicament ‘radiofarmaceutic’. Este administrat inaintea unei scanari si ajuta o camera speciala utilizata in scanare sa vada in interiorul unei parti a corpului.
Prospect MONTEK 10-40 GBQ
Acest medicament este un medicament radiofarmaceutic utilizat numai in scop de diagnostic. MONTEK este un generator de technetiu (99mTc) , adica un dispozitiv care se utilizeaza pentru obtinerea solutiei injectabile de pertechnetat de sodiu (99mTc).
Prospect METASTRON 37 MBq
Metastron este un medicament ‘radiofarmaceutic’utilizat doar pentru terapie. Contine o substanta activa denumita ‘clorura de strontiu’.Poate fi utilizat pentru reducerea durerii din oase, care poate sa apara daca aveti cancer de prostata.
Prospect MAASOL 1,75 mg/flacon
Acest medicament este utilizat numai pentru diagnostic. Acesta este utilizat numai pentru a ajuta la stabilirea diagnosticului afectiunii dumneavoastra. Acesta va este administrat inaintea unei examinari prin scanare si utilizand aparate speciale, ajuta la vizualizarea unei parti din interiorul corpului dumneavoastra.
Prospect FLUDEOXIGLUCOZA (18F) MONROL 200-2200 MBq/ml
Acest medicament este un produs radiofarmaceutic destinat numai pentru investigatii diagnostice. Substanta activa continuta de Fludeoxiglucoza (18F) Monrol este fludeoxiglucoza (18F) si este menita sa capteze imagini radiografice ale unor parti ale corpului dumneavoastra.
Prospect Lutathera
Lutathera este un medicament impotriva cancerului utilizat pentru tratarea tumorilor intestinale numite tumori neuroendocrine gastro-entero-pancreatice (TNE-GEP).
Prospect Technescan DMSA 1,2 mg kit pentru preparat radiofarmaceutic
Acest medicament este un preparat radiofarmaceutic utilizat numai pentru diagnostic.

Articole radioactivitate


Scanarea cu radionuclizi (colecistoscintigrafia)
Aceasta investigatie foloseste o substanta marcata cu radioactivitate temporara, care este captata rapid si exclusiv de ficat si apoi excretata in sistemul duetelor biliare.
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Stressclin neuro și magnerot
Stressclin neuro și magnerot

Se poate lua stressclin neuro și magnerot? Pe ce perioada? ... Buna ziua! Cele doua suplimente pot fi administrate concomitent intru ...


Sfatul farmcistului Tarate de psilium pt copil de 3 ani?
Tarate de psilium pt copil de 3 ani?

Buna ziua! Imi puteti spune daca este bine sa ii administrez fetitei n ... Buna ziua! Consider ca este prea mica pentru acest remediu, mai ales ...Sfatul farmcistului Bună seara!!
Bună seara!!

Bună! Am o întrebare dacă se poate sa mă ajutați s ... Buna ziua! Aveti nevoie de o perioada de repaos de aproximativ 2 sapt ...


Sfatul farmcistului Spray-ul Eros
Spray-ul Eros

Va salut! Am folosit timp de aproape o luna spray-ul, si pot spune ca ... Buna ziua! Dupa o pauza de 3 saptamani puteti sa refolositi spray-ul ...


Sfatul farmcistului Erectie de lunga durata
Erectie de lunga durata

Ce recomandati sa aleg intre Erecta si Sex Power? ... Buna ziua! Ambele sunt eficiente, si au si cateva ingrediente comune, ...


Sfatul farmcistului Sani mai mici!!!
Sani mai mici!!!

Pentru micsorarea sanilor la menopauza ce se poate lua???? ... Buna ziua! Din pacate nu exista remedii naturale, adresati-va unui me ...


Sfatul farmcistului Uree serica femei
Uree serica femei

Uree serica femei 32ani 41,creatinina 0,59 și acid uric6, 15 este ... Buna ziua! Nevazand buletinul de analize complet, cu valorile de refe ...


Sfatul farmcistului Poate fi sarcina?
Poate fi sarcina?

Iau anticonceptionale dar in ultima perioada nu am fost sigure pe ele. ... Buna ziua! O sarcina este EXCLUSA in acest caz! Ovulatia se produce ...