Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Ingrediente active » Vitamina E naturala, uz cosmetic - Mayam (Cod produs 1372932266723)

Vitamina E naturala, uz cosmetic - Mayam, 10 ml


Vitamina E naturala, uz cosmetic - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 4.45 (44 de opinii)

Producător: Mayam


15.95Lei
buc.

În stoc. (la furnizor)
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Vitamina E naturala, uz cosmetic - Mayam:

Vitamina E naturala, uz cosmetic - Mayam

Vitamina E este un reputat antioxidant si protector celular, activ antiage, antiinflamator, mentine hidratarea si elasticitatea pielii.
Un adaos de vitamina E in uleiuri sau preparate ce contin ulei, prelungeste durata de conservare. Origine vegetala 100%.
Ingrediente: tocopherol, mixed

Tocoferolul, sau vitamina E este esentiala pentru sanatatea pielii. Ca aplicatie cosmetica este interesanta in special pentru ingrijirea pielii uscate sau mature si pentru regenerare dupa expunerea la soare.

Practic vitamina E poate fi inclusa in orice preparat cosmetic ce contine si uleiuri. Este foarte util in creme, lotiuni, serumuri, unguente, balsam, machiaj (ruj, corector, balsam de buze, farduri, etc)
Vitamina E este prezenta in segmentele lipofile ale membranei celulare. Are un efect puternic antioxidant, protector impotriva degenerarii cauzate de radicalii liberi, antiinflamator, regenerant.

COMPOZITIE: concentrat (min.50%) de tocoferoli (alpha, beta, gamma si delta - α, β, γ si δ) obtinut din uleiuri vegetale.

Grad cosmetic si farmaceutic, exclusiv natural.
Mixed tocopherol inseamna ca are in compozitie toti cei patru izomeri de tocopherol, combinatia s-a dovedit mai activa si mai eficienta decat izomerii individuali.
Validat de Ecocert pentru cosmetice bio.

PREZENTARE: lichid uleios de vascozitate medie, poate prezenta unele aglomerari in mod natural, culoare galben-maronie, miros slab caracteristic
Se livreaza insotit de o seringa pentru facilitarea dozarii.

Densitate: 0.95 (9.5 gr = 10 ml) Picaturi: cca. 28 de picaturi inseamna 1 gr

Proprietati - vitamina E
- antioxidant potent
- antirid preventiv, antiage
- elasticizant
- calmant si antiinflamator
- contribuie la mentinerea stratului hidro-lipidic al pielii
- stabilizant de uleiuri si grasimi in compozitii (intarzie rancezirea)
- epitelizant, regenerant cutanat
- previne imbatranirea prematura a pielii
- protejeaza pielea de daunele generate de radicalii liberi si razele UV
- promoveaza epitelizarea si activitatea enzimelor proprii ale pielii

Recomandari in cosmetica
- toate tipurile de produse pentru ingrijirea pielii (care contin si ulei)
- accelerarea vindecarii arsurilor, eczemelor si a altor probleme ale pielii
- inainte si dupa expunerea la soare
- produse de machiaj
- masti, serumuri, tratamente pentru par
- ca antioxidant pentru uleiuri vegetale sensibile la oxidare
- pentru prelungirea duratei de utilizare a cremelor, balsamurilor, unguentelor
- ca antioxidant in preparate ce contin si uleiuri, in special cele sensibile la oxidare
Insolubil in apa, solubil in ulei.
Se poate adauga intr-o baza de crema.

Utilizare cosmetica vitamina E
- ca ingredient activ: dozaj 0.1 - 0.5%, adaugat la finalul prepararii, la rece
- inclus in creme, serumuri si uleiuri antiage
- inclus in compozitii dedicate ingrijirii pielii uscate, deshidratate
- in compozitii elasticizante si hidratante
- in unguente si balsamuri reparatoare
- in compozitii cu aplicare dupa expunerea pielii la soare
- in uleiuri si creme de plaja ca protector celular si antioxidant
- ca antioxidant: dozaj 0.05-0.2%
- pentru prevenirea rancezirii uleiurilor sensibile la oxidare se adauga direct in recipientul original al uleiului, prelungeste durata de utilizare cu 3-6 luni
- pentru compozitii exclusiv uleioase sau in emulsii, balsamuri, la finalul prepararii, la rece

Păstrare:
- inchis ermetic, in loc uscat, ferit de caldura si lumina

Date de siguranta:
- non-iritant, non-sensibilizant
- a nu se pastra la indemana copiilor
- uz extern!

Prezentare:
10 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   tocoferolului     antioxidant     antiage     conservant     piele uscata     arsuri solare    


3825 persoane au fost interesate de produsul Vitamina E naturala, uz cosmetic - Mayam.
Opinia clientilor: 4.45 din 5 (44 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Vitamina E naturala, uz cosmetic - Mayam (Cod produs 1372932266723). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Vitamina E naturala, uz cosmetic - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Vitamina E naturala, uz cosmetic - Mayam (Cod produs 1372932266723) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
Parfumarea parului: Buna ziua.Parul meu e fin si lung.Absoarbe intens orice miros neplacut ( fum etc).De aceea as vrea sa-mi fac un parfum dedicat.Am cumparat cateva uleiuri de plante la sfatul unei d-ne de la un magazin de naturiste dar nu stiu cu ce sa le diluez. Am citit aici ca ar trebui ulei vegetal.Dar mi se pare vaga denumirea si e redundant ,odata ce uleiurile mele sunt deja vegetale.Si scopul meu nu e sa-mi ung parul ci sa-l parfumez. Multumesc.
Sfatul farmacistului: Buna ziua! Puteti folosi ca vehicul (diluant) ulei de jojoba, kukui,migdale dulci sau argan, in care puteti adauga uleiurile respective. Va recomand si Honeyquat, un derivat din miere, frumos mirositor, care se poate adauga in samponul pe care il folositi in mod curent, in procent de maxim 5%. Este posibil sa va ajute: Honeyquat - Mayam (de la Mayam - Ingrijirea parului) Ulei virgin de Migdale dulci BIO - Mayam (de la Mayam - Uleiuri vegetale) Ulei de Kukui - Mayam (de la Mayam - Uleiuri vegetale) .
Data: 19-06-2018 |

E bine să știi!
Fabricarea parfumului
V-ati creat acordul parfumat. Acum nu va ramane decat sa-l reporoduceti in cantitate mai mare si sa-l diluati in suportul ales (alcool, ulei sau balsam) penru a va obtine parfumul.
Masti hidratante
Masca crema cu banane | Masca hidratanta cu albus de ou | Masca hidratanta si calmanta | Masca din miez de pepene | Masca cu drojdie de bere | Masca de avocado | Masca din struguri | Masca hidratanta cu miere si lapte

Întreabă Farmacistul despre Vitamina E naturala, uz cosmetic - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Hipomenoree
Hipomenoree

Buna ziua! Am 29 ani. După multe vizite la doctori, mi s-a zis că a ... Buna ziua! Va recomand ca dupa ce terminati administrarea Sanofem A s ...



Sfatul farmcistului Detalii tantum rosa
Detalii tantum rosa

Dacă fac tratamentul tantum rosa pot avea contact sexual? ... Buna ziua! Da, puteti aveacontact sexual, dar de preferinta cu prezer ...


Sfatul farmcistului Cojite in par !
Cojite in par !

Ce as putea folosi pentru cojile de pe scalp ?! Am fost la dermatolog ... Buna ziua! Va recomand sa folositi samponul dermatologic Psoriane Int ...


Sfatul farmcistului Complexul de vitamina B si sarcina
Complexul de vitamina B si sarcina

Buna ziua, primesc complexul de vitamine B deja o luna, ciclul menstru ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o dereglare hormonala care s-a supra ...


Sfatul farmcistului cancer san
cancer san

Buna ziua! Este indicat acest produs in cancerul de san cu estrogen po ... Buna ziua! Da, Biobran 1000 este indicat si in cazul acesta. Se vor a ...