Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Parfumante » Absolut de Trandafir de Damasc - Mayam (Cod produs 1372680266655)

Absolut de Trandafir de Damasc - Mayam, 1 ml


Absolut de Trandafir de Damasc - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 4.44 (39 de opinii)

Producător: Mayam

Ofertă! + 1 Seringa sterila de 2 ml Cadou
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil

46.25Lei
buc.

În stoc.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.


Prezentare Absolut de Trandafir de Damasc - Mayam:

Absolut de Trandafir de Damasc - Mayam

O esenta fermecatoare, rara si pretioasa, cu un parfum unic indispensabila in parfumerie, apreciata in cosmetica si celebra in aromaterapie.
Are o incarcatura energetica deosebita, virtuti de armonizare si regenerare cutanata. Un parfum floral de exceptie!

Sumar
1 ml de ulei ambalat intr-o sticluta cu volumul nominal de 5 ml

Compoziție:
rosa damascena flower oil

Are o incarcatura energetica deosebita, virtuti de armonizare si regenerare cutanata. Un parfum floral de exceptie!

Unul dintre cele mai apreciate specii de trandafiri utilizate in cosmetica si parfumerie este Trandafirul de Damasc. Acesta difera de speciile centifolia, gallica sau moschata, atat prin miros si actiune cat si prin costul productiei. Esenta de trandafiri a fost si este folosita de cei mai renumiti producatori de parfum din lume, indeosebi de parfumierii din Franta.

Un produs pretios si captivant, uleiul esential de trandafiri este printre cele mai rare. Sunt necesare mai mult de 4000 kg de petale pentru a obtine un kilogram de ulei esential. Trandafirul, si cu atat mai mult uleiul extras din trandafiri simbolizeaza esenta feminitatii, iubirea si armonia.

Metoda de obtinere: prin distilare cu aburi din petale proaspete

Zona geografica de provenienta: Turcia

Alte denumiri utilizate: esenta de trandafiri, ulei de roze, rose otto

Prezentare: lichid cu vascozitate redusa, culoare galben pal. Solubil in alcool, uleiuri si emulsii, insolubil in apa

Descriere olfactiva: miros specific dulce floral, intens, pregnant. Nota parfumului: de mijloc

Componenti principali: citronellol, nonadecane, geraniol, heneicosane, nerol. Multe alte elemente sunt prezente in procente reduse dar care contribuie substantial la profilul aromatic, cum ar fi damascenone

Contine (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitor la produsele cosmetice 2003/15/CE) compusi care pot prezenta un risc alergenic pentru persoanele sensibile, atunci cand este aplicat pe piele ca ingredient cosmetic: citronellol, geraniol, nerol

Calitate: ulei esential pur, integral, natural, nedenaturat, nerectificat, nediluat, fara molecule de sinteza

Proprietati in cosmetica - ulei esential de Trandafiri

tonifiaza tesutul cutanat

antirid curativ, previne imbatranirea prematura a pielii

potrivit pentru orice tip de piele

benefic indeosebi pentru tenul uscat sau matur

ingrijirea pielii imbatranite

revigoreaza pielea obosita

decongestionant

regenerant, cicatrizant

antibacterian, antiacneic

inhiba agresiunile factorilor de mediu

stimuleaza circulatia sanguina

Proprietati - aromaterapie

dispune de proprietati energetice remarcabile

neurotonic, armonizant psiho-emotional, este benefic pentru un psihic extenuat

este recunoscut pentru proprietatile afrodisiace, este de ajutor in caz de frigiditate, libidou scazut; de ajutor in depresii, insomnii, anxietate, tensiune nervoasa, probleme emotionale, amelioreaza lipsa de incredere si iritabilitatea, efect de stimulare a unei stari de bine, stimuleaza secretia de endorfine si serotonina

Induce o stare de relaxare, de optimism si de incredere

Efectele sale de infrumusetare a pielii nu sunt de neglijat, uleiul esential de trandafiri este reconoscut ca activeaza unele procese metabolice la nivel celular

Dozaj uzual recomandat in compozitii cosmetice: 0,05-0,5%

in cosmetice se foloseste cumpatat, in procent mai redus decat cel indicat de obicei pentru alte uleiuri esentiale

Este potrivit pentru orice tip de piele, la orice varsta

Aduce beneficii tenului matur, ridat, imbatranit

Este un ingredient de luat in seama pentru ingrijirea pielii atonice, obosite

Confera efecte pozitive inclus in preparate pentru ingrijirea tenului acneic sau afectat de cuperoza

APLICATII:

creme de zi, lotiuni, creme de noapte, seruri uleioase, masti pretioase, uleiuri faciale

Uleiul esential de trandafiri este o materie prima des regasita in parfumurile celebre si are un miros foarte cautat

Parfumeaza puternic si da compozitiilor o nota distincta, specifica

Are putere olfactiva caracteristica si captivanta, un miros dulce imbatator

Se poate folosi ca unic ingredient parfumant intr-o reteta, se obtine astfel un parfum "soliflore"

Se poate asocia cu alte uleiuri esentiale si absolute pentru a formula parfumuri "buchet floral" sau alte tipuri

se potriveste indeosebi pentru formularea parfumurilor feminine

nota parfumului: de mijloc

APLICATII:

dozaj indicativ: 0,1% pana la 5%

se pot prepara parfumuri si ape de toaleta in baza de alcool

parfumuri in baza uleioasa

parfumuri solide (concrete)

este tonic general si armonizant

antidepresiv, neurotonic, afrodisiac

pentru probleme de anxietate, palpitatii, depresie

in caz de iritabilitate, stres, insomnii

de ajutor in caz de astenie sexuala, frigiditate

APLICATII:

sub forma de ulei de masaj, 1-2 picaturi diluate in ulei vegetal, aplicat de-a lungul coloanei vertebrale, in zona chakrelor sau a plexului solar

Păstrare:

inchis ermetic, in loc uscat, ferit de lumina directa.

In mediu rece se poate solidifica usor prezentand cristalizare. Se va refluidifica printr-o usoara incalzire

Prezentare:
1 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   ulei armonizant     parfum     antirid     ten uscat     decongestionant    


4008 persoane au fost interesate de produsul Absolut de Trandafir de Damasc - Mayam.
Opinia clientilor: 4.44 din 5 (39 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Absolut de Trandafir de Damasc - Mayam (Cod produs 1372680266655). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Absolut de Trandafir de Damasc - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Absolut de Trandafir de Damasc - Mayam (Cod produs 1372680266655) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
E bine să știi!
Ingrijirea tenului uscat si sensibil
In cazul tenului uscat este importanta restabilirea continutului in apa,

Întreabă Farmacistul despre Absolut de Trandafir de Damasc - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Pot lua MSM daca am ulcer?
Pot lua MSM daca am ulcer?

AM ULCER POT LUA MSM? MULTUMESC! ... Buna ziua! Puteti lua MSM, cu conditia sa incepeti cu doar o capsula ...


Sfatul farmcistului Asociere Utrogestan Myosun si Gyniel
Asociere Utrogestan Myosun si Gyniel

Buna ziua! Am o antrebare: sunt la un tratament cu utrogestan, myosun ... Buna ziua! Cele trei medicamente se pot asocia. Legat de activitatea ...