Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Macerate uleioase » Ulei de Margarete - Mayam (Cod produs 1372271266561)

Ulei de Margarete - Mayam, 50 ml


Ulei de Margarete - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 3.69 (81 de opinii)

Producător: Mayam


18.65Lei
buc.

În stoc. (la furnizor)
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei de Margarete - Mayam:

Ulei de Margarete - Mayam

Uleiul de margarete este recunoscut pentru efectul refermizant, fiind util pentru ingrijirea bustului,
pentru ingrijire postnatala, pentru refacerea tonusului pielii pe gat, decolteu, conturului fetei.

Margaretele sau Bellis ( frumos) Perennis (etern), sunt florile unei plante prezente pretutindeni in zonele temperate, care a fost utilizata de-a lungul timpului in tratamente cosmetice si nu numai. Este utilizata azi si in homeopatie.

Macerarea uleioasa a acestei flori permite extragerea elementelor pretioase cu proprietati de tonifiere si fermizare a pielii. In cosmetica uleiul de margarete este apreciat pentru utilitatea in compozitii destinate fermizarii bustului, de ingrijire postnatala, pentru refacerea tonusului pielii pe corp, gat, decolteu si conturului fetei.

Metoda de obtinere: prin macerarea florilor in ulei de floarea soarelui rafinat.

Tara de provenienta: Franta.

Prezentare: lichid uleios fin limpede, culoare galben verzui, miros usor vegetal.

Ambalaj: flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reciclabil.
Pe piele: se absoarbe ceva mai lent, senzatie nu foarte grasa, slab-comedogenic.*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Componenti principali: acizi grasi esentiali polinesaturati: acid linoleic, acizi grasi mononesaturati: acid oleic (omega-9), acizi grasi saturati: acid palmitic si stearic; betamircena, esteri triterpenoici, arnicina, carotenoide.

Specificatii tehnice: densitate 0.92, indice de refractie la 20℃ 1.472, index acizi (mgKOH/g) 0.32, index peroxid (MeqO2/kg) 3.7

Proprietati:
- refermizant
- tensor, tonifiant
- tonic limfatic
- favorizeaza circulatia sanguina
- calmant si reparator
- usor antiinflamator
- elasticizant

Recomandari in cosmetica:
- piele lipsita de elasticitate si fermitate
- conturarea si redarea fermitatii pielii
- post natal pentru pielea lasata
- ingrijirea bustului si al decolteului
- cuperoza
- fragilitate capilara, echimoze, vanatai
- picioare grele, edeme

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, bellis perennis flower extract.

Aplicatii in cosmetica:
- aplicat pur pe piele sau inclus ca si ingredient in diverse compozitii
- preparate tonifiante si refermizante pe abdomen, brate, coapse
- serumuri si creme pentru ingrijirea bustului
- creme si lotiuni pentru tonifierea tenului, gatului si decolteului
- preparate destinate elasticizarii pielii
- creme, lotiuni, serumuri pentru ten cuperozic
- uleiuri sau creme de masaj pentru silueta
- preparate pentru masaj dupa nastere
Sinergii speciale:
- cu ulei de borago, extract de iedera si ulei esential de rozmarin pentru actiunea refermizanta
- cu ulei din germeni de grau si smochin de barbaria pentru ingrijirea bustului
- cu ulei de argan si ulei esential de geraniu pentru efectul elasticizant
- cu ulei de tamanu, apa de hamamelis si ulei esential de cistus pentru cuperoza
- cu extract de iedera si cafeina pentru silueta
- cu ulei esential de dafin si extract de vita rosie pentru actiunea tonifianta
Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.

Date de siguranta: non-iritant, non-sensibilizant. Poate sa cauzeze reactii alergice la persoanele sensibile la asteracee. Uz extern.

Prezentare:
50 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   bellis perennis     fermitate     bust     decolteu     acid oleic     elasticizant     echimoze     piele lasata    


3229 persoane au fost interesate de produsul Ulei de Margarete - Mayam.
Opinia clientilor: 3.69 din 5 (81 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei de Margarete - Mayam (Cod produs 1372271266561). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei de Margarete - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei de Margarete - Mayam (Cod produs 1372271266561) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
Ciclul menstrual după cezariana : Buna ziua, acum 2 luni am născut prin cezariana iar după 6 săptămīni am īnceput sa am contact sexual fără aprobarea medicului deoarece locuiesc in Germania iar din pricina Sărbătorilor programarea mea postpartum s-a amānat , am avut un ușor disconfort iar după 2 ziua de la act (m-am pătat foarte puțin , era un sānge o de culoare foarte deschisă) următoarea zi mi-a curs intr-o cantitate mult mai mare cum era și īnainte sa rămān īnsărcinată tin sa Menționez ca am aflat ca am endometrioza pe ambele ovare . Sa fie oare menstruație sau poate fi altceva ,am dureri menstruale ,dar īmi este puțin teama . Mulțumesc!
Sfatul farmacistului: Buna ziua! Sangerarea poate fi menstruatie, avand in vedere termenul care a trecut de la nastere, insa data fiind situatia, mergeti cat mai curand la medic si vedeti si endometrioza cum evolueaza. Este posibil sa va ajute: Centura elastica postnatala-postoperatorie SOFT - Tonus Elast (de la Tonus Elast - Ingrijire postnatala) Absorbante pentru lehuzie - Natracare (de la Natracare - Igiena personala: Tampoane si Absorbante) .
Data: 04-01-2021 |

Vanataie: Buna seara! Am o vanataie foarte urata, este mov. M-am lovit cu mana in geam si m-am invinetit. Ce imi recomandati ca sa mi se retraga vanataia? Un remediu naturist?
Sfatul farmacistului: Buna ziua! Aplicati un unguent pe baza de arnica (Crema Purepotions, gelul de la Aboca), sau ulei de margarete. Este posibil sa va ajute: Ulei de Margarete - Mayam (de la Mayam) Arnica crema - Aboca (de la Aboca-Italia - Articulatii) .
Data: 28-07-2016 |


Întreabă Farmacistul despre Ulei de Margarete - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Īngrijirea sarcini
Īngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...



Sfatul farmcistului 4 zile īntārziere a menstruatiei
4 zile īntārziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de īntārziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...


Sfatul farmcistului Senzatia de rece a capului penisului
Senzatia de rece a capului penisului

Buna ziua,ma numesc Sergiu si de vreo doua zile imi simnt capul penisu ... Buna ziua! In absenta altor simptome (mancarime, secretii, usturimi), ...