Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Macerate uleioase » Ulei de Crin alb - Mayam (Cod produs 1372270266558)

Ulei de Crin alb - Mayam, 50 ml


Ulei de Crin alb - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 3.73 (83 de opinii)

Producător: Mayam


24.5Lei
buc.

În stoc. (la furnizor)
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei de Crin alb - Mayam:

Ulei de Crin alb - Mayam

Uleiul de crin ilumineaza pielea si previne aparitia petelor, atenueaza petele de ficat si de roseata, este hidratant si calmant al pielii.

Recomandat ca ingredient in preparatele antipigmentare.

Crinul este o planta perena cu flori mari pozitionate in varful unei tulpini lungi. Sunt peste 100 de specii de crin, raspanditi in intreaga lume si clasificati dupa forma si felul in care florile lor sunt dispuse fata de axul inflorescentei. Specia Lilium Candidum are 6 petale si 6 stamine, petalele sunt albe si au o coloratura galben-bruna.

Simbol al puritatii, floarea de crin e considerata nobila si simbolizeaza regalitatea. Originar dinPersia(Iranul de azi), crinul face parte din familia liliaceelor, cultivat azi in special in regiunea mediteraneana. Florile de crin sunt utilizate din vechi timpuri pentru a conferi frumusete pielii, prin macerare in ulei sau alcool.

Metoda de obtinere: prin macerarea florilor de crin alb in ulei de floarea soarelui rafinat
Zona geografica de provenienta: Franta.
Prezentare: lichid uleios limpede, culoare galbuie, miros lejer caracteristic (nu miroase ca florile de crin!).

Ambalaj: flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reciclabil.

Componenti principali: acid linoleic (omega 6), acid oleic (omega-9), acid palmitic, acid stearic, fitosteroli, etioline, tocoferoli.
Specificatii tehnice: densitate la 20℃: 0.92, indice acid (mgKOH/g): 0.32, indice peroxid (meqO2/kg): 3.2, indice de refractie la 20℃: 1.472.

Pe piele: destul de penetrant, senzatie destul de uscata, non-comedogenic.*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Proprietati:
- ilumineaza pielea si previne aparitia petelor
- atenueaza petele de ficat si de roseata
- previne craparea pielii
- hidratant si calmant al pielii
- amelioreaza roseata de la iritatii
- usor antiinflamator
- contribuie la integritatea barierei de protectie proprie pielii

Recomandari in cosmetica:
- potrivit pentru orice tip de ten
- piele pigmentata
- piele afectata de pete de batranete
- piele iritata
- pielea fragila sau sensibila
- ingrijirea mainilor
- ingrijirea pielii gravidelor

Ingrediente (INCI): helianthus annuus seed oil, lilium candidum extract.
Aplicatii in cosmetica:
- se utilizeaza pur sau ca ingredient in compozitii de ingrijire pentru aplicari zilnice pe fata, gat si decolteu
- creme de zi sau de noapte cu efect iluminator
- serumuri si preparate uleioase pentru ten
- creme si unguente calmante, linistitoare
- creme si lotiuni antipigmentare
- creme si lotiuni aplicate in perioada sarcinii
- preparate pentru ingrijirea pielii imbatranite
- creme si unguente pentru ingrijirea mainilor
Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.
Date de siguranta: non-iritant, non sensibilizant. Uz extern.

Prezentare:
50 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   Lilium candidum     depigmentare     pete     iritatii     roseata     fitosteroli     tocoferoli    


4554 persoane au fost interesate de produsul Ulei de Crin alb - Mayam.
Opinia clientilor: 3.73 din 5 (83 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei de Crin alb - Mayam (Cod produs 1372270266558). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei de Crin alb - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei de Crin alb - Mayam (Cod produs 1372270266558) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
Pete de pigment: Bună ziua. Pentru petele de pigment ce îmi recomandați?
Sfatul farmacistului: Buna ziua! Daca doriti ingrediente cosmetice cu efect depigmentant, uleiul esential din seminte de morcov, vitamina C, uleiul de crin alb si acidul lactic pot fi incluse in diverse preparate cosmetice de casa. Le puteti include chiar si intr-un produs cosmetic finit, cumparat din magazin, crescandu-i eficienta. Este posibil sa va ajute: Acid Lactic AHA 80 - Mayam (de la Mayam - Ingrediente active) Ulei esential din Seminte de Morcov salbatic - Mayam (de la Mayam - Uleiuri esentiale) Ulei de Crin alb - Mayam (de la Mayam) .
Data: 02-10-2020 |


Întreabă Farmacistul despre Ulei de Crin alb - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Pot fi insarcinata?
Pot fi insarcinata?

Buna seara. Am aproape 5 ani de cand folosesc anticonceptionale iar in ... Buna ziua! Cel mai probabil aveti o dereglare hormonala indusa de tra ...


Sfatul farmcistului Fibrom uterin
Fibrom uterin

Buna ziua! Imi puteti spune pana la ce dimensiune a fibromului uterin ... Buna ziua! Producatorul nu specifica vreo dimensiune maxima a fibroam ...


Sfatul farmcistului Logest
Logest

Buna Am început să iau logest după o pauză de 8 luni ... Buna ziua! Fiind la inceput de folie, mai bine continuati pana la fin ...


Sfatul farmcistului consum de 5 ani prostato curcumin 95
consum de 5 ani prostato curcumin 95

consum de 5 ani prostato curcumin 95 pentru reducerea dimensuinilor pr ... Buna ziua! Ca regula generala, dupa 6 luni este recomandata o pauza ...


Sfatul farmcistului Cezariana,urma rosie
Cezariana,urma rosie

Buna ziua ,am născut acum 2 ani și 10 luni prin cezariana , ... Buna ziua! Va recomand sa aplicati gelul cu extract de melc, indicat ...