Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei virgin de Susan BIO - Mayam (Cod produs 1372259266542)

Ulei virgin de Susan BIO - Mayam, 100 ml


Ulei virgin de Susan BIO - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 3.91 (93 de opinii)

Producător: Mayam


13.55Lei
buc.

În stoc.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei virgin de Susan BIO - Mayam:

Ulei virgin de Susan BIO - Mayam

Uleiul de susan este un ulei polivalent ce intarzie procesul de imbatranire a pielii, protejand-o impotriva agresiunilor externe.
Absoarbe o parte din razele UV, devine astfel un ingredient de baza in cremele solare. Un ulei clasic utilizat in Ayurveda. Nu este un ulei gras si lucreaza bine in cadrul masajelor.

Susanul este o planta erbacee care creste in inaltime aproximativ 50-100 cm, are frunzele lungi si florile variaza in culoare de la violet la alb. In capatul florilor se gasesc semintele de susan, care contin 50-60% ulei de calitate superioara. Uleiul din seminte de susan presat la rece si nerafinat este o sursa excelenta de antioxidanti, de acizi grasi mono-nesaturati si poli-nesaturati, contine o doza remarcabila de fitosteroli, un complex de vitamine si glicoproteine care sunt componente importante ale stratului cornos.

Metoda de obtinere: prin presare la rece si filtrare.

Zona geografica de provenienta:India.
Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife.

Prezentare: lichid clar de culoare galbuie, vascozitate medie, miros fin caracteristic.
Ambalaj: flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil.
Pe piele: absorbtie buna, senzatie destul de uscata, non/slab-comedogenic.*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Proprietati:
- restructureaza si hidrateza pielea
- intarzie procesul de imbatranire a pielii
- absoarbe o parte din razele UV
- ecranare solara, prevenind efectele nocive ale expunerii indelungate sau improprii la soare
- emolient excelent
- regenerant, antiage
- reduce inflamatiile
- usor regulator de sebum
- reduce vatamarea pielii de conditiile meteo extreme
- usor antireumatic
- destresant, calmant, usor afrodisiac

Recomandari in cosmetica:
- intretinerea oricarui tip de piele
- potrivit inclusiv pentru tenuri grase si mixte
- piele uscata, descuamata
- ten matur, devitalizat
- preparate antirid preventivsi antiage curativ
- piele fragila, sensibila
- piele iritata, reactiva
- ingrijirea buzelor
- ameliorarea durerilor reumatismale si musculare, dureri de spate
- tratarea prin masaj a starilor de stres
- protectie solara, ingrijire si recuperare dupa soare

Ingrediente (INCI): sesamum indicum seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

Aplicatii in cosmetica:
- se poate aplica pe piele ca atare, nediluat
- ca ingredient sau in compozitii cosmetice, in emulsii la faza grasa
- creme, lotiuni pentru ingrijirea tenului
- ulei de masaj facial impreuna cu alte ingrediente specifice
- lotiuni pentru ingrijirea pielii delicate
- unguente, balsam pentru piele uscata, descuamata
- ulei de masaj corporal
- baza pentru masaj Ayurvedic
- creme, lotiuni si balsamuri de protectie solara
- preparate aplicate dupa expunerea la soare
- creme capilare cu protectie solara

Sinergii speciale:
- cu ulei de monoi pentru un balsam capilar protector UV
- cu ulei de morcovi, zmeura si catina pentru un ulei de plaja
- cu ulei de aloe vera sau galbenele si bisabolol pentru aplicatii dupa plaja
- cu ulei esential de lavanda si menta pentru masarea picioarelor obosite
- cu ulei esential de cimbru si cajeput pentru dureri reumatismale
- cu ulei esential de cedru si fenicul pentru masaje drenante, anticelulitice
- cu ulei de vanilie si ulei esential de ylang-ylang pentru un masaj afrodisiac
- cu squalane si ulei de trandafiri macerat pentru un masaj facial

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.
Date de siguranta: non-iritant, non-sensibilizant. A nu se utiliza de persoanele alergice la susan. Uz extern.

Prezentare:
100 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   ulei vegetal polivalent     masaj     protectie solara     piele     afrodisiac    


1282 persoane au fost interesate de produsul Ulei virgin de Susan BIO - Mayam.
Opinia clientilor: 3.91 din 5 (93 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei virgin de Susan BIO - Mayam (Cod produs 1372259266542). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei virgin de Susan BIO - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei virgin de Susan BIO - Mayam (Cod produs 1372259266542) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
E bine să știi!
Caderea parului
Zilnic pierdem pana la 100 de fire de par. Uneori caderea parului poate deveni excesiva, din diverse cauze:
Ingrijirea parului vopsit
Subminat de vopsire, parul colorat chimic este adesea uscat sic ere o atentie particulara.
Ingrijirea parului cret sau ondulat
Parul cret sau ondulat este adesea uscat si necesita o atentie deosebita.

Întreabă Farmacistul despre Ulei virgin de Susan BIO - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Fibrom uterin
Fibrom uterin

Buna ziua, Am 45 de ani si m un fibrom uterin de 4 cm. As dori sa st ... Buna ziua! Da, puteti face asocierea. Luati cate 3capsule Fitofibrom ...


Sfatul farmcistului Sunt sanse sa fiu insarcinata ?
Sunt sanse sa fiu insarcinata ?

Buna ziua , luna trecuta pe data de 15 septembrie mi a venit ciclu si ... Buna ziua! Desi acele raporturi sexuale au fost in afaraperioadei fer ...


Sfatul farmcistului Branca ursului
Branca ursului

Buna ziua. Sunt in ziua 18 de ciclu (neregulat). Pot ncepe oricnd tr ... Buna ziua! Incepeti administrarea in ziua 5 a ciclului menstrual si c ...


Sfatul farmcistului presiune intracraniana la aterizare
presiune intracraniana la aterizare

In timpul decolarii dar mai mult la aterizare mi se declanseaza o pres ... Buna ziua! Va recomand sa luati Migreen Plus, cate 2 tablete cu o ora ...