Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei virgin de Ricin BIO - Mayam (Cod produs 1372249266538)

Ulei virgin de Ricin BIO - Mayam, 100 ml


Ulei virgin de Ricin BIO - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 4.18 (143 de opinii)

Producător: Mayam


17.45Lei
buc.

În stoc. (la furnizor)
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei virgin de Ricin BIO - Mayam:

Ulei virgin de Ricin BIO - Mayam

Uleiul de ricin este renumit pentru proprietatile de regenerare si fortifiere a parului, genelor, sprancenelor si stimuleaza cresterea acestora.
Asigura unghii mai rezistente, hraneste si hidrateaza tegumentele. Emolient pentru piele cu efect calmant si usor cicatrizant. Foarte util in compozitiile de machiaj.

Ricinul este o planta anuala ornamentala raspandita in zonele tropicale dar si cele cu climat temperat. In zonele tropicale creste pana la 10m inaltime, tulpina are culoare verde sau rosie, florile sunt de un rosu intens, iar fructul este o capsula ce contine 3 seminte bogate in ulei. Uleiul de ricin mai este cunoscut si sub denumirea de "castor oil" si este un ulei dens, vascos si bogat in acizi grasi. Datorita texturii sale originale, este o baza ideala de dispersie pentru pigmenti in produsele de machiaj.
Metoda de obtinere: prin presare la rece din semintele crude.

Zona geografica de provenienta: India.
Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife.
Prezentare: lichid clar, culoare galbuie, vascozitate ridicata, aproape indor.
Pe piele: absorbtie lenta, senzatie grasa, non-comedogenic.

Despre acidul ricinoleic: este un acid gras interesant ce este solubil in alcool. Marcheaza proprietatile de baza ale acestui ulei vegetal care are greutatea moleculara mica si penetreaza bine pielea dar in acelasi timp da o senzatie grasa pe piele, se simte lipicios si luceste. Aceste proprietati fac din acest ulei unul indispensabil in machiaj. Este considerat usor analgezic, antibacterian si chiar antifungic.

Proprietati:
- este unul dintre cele mai vascoase uleiuri vegetale
- fortifiant pentru par, gene, unghii
- promoveaza cresterea parului
- emolient si hidratant
- lucios pe piele
- reduce usor inflamatiile si mancarimile
- umectant
- usor purifiant, inhiba dezvoltarea microbiana
- cicatrizant
- dispersant de pigmenti
- depigmentar

Recomandări:
- par casant, slab, devitalizat
- caderea parului
- probleme ale unghiilor
- intretinerea genelor
- pete pigmentare, pete de varsta
- piele deteriorata, inclusiv iritata
- piele uscata si crapata
- piele iritata, sensibila
- piele afectata de infectii
- maini si picioare
- machiaj, preparate lucioase
- compozitii rezistente la apa

Sinergii speciale:
- cu apa de albastrele pentru formularea unui demachiant bifazic pentru ochi
- cu ulei de crin alb si ulei esential de morcov pentru prevenirea sau tratarea petelor pigmentare
- cu ulei de cocos si ulei esential de cedru pentru masca de par
- cu ulei de jojoba si ulei esential de geraniu sau ylang-ylang pentru aplicare pe parul uscat
- cu ulei esential de tea tree, palmarosa, rozmarin sau dafin pentru masaj capilar antimatreata
- cu ulei esential de lamaie verde pentru ingrijirea unghiilor

Aplicatii cosmetice:
- aplicat ca atare, nediluat pe piele, par, unghii, gene, sau ca ingredient in compozitii cosmetice
- unguente pentru piele uscata, crapata, deteriorata
- masti de ten sau creme de noapte pentru prevenirea pigmentatiei in sarcina
- creme sau serum pentru ameliorarea petelor pigmentare
- creme de zi dar mai ales de noapte
- pentru dispersarea pigmentilor in preparate de machiaj
- ca ingredient in demachiante inclusiv pentru ochi
- balsam de buze, farduri, rujuri si mascara in special pentru fortificarea genelor
- sampoane si masti capilare pentru fortificare si regenerare
- ca baza uleioasa in serumuri pentru stimularea cresterii parului

Ingrediente (INCI): ricinus communis seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife.

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.
Date de siguranta: non-iritant, non-sensibilizant. Uz extern.

Prezentare:
100 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   stimuleaza cresterea unghiilor     gene     unghii     piele uscata     par casant    


2210 persoane au fost interesate de produsul Ulei virgin de Ricin BIO - Mayam.
Opinia clientilor: 4.18 din 5 (143 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei virgin de Ricin BIO - Mayam (Cod produs 1372249266538). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei virgin de Ricin BIO - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei virgin de Ricin BIO - Mayam (Cod produs 1372249266538) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
CUM SE FOLOSESTE ULEIUL DE RICIN PENTRU PAR: Buna ziua! As vrea sa stiu cum se foloseste uleiul de ricin pe par in cel mai corect mod...ce cantitate trebuie aplicata...daca trebuie sa fie amestecat cu un alt ulei...cat trebuie tinut pe scalp. Multumesc!
Sfatul farmacistului: Buna ziua! Exista multe comnbinatii posibile ale uleiului de ricin: 1. Amestecati o lingura de ulei de ricin cu 3 linguri de miere, aplicati pe scalp si pe toata lungimea parului, lasati 30 deminute sa actioneze (acoperind in acest timp parul cu un prosop vechi), apoi samponati si clatiti parul. 2. Amestecati 10 ml de ulei de ricin cu 10 de ml de Vitamina E cosmetica si 10 de ml de ulei de argan, aplicati pe scalp si par, acoperiti si lasati sa actioneze pe parcursul noptii. Cantitatile depind de lungimea parului, adaptati-le daca este cazul!! Este posibil sa va ajute: Extract uleios de ricin - Solaris (de la Solaris - Constipatie) Vitamina E naturala, uz cosmetic - Mayam (de la Mayam - Ingrediente active) Ulei virgin de Ricin BIO - Mayam (de la Mayam) .
Data: 22-01-2021 |

E bine să știi!
Ingrijirea cotidiana a parului
In retetele pentru produsele de spalare a parului introduceti pudra shikakai (sampon 100% vegetal care se amesteca cu apa sau hidrolate pentru obtinerea unor masti de par)

Întreabă Farmacistul despre Ulei virgin de Ricin BIO - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Analiza beta hcg
Analiza beta hcg

Bună ziua! La câte zile de la contactul sexual se recomanda sa se facă ... Buna ziua! Daca la 14 zile de la raport hormonul era absent, sansele ...


Sfatul farmcistului Carbodigest in timpul alaptarii
Carbodigest in timpul alaptarii

Se plate folosi carbodigest in timpul alaptarii? Multumesc. ... Buna ziua! Uleiurile esentiale continute de Carbodigest potfi adminis ...


Sfatul farmcistului Hematologie
Hematologie

Bună ziua! Ptr un bărbat de 34 ani care are numărul de trombocite 63 c ... Buna ziua! Mergeti cu rezultatul la unhematolog sau cel putin la medi ...


Sfatul farmcistului TRATAMENT NATURIST PT ENDOMETRIOZA
TRATAMENT NATURIST PT ENDOMETRIOZA

BUNA ZIUA! CAUT UN TRATAMENT NATURIST PT ENDOMETRIOZA ; LA RMN A IE ... Buna ziua! Puteti lua Dong Quai Root, cate 2 capsule de3 ori pe zi, i ...


Sfatul farmcistului Rezultat Leucocite
Rezultat Leucocite

Buna ziua am si eu o întrebare.Am facut analizele la sange hemoleucogr ... Buna ziua! Valorile hemogramei depind de laboratorul la care ati refe ...