Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei de Orez rafinat - Mayam (Cod produs 1372240266528)

Ulei de Orez rafinat - Mayam, 100 ml


Ulei de Orez rafinat - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 4.16 (147 de opinii)

Producător: Mayam


12.15Lei
buc.

În stoc. (la furnizor)
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei de Orez rafinat - Mayam:

Ulei de Orez rafinat - Mayam

Este un ulei antioxidant prin exceptie, regenerant si penetreaza foarte bine pielea.
Uleiul de orez are o compozitie interesanta, imbina fitosterolii si carotenoidele cu orizanolul si acidul ferulic.

Ingrediente: oryza sativa bran oil.

Un ulei cu o compozitie interesanta, imbina fitosterolii si carotenoidele cu orizanolul si acidul ferulic. Este prin urmare un complex antiage care aduce beneficii in special pielii mature, imbatranite sau devitalizate.

Este un ulei antioxidant prin exceptie, regenerant si penetreaza foarte bine pielea.
Zona geografica de provenienta: India
Metoda de obtinere: prin presare din invelisul bobului proaspat de orez, urmat de rafinare pentru deceruire si dezodorizare.

Prezentare: lichid uleios clar, culoare galbuie, miros usor vegetal
Pe piele: absorbtie rapida, senzatie uscata, non-comedogenic*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente

Specificatii tehnice LOT: VE4208
gravitate specifica: 0,916
indice de saponificare:192
valoare iodine: 101
aciditate: 0,2
acid oleic: 43,99%
acid linoleic: 34,18%
acid palmitic: 16,03%
acid stearic: 1,94%
acid linolenic: 1,25%
acid arachidic: 0,73%
acid eicosenoic: 0,63%
acid lignoceric: 0,35%
acid behenic: 0,22%

Alte elemente constitutive: doza mare de nesaponificabile (cca.4%), tocoferoli 3-400mg/kg, tocotrienoli, γ-oryzanol , acid ferulic, carotenoide (lycopene-interesant), fitosteroli, Q10

Proprietati - ulei de orez
- antioxidant remarcabil (tocopherol, tocotrienol, oryzanol)
- previne imbatranirea pielii, reduce usor petele de varsta (acid ferulic)
- anticearcan
- circulator, activeaza microcirculatia
- restructurant
- protejeaza impotriva agresiunilor de mediu (poluare, raze UV)
- antiimbatranire, antiradicalar
- bun penetrant, nu lasa senzatie grasa pe piele.

Recomandari in cosmetica
- potrivit pentru orice tip de ten
- ten matur
- ten devitalizat, imbatranit
- ten asfixic, tern
- ten afectat de roseata, cuperoza
- piele iritata
- contur de ochi
- cearcane, ochi umflati

Utilizare ulei de orez
- aplicat ca atare pe pielea proaspat igienizata si inca usor umeda
- in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte in functie de necesitatile pielii
- pentru formularea cremelor fluide sau a serumurilor pentru contur de ochi
- ca ingredient in cremele antiage
- ca ingredient in cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur, tern
- ca ingredient in lotiuni si creme de corp
- ca ingredient in creme pentru pielea iritata, fragila
- pentru formularea cremelor anticuperozice
Păstrare:
- fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.

Date de siguranta:
- non-iritant, non-sensibilizant
- uz extern!

Prezentare:
100 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   acid ferulic     orizanol     fitosteroli     antioxidant     anticearcan     ten matur     cearcane    


3423 persoane au fost interesate de produsul Ulei de Orez rafinat - Mayam.
Opinia clientilor: 4.16 din 5 (147 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei de Orez rafinat - Mayam (Cod produs 1372240266528). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei de Orez rafinat - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei de Orez rafinat - Mayam (Cod produs 1372240266528) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
E bine să știi!
Uleiul de masline
Uleiul de masline este un ulei vegetal care se obtine din fructele arborelui de masline (Olea europaea L.), un pom fructifer care creste in bazinul Marii Mediterane.

Întreabă Farmacistul despre Ulei de Orez rafinat - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Îngrijirea sarcini
Îngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...



Sfatul farmcistului 4 zile întârziere a menstruatiei
4 zile întârziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de întârziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...