Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei virgin de Migdale dulci BIO - Mayam (Cod produs 1372240266525)

Ulei virgin de Migdale dulci BIO - Mayam, 100 ml


Ulei  virgin de Migdale dulci BIO - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 4.46 (39 de opinii)

Producător: Mayam


24.95Lei
buc.

În stoc. (la furnizor)
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei virgin de Migdale dulci BIO - Mayam:

Ulei virgin de Migdale dulci BIO - Mayam

Uleiul de migdale este un ulei fin, hranitor, bun emoilent pentru orice tip de piele in special pentru cea uscata, sensibila sau fragila,
ideal pentru masaj corporal sau facial. Poseda proprietati regenerante si calmante.

Migdalul este un pom fructifer cultivat pentru calitatile deosebite ale samburilor pe care le ofera, folosite atat in gastronomie cat si in cosmetica. Fructele sale alungite contin un sambure tare si usor dulceag, cu o aroma specifica. Speciile de migdali difera in functie de scopul cultivarii si de zona in care cresc . Migdalul este cultivat astazi in special in tinuturile insorite si calduroase dinSpania,California, Italia si China. Utilizat inca din antichitate de catre egiptenii din inalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte si din aplicatiile cosmetice ale zilelor noastre.

Uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele. Deoarece se absoarbe lent in piele, reprezinta o buna baza de masaj si purtator de principii active din uleiurile esentiale si diversele ingrediente cosmetice.

Metoda de obtinere: prin presare la rece din samburi.
Zona geografica de provenienta: Maroc.
Calitate: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife.

Prezentare: lichid limpede, usor galbui, miros uleios caracteristic.

Ambalaj: flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil.

Pe piele: absorbtie lenta, senzatie destul de grasa, slab-comedogenic*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura a unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Proprietati:
- emolient, hidratant
- hranitor
- regenerant
- usor antiinflamator
- contribuie la integritatea barierei de protectie a pielii
- catifelant, delicat
- calmant, inclusiv pentru mancarimi

Recomandari in cosmetica:
- masaj facial si corporal
- piele deshidratata, aspra, crapata
- ten uscat, deshidratat
- demachiere
- piele sensibila, delicata
- diminuarea cearcanelor si ridurilor
- dizolvarea crustelor de lapte la bebelusi
- ingrijirea pielii gravidelor (vergeturi preventiv)
- ameliorarea iritatiilor si a mancarimilor

Sinergii speciale
- combinat cu apa de neroli pentru un demachiant bifazic
- combinat cu ulei esential de lavanda si bisabolol pentru calmarea pielii afectate de iritatii sau soare
- combinat cu unt de shea si ulei de rosa mosqueta pentru o compozitie de prevenire a vergeturilor
- impreuna cu ulei de ricin si ulei esential de ylang-ylang pentru ingrijirea parului uscat
- cu ulei esential de lamaie verde pentru unghii si cuticule
- cu ulei de caise si ulei esential de geranium pentru un ulei facial potrivit tenului uscat
- cu ulei de borago si ulei esential din seminte de morcovi/iasomie pentru un ulei de frumusete (de noapte)
- cu ulei de avocado, ulei esential de rozmarin si menta pentru masaj fortifiant al picioarelor, inclusiv reflexoterapie
- cu ulei de vanilie si parfumant flori de tiare pentru masaje cu feeling exotic
Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original.

Ingrediente (INCI): prunus amygdalus dulcis oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife.

Aplicatii cosmetice:
- se poate utiliza ca atare, nediluat
- combinat cu o apa florala pentru un demachiant bifazic
- combinat cu uleiuri esentiale specifice si alte uleiuri vegetale pentru masaj
- ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea zonei ochilor
- ca ingredient in lotiuni si lapte de corp
- ca ingredient in creme si lotiuni pentru ingrijirea tenului uscat
- lotiuni sau lapte demachiant pentru orice tip de ten
- creme de noapte
- masajul bebelusului (dupa masaj se clateste sau se face un dus pentru a elibera pielea ca sa respire)
- inclus in balsamuri capilare si masti protectoare pentru par uscat

Date de siguranta: non-iritant, non-sensibilizant. A se evita de catre persoanele alergice la oleaginoase. Uz extern.

Prezentare:
100 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   ulei pentru masaj facial     ten uscat     cruste de lapte     vergeturi     iritatii     riduri    


2409 persoane au fost interesate de produsul Ulei virgin de Migdale dulci BIO - Mayam.
Opinia clientilor: 4.46 din 5 (39 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei virgin de Migdale dulci BIO - Mayam (Cod produs 1372240266525). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei virgin de Migdale dulci BIO - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei virgin de Migdale dulci BIO - Mayam (Cod produs 1372240266525) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
Parfumarea parului: Buna ziua.Parul meu e fin si lung.Absoarbe intens orice miros neplacut ( fum etc).De aceea as vrea sa-mi fac un parfum dedicat.Am cumparat cateva uleiuri de plante la sfatul unei d-ne de la un magazin de naturiste dar nu stiu cu ce sa le diluez. Am citit aici ca ar trebui ulei vegetal.Dar mi se pare vaga denumirea si e redundant ,odata ce uleiurile mele sunt deja vegetale.Si scopul meu nu e sa-mi ung parul ci sa-l parfumez. Multumesc.
Sfatul farmacistului: Buna ziua! Puteti folosi ca vehicul (diluant) ulei de jojoba, kukui,migdale dulci sau argan, in care puteti adauga uleiurile respective. Va recomand si Honeyquat, un derivat din miere, frumos mirositor, care se poate adauga in samponul pe care il folositi in mod curent, in procent de maxim 5%. Este posibil sa va ajute: Honeyquat - Mayam (de la Mayam - Ingrijirea parului) Ulei virgin de Migdale dulci BIO - Mayam (de la Mayam) Ulei de Kukui - Mayam (de la Mayam - Uleiuri vegetale) .
Data: 19-06-2018 |


Întreabă Farmacistul despre Ulei virgin de Migdale dulci BIO - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului


Sfatul farmcistului Analiza beta hcg
Analiza beta hcg

Bună ziua! La câte zile de la contactul sexual se recomanda sa se facă ... Buna ziua! Daca la 14 zile de la raport hormonul era absent, sansele ...


Sfatul farmcistului Carbodigest in timpul alaptarii
Carbodigest in timpul alaptarii

Se plate folosi carbodigest in timpul alaptarii? Multumesc. ... Buna ziua! Uleiurile esentiale continute de Carbodigest potfi adminis ...


Sfatul farmcistului Hematologie
Hematologie

Bună ziua! Ptr un bărbat de 34 ani care are numărul de trombocite 63 c ... Buna ziua! Mergeti cu rezultatul la unhematolog sau cel putin la medi ...


Sfatul farmcistului TRATAMENT NATURIST PT ENDOMETRIOZA
TRATAMENT NATURIST PT ENDOMETRIOZA

BUNA ZIUA! CAUT UN TRATAMENT NATURIST PT ENDOMETRIOZA ; LA RMN A IE ... Buna ziua! Puteti lua Dong Quai Root, cate 2 capsule de3 ori pe zi, i ...