Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei virgin de Macadamia - Mayam (Cod produs 1372239266523)

Ulei virgin de Macadamia - Mayam, 100 ml


Ulei virgin de Macadamia - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 4.2 (75 de opinii)

Producător: Mayam


13Lei
buc.

În stoc. (la furnizor)
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei virgin de Macadamia - Mayam:

Ulei virgin de Macadamia - Mayam

Uleiul de macadamia este placut de orice piele, are o textura usoara, este nutritiv si actioneaza pentru refacerea integritatii cutanate.
Recunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor si restructurarea pielii degradate. Penetrant, se absoarbe bine, nu lasa urme grase.

Copacul de Macadamia este nativ in Australia si insula Madagascar, acum este cultivat si in Indonezia, Hawaii, Noua Zeelanda. Nucile au o aroma desebita si sunt consumate ca atare sau sunt incluse in diverse preparate culinare.

Uleiul extras din nucile de macadamia are un profil interesant de acizi grasi esentiali, este o bogata sursa de acid palmitoleic, astfel ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii, actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii pielii. Este un ulei cu o absorbtie rapida, prezinta similitudini cu sebumul uman si este util pentru vindecarea leziunilor usoare, a zgarieturilor si a diverselor iritatii. Este un ulei bland, hranitor, calmant si un bun protector celular.
Metoda de obtinere: prin presarea la rece a nucilor de macadamia

Zona geografica de provenienta: Australia/Kenya
CALITATE: produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife.

Prezentare: lichid clar galbui, textura usoara, miros caracteristic fin. Ambalat in flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil.

Pe piele: absorbtie rapida, senzatie destul de uscata, non-comedogenic*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente

Proprietati - ulei de macadamia
- bine absorbit de piele, penetrant, nu lasa urme grase
- contribuie la buna functionare a barierei hidrolipidice a pielii
- reduce mancarimile, roseata, iritatiile
- contribuie la regenerarea tesuturilor
- catifelant, confera finete pielii
- protector capilar si cutanat
- restructurant
- hranitor, emolient
- circulator, tonifiant limfatic

Recomandari in cosmetica
- potrivit pentru orice tip de piele, in special tenurile mixte, grase
- pielea imbatranita, ridata
- ten uscat, deshidratat
- atenuarea cicatricilor
- vergeturi preventiv
- cuperoza si probleme circulatorii
- piele iritata, crapata, aspra
- piele fragila, agresata, sensibila
- ca baza pentru masaje
- in preparate pentru plaja
- protectia parului fata de factorii de mediu
- mentinerea culorii parului
Utilizare cosmetica ulei de nuci de macadamia
- aplicat pe piele ca atare, nediluat sau inclus in compozitii cosmetice
- creme si lotiuni nongrase pentru ten gras si mixt
- lotiuni pentru ten cu probleme
- creme pentru ingrijirea pielii sensibile
- serumuri purtatoare de principii active cu o buna absorbtie
- demachiante, produse de machiaj, fond de ten
- ca baza pentru formularea uleiurilor de masaj corporal
- creme si uleiuri pentru prevenirea vergeturilor
- balsamuri si unguente pentru drenaj limfatic
- preparate pentru ameliorarea cicatricilor
- creme capilare pentru protectia parului
- serumuri capilare
- unguente pentru ingrijirea mainilor cu pielea aspra
- creme sau balsam pentru picioare grele
Sinergii speciale
- cu ulei de avocado si ulei din germeni de grau pentru vergeturi preventiv
- cu unt de mango si cacao, ulei de rosa mosqueta pentru vergeturi curativ
- cu ulei esential de musetel si henna blond pentru aplicatii pe parul blond
- cu ulei de tamanu si ulei esential de chiparos/ravintsara pentru efectul circulator
- cu ulei de galbenele, ricin si ulei esential de lamaie pentru ingrijirea unghiilor
- cu unt de shea si ulei de monoi pentru un unt de corp cu absorbtie imbunatatita
- cu apa de albastrele pentru un demachiant bifazic
- cu ulei de tamanu si ulei esential de salvie/lavanda pentru efectul cicatrizant
- cu ulei esential de dafin si niaouli pentru ten gras problematic
- cu squalane, ulei de rodie si ulei de primula pentru un serum de intinerire
- cu apa de rozmarin si ulei esential de bergamota pentru o lotiune de ten mix/gras
Păstrare:
- fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.
Ingrediente (INCI): macadamia ternifolia seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com
Aplicatii cosmetice:
- aplicat pe piele ca atare, nediluat sau inclus in compozitii cosmetice
- creme si lotiuni nongrase pentru ten gras si mixt
- lotiuni pentru ten cu probleme
- creme pentru ingrijirea pielii sensibile
- serumuri purtatoare de principii active cu o buna absorbtie
- demachiante, produse de machiaj, fond de ten
- ca baza pentru formularea uleiurilor de masaj corporal
- creme si uleiuri pentru prevenirea vergeturilor
- balsamuri si unguente pentru drenaj limfatic
- preparate pentru ameliorarea cicatricilor
- creme capilare pentru protectia parului
- serumuri capilare
- unguente pentru ingrijirea mainilor cu pielea aspra
- creme sau balsam pentru picioare grele

Date de siguranta:
- non-iritant, non-sensibilizant
- persoanele alergice la oleaginoase sa consulte un medic inainte de aplicare
- uz extern!

Prezentare:
100 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   refacerea integritatii cutanate     vergeturi     cuperoza     piele iritata     cicatrici     roseata     iritatii    


1920 persoane au fost interesate de produsul Ulei virgin de Macadamia - Mayam.
Opinia clientilor: 4.2 din 5 (75 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei virgin de Macadamia - Mayam (Cod produs 1372239266523). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei virgin de Macadamia - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei virgin de Macadamia - Mayam (Cod produs 1372239266523) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.

Întreabă Farmacistul despre Ulei virgin de Macadamia - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Pot fi insarcinata?
Pot fi insarcinata?

Buna seara. Am aproape 5 ani de cand folosesc anticonceptionale iar in ... Buna ziua! Cel mai probabil aveti o dereglare hormonala indusa de tra ...


Sfatul farmcistului Fibrom uterin
Fibrom uterin

Buna ziua! Imi puteti spune pana la ce dimensiune a fibromului uterin ... Buna ziua! Producatorul nu specifica vreo dimensiune maxima a fibroam ...


Sfatul farmcistului Logest
Logest

Buna Am început să iau logest după o pauză de 8 luni ... Buna ziua! Fiind la inceput de folie, mai bine continuati pana la fin ...


Sfatul farmcistului consum de 5 ani prostato curcumin 95
consum de 5 ani prostato curcumin 95

consum de 5 ani prostato curcumin 95 pentru reducerea dimensuinilor pr ... Buna ziua! Ca regula generala, dupa 6 luni este recomandata o pauza ...


Sfatul farmcistului Cezariana,urma rosie
Cezariana,urma rosie

Buna ziua ,am născut acum 2 ani și 10 luni prin cezariana , ... Buna ziua! Va recomand sa aplicati gelul cu extract de melc, indicat ...