Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei de Kukui - Mayam (Cod produs 1372239266522)

Ulei de Kukui - Mayam, 50 ml


Ulei de Kukui - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Opinia dvs.?

Producător: Mayam

Ofertă! 15% Reducere
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil

16.85Lei
buc.

In stoc.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei de Kukui - Mayam:

Ulei de Kukui - Mayam

Este un ulei non-gras, foarte penetrant, util
pentru aplicatii capilare deoarece penetreaza firul de par si are proprietati regeneratoare si reparatoare.
RECOMANDARI IN COSMETICA
-potrivit pentru orice tip de piele
-ten gras, mixt, problematic
-piele foarte uscata, deshidratata, sensibila
-piele descuamata, crapata
-Ingrijirea pielii copiilor, eriteme
-iritatii, eczeme, psoriazis
-potrivit pentru orice tip de par In special pentru cel uscat, deteriorat
-par IncAlcit, fragil, cu tendinta de rupere
-se poate folosi ca atare sau combinat cu alte ingrediente

Uleiul de kukui este utilizat de mult timp In Hawai, recent a devenit apreciat si recunoscut In toata lumea.
Pentru ten si corp este interesant avand In vedere ca aduce beneficii atat pielii uscate, descuamate, deteriorate cat si pielii grase.

Metoda de obtinere: prin presare din seminte urmata de rafinare.

Varianta rafinata este mai putin sensibila la oxidare si prin urmare suporta incalzire daca se prepara creme, emulsii.

Zona geografica de provenienta: Indonezia
Prezentare: lichid clar, incolor usor galbui, vAscozitate scazuta, miros slab aproape inodor

Pe piele: penetreaza foarte bine pielea, senzatie uscata, non-comedogenic*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific.
Un ulei considerat comedogen poate Infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre,
acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales In stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice,
dar se poate folosi ca ingredient Intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente

ACTIUNI
-regenerator, restructurant
-hidratant
-reparator
-atenueaza afectiunile cutanate
-pentetreaza straturile mai adanci ale pielii
-faciliteaza penetrarea altor ingrediente
-penetreaza fibra capilara
-conditionator capilar

Se pot prepara:
-creme de ten si corp
-masaj facial si corporal
-creme si lotiuni reparatoare
-creme de zi pentru ten mixt, gras
-seruri si creme de noapte regenerante
-creme, lotiuni, uleiuri dupa expunerea la soare
-crema de maini
-aplicatii locale la bebelusi
-masti si creme capilare
-balsam de par
-seruri pentru par

Păstrare:
-fiind un ulei moderat oxidativ, se pastreaza de preferinta sub 19℃, ferit de umezeala si lumina

Date de siguranta:
-non-iritant, non-sensibilizant
-uz extern

Prezentare:
50 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   parul incalcit     regenerator     par degradat     piele descuamata     iritatii     eczeme     psoriazis    


4572 persoane au fost interesate de produsul Ulei de Kukui - Mayam.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei de Kukui - Mayam (Cod produs 1372239266522). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei de Kukui - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei de Kukui - Mayam (Cod produs 1372239266522) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
E bine să știi!
Ingrijirea parului cret sau ondulat
Parul cret sau ondulat este adesea uscat si necesita o atentie deosebita.

Întreabă Farmacistul despre Ulei de Kukui - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Ginkgo Prim Max pentru copii
Ginkgo Prim Max pentru copii

Ginkgo Prim Max este indicat pentru copii de 12 ani? As dori sa-i dau ... Buna ziua! Doar dupa 14 ani i-l puteti da fara acordul medicului. Int ...



Sfatul farmcistului Dozare acid Salicilic in sampon
Dozare acid Salicilic in sampon

Cate picaturi de Acid Salicilic se pun intr.un sampon de cantitate nor ... Buna ziua! Acidul salicilic se poate regasi in procent de 2,5-10 % in ...