Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei de Germeni de Grau, extras la rece - Mayam (Cod produs 1372238266520)

Ulei de Germeni de Grau, extras la rece - Mayam, 50 ml


Ulei de Germeni de Grau, extras la rece - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 4.22 (74 de opinii)

Producător: Mayam


18.75Lei
buc.

În stoc. (la furnizor)
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei de Germeni de Grau, extras la rece - Mayam:

Ulei de Germeni de Grau, extras la rece - Mayam

Uleiul din germeni de grau este recunoscut pentru proprietatile de tonifiere a pielii.
Promoveaza formarea noilor celule, hraneste si protejeaza pielea. Recomandat pentru masajul sanilor, pentru pielea uscata, matura, lipsita de elasticitate. Este o sursa buna de antioxidanti si fitosteroli.

Descrierea produsului
Ingrediente: triticum vulgare germ oil.
Un ulei hranitor si protector, recomandat in special pentru pielea uscata, pentru calmare cutanata, pentru prevenirea imbatrinirii pielii.
Este un elasticizant remarcabil, astfel isi aduce beneficiile in masaje faciale, de bust sau oriunde pielea este lipsita de tonus. Este utilizat preventiv si curativ pentru vergeturi, cicatrici, fisuri, piele deteriorata.
Fitosterolii (care pot ajunge si pana la 5%) ajuta functiile barierei hidro-lipidice, reduc pierderile de apa transepidermala, ajuta la regenerarea pielii degradate, la ameliorarea mancarimilor si a inflamatiilor. Are un profil interesant de acizi grasi esentiali, contine o cantitate mare de vitamina E dar si polifenoli care au actiune antiradicalara si antioxidanta.
Metoda de obtinere: prin extragere la rece din germenii bobului de grau
Zona geografica de provenienta: Germania
Prezentare: lichid uleios galben-maroniu, miros caracteristic de cereale, vascozitate destul de ridicata. Poate prezenta sedimente si tulburari in mod natural. Ambalat in flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil.
Pe piele: absorbtie lenta, senzatie grasa, este considerat comedogenic*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se paote folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente
Proprietati - ulei din germeni de grau
- antioxidant
- elasticizant
- refermizant, normalizeaza tonusul
- restructurant al tesutul conjunctiv
- protector si reparator
- reduce pierderile de apa transepidermale
- reduce mancarimile si roseata
- regenerant pentru pielea afectata de factorii de mediu
- antiinflamator
- hidratant, nutritiv
- antiradicalar
- emolient
- antirid, antiage
Recomandari in cosmetica
- ten matur (uscat sau normal) lipsit de elasticitate
- piele uscata, deshidratata
- pielea imbatrinita prematur
- favorizeaza eliminarea celulelor moarte de pe suprafata pielii
- preventia si tratarea zonelor uscate si solzoase, a degeraturilor
- preventia vergeturilor si a crapaturilor
- vergeturi curativ
- piele cu tonicitate redusa, devitalizata
- calmarea arsurilor usoare
- masajul si tonifierea sanilor
- fortifierea parului si unghiilor
- ingrijirea mainilor
Utilizare cosmetica ulei de germeni de grau
- se poate aplica pe piele ca atare, nediluat, luand in considerare ca este un ulei gras ce se absoarbe mai greu
- ca ingredient inclus in creme pentru pielea uscata, deshidratata
- pentru creme de noapte aplicate tenului matur, devitalizat
- pentru creme si balsamuri nutritive, relipidante
- creme si masti restructurante, nutritive pentru ten uscat si matur
- pentru masajul sanilor si a zonelor cu piele ofilita
- ca atare sau combinat pentru preparate destinate preventiei vergeturilor
- in uleiuri sau unguente pentru tratarea vergeturilor
- in creme protectoare pentru maini
- in creme protectoare ale tenului uscat sau normal, in sezonul rece
- ca ingredient in unguente pentru diverse masaje
- ca ingredient in preparate pentru ingrijirea pielii afectate de arsuri solare, mancarimi, roseata
Păstrare:
- fiind un ulei moderat oxidativ, se pastreaza de preferinta sub 19℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.
Date de siguranta:
- non-iritant, posibil sensibilizant
- nu este recomandat persoanelor alergice la gluten
- uz extern!

Prezentare:
50 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   tritticum     regenerant     elasticitate     fitosteroli     vergeturi     cicatrici     polifenoli    


1219 persoane au fost interesate de produsul Ulei de Germeni de Grau, extras la rece - Mayam.
Opinia clientilor: 4.22 din 5 (74 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei de Germeni de Grau, extras la rece - Mayam (Cod produs 1372238266520). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei de Germeni de Grau, extras la rece - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei de Germeni de Grau, extras la rece - Mayam (Cod produs 1372238266520) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
E bine să știi!
Ingrijirea tenului uscat si sensibil
In cazul tenului uscat este importanta restabilirea continutului in apa,

Întreabă Farmacistul despre Ulei de Germeni de Grau, extras la rece - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Hipomenoree
Hipomenoree

Buna ziua! Am 29 ani. După multe vizite la doctori, mi s-a zis că a ... Buna ziua! Va recomand ca dupa ce terminati administrarea Sanofem A s ...



Sfatul farmcistului Detalii tantum rosa
Detalii tantum rosa

Dacă fac tratamentul tantum rosa pot avea contact sexual? ... Buna ziua! Da, puteti aveacontact sexual, dar de preferinta cu prezer ...


Sfatul farmcistului Cojite in par !
Cojite in par !

Ce as putea folosi pentru cojile de pe scalp ?! Am fost la dermatolog ... Buna ziua! Va recomand sa folositi samponul dermatologic Psoriane Int ...


Sfatul farmcistului Complexul de vitamina B si sarcina
Complexul de vitamina B si sarcina

Buna ziua, primesc complexul de vitamine B deja o luna, ciclul menstru ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o dereglare hormonala care s-a supra ...


Sfatul farmcistului cancer san
cancer san

Buna ziua! Este indicat acest produs in cancerul de san cu estrogen po ... Buna ziua! Da, Biobran 1000 este indicat si in cazul acesta. Se vor a ...