Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei virgin de Cocos BIO - Mayam (Cod produs 1372171266429)

Ulei virgin de Cocos BIO - Mayam, 100 gr


Ulei virgin de Cocos BIO - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Rating 4.17 (144 de opinii)

Producător: Mayam


16.95Lei
buc.

În stoc. (la furnizor)
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.
Livrare in 4-5 zile lucratoare.


Prezentare Ulei virgin de Cocos BIO - Mayam:

Ulei virgin de Cocos BIO - Mayam

Uleiul de cocos este extrem de pretios si multilateral, folosit pentru ingrijirea pielii si parului.
Lasa pielea matasoasa, hranita si hidratata. Este potrivit si pe pielea copiilor. Este apreciat si pentru parfumul sau fin, exotic.

Ingrediente: cocos nucifera oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.
Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT.

Palmierul de cocos sau cocotierul este un arbore tropical care creste in inaltime pana la 30 m, are frunzele lungi, penate, de 4-5 m lungime si produce fructe tot anul. Nucile de cocos ajunse la maturitate sunt decojite, pulpa alba este apoi taiata in bucati mai mici care se pun la uscat pentru ca o parte din apa sa se evapore.
Dupa uscare bucatile de nuca de cocos sunt trecute printr-o presa, proces in care grasimea este separata de pulpa. Uleiul obtinut este colectat intr-un vas din care este pompat printr-o serie de materiale textile care-l filtreaza, rezultand un ulei limpede, fara impuritati, care pastreaza cele mai multe elemente ale fructului de cocotier.

Metoda de obtinere: obtinut prin prima presare la rece din fructul proaspat

Zona geografica de provenienta: Filipine

Prezentare: lichid translucent usor tulbure la peste 24℃, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb. Prezinta miros specific, agreabil.

Ambalat in flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil.

In sezonul cald expediem produsul ambalat in flacon de sticla pentru a evita eventualele scurgeri pe parcursul transportului.
Pe piele: absorbtie buna, senzatie destul de uscata, este considerat comedogenic*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Specificatii tehnice LOT VE4177:
indice de refractie: 1,449
valoare acid: 0,05
valoare iodine: 6
indice de saponificare: 262
acid lauric: 50,00%
acid miristic: 18,7%
acid capric: 6,2%
acid caprilic: 6,8%
acid palmitic: 8,4%
acid oleic: 5,2%
acid stearic: 3,2%
acid linoleic: 1,00%
acid caproic: 0,4%
Alte elemente constitutive: polifenoli, catechine; antioxidanti: acid ferulic, coumaric si cafeic

Proprietati cosmetice - ulei de nuca de cocos
- hidratant
- nutritiv
- fin parfumant
- calmant
- emolient
- catifelant
- usor antioxidant si antiinflamator
- contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice

Recomandari in cosmetica
- tot felul de compozitii pentru igiena si ingrijirea corpului
- piele uscata, deshidratata
- ingrijirea pielii cu roseata
- piele crapata, descuamata, aspra
- descuamari la membrele bebelusilor
- aplicatii pe piele dupa expunerea la soare
- ingrijirea buzelor
- ingrijire si protectie capilara, in special pentru parul uscat
- disciplinarea parului cret sau rebel
- prepararea sapunurilor

Utilizare cosmetica ulei de cocos
- aplicat pe piele ca atare sau inclus ca ingredient in compozitii cosmetice
- aplicat imediat dupa dus sau baie formeaza un strat protector si mentine in piele umiditatea
- ca ingredient pentru deodorante tip crema
- ca atare sau combinat cu alte ingrediente pentru protectia parului de efectele nocive ale razelor solare
- in unguente sau creme pentru pielea uscata, preveniv sau curativ
- ca ingredient in balsamuri pentru buzele uscate si crapate, sau ca atare, nediluat
- ca atare sau combinat pentru unguente aplicate in zonele cu pielea intarita: coate, genunchi, calcaie
- aplicatii locale (nu masaje corporale) pentru bebelusi si copii in zonele cu pielea uscata sau descuamata
- sub forma de balsam nutritiv pentru parul uscat sau afectat de razele solare impreuna cu alte ingrediente
- in scruburi si compozitii de gomaj pentru orice tip de piele
- ca ingredient in creme de dus
Sinergii speciale
- cu pudra de cocos si ulei de monoi pentru o lotiune pretioasa de corp
- cu unt de shea in aplicatii locale pentru piele crapata, aspra
- cu ulei de vanilie si parfumant flori de tiare pentru un masaj corporal paradisiac
- cu ulei de galbenele si ulei esential de musetel roman pentru aplicatii "after-sun"
- cu unt de cacao si ulei de migdale pentru ingrijirea buzelor
- cu ulei esential de cistus, ceara de albine si ulei esential de lavanda pentru crapaturi, fisuri
- cu ulei esential de palmarosa, geraniu si/sau salvie pentru deodorante
- cu pudra de cocos si ulei de avocado in creme de dus
- cu ulei esential de ylang-ylang si ulei de jojoba pentru creme capilare
Păstrare:
- fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.

Date de siguranta:
- non-iritant, non- sensibilizant, non-alergizant
- uz extern!

Prezentare:
100 gr

Producător:
Mayam

Tag-uri:   cocotierul     cocos nucifera     descuamari     piele uscata    


3851 persoane au fost interesate de produsul Ulei virgin de Cocos BIO - Mayam.
Opinia clientilor: 4.17 din 5 (144 de voturi).

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei virgin de Cocos BIO - Mayam (Cod produs 1372171266429). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei virgin de Cocos BIO - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei virgin de Cocos BIO - Mayam (Cod produs 1372171266429) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.

Întreabă Farmacistul despre Ulei virgin de Cocos BIO - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului BIO SUN IBSI
BIO SUN IBSI

In cazul meu BIO SUN IBSI a generat diaree. Este normal sau sa intreru ... Buna ziua! Mai luati 2, maxim 3 zile, apoi, daca diareea persista, si ...



Sfatul farmcistului memo plus
memo plus

buna seara! administrez memo plus de ceva vreme cam 3 4 luni eu iau ... Buna ziua! Nu este nici o problema ca ati uitat un comprimat. Daca av ...


Sfatul farmcistului Buna ziua
Buna ziua

Daca sufar de dermatita seborica pot lua Maximag Antistress ? ... Buna ziua! Administrarea acestui supliment este posibila, cu respecta ...


Sfatul farmcistului Iritare usturime
Iritare usturime

Bun seara, am o iritatie la penis am si crăpături pe pielea din zona c ... Buna ziua! Incercati intr-o prima etapa cu o crema pe baza de clotrim ...


Sfatul farmcistului Debridat
Debridat

Bună ziua. Se poate lua debridat fără protecție de stomac, gen co ... Buna ziua! Daca nu aveti arsuri gastrice accentuate, renuntatila Cont ...