Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei de Argan BIO, virgin - Mayam (Cod produs 1372156266421)

Ulei de Argan BIO, virgin - Mayam, 50 ml


Ulei de Argan BIO, virgin - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Opinia dvs.?

Producător: Mayam


29.95Lei
buc.

În stoc.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.


Prezentare Ulei de Argan BIO, virgin - Mayam:

Ulei de Argan BIO, virgin - Mayam

Uleiul de argan poseda proprietati remarcabile, este o comoara pentru piele, par si unghii.
Nutritiv, regenerant, impiedica uscarea si imbatranirea fiziologica a pielii, ii reda elasticitatea. Bogat in elemente antioxidante si protectoare.

Descrierea produsului
Ingrediente: argania spinosa kernel oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Uleiul de Argan este presat din fructele arborelui de argan, un copac nativ in Maroc, care traieste pana la 200 de ani. De secole, marocanii au folosit ulei de argan pentru ingrijirea pielii dar si in dieta lor obisnuita.

Preluarea uleiului de argan in cosmetica este relativ recenta, desi localnicii cunosteau de demult efectele pozitive asupra pielii, folosindu-l pentru tratarea ranilor si a problemelor dermatologice.
Arborele de argan creste pe zone restranse, avand nevoie de conditii climaterice specifice: sol arid dar bogat, soarele Africii si influenta temperaturii Atlanticului.

Metoda de obtinere: prin presare la rece din boabele neprajite, uleiul rezultat nu este dezodorizat si prezinta miros caracteristic ce poate fi considerat neplacut.
Zona geografica de provenienta: Maroc
CALITATE: ulei de Argan BIO, virgin - produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert

PREZENTARE: lichid clar de culoare galbuie, vascozitate medie, miros caracteristic
Ambalat in flacon PET farmaceutic de culoare ambra, reutilizabil, reciclabil.
Pe piele: absorbtie lenta, senzatie grasa, slab-comedogenic*
*comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente

Proprietati - ulei de argan
- regenerant si restructurant
- antiage
- nutritiv, hranitor
- refermizant
- antioxidant
- cicatrizant
- protector cutanat
- elasticizant
- fortifiant pentru unghii
- confera stralucire parului

Recomandari in cosmetica
- pentru orice tip de piele, in special pentru cea uscata sau deshidratata
- antiimbatranire si reducere a ridurilor
- ingrijirea pielii mature, lipsite de tonus
- restaurarea elasticitatii pielii
- refermizarea pielii
- eczeme, psoriazis
- pevenirea imbatranirii fiziologice
- protejarea pielii de efectele agresiunilor externe
- cicatrici, inclusiv de la acnee
- vergeturi preventiv
- regenerare dupa arsuri solare
- par degradat, scalp uscat
- unghii fragile, maini uscate

Utilizarea in cosmetica a Uleiului de Argan
- aplicat pe piele ca atare, nediluat, pentru regenerare, restructurare cutanata, piele imbatranita, uscata sau deshidratata
- ca ingredient inclus in compozitii cosmetice pentru reducerea ridurilor, refacerea filmului hidrolipidic
- ca ingredient in prepararea cremelor destinate ingrijirii pielii cu eczeme
- ca ingredient in compozitii pentru cicatrizarea cat mai corecta a leziunilor tegumentare, alaturi de alte ingrediente specifice
- aplicat ca atare sau in combinatie sub forma de masca pentru par degradat, uscat
- ca atare, nediluat sau combinat cu alte ingrediente pentru intarirea unghiilor fragile
- nediluat sau inclus in compozitii cosmetice dedicate femeilor insarcinate pentru prevenirea vergeturilor, elasticizarea pielii corpului si a zonei perineale
- ca ingredient in preparatele de masare a sanilor si a zonei abdominale pentru prevenirea lasarii pielii, alaturi de alte uleiuri specifice
- ca ingredient in creme de zi pentru tenul uscat, deshidratat sau matur si lipsit de tonus
- ca ingredient in creme de noapte regenerante, antiage, hranitoare
- ca ingredient in masti sau creme capilare

Sinergii speciale
- ulei de argan combinat cu ulei de rodie si ulei esential din lemn de trandafir pentru tratarea intensiva a ridurilor
- combinat cu ulei de borago si ulei esential de morcov pentru prevenirea imbatranirii cutanate
- combinat cu extract de nalba, ulei de rosa mosqueta si coenzima Q10 pentru favorizarea sintezei de colagen si elastina
- combinat cu ulei de margarete, extract de iedera si ulei din germeni de grau (intr-o lotiune) pentru refermizarea si tonifierea pielii
- cu ulei de smochin si ulei de coacaze negre pentru un serum antiimbatranire si revitalizare

Păstrare:
- uleiul de argan fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25℃, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original. Se poate pastra la frigider.
Date de siguranta:
- non-iritant, non-sensibilizant
- uz extern!

Prezentare:
50 ml

Producător:
Mayam


Tag-uri:   arborele de argan     elasticizant     cicatrizant     par degradat     ten matur    


1917 persoane au fost interesate de produsul Ulei de Argan BIO, virgin - Mayam.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei de Argan BIO, virgin - Mayam (Cod produs 1372156266421). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei de Argan BIO, virgin - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei de Argan BIO, virgin - Mayam (Cod produs 1372156266421) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
E bine să știi!
Ingrijirea tenului uscat si sensibil
In cazul tenului uscat este importanta restabilirea continutului in apa,
Pielea sensibila
Pielea sensibila reprezinta o problema dermatologica din ce in ce mai frecvent intalnita, care afecteaza pana la 50% din intreaga populatie.
Cum acţionează frigul asupra pielii
Frigul produce strângerea vaselor sanguine, încetineşte circulaţia sângelui, iar epiderma nu mai este suficient irigată şi hrănită, compromiţând activitatea normală a pielii.

Întreabă Farmacistul despre Ulei de Argan BIO, virgin - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Vitamine pentru o fetita de 13 ani
Vitamine pentru o fetita de 13 ani

Buna ziua, am o fetita de 13 ani are 1.48 m este sportiva joaca tenis ... Buna ziua! Pentru un mai bun management al nervozitatii recomand admi ...


Sfatul farmcistului Compatibilitate Tiolin si Panangin
Compatibilitate Tiolin si Panangin

Mi-au aparut amorteli in degetele de la maini. Medicul neurolog mi-a r ... Buna ziua! Tiolin si Panangin au compozitie diferita, asa ca puteti c ...


Sfatul farmcistului TONOTIL-N TIMP DE 3 LUNI consecutiv?
TONOTIL-N TIMP DE 3 LUNI consecutiv?

Pot sa iau TONOTIL-N TIMP DE 3 LUNI consecutiv , zi de zi , apoi sa fa ... Buna ziua! Da, puteti lua Tonotil timp de 3 luni consecutiv, nu produ ...


Sfatul farmcistului Disponibilitate deo Floritene
Disponibilitate deo Floritene

Buna ziua Cumpar de ceva timp de la dumneavoastra deodorantul Flori ... Buna ziua! Acest deodorant este din nou disponibil! 10 10 2017 ...