Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei de Meadowfoam - Mayam (Cod produs 16221882618594)

Ulei de Meadowfoam - Mayam, 50 ml


Ulei de Meadowfoam - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Opinia dvs.?

Producător: Mayam


19.95Lei
buc.

În stoc. (la furnizor)
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.


Prezentare Ulei de Meadowfoam - Mayam:

Ulei de Meadowfoam - Mayam

Beneficii:
Alcatuit in principal din acizi grasi rari, are proprietati exceptionale de mentinere a hidratarii si stabilitate oxidativa. Lasa pielea neteda si matasoasa, creeaza un film protector pe piele fara a fi ocluziv, imbunatateste parul deteriorat si fragil, ajuta la protectia impotriva razelor solare.


Presat din semintele de Meadowfoam (in traducere libera spuma de pajiste) o cultura protejata prin brevet, durabila, foarte eficienta, prietenoasa cu solul si albinele. Aspect: ulei lichid galben limpede.
Miros: aproape inodor. Stabilitate oxidativa foarte ridicata, alcatuit in principal din acizi grasi cu lant lung: acid eicosenoic, docosenoic si docosadienoic, creeaza un film protector pe piele fara a fi ocluziv
seamana cu sebumul, ajuta la echilibrarea productiei naturale de sebum a pielii, lasa pielea matasoasa si neteda, ofera o buna lubrifiere, este emolient foarte eficient, incetineste TEWL - pierderile de apa trans-epidermale, imbraca firul de par pentru a-I mentine hidratarea, imbunatateste parul deteriorat, uscat si fragil.

Mod de utilizare:
Se poate include intr-o gama larga de formulari cosmetice, ca ulei de baza in amestecuri care contin uleiuri sensibile la oxidare, confera stabilitate altor uleiuri vegetale, potrivit pentru preparate pentru piele uscata, seruri pentru contur ochi, in aplicatii topice precum balsamuri, unguente si creme
in produsele de ingrijire a parului si de ingrijire solara. Mod de pastrare: la loc uscat si racoros. Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic.

Compoziție:
INCI: Limnanthes Alba Seed Oil.

Mod de prezentare:
50 ml

Producător:
Mayam


39 persoane au fost interesate de produsul Ulei de Meadowfoam - Mayam.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei de Meadowfoam - Mayam (Cod produs 16221882618594). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei de Meadowfoam - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei de Meadowfoam - Mayam (Cod produs 16221882618594) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.

Întreabă Farmacistul despre Ulei de Meadowfoam - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului


Sfatul farmcistului Anticonceptionale risc tromboza
Anticonceptionale risc tromboza

Buna ziua, ce pilule anticonceptionale pot fi luate de o persoana care ... Buna ziua! In acest caz ar fi mai intelept ca pacienta sa se reorient ...


Sfatul farmcistului Cat timp pot folosi Arterin ?
Cat timp pot folosi Arterin ?

Folosesc Arterin de cca 6 luni si am usoare ameteli de la un timp. Cat ... Buna ziua! Dupa 6 luni de administrare este bine sa faceti pauza cel ...


Sfatul farmcistului Mătreață și māncărimi
Mătreață și māncărimi

Bună ziua.as dori un tratament pentru mătreață  ... Buna ziua! Va recomand samponul Sebodiane Antipelicular Intensive, in ...


Sfatul farmcistului Cycloproginova
Cycloproginova

Buna seara. Intrucat acest medicament lipseste de pe piata,am inteles ... Buna ziua! Din pacate nu exista pe piata din tara noastra un inlocuit ...