
Emocalm cu valeriana - Dacia Plant
1+1 Cadou
Agitatie, anxietate
0lei
![]() |
Miere de salcam - Mos Costache
Beneficii:
Mirosul pronuntat de salcam este un semn al falsificarii mierii prin introducerea unei infuzii de flori de salcam. Principala calitate a mierii de salcam este aceea de calmare a tusei, este antiseptica si este folosita in tratamentul asteniei si nevrozelor.
Aceasta mai este recomandata in: Gastrita hiperacida - mierea de salcam, diluata in apa calda si luata cu 90-120 de minute inaintea mesei, diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede, calmand pirozisul arsurile (o lingura de miere in 100 ml apa);
Ulcer este foarte buna mierea de salcam diluata in 200 ml de lapte nefiert. Amestecul se bea seara inainte de culcare, bineinteles alaturi de un regim alimentar adecvat. Mierea de salcam este un excelent tonic pentru copii, convalescenti, pentru intarirea sistemului imunitar si pentru gravide.
Mierea de salcam este una dintre cele mai cunoscute sortimente de miere, datorita gustului delicat, cu tenta florala. Calitatile de medicament ale mierii se cunosc inca din antichitate, din aceasta cauza a fost numita "hrana vie".
Mierea de salcam este asimilata foarte usor de organism, oferind energie si substante bioactive si nutritive. Dintre numeroasele tipuri de miere, fiecare cu proprietatile ei specifice, mierea de salcam este un tonic general, care calmeaza tusea si este folosita in tratarea asteniei si nevrozelor. Mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrina, compusi ai azotului. Aceasta are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41,7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4. In total, mierea de salcam contine 435 substante.
Mierea de salcam este monoflora, ceea ce inseamna ca a fost culeasa in marea majoritate de la o singura specie de planta - in acest caz din salcam. Culoarea mierii de salcam, imediat dupa recoltare, este transparenta, insa, depinde de fagurii in care a fost facuta. Astfel poate avea nuante de la incolor la galben pai sau galben deschis. Mierea de salcam are un gust placut, dulce, este vascoasa si fluida si nu prezinta semne de cristalizare cand este proaspata. Cristalizarea este un proces natural si depinde de raportul dintre glucoza si fructoza din componenta mierii si de temperatura mediului. Datorita unei cantitati mari de fructoza, aceasta nu se cristalizeaza decat dupa un an si jumatate doi ani, dar nici atunci in totalitate. Mirosul este specific. Trebuie sa tinem cont insa, ca mirosul pronuntat de salcam este un semn al falsificarii mierii prin introducerea unei infuzii de flori de salcam.
Mod de prezentare:
400 gr
Producător:
Mos Costache
↳ |
Sfatul farmacistului: Buna ziua!
Intr-o prima faza incercati sa va odihniti mai mult, chiar daca pare imposibil (cereti mai mult ajutor din partea celor apropiati!), incercati sa mancati mai mult, mai variat. Va poate ajuta sa luati in greutate un amestec de miere si nuca (o lingura dupa prnaz, una dupa cina).
Daca luand aceste masuri, dupa 2 luni continuati sa slabiti, mergeti la medicul de familie si solicitati sa faceti analize pentru glanda tiroida! Este posibil sa va ajute:
. Data: 07-12-2021 | |
↳ |
Sfatul farmacistului: Buna ziua!
Puteti lua Live Vitamins, cate o capsula dupa micul-dejun, iar dupa pranz si cina consumati cate o lingura cu miere si miez de nuca. Este posibil sa va ajute:
. Data: 14-06-2021 | |
1+1 Cadou
Agitatie, anxietate
0lei
20% Reducere
Ingrediente active
0lei
10% Reducere
Igiena personala: Tampoane si Absorbante
0lei
+1 Servetel Tian Li Cadou
Pentru EL
0lei