Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Produse » Ingrediente Cosmetice » Ingrediente active » Ceramide - Mayam (Cod produs 15433992616052)

Ceramide - Mayam, 5 gr


Ceramide - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Opinia dvs.?

Producător: Mayam


21.75Lei
buc.

În stoc.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.


Prezentare Ceramide - Mayam:

Ceramide - Mayam

Un activ cosmetic foarte cautat si apreciat. Intareste bariera naturala a pielii, sporeste elasticitatea si imbunatateste hidratarea cutanata pe termen lung, protejeaza pielea de factorii externi, repara si protejeaza parul deteriorat.

Beneficii:
Consolideaza bariera naturala a pielii, protejeaza bariera lipidica a pielii, in special la tenul uscat sau matur, imbunatateste nivelul de hidratare a pielii, ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, creste capacitatea de retentie a apei in piele, formeaza un strat protector impotriva pierderii de umiditate din piele, confera parului vitalitate si stralucire, ii restaureaza vigoarea, protejeaza firele de par de daunele factorilor de mediu (UV), protejeaza parul de deteriorarea chimica.


Ceramidele sunt foarte apreciate ca active cosmetice, utilizate in multe produse de ingrijire a pielii si parului de calitate si eficiente. Contin molecule identice cu cele din piele, fiind astfel in mod particular potrivite pentru protectie pe termen lung si regenerarea pielii uscate sau sensibile. Este fabricat printr-un proces de biofermentatie patentat si are aceeasi configuratie ca si ceramidele prezente in mod natural in piele. Acest produs este o solutie gata de utilizat, solubil in uleiuri.

Am ales sa oferim Ceramide III sub forma de mix cu alcooli grasi de origine vegetala si nu in stare pura, deoarece sub aceasta forma produsul este mult mai usor de dozat in formule si de utilizat, mai ales in cosmtice preparate acasa sau in productie de loturi mici. Isocetyl alcool si cetyl alcool sunt alcooli grasi (complet diferiti de alcoolul tip spirt, volatil) ”prietenosi” cu pielea, sunt emolienti, nu usuca si nu irita pielea.

Mod de utilizare:
Dozaj indicativ: 0,25 - 5% in functie de tipul de piele-par si de efectul dorit, dozat la 0,25 - 2% in aplicatii folosite regulat, pe termen lung; dozat la 2-5% in tratamente aplicate ocazional sau pe termen scurt, se poate include ca ingredient in preparate anhidre insa cele mai bune rezultate se obtin din compozitiile preparate prin emulsificare, se include in faza grasa a emulsiilor si necesita incalzire la 80-85°C, este foarte important ca produsul sa fie complet si clar solubilizat in faza grasa.
Se pot prepara: creme hidratante pentru toate tipurile de ten, in special pentru cel uscat, matur sau sensibil; creme protectoare sau reparatoare, inclusiv in aplicatii pentru copii; creme pentru plaja si dupa plaja; balsamuri de par, creme capilare cu sau fara clatire. Mod de pastrare: la loc uscat si racoros.

Precauții:
A nu se pastra la indemana copiilor; uz cosmetic.

Compoziție:
Isocetyl alcohol, ceramide np, cetyl alcohol.

Mod de prezentare:
5 gr

Producător:
Mayam

Tag-uri:   retentia apei in piele     regenerarea pielii uscate    


54 persoane au fost interesate de produsul Ceramide - Mayam.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ceramide - Mayam (Cod produs 15433992616052). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ceramide - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ceramide - Mayam (Cod produs 15433992616052) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.

Întreabă Farmacistul despre Ceramide - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului tratament concomitent
tratament concomitent

Buna ziua , Se poate administra VERMICIN FORTE concomitent c ... Buna ziua, Intrucat nu exista interactiune intre ele, cele 2 tratamen ...



Sfatul farmcistului Inlocuitor
Inlocuitor

Un inlocuitor pt trileptal ? Multumesc frumos ... Buna ziua! Un alt medicament cu substanta activa din Trileptal nu ex ...


Sfatul farmcistului Pot lua Le Dieci Erbe _Esi spa
Pot lua Le Dieci Erbe _Esi spa

Am 63 ani , sufar de constipatie cronica si am colon iritabil.Pot lua ... Buna ziua! Da, produsul este indicat pentru afectiunea dumneavoastra. ...


Sfatul farmcistului Termen de valabilitate
Termen de valabilitate

Dupa ce s-a deschis siropul Biocebral cit timp poate fi valabil ? ... Buna ziua! Daca il pastrati in frigider, poate fi folosit MAXIM timp ...


Sfatul farmcistului Plavix sau Trombex?
Plavix sau Trombex?

Va rog sa-mi spuneti care este diferenta intre Plavix si Trombex! Iau ... Buna ziua! Singura diferenta dintre cele doua medicamente este ca Pl ...