Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Produse » Ingrediente Cosmetice » Ingrediente active » Carbune vegetal activ - Mayam (Cod produs 15433992616051)

Carbune vegetal activ - Mayam, 25 gr


Carbune vegetal activ - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Opinia dvs.?

Producător: Mayam


16.95Lei
buc.

În stoc. (la furnizor)
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.


Prezentare Carbune vegetal activ - Mayam:

Carbune vegetal activ - Mayam

Cu o capacitate de adsorbtie remarcabila, este utilizat in cosmetica pentru efectul purifiant si detoxifiant, pentru curatarea pielii de impuritati, reziduuri si excesul de sebum. Se poate folosi in masti, sapunuri si diverse produse de igiena dar si ca agent colorant pentru sapunuri sau machiaj.

Beneficii:
Este adsorbant forte, curata pielea de impuritati, poluanti si reziduuri, reduce excesul de sebum si ajuta la eliberarea porilor, este un colorant puternic, benefic pentru piele problematica, acne, ajuta in caz de infectii bacteriene cutanate, benefic pentru piele expusa la poluare sau substante chimice toxice, curatarea pielii fumatorilor, curatarea aerului si indepartarea mirosurilor neplacute.

Este o pudra foarte fina, cu o capacitate de adsorbtie remarcabila, utilizata in cosmetica pentru efectul purifiant, detoxifiant. Se poate folosi in masti, sapunuri si diverse produse de igiena dar si ca agent colorant. Materie prima aprobata pentru utilizarea in cosmeticele bio conform standardului Cosmos. Proprietati organoleptice: pulbere foarte fina si pura, culoare neagra, miros neutru.

Mod de utilizare:
Se pot prepara masti, cataplasme, impachetari corporale, se poate include in produse de gomaj, scruburi, exfolante, colorarea sapunurilor, inclusiv a celor fabricate la rece (CP), inclus in sapunuri M&P, ca ingredient in sapun de barbierit, prepararea produselor de machiaj: mascara, tus de pleoape, fard, se poate folosi ca dezodorizant, in special pentru frigider.
Dozaje indicative: 0,5 - 5% pentru masti, gomaj; 0,2 - 1% pentru sapunuri; pana la 20% pentru mascara, pana la 50% in farduri; ca atare, intr-o cutiuta plasata in frigider. Mod de pastrare: la loc uscat, in mediul ambient.

Precauții:
Este un produs pulverulent, a nu se utiliza in apropierea unei surse de ventilatie; a nu se inhala, a nu se ingera; a nu se pastra la indemana copiilor; uz extern.

Compoziție:
Charcoal powder.

Mod de prezentare:
25 gr

Producător:
Mayam

Tag-uri:   eliberarea porilor     piele expusa la poluare    


830 persoane au fost interesate de produsul Carbune vegetal activ - Mayam.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Carbune vegetal activ - Mayam (Cod produs 15433992616051). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Carbune vegetal activ - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Carbune vegetal activ - Mayam (Cod produs 15433992616051) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.

Întreabă Farmacistul despre Carbune vegetal activ - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului


Sfatul farmcistului Ce ar putea fi?
Ce ar putea fi?

Buna ziua,ma puteți ajuta va rog frumos,de ceva timp am o mâncari ... Buna ziua! Daca aveti mancarimile in special seara, este posibil sa a ...



Sfatul farmcistului Air 7
Air 7

Pot lua air 7 și după ce mă las de fumat ? Încerc de ma ... Buna ziua! Da, puteti continua cu aceste vitamine si dupa ce va lasat ...