Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Produse » Ingrediente Cosmetice » Ingrediente active » Acid Ferulic - Mayam (Cod produs 15433992616048)

Acid Ferulic - Mayam, 5 gr


Acid Ferulic - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Opinia dvs.?

Producător: Mayam


9.95Lei
buc.

În stoc.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.


Prezentare Acid Ferulic - Mayam:

Acid Ferulic - Mayam

Este unul dintre cei mai potenti antioxidanti naturali, un fenol obtinut din surse vegetale cu actiune de neutralizare a radicalilor liberi, ce actioneaza impotriva imbatranirii cutanate, este fotoprotector si contribuie la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii.

Beneficii:
Acidul ferulic se gaseste in diferite parti ale multor plante. Este prezent in cereale (orez, grau, ovaz) in cafea, rosii, anghinare sau porumb, dar si intr-o serie de plante utilizate in Medicina Traditionala Chineza. Proprietatile acidului ferulic: antioxidant forte, neutralizeaza actiunea radicalilor liberi
fotoprotector, protejeaza pielea de daunele factorilor externi, usor antiinflamtor, anti-aging, combate formarea ridurilor, sporeste fermitatea pielii, inhiba usor productia melaninei, lumineaza pielea, favorizeaza buna functionare a membranelor celulare. Acidul ferulic din oferta noastra este obtinut din radacina plantei Ferula communis.


Exista o serie de studii care demonstreaza faptul ca acidul ferulic actioneaza sinergic cu alti antioxidanti, in special cu vitamina C, sporind eficienta si stabilitatea acesteia. Efectul antioxidant al acidului ferulic este amplificat prin expunerea pielii la razele ultraviolete, fiind astfel un ingredient potrivit si pentru cosmeticele de protectie solara. Proprietati organoleptice: pulbere cristalina galbuie, miros dulceag agreabil.

Mod de utillizare:
Recomandari, aplicatii: dozaj recomandat: 0,5-1%. pH-ul compozitiei finale in care se include, este indicat sa fie de cel mult 5,5, in emulsii se include la faza finala, este partial solubil in apa, dispersabil in medii apoase si emulsii, solubil in alcool, este potrivit pentru orice tip de piele, in special pentru pielea matura, ridata, alaturi de vitaminele C si E formeaza o sinergie cu efect antioxidant forte.
Se pot prepara: creme, lotiuni si seruri antirid si antiimbatranire, masti vitaminizante, tratamente de rejuvenare a pielii, creme si lotiuni de protectie solara, creme, lotiuni, geluri aplicate dupa expunerea la soare. Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de razele solare.

Precauții:
A nu se lasa la indemana copiilor, a nu se ingera, a nu se utiliza pur pe piele, a se evita contactul cu ochii; uz cosmetic.

Compoziție:
Ferulic acid.

Mod de prezentare:
5 gr

Producător:
Mayam

Tag-uri:   fenol vegetal     fotoprotector    


41 persoane au fost interesate de produsul Acid Ferulic - Mayam.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Acid Ferulic - Mayam (Cod produs 15433992616048). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Acid Ferulic - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Acid Ferulic - Mayam (Cod produs 15433992616048) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.

Întreabă Farmacistul despre Acid Ferulic - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului tratament concomitent
tratament concomitent

Buna ziua , Se poate administra VERMICIN FORTE concomitent c ... Buna ziua, Intrucat nu exista interactiune intre ele, cele 2 tratamen ...



Sfatul farmcistului Inlocuitor
Inlocuitor

Un inlocuitor pt trileptal ? Multumesc frumos ... Buna ziua! Un alt medicament cu substanta activa din Trileptal nu ex ...


Sfatul farmcistului Pot lua Le Dieci Erbe _Esi spa
Pot lua Le Dieci Erbe _Esi spa

Am 63 ani , sufar de constipatie cronica si am colon iritabil.Pot lua ... Buna ziua! Da, produsul este indicat pentru afectiunea dumneavoastra. ...


Sfatul farmcistului Termen de valabilitate
Termen de valabilitate

Dupa ce s-a deschis siropul Biocebral cit timp poate fi valabil ? ... Buna ziua! Daca il pastrati in frigider, poate fi folosit MAXIM timp ...


Sfatul farmcistului Plavix sau Trombex?
Plavix sau Trombex?

Va rog sa-mi spuneti care este diferenta intre Plavix si Trombex! Iau ... Buna ziua! Singura diferenta dintre cele doua medicamente este ca Pl ...