Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Produse » Ingrediente Cosmetice » Unturi vegetale » Unt de Kokum - Mayam (Cod produs 15433162616031)

Unt de Kokum - Mayam, 100 ml


Unt de Kokum - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Opinia dvs.?

Producător: Mayam


21.95Lei
buc.

În stoc.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.


Prezentare Unt de Kokum - Mayam:

Unt de Kokum - Mayam

Un unt vegetal apreciat pentru efectul regenerator, nutritiv si de catifelare a pielii, foarte util pentru ingrijirea pielii deteriorate. Este folosit si in aplicatii capilare cu efect conditionator, pentru fortificarea, revitalizarea si hranirea firelor de par.

Beneficii:
Apreciat pentru continutul complex de acizi grasi, recunoscut pentru proprietatile regeneratoare, nutritive si emoliente, untul de kokum este o buna alegere pentru produse cosmetice de ingrijire a pielii deteriorate si a pielii uscate in special. Are o textura densa, non-grasa, se absoarbe rapid in piele.


Nutritiv si emollient, imbunatateste elasticitatea pielii, antiimbatranire, antioxidant, calmeaza si catifeleaza pielea, regenerator, sustine bariera proprie pielii, penetrant, usor absorbit de piele fara a lasa senzatia de gras, regenerator si protector pentru par, foarte stabil oxidative, profil senzorial foarte bun.

Efecte:
Arborele de Kokum (Garcinia indica) este un arbore vesnic verde, regasit in padurile tropicale din vestul Indiei. Poate atinge chiar si 15 m inaltime, iar prin luna aprilie-mai produce fructe mici si rosii de 2-3 cm. Atat pulpa fructului cat si semintele acestuia sunt folosite ca si condimente pentru mancarurile indiene. Din fructele de kokum localnicii isi prepara diferite siropuri sau bauturi racoritoare, revigorante.
Diferite parti ale arborelui (semintele, coaja) sunt folosite in preparatele ayurvedice, deoarece acestea ofera o multitudine de beneficii pentru sanatate. Garcinol, un ingredient activ important regasit in fructele de kokum este o substanta cu proprietati antibacteriene, antioxidante si antiinflamatorii.

Din semintele acestui fruct se extrage untul de kokum, apreciat atat datorita compozitiei sale echilibrate de acid stearic, palmitic si oleic, cat si datorita profilului senzorial: se absoarbe usor in piele si nu lasa pelicula grasa. Este un unt vegetal stabil, rezistent la oxidare, iar datorita compozitiei specifice de trigliceride, este adesea folosit ca substitut pentru untul de cacao in acele aplicatii unde se doreste o textura mai putin grasa. Metoda de obtinere: unt pur si natural, obtinut din samburi prin presare mecanica urmata de filtrare.

Mod de utilizare:
Se poate folosi pentru orice tip de piele, potrivit in special pentru pielea uscata, lipsita de elasticitate
ten matur, ridat, piele deteriorata, crapata, cu fisuri sau bataturi, ingrijirea mainilor si picioarelor, ingrijirea buzelor, par uscat, casant, lipsit de vitalitate.
Untul de kokum se poate folosi ca atare, insa se topeste mai greu la contactul cu pielea, astfel de regula se foloseste in amestec cu alte ingrediente pentru realizarea preparatelor cosmetic, poate fi inclus in formule si datorita consistentei pe care o confera dupa solidificare, aplicat simplu pe parul curat, la varfuri sau pe toata lungimea firului, in cantitate moderata (necesita topire in prealabil), combinat cu alte unturi, uleiuri vegetale si esentiale, in aplicatii pe par si pe piele , ca ingredient in felurite preparate cosmetice pentru ingrijirea pielii si parului, inclus in emulsii pentru un plus de stabilitate. Poate fi folosit ca ingredient pentru prepararea de: creme anhidre, creme emulsificate, balsamuri, unguente, alifii, unturi si creme de corp, balsam pentru par, masti si creme capilare, rujuri, balsamuri de buze, sapunuri
parfumuri solide, crema de gomaj. Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de razele solare. Precauții: uz cosmetic.

Compoziție:
Garcinia indica seed butter.

Mod de prezentare:
100 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   Garcinia indica     piele uscata     unt vegetal penetrant    


31 persoane au fost interesate de produsul Unt de Kokum - Mayam.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Unt de Kokum - Mayam (Cod produs 15433162616031). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Unt de Kokum - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Unt de Kokum - Mayam (Cod produs 15433162616031) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.

Întreabă Farmacistul despre Unt de Kokum - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Daitab-efecte
Daitab-efecte

Este benefic si non periculos acest produs pentru scaderea glicemiei ... Buna ziua! Daitab reduce valorile glicemiei in special prin efectul ...


Sfatul farmcistului Normens si profecund.
Normens si profecund.

Buna ziua , de 5 ani doresc un copil si nu reușesc deloc, am dere ... Buna ziua! Cele doua produse sunt similare din punct de vedere al com ...



Sfatul farmcistului  Folosirea mladitei de paducel
Folosirea mladitei de paducel

Referitor la utilizarea Mladitei de paducel, 3o monodoze x 1,5 ml, 2 ... Buna ziua! Puteti adminsitra extractul din mladite de paducel 3 luni ...



Sfatul farmcistului Cum sa ma ingras?
Cum sa ma ingras?

Am 21ani si 47 de kg 160cm la 19ani am avut 55 kg ce sa fac sa ma ing ... Buna ziua! Pentru a va ingrasa sanatos se recomanda adoptarea unui s ...