Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Produse » Ingrediente Cosmetice » Uleiuri vegetale » Ulei de Sofranel - Mayam (Cod produs 15433152616027)

Ulei de Sofranel - Mayam, 100 ml


Ulei de Sofranel - Mayam

Sfatul farmacistului PCFarm

   Opinia dvs.?

Producător: Mayam


12.5Lei
buc.

În stoc.
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 de lei.


Prezentare Ulei de Sofranel - Mayam:

Ulei de Sofranel - Mayam

Beneficii:
Un ulei bogat in acizi grasi polinesaturati, vitamine si antioxidanti, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator si anti-age. Este util indeosebi pentru pielea uscata, tenul matur, cearcane, pielea afectata de roseata, cuperoza, rozacee si pentru ingrijirea parului.

Are o textura usoara, nu lasa film gras pe piele. Este o sursa bogata de acid linoleic (omega-6), vitamina K, E si antioxidanti. Metoda de obtinere: prin extractie-presare din semintele plantei, urmata de rafinare pentru deceruire si dezodorizare. Proprietati organoleptice: lichid uleios clar, culoare usor galbuie, miros slab specific.

Efecte:
Proprietatile uleiului de sofranel, emolient, nutritiv, prezerva stratul lipidic al pielii, ajuta la mentinerea hidratarii cutanate, actioneaza impotriva cuperozei datorita continutului in vitamina K, reduce roseata si contribuie la repararea pielii, are textura lejera, se absoarbe usor in piele, antioxidant si anti-aging, combate imbatranirea pielii, regenerator, restructurant, sporeste elasticitatea pielii, protejeaza parul de actiunea radicalilor liberi si de deshidratare, hraneste fibra capilara si-i confera un aspect sanatos.

Recomandari, aplicatii: ingrijirea oricarui tip de ten, in special a celui matur, in caz de cearcane, roseata, cuperoza, rozacee, ingrijirea pielii uscate, deteriorate, sensibile, piele lipsita de elasticitate si fermitate
ingrijirea si infrumusetarea parului, par uscat, fire deteriorate, caderea parului.

Mod de utilizare:
In cosmetic aplicat ca atare pe pielea proaspat igienizata si inca usor umeda, aplicat ca atare pe varful firelor de par uscate, deteriorate, in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte in functie de necesitatile pielii, pentru formularea de creme si seruri pentru contur de ochi, ca ingredient in cremele anti-aging, ca ingredient in cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur, sensibil sau uscat, ca ingredient in crema, lapte sau unt de corp, ca ingredient in creme pentru pielea sensibila, deteriorata
pentru formularea cremelor cu actiune anti-cuperoza, ca ingredient pentru prepararea de creme si seruri capilare, balsam sau masca de par. Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, de preferinta sub 19C, ferit de razele solare. Precauții: uz cosmetic.

Compoziție:
Carthamus tinctorius seed oil.

Mod de prezentare:
100 ml

Producător:
Mayam

Tag-uri:   ulei anticuperozic     rozacee    


43 persoane au fost interesate de produsul Ulei de Sofranel - Mayam.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor pentru prezentarea Ulei de Sofranel - Mayam (Cod produs 15433152616027). Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia, pretul sau prospectul Ulei de Sofranel - Mayam pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ulei de Sofranel - Mayam (Cod produs 15433152616027) are certificatul de conformitate la producator sau distributor.

Alte Produse Mayam


Sfatul farmacistului PCFarm.ro
Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.

Întreabă Farmacistul despre Ulei de Sofranel - Mayam

Toate câmpurile sunt obligatorii.
Domeniul*:






Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!







Produse similare
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Daitab-efecte
Daitab-efecte

Este benefic si non periculos acest produs pentru scaderea glicemiei ... Buna ziua! Daitab reduce valorile glicemiei in special prin efectul ...


Sfatul farmcistului Normens si profecund.
Normens si profecund.

Buna ziua , de 5 ani doresc un copil si nu reușesc deloc, am dere ... Buna ziua! Cele doua produse sunt similare din punct de vedere al com ...



Sfatul farmcistului  Folosirea mladitei de paducel
Folosirea mladitei de paducel

Referitor la utilizarea Mladitei de paducel, 3o monodoze x 1,5 ml, 2 ... Buna ziua! Puteti adminsitra extractul din mladite de paducel 3 luni ...



Sfatul farmcistului Cum sa ma ingras?
Cum sa ma ingras?

Am 21ani si 47 de kg 160cm la 19ani am avut 55 kg ce sa fac sa ma ing ... Buna ziua! Pentru a va ingrasa sanatos se recomanda adoptarea unui s ...