Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

gyniel


Oana... întreabă despre Afectiuni urinare si ginecologice:
Buna seara! In timpul tratamentului cu gyniel se pot intretine relatii sexuale?Daca este recomandat sa folosesti Gyniel in timpul menstruatiei? Va multumesc!

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Daca folositi prezervativul, diafragma sau spermicidele ca si masuri contraceptive, capsulele Gyniel pot sa le inactiveze! Daca luati contraceptive orale, puteti intrtine relatii sexuale, dar inainte de aplicarea capsulelor. Administrarea in timpul menstruatiei reduce efectul terapeutic, mai bine evitati acest fapt!


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

ana | 30.03.2012
Buna ziua! Exista doua tipuri de GynieL: ovule si capsule pentru administrare orala? Sau sunt doar capsule cu dubla utilizare? Va multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 02.04.2012
Buna ziua! Capsulele Gyniel pot fi administrate atat oral, cat si intravaginal.
roxana | 19.05.2012
Buna ziua! Daca folosesc 7 capsule intravaginal (din 14 cate sunt in cutie) si imi vine menstruatia, pe urmatoarele 7 le folosesc dupa ce imi trece sau nu e indicat sa fac pauza si sa le folosesc pe toate 14 dupa mestruatie? Multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 25.05.2012
Buna ziua! Daca sunteti sigura ca nu se declanseaza menstruatia in urmatoarele 7 zile, mai bine administrati cate 2 capsule Gyniel pe zi, una dimineata, alta seara, asa cum se recomanda in prospect.
roxana | 25.05.2012
Buna ziua! Am folosit 6 capsule si mi-a venit menstruatia (am folosit una pe seara deoarece asa imi recomandase doamna ginecolog, insa nu as fi putut folosi o capsula seara si una dimineata pt ca se topesc ff greu chiar daca le umezesc inainte, ele curg pe parcursul zilei nu se topesc ca alte ovulele pana dimineata). Nuj ce sa fac sa continui tratamentul sau nu? in ideea ca io vroiam un tratament pt disconfort local (o senzatie de mancarime/arsura la suprafata) si nu prea si-au facut efectul sau mi-a agravat starea (la farmacie mia sp ca nu au cum sa-mi faca rau, sper sa fie doar in mintea mea j sa nu se fi agravat). Sau erau mai bune cervugid (sau alte ovule) pt simptomele mele?
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.05.2012
Buna ziua! Opriti administrarea pe timpul menstruatiei, si puteti relua dupa, inca 6 zile. Gyniel nu are cum sa va agraveze starea, poate ca nu are efect intrucat aveti o iritatie, nu candidoza. Va recomand sa aplicati un gel calmant (Plant Intim Gel sau Comfort Care).
irina | 13.11.2012
Buna ziua ! Am avut candida,am facut tratament cu Canesten Gyn,dupa terminarea tratamentului mi a venit ciclul,iar la o saptamana dupa incetarea ciclului,am inceput sa iau Gyniel (asa cum mi a recomandat dna farmacista).Seara administrez pe cale vaginala,dar a doua zi dimineata inainte sa ma dau jos din pat simt o usoara jena la ovare.Ce poate fi?Mentionez ca nu e durere,e o simpla jena care dureaza foarte putin..cateva minute.Multumesc!!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 15.11.2012
Buna ziua! Senzatia respectiva nu are legatura cu Gyniel, poate sunteti racita sau sunt dureri din perioada de ovulatie.
oana | 18.11.2012
buna ziua. trebuie sa fac si eu un tratament cu ginyel la recomandarea medicului ginecolog. problema mea este ca pe prospect am vazut ca scrie cale orala si cale vaginala. adica cum? aceleasi pastile ca astea asa arata ca niste antibiotice din alea ampiciline numai ca-s albe, se pot baga si in vagin si tot ele se pot lua si oral? sau sunt de 2 feluri? pt vagin unele si orale altele? va multumesc anticipat
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.11.2012
Buna ziua! Aceleasi capsule pot fi administrate in doua moduri, intravaginal sau oral, nu exista doua feluri de Gyniel.
dani | 21.11.2012
buna seara! mi s-a prescris de medicul ginecolog cervugid 12ovule in fiecare seara cate unul pot intretine relatii sexuale inaintea administrarii ovulului? multumesc frumos si multa sanatate tuturor!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 23.11.2012
Buna ziua! Situatia depinde de afectiunea dumneavoastra! Daca partenerul are mancarimi sau bubite, trebuie sa se trateze si el, iar actul sexual este posibil doar cu prezervativ, pentru a nu va infecta reciproc! Daca aveti doar o inflamatie ori o infectie care nu a fost transmisa sexual, puteti avea raporturi sexuale fara prezervativ. Dupa actul sexual trebuie sa faceti spalaturi cu ceai de galbenele sau musetel,ori Ginosept, apoi sa aplicati ovulul chiar inainte de culcare.
Dana | 24.02.2013
Buna ziua! Pot sa ma spal dimineata cu ceai de galbenele dupa ce am folosit seara GynieL pentru a introduce urmatoarea pastila? Si daca vreau sa fac testul Papanicolau, la cate zile dupa ce am terminat tratametul pot sa-l fac, sau pot sa-l fac acest test si in timpul tratamentului? Si daca da, este vreo problema daca fac spalaturi inainte de test? Mai apare ceva in frotiu? Stiti ce teste sunt indicate pentru barbati pentru a depista daca sunt infectati cu virusul HPV, pt a evita infectarea partenerei? Ce avantaj mai are sa fac testul Papanicolau dupa o relatie, daca nu stiu daca partenerul actual are dinainte sau nu acest virus? Va multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.02.2013
Buna ziua! Cu 48 de ore inainte de prelevarea probelor pentru testul Babes-Papanicolau nu se recomanda efectuarea de spalaturi intravaginale, aplicarea de ovule, si sunt interzise si raporturile sexuale. Deci la 2 zile dupa ce terminati tratamentul puteti merge sa vi se recolteze secretia. Puteti sa va spalati cu ceai de galbenele dupa Gyniel, insa nu exagerati cu spalaturile intravaginale, in unele cazuri pot face mai mult rau! Barbatii sunt doar purtatori ai virusului, se poate face un examen al secretiei uretrale, dar nu este relevant. Virusulu HPV este prezent la 80% dintre femei, la un moment dat, insa un numar mic dezvolta leziuni ale colului uterin si ulterior cancer. Testul Papanicolau nu are scopul de a arata daca partenerul are sau a avut HPV, ci daca femeia prezinta o leziune a colului uterin care ar putea sa determine cancer. La femeile active sexual trebuie facut cel putin o data pe an, indiferent daca isi schimba sau nu partenerul. Sunt numeroase cazuri de cupluri monogame in care, la un momenta dat, poate pe fondu imunitatii scazute, femeia dezvolta o leziune pe col.
maria | 03.03.2013
buna ziua! am fost diagnosticata cu o rana pe col, am luat ovule gyniel, una pe zi, seara, acum am terminat tratamentul si am secretii de culoarea sangelui maro inchis dar foarte slabe in intensitate, doar dimineata, ma apropii si de perioada mentruatiei si nu stiu ce sa inteleg, si anume faptul ca secretiile ma determina sa cred ca rana nu e vindecata, sau faptul ca urmeaza menstruatia? va multumesc! astept un raspuns!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 11.03.2013
Buna ziua! Faptul ca secretiile apar doar dimineata nu confirma ipoteza menstruatiei, aceasta ar trebui sa continue pe toata durata zilei. Mergeti din nou la medic dupa menstruatie si faceti toate investigatiile necesare!
ina | 20.03.2013
Buna ziua, Avand in vedere ca nu am candida sau altceva, mi s-a recomandat gynieL doar pentru refacerea florei vaginale, iesindu-mi la analiza lactobacili rari, pentru aceasta pot sa iau capsulele oral? Au acelasi efect? Va multumesc !
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 21.03.2013
Buna ziua! In situatia dumneavoastra cea mai eficienta va fi administrarea intravaginala!
Roxana | 26.05.2013
Buna seara! sunt insarcinata in luna a5a,iar medicul mi-a prescris sa iau doua feluri de pastile: dimineata Gyniel si seara Macmiror complex.Este bine sa le iau in timpul sarcinii?:)
Oanita | 31.05.2013
Buna seara,in urma unui control la ginecolog si a unei analize de secretie mi-a fost depistata vaginita nespecificata mi-a fost recomandat urmatorul tratament: Spalaturi vaginale cu irigatorul cu Tanta Rosa Ovule cervugid seara iar dimineata ovule GynieL As vrea sa stiu daca dimineata inainte de a introduce ovula GynieL imi fac spalaturi,deoarce seara am avut bagata ovula Cervugid Va multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 03.06.2013
Buna ziua! Faceti spalaturile cu Tantum Rosa doar seara, iar dupa aceea aplicati ovulul Cervugid.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 06.06.2013
Buna ziua! Proabil aveti o infectie vaginala ce poate determina complicatii in sarcina, si este foarte important sa va tratati. Gyniel contine lactobacili ce asigura ph-ul acid specific secretiilor vaginale, in timp de Macmiror actioneaza impotriva diverselor microorganisme. Urmati tratamentul, medicul vi l-a prescris in cunostinta de cauza! Daca nu va tratati riscurile sunt mai mari decat cele pe care le implica tratamentul!
Ana | 23.06.2013
Buna ziua! Doctorul mi-a recomandat sa fac un tratament cu Gyniel timp de 7 zile. Dupa 3-4 zile de la tratament am inceput sa prezint simptome ca mancarimi si arsuri. Este normal? Trebuie sa intrerup tratamentul? Multumesc!
Marinella | 28.06.2013
Buna ziua.Am de facut un tratament cu GynieL,locuiesc in Italia.Are si o denumire europeana,il pot gasi aici sub o alta denumire? Va multumesc.
moonik | 06.07.2013
Buna ziua, D-na dr mi-a prescris tratament cu ovule seara cervugid si de asemenea si Gyniel. Problema este ca nu am retinut daca Gyniel trebuie luat tot in timpul tratamentului sau dupa ce termin Cervugid. Daca e iau concomitent, as putea sa iau Gyniel pe cale orala? Are acelasi efect? tratamentul mi-a fost recomandata pt o rana pe col dar si pt o vaginita. Multumesc.
Bia23 | 05.09.2013
Buna ziua!Am si eu o intrebare,am urmat un tratatemnt cu crema si ovule Macmiror,apoi am luat timp de 7 zile pstile Gynie-L,iar la 2 zile de la terminarea tratamentului,am aceleasi mancarimi si arusi dinaintea inceperii tratamentului,,...chiar nu pot scapa de problema aceasta ?:(
mirela | 28.10.2013
Buna seara Tocmai mi-a fost prescris de catre medic GynieL, 14 zile, seara, intravaginal, pentru vaginoza bacteriana, tip Gardnerella vaginalis si va rog sa-mi spuneti daca acopera si acest tip de vaginoza. Anterior, am mai facut de doua ori un tratament prescris de alt medic, cu Atrican ( si partenerul), Cervugid(7) si Klion(7), fara nici un rezultat. Respect opiniile medicale, dar din ce m-am informat si eu, Atrican este pentru tricomonaze iar GynieL este pentru candidoze. Multumesc!
Alte întrebări Afectiuni urinare si ginecologice
Nidoflor intravaginal
Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mult) Ar trebui sa am motive de ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel mai bine ar fi sa faceti un examen al secretiei v ...
Fibrom și polip uterin
Ce recomandați pentru fibrom și polip uterin? Am un ciclu intre 21 -24 de zile, 2 zile fii ... Buna ziua! Va recomand produsul Fitofibrom stop, cate 3 capsule pe zi cu 20 de minute iniante de mese, timp de 3 luni. ...
Senzație de urinare continuă
Buna ziua. Urinez des, iar dupa ce urinez răm�n cu senzatia ca tot am nevoie sa urinez, de mu ... Buna ziua! In primul rand ar trebui sa va faceti o urocultura, posibil sa aveti o infectie urinara. Cu rezultatul acest ...
Nu mi se mai oprește menstruatia. Ce să fac?
Bună seara! �n mai 2023 am �nceput să iau pentru prima dată Belara pentru reglare ... Buna ziua! Daca menstruatia este redusa cantitativ (adica folositi protej-slip, nu absorbante pentru menstruatie), este ...
Urimil forte in insuficienta renala
Buna ziua! Mama mea are 75 ani, insuficienta renala, poate lua Urimil forte? ... Buna ziua! Vitaminele contiute de Urimil Forte pot fi adminsitrate in insuficienta renala, fiind hidrosolubile. Totusi ...
Secreție alba½ branzoasa, groasa
Bun� seara! Am observat de cur�nd niște m�nc�rimi �n zona intim�, rar usturimi 5 ... Buna ziua! Mai puteti incerca si cu ovule continand clotrimazol sau ovule Micovag (1 ovul seara,timp de minim 5 zile, ...
Contact sexual neprotejat in perioada tratamentului cu antibiotic
Am fost diagnosticat prin analize de secretie uretrala si spermocultura cu Enterobacteriaceae. Nu ma ... Buna ziua! Daca aveti o partenera stabila ar fi indicat sa folositi prezervativul pe toata durata tratamentului si sa-s ...
Mancarimi dupa aplicare crema Silaut
De vreo 2 utilizari, am mancarimi foarte mari de la crema Silaut. Doctorul mi a recomandat tratament ... Buna ziua! Probabil aveti o intoleranta la componentele cremei, sau arti dobandit-o, mai bine zis. Sistati aplicarea, i ...
Gyniel chiar daca nu am luat antibiotic?
De ceva zile prezint secreții vaginale ur�t mirositoare, galbele și de culoare verde une ... Buna ziua! Da, puteti aplica Gyniel capsule chiar daca nu ati luat antibiotic. ...
Poate colora pelvi blu urina in rosu?
In urma unui cancer de col am vezica iradiata hemoragica fac tratament cu cististat și pelviblu ... Buna ziua! PelviBleu contine extract de tomate, ceea ce poate determina o nuanta rosiatica a urinei. Data fiind situat ...
Periodicitate administrare Femovita Forte day&night
Buna ziua! Va rog sa ma informati in legatura cu modul de administrare al produsului Femovita Forte ... Buna ziua! Dupa o cura de 3 luni este recomandat sa faceti pauza minim 2 saptamani, apoi puteti relua administrarea, da ...
Interactiunea medicamentelor
Buna ziua, as vrea sa stiu daca exista o interactiune intre Tergynan si Nurofen. Am dureri de stom ... Buna ziua! Comprimatele vaginale Tergynan NU trebuie asociate cu antiinflamatoarele nesteroidiene cum este si ibuprofen ...
Mancarimi vaginale
Buna ziua. De vreo 3 zile am niste mancarimi in zona vaginala și a început sa curga un lichid a ... Buna ziua! Va recomand crema pentru mancarimi vaginale Dermoxen, pentru atenuarea disconfortului. Trebuie totusi sa mer ...
Tratament in candidoza
Buna ziua! Am 17 ani si mi-am inceput viata sexuala de ceva timp, a fost totul bine pana acum, dar d ... Buna ziua! Simptomele prezentate sunt specifice candidozei (infectie fungica destul de frecventa la femei). Va recomand ...
Feminine touch afectează tiroida?
Feminine thouce afectează tiroida? ... Buna ziua! Nu, produsul nu are efecte asupra hormonilor tiroidieni. Administrati o tableta de 3 ori pe zi, inainte de m ...
Fluomizin ovule si glanda bartholin
Buna ziua. Sãptãmâna trecutã am fost internatã pentru eliminarea abccesului glandei bartolin,am luat ... Buna ziua! Raporturile sexuale pot fi reluate doar cand zona este complet vindecata, probabil peste cateva saptamani! ...
EFICEF mod de administrare
Buna ziua.Medicul mi-a prescris ptr vulvo-vaginita mixta EFICEF doza unica si Azitrox 2/zi timp de ... Buna ziua! Atunci cand medicul nu precizeaza concentratia unui medicament farmacistul elibereaza cea mai mica doza exis ...
Infectie vaginala la virgina
Buna ziua ! Daca sunt virgina pot folosi zenela med ? ... Buna ziua! Raspunsul depinde de particularitatile dumneavoastra. In principiu da, dimensiunule comprimatului fiind mici ...
Iritatie intima externa
Buna ziua! De ceva vreme am o durere si tot odata usturime in zona intima! In timpul actului sexual ... Buna ziua! Va recomand sa faceti spalaturi externe cu Saforelle Sapun lichid, apoi sa aplicati Argipur gel antibacteria ...
candida
Buna ziua,am o fetita de 14 ani care dupa simptome are candidoza vaginala,nu vrea la ginecolog si ev ... Buna ziua! Ar fi bine sa discutati cu medicul de familie! Cu acordul acestuia, se poatea administra o capsula de fluco ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...