Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

Tratament gonartroza


Borco... întreabă despre Afectiuni reumatice:
V-as ruga sa-mi recomandati cele mai eficiente tratamente pentru gonartroza care ma deranjeaza foarte tare.Am 67 ani si am facut pana acum foarte multe incercari cu diverse produse naturale.Mentionez ca in uma cu 3 ani, in urma unui tratament (cu antiinflamatoare)recomandat de un medic reumatolog,am facut ulcer gastric si hemoragie.Apoi m-am tratat,dar evit medicamentele antiinflamatoare.Va multumesc mult Cornelia Borcoman

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Va recomand sa asociati produsul S.O.D. plus (pe baza de super-oxid-dismutaza, o enzima implicat in numeroase procese, ce poate ameliora gonartroza, poliartrita, spondilita)cu Celadrin capsule. S.O.D. Plus se va administra cate 1 capsula de 3 ori pe zi cu o ora inainte de masa timp de o luna, apoi cate 1 capsula de doua ori pe zi inca doua luni, iar Celadrin cate 3 capsule zilnic, minim 3 luni consecutiv.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

tepsan vasilica | 12.06.2012
Buna ziua, am fost diagnosticata cu gonartroza bilaterala incipienta, deocamdata nu doare. va rog sa-mi spuneti ce tratament naturist sa fac ? , iau si fosavance deoarece la dexa a iesit ca am osteopenie , cu 9 ani in urma am facut o histerectomie totala, diagnostic tumora benigna mai iau si zilnic o tableta de euthyroxde 25 tratamentul pe care il voi face pentru gonartroza se va suprapune cu celalalt . va rog sa ma indrumati corect. va multumesc Tepsan vasilica 57 ani
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.06.2012
Buna ziua! Va recomand sa luati comprimate Rumalaya, cate 2 pe zi, minim 2 luni consecutiv, pentru diminuarea efecteleor gonartrozei. Contra osteopeniei ar trebui sa asociati EstroFort, doua tablete pe zi, 3 luni. EstroFort contine calciu, vitamina D3, si o substanta care blocheaza procesul de iesire a calciului din oase. Aceste produse naturiste nu sunt contraindicate in combinatie cu medicamentele pe care le luati.
Mariana | 21.08.2012
Buna ziua!!!! Mama mea in varsta de 55 de ani a fost diagnosticata cu gonartroza.Momentan a luat niste pastile Cartigen pe care le-a achizitinao di Rep.Moldova.As vrea sa-i cumpar Artrostop Rapid + Hyal,am auzit ca este f bun,la fel si cartilajul de rechin.Credeti ca ar ajuta? Poate imi puteti recomnda si altceva. Va multumesc
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 22.08.2012
Buna ziua! Da, puteti face asocierea Atrostopului Hyal cu Cartilaj de rechin. Se va administra o tableta Artrostop Hyal pe zi, dupa micul-dejun, si cate 4 comprimate de Cartilaj de rechin, cu jumatate de ora inainte de mese, timp de 2 luni consecutiv. Dupa o pauza de minim 2 saptamani, cura se poate relua.
Adela | 27.08.2012
Buna ziua, Mama mea, in varsta de 67 ani, a fost diagnosticata cu gonartroza, totodata mentionez si faptul ca are diabet. V-as ruga sa ne recomandati ceva pentru a-si ameliora aceasta boala, din cauza careia se deplaseaza foarte greu, are dureri la genunchi. Va multumesc.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 29.08.2012
Buna ziua! Recomand administrarea suplimentului Proenzi Expur, cate 3 comprimate pe zi, dupa mese. O cutie ajunge pentru 3 luni de tratament, ce poate fi reluat dupa o luna de pauza. Proenzi Expur contine trei substante active efeiciente in afectiunile articulare, cu avantajul de a fi naturale si bine tolerate.
Gheorghe Camelia | 12.11.2012
Buna ziua, Am fost diagnosticata cu gonartroza primara dreapta in iunie a.c. Am 53 de ani. Am luat antiiflamatoare si glucozamina cu condroitina, dar ma doare genunchiul si mai rau si mai ales simt articulatia foarte rigidă si ma dor mușchii adiacenți, mai mult dec
nico | 31.12.2012
Buna ziua!bunica mea in varsta de 75 de ani a fost diagnosticata pe 30 octombrie cu gonartroza bilaterala;acum a ajuns sa aiba dureri groaznice,aproape ca e imobila,spune ca o dor ingrozitor si bratele (umerii mai ales);dupa tratamentul cu celebrex,injectii intraarticulare cu sinocrom(nu stiu dc. am dat denumirea corecta),multe analgezice,arcoxia-de la care, am zis eu, ca i s au umflat rau gleznele si talpile,spune c o dor muschii,c ar fi o reactie adversa a medicamentului ea fiind hipertensiva,a folosit si multe supozitoare de diclofenac-nu mai stiu ce ar trebui/ce tratament ar trebui sa faca;spune c o doare rau si partea din spatele genunchiului(incheietura aceea);momentan ia supramax un plic pe zi si cate un paracetamol!Astept nerabdatoare sfaturile dumneavoastra,sperand ca ma veti putea ajuta!Va multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 06.01.2013
Buna ziua! Din pacate la pacientii hipertensivi suferind de boli reumatice tratamentul poate face mai mult rau. Arcoxia sau Celebrex sunt de preferat ca antiinflamatoare. Recomand adminsitrarea produsului Articulatii Sanatoase, cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, minim 3 luni, in asociere cu gelul Puterea ursului.
luana | 30.01.2013
Buna ziua,am fost diagnosticata cu fractura de menisc gr 1 si gonartroza gr 3 dupa entorsa de genunchi, am auzit de niste infiltratii in genunchi cu un gel si as vrea sa aflu mai multe detalii si cit timp sunt eficiente ,eu am 36 ani. Multumes frumos
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 01.02.2013
Buna ziua! Discutati cu un reumatolog sau ortoped, noar ei pot recomanda si efectua infiltratii! Administrarea corticosteroizilor (Diprophos) in general ere efecte benefice.
Alexandru Verginia | 15.02.2013
Mama mea 75 ani. In urma unei radiologiii sa constatat: Modificari de gonartroza dreapta,cu usoara pensare a spatiului articular tibio-femural intern,discreta osteocondenare a platourilor tibiale si zone difuze de demineralizare cu mici geode in 1/3 inferioara femur 1/3 superioara tibie si peroneustang. I sau recomandat 3 infiltratii cu Synocrom.A facut prima.Urmeaza celelalte doua la interval de o saptamana. A avut dureri mari(nu va pot explica)(chiar plangea) A luat si midocal 3 pe zi si diclagel,fara nici un efect(E o frectie la un picior de lemn.) Are ca tot omu in varsta probleme cu inima Cardiopatie schemica,BRD(bloc de ramura dreapta)-HTA(hipertensiune arteriala) .A avut ulcer duodenal in antecedente. Are in continuare dureri.Nu mai spun ca se misca foarte greu. Va rog poate puteti sa-mi dati o sugestie salvatoare sa nu o mai vad ca se chinuie .Sa-i amelioram durerile. Va multumesc anticipat cu respect . Fiul.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 19.02.2013
Buna ziua! Puteti sa-i administrati mamei dumneavoastra Atrovit, cate 3 capsule pe zi dupa mese, minim 2 luni consecutiv. Intrebati medicul daca este de acord cu adminsitrarea unor supozitoare antiinflamatoare atunci cand durerile sunt insuportabile. Din pacate afectiunile mamei dumneavoastra fac contraindicate multe medicamente si suplimente. Gelul puterea ursului este foarte eficient, se plica seara, dupa baie.
liliana | 22.02.2013
buna ziua! Mama mea are gonartroza de gradul 3 si 4 in august anul trecut a facut cite 3 infiltratii cu Hyalganla fiecare picior i s-a recomandat la un an sa mai faca alt set. ea in schimb nu vede nici o schimbare.Spuneti-mi ce sa faca,sa mearga mai departe?injectiile sunt foarte scumpe.nu prea se dovedesc a fi eficiente.daca ati facut sau stiti de ele va rog sa-mi trimiteti raspuns.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 26.02.2013
Buna ziua! Cel mai bine ar fi ca mama dumneavoastra sa se prezinte la reumatolog, sa-i spuna ca nu a simtit ameliorari de la Hyalgan, si sa ia noul tratament. In cazurile avansate de gonartroza eficienta medicamentelor este mai mica.
Visan Tatiana | 14.03.2013
Buna ziua, Am 49ani,de doi ani lupt cu aceasta boala-Gonartroza-la ambii genunchi.A aparut dupa 30de ani de la o operatie de menisc. Am facut infiltratii la Sp.Azuga cu NEOVISC(foarte scump),se simpte o ameliorare dar,durerile persista. Mi s-a recomandat tablete filmate SynoTabs un an de zile cu o pauza de doua luni. Va rog sa-mi sugerati o statiune unde pot merge odata pe an pentru a tine boala sub control si ce tratament sa mai urmez. Cu respect Tatiana.
catalin | 21.03.2013
Buna ziua,am 40 ani,diagnosticat cu gonartroza,sufar de diabet zahzrat tipn2 cu tratament zilnic,am urmat 10 zile tratament cu celebrex-1 comprimat pe zi-,in timpul tratamentului durerea a mai cedat un pic,iar dupa terminarea tratamentului,la cca 2 zile durerile au reaparut la acelasi genunchi-stang-,mai accentuate ca la inceputul tratamentului.Precizez ca in 2009 am avut aceeasi problema la genunchiul drept cu deosebirea ca dupa administrarea tratamentului-tot celebrex-durerile au disparut.Am inaltimea de 1,80 si 103 kg.Va rog sa-mi sugerati un tratament pentru ami ceda durerea care este inca persistenta.Va multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 28.03.2013
Buna ziua! Ar fi bine sa slabiti, intrucat excesul ponderal pune presiune pe genunchi si favorizeaza astfel de probleme! Va recomand sa luati minim 3 luni consecutiv produsul Articulatii Sanatoase, cate 2 capsule de 3 ori pe zi. Puteti asocia aplicatii locale cu gelul Puterea ursului.
elena | 26.05.2013
celadrin este bun pt artroza si refacerea cartilajului dar trebuie minim 3 luni ,daca se poate este bun si gelul
elena | 26.05.2013
Buna ziua ,pt refacerea cartilajului si ameliorarea durerilor articulare va recomand CELADRIN TABLETE, PLUS GEL minim 3 luni,sanatate,viata lunga ,va transmite ELENA P. NEAMT
Adi | 31.05.2013
Artroza Artroza este caracterizata prin degenerarea cartilajului si deteriorarea celorlalte componente ale articulatiei, capetele oaselor, capsula si sinoviala. Fiind afectiuni cronice,simtomatologia se instaleaza treptat.Durerile apar in prima faza la schimbarea vremii sau dimineata la primele miscari.Articulatiile artrozice scartaie la miscari,iar cu timpul se instaleaza deformatiile articulare,anchiloza si impotenta functionala.Denumirea artrozelor este in raport cu localizarea lor.Apare de cele mai multe ori in contextul unor boli metabolice,degenerative sau odata cu inaintarea in varsta,la persoanele cu stil de viata sedentar si alimentatie necorespunzatoare( de cele mai multe ori,prea bogata in proteine animale).Poate avea diferite localizari,cele mai afectate fiind articulatiile mari:genunchi (gonartroza),solduri (coxartroza),umeri,coloana vertebrala (spondiloza). Cauze: -traumatisme puternice sau repetate asupra articulatiilor -supraponderabilitatea si obezitatea -factori hormonali (scaderea nivelului de estrogeni,testosteron si hormon de crestere) -expunera indelungata la frig,umezeala -inflamatii articulare provocate de infectii cronice -profesia (daca implica folosirea in exces a unei articulatii) -sedentarismul,subutilizarea articulatiilor -radicalii liberi -carentele alimentare (lipsa siliciului,calciului,vitaminei C,Seleniului,Zincului Tratament naturist: -colagenul din somon salbatic: colagenul actioneaza ca un tampon care protejeaza celulele de tensiuni si implicit mentine elasticitatea tesuturilor conectante, unele dintre cele mai importante fiind cele din alcatuirea cartilajelor articulatiilor. -glucozamina (hidroclorura): hraneste si mentine cartilajul sanatos si rezistent . Glucozamina (HCl) reprezinta o sursa pentru nutritia zilnica sanatoasa a articulatiilor, glucozamina acid clorhidric (HCl) ofera suport fundamental pentru amortizarea cartilajului, ceea ce face posibila miscarea in mod confortabil. -chondroitina: substanta care se gaseste in organism, are proprietatea de a da cartilajelor articulare flexibilitate si elasticitate. Totodata, condroitina combate actiunea enzimelor care distrug tesutul cartilaginos. Sulfatul de condroitina este o combinatie a condroitinei cu saruri minerale. -acidul hialuronic(din creasta de cocos): Lipsa acidului Hyaluronic conduce si la alte afectiuni in afara de artrita si osteoartrita cum ar fi: prolapsul valvei mitrale a inimii. Dar nu numai atita. Lipsa acidului Hyaluronic conduce la afectiuni ale retinei ochiului (detasarea retinei), Contractii musculare, Rahitism scheletic, Glaucom, Keratoconus, Fibromialgie, Acrogeria (ridarea premature a pielii), Sindromul imbatranirii premature, Hernii, Imbatrinirea cartilajelor. -cartilajul de rechin: ajută la menţinerea cartilajului articulaţiilor umane
daniela | 02.06.2013
BUNA ZIUA ! as dori sa intreb pt tratamentul gonartrozei pt soacra mea dar avind in vedere ca sufera de esofagita de reflux .A mai urmat cu arcoxia dar se mai ameliora durerea dar in ultimul timp o dor genunchii foare rau ,nici nu mai poate merge mai mult de 100m .As dori daca se poate sa imi spuneti ce medicamente poate urma .Va multumesc !
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 03.06.2013
Buna ziua! Recomand administrarea produsului Articulatii Sanatoase, cate 2 tablete de 3 ori pe zi, la 30 de minute dupa mese, si aplicatii locale cu gelul Puterea Ursului, timp de 2 luni consecutiv.
C.t | 28.07.2013
Buna ziua, 35 ani, supraponderala, artroze peste tot, nu mai pot merge de durere, genunchiul stg.a fost rupt in sport de performanța,operata tumori gliale nu pot lua hormoni.Am
C.T. | 28.07.2013
Buna ziua, 35 ani, supraponderala, artroze peste tot, nu mai pot merge de durere, genunchiul stg.a fost rupt in sport de performanța,operata tumori gliale nu pot lua hormoni.Am
Valeria Duca | 17.09.2013
Va rog frumos sa-mi spuneti daca aparatul BIONIC cu lumina polarizata,ajuta la gonartroza.Va multumesc,Valeria(74 ani)
ionescu maria | 05.10.2013
am dureri ff mari la genunchi, 77 ani, 65 kg. ce pot face_? iau de 3 yile arkoxia, trece putin, dar tot ma doare genunchii. nu ma pot. va rog spune\'i/mi ce sa fac. mu;tumes
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 08.10.2013
Buna ziua! Aplicati si un unguent antireumatic (puterea ursului, crema cu ulei de marmota, Fastum gel sau Diclofenac).
Adrian Urdea | 28.04.2014
Bioptronul ajuta la gonartroza.
Bebe Rosu | 27.08.2014
Buna ziua ,am lombosciatalgie L4-L5 iar dupa 1 an de fizioterapie,piscina,sport care nu mai ajutat prea mult am trecut pe artrostop rapid plus recomandat de fratele meu .Fratele meu nu avea aceeasi problema ca a mea,dar dupa numai 2 saptamani de tratament cu artrostop rapid plus a intrerupt concediul medical si s-a dus la serviciu.Eu dupa o luna ma simt mai bine,dar sunt convis ca doar ameliorez durerea dar nu fac sa dispara lombosciatalgia.Credeti ca artrostopul mai poate fi combinat si cu altceva care sa ma ajute?
Alte întrebări Afectiuni reumatice
Efecte adverse dupa cateva doze Artilane
Sufar de gonartroza dreapta si coxartroza bilaterala. Dupa ultima infiltratie, la genunchiul drept, ... Buna ziua! In mod normal nu ar trebui ca zonele artrozice sa reactioneze astfel la Artilane. Este posibil ca administra ...
Cum se administreaza Collanol
Pstila de Collanol se ia inainte sau dupa masa? Cand e bine s-o iau: dimineata, la pranz sau seara? ... Buna ziua! Luati capsula de Collanol dupa masa de pranz. ...
Durere partea stânga
Bună ziua, mă confrunt cu o durere în piept partea stânga și amorțeală mâna ... Buna ziua! Intr-o prima faza cereti si sfatul unui medic neurolog, apoi daca va fi cazul, faceti investigatii supliment ...
tratament cu colafast si celadrin in gonartroza
Se poate administra in acelasi timp colafast cu celadrin?Trebuie facute cure separate ?Multumesc ant ... Buna ziua! Ingredientele active din cele doua produse sunt diferite, puteti sa le asociati, dar cu administrare in doze ...
Cură roboflex
Bună ziua.Am citit că roboflex se ia în cure de 30 de zile cu pauză.Cate astfel de cu ... Buna ziua! Puteti face 6 cure pe an, mentinand 10 zile de pauza intre acestea. ...
Genacolul coagulează sângele, eu am 82 de ani !
Dacă Genacolu coagulează sângele, fiindcă eu am 82 de ani și face rău la in ... Buna ziua! Componentele Genacol (colagenul hidrolizat si Vitamina C) nu produc un efect coagulant asupra sangelui. Urm ...
Artilane
De ce nu importați și Artilane forte? Compoziția chimică este net superioara a c ... Buna ziua! Nu suntem importatorii produselor Artilane, doar varianta simpla si Pro se aduc. ...
Poate fi administrat la vârsta de 87 ani( mama mea)
Mama mea sufera de : osteoporoza sistematica, scolioza lombara, artroza, menționez ca are 87 d ... Buna ziua! Varsta mamei dumneavoastra nu reprezinta o contraindicatie pentru administrarea Collanol. O capsula pe zi e ...
Neuropatie periferica si scoica verde
Bună. seara Am neuropatie periferica avind probleme la nivelul coloanei lombar, toracal și ... Buna ziua! Scoica verde este indicata in afectiuni ale articulatiilor, contribuie la buna functionare a acestora si la ...
Mandibula si artroza
Buna ziua, as dori sa va intreb ce pot lua ca tratament pentru durere de maxilar,,am de f.multi ani ... Buna ziua! Va reocmand sa luati Fitoalgin, cate 2 comprimate de minim 2 ori pe zi, dupa mese (doza maxima 2 de 3 ori pe ...
Kollagen Articulatii la 20 de ani?
Buna ziua PCFarm. Este indicat a folosi Kollagen Articulatii 11.000 Plus, de la DoppelHertz, de ca ... Buna ziua! Daca fiica dumneavoastra face sport de performanta si-si solicita articulatiile, poate lua acest supliment. ...
Detrical 2000
Bună ziua! Am „ciocuri” pe coloana vertebrală (și în zona lombară, și în cervicală). Am 63 ... Buna ziua! Puteti lua Detrical 2000 UI, cate un comprimat pe zi, timp de maxim 3 luni consecutiv. Apoi este indicat sa ...
Rubjovit - tratament lunar?
Medicul oftalmolog mi a prescris rubjovit picaturi oftalmice 2 pic/zi timp de 20 zile. Intrebarea m ... Buna ziua! Medicul trebuie sa fi precizat cand sa reveniti la control. Urmati tratamentul cate 20 de zile pe luna pana ...
alternative la vitix
ce produse alternative recomandati la vitix? ... Buna ziua! Complexele de antioxidanti au effect similar gelului Vitix. Puteti asocial si Tinctura de telina sau suc de ...
oncologie
Buna ziua , va intreb daca este bun si in ce fel isi face efectul SOD NATURAL ADMINISTRAT CATE 4 F ... Buna ziua! SOD natural creste capacitatea organismului de a face fata chimio- sau radioterapiei si are fect imunostimul ...
durere de spate si picior
buna ziua. am avut o durere de spate pe partea dreapta, apoi s-a mutat pe partea stanga. acum durer ... Buna ziua! Ambele medicamente antiinflamatoare sunt eficiente. Statistic, ibuprofenul este mai bine tolerat. Puteti sa ...
contraindicatii yogaflex
Va rog sa imi spuneti daca yogaflex poate sa fie luat in acela timp cu medicamentele: metroprorol,tr ... Buna ziua! Yogaflex poate fi administrat cu tratamentul mamei dumneavoastra, dar contine aceleasi substante active ca s ...
MSM
MSM pt ce este recomandat? ... Buna ziua! Produsul MSM se recomanda in afectiuni osoase, musculare sau reumatice: artrite, spondiloza, bursite, tendin ...
gonartroza
amdureri de genunchi si de spate stiu ca am o gonartroza mai veche cu ce sa ma tratez si sa amelior ... Buna ziua! Va recomand sa luati antiinflamatoare (Ketonal, Movalis, Diclofenac, Aspirina), pentru calmarea rapida a dur ...
Aveti Diprophos -1ml. ?
Aveti Diprophos-1ml.? Si cit costa? Astept raspuns. ... Buna ziua! Diprophos nu se comercializeaza on-line si din pacate nici in farmaciile de circuit deschis nu se mai gasest ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bună ziua, am folosit odată nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie să mă mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...