Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

probleme de erectie si penis mic


B.S.S... întreabă despre Viata sexuala a barbatului:
buna ziua am o problema cu penisul meu pe langa ca este mic si am cam 10 cm in ererctie nu prea am erectii am luat intr-o seara 2 pastile de etran si am putut face dragoste de mai multe ori dar fara pastile nu pot numai o singura data ce imi recomandati sa fac pentru a avea erctii si pentru a imi mari penisul eu m_am gandit la un tratament cu permen.varsta mea este de 21 de ani si am cam 100 de kg, inaltime 1,74 daca va . va multumesc

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! "Tulburarile" de erectie pe care le aveti sunt probabil generate de problemele pe care vi le faceti in legatura cu marimea penisului; la o asemenea varsta disfunctiile functionale sunt rare. Incetati sa nu va ganditi la cifre, dimensiuni standard, mituri, reguli potrivit carora trebuie sa faceti dragoste de "n" ori la rand intr-o noapte si intrati in proriul dumneavoastra ritm. In ceea ce priveste Permen, un tratament de 2-3 luni cu acest supliment poate sa amelioreze aspectele legate de erectie (desi nu este atat de grav cum vi se pare). Daca doriti insa un preparat care sa contribuie si la cresterea naturala a penisului(daca e administrat minim 4 luni), si la imbunatatirea calitatii actului sexual, mai potrivit ar fi ProHerb.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

ionut | 06.01.2013
Buna ziua, am si eu o problema cu penisul, am 25 de ani, de mai bine de 2 luni numai pot face sex regulat pentru ca ma ustura , ata a inceput sa se subtieze, pielea ce inveleste capul sa inrosit si in timp ce este acoperit creaza o panza alba ca sa spun asa de jur imprejur, mentionez ca ma igienizez zilnic ,dar degeaba este foarte dureros cand vreau sa il dezvelesc ca sa spun asa.........nu stiu ce as pute sa fac....ajutati-ma va rog....astept....multumesc frumos.
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 13.01.2013
Buna ziua! Se pare ca aveti fimoza! Mergeti la un specialist urolog, nu am cum sa va ajut!
nicu | 16.01.2013
Buna ziua Am 38 de ani si pana acum nu am avut absolut nici o problema, legata de erectie...acum dupa ce o noapte intreaga am incercat sa conving o gagica sa faca sex cu mine si in tot acest timp a fost foarte tare...dimineata cand am reusit sa o conving, nu s-a mai intarit. De atunci, adica de 2 saptamani...am mai incercat si cu alta tipa sa fac sex , dar nu se mai scoala foarte tare si nu mai tine mult... Ce se intampla, mi s-a terminat benzina? nu mai am resurse sau devin impotent...exista vreun tratament pentru regenerare???
Alex | 29.04.2013
buna ziua..am si eu o problema cu erectia,am 21 de ani si pana acum nu am avut aceasta problema..adica nu mai am pofta de sex si nu imi mai pot tine erectia tare ca pana acum si nu stiu ce sa fac...toata aceasta problema a inceput acum cateva luni,iar pana atunci nu am avut nici o problema....toata acesta problm cred ca este datorata in urma consumului mare de drguri pe care l.am avut pana acum ??? de vreo 3 luni de zile nu mai consum asa ceva si de vreo 2 sapt si ceva nici macar tigari nu mai fumez si tot nu imi revin cum am fost...am consultat un medic urolog iar acesta mi.a dat Tentex Royal sa folosesc,si se obs o schimbare in urma lui,dar nu foarte mare.....va rog ajutatima ca sunt disperat si nu stiu ce sa mai fac si unde sa merg,sau ce ar trebui sa fac...
xxx | 07.05.2013
buna ziua... am o problema care ma apasa rau..=(( am 17 ani 70 kg si 1,70 inaltime...as dori sa ma sfatuiti in legatura cu problema mea... am penisul de 6 cm in erectie si as vrea sa stiu ce pot sa fac sal maresc macar pina la 13 cm...vas ramine recunoscator daca mati ajuta....multumesc....;-)
Farmacist Crisan Raluca | 15.05.2013
Alex wrote: buna ziua..am si eu o problema cu erectia,am 21 de ani si pana acum nu am avut aceasta problema..adica nu mai am pofta de sex si nu imi mai pot tine erectia tare ca pana acum si nu stiu ce sa fac...toata aceasta problema a inceput acum cateva luni,iar pana atunci nu am avut nici o problema....toata acesta problm cred ca este datorata in urma consumului mare de drguri pe care l.am avut pana acum ??? de vreo 3 luni de zile nu mai consum asa ceva si de vreo 2 sapt si ceva nici macar tigari nu mai fumez si tot nu imi revin cum am fost...am consultat un medic urolog iar acesta mi.a dat Tentex Royal sa folosesc,si se obs o schimbare in urma lui,dar nu foarte mare.....va rog ajutatima ca sunt disperat si nu stiu ce sa mai fac si unde sa merg,sau ce ar trebui sa fac...
Buna ziua! Cu siguranta consumul de droguri v-a afectat viata sexuala, renuntati definitiv la ele! Puteti asocia Viril-X, cate 3 capsule pe zi, timp de 2 luni. Uneori, dar nu mai des de o data pe saptaman, puteti lua Erecta inaintea actului sexual, va va ajuta sa aveti o erectie mai ferma si o durata mai lunga a actului sexual. Aveti rabdare si nu va ganditi numai la performantele sexuale, ajunge sa devina o obsesie si va fi tot mai greu sa reveniti la normal!
Cosmin | 17.05.2013
Buna ziua Am si eu o problema cu penisul Am 21 de ani si am vrut sa fac sex cu prietena mea si cand sa ajung sa ii bag penisul in vagin nimic mi-a murit .. Si nu se mai scoala nici ca inainte.. Si cu 2 zile maxim inainte nu avea nimic era in perfecta stare.. .
extreme.man5 | 08.06.2013
buna ziua doamna doctor am o problema legata de penis cand e in stare de adormire pot trage pielea pt dezvelirea glandului dar cand e in erectie pot doar pana la jumate m-am gandit ca poate e de vina varsta ca am doar 13 ani si inca 7 luni pana fac 14 ani dar nu sunt convins ca e acest lucru totusi poate e posibil am cel mai mult par din clasa la mustata si pe oua(coaie) dar ceilalti din clasa isi pot decalota complet capul deja ce sa ma fac va rog ajutati-ma MULTUMESC!
bogdan | 05.07.2013
salut la mine a inceput acum 2 ani..eu sunt cu fata asta de 5 ani ..cand ajung sa fac sex cu partenera mi se scoala...dar nu rezista mai mult de 1 min si dupaia imi moare...dupaia nu se mai scoala de deloc...sau daca mi se scoala si ajung sa o bag nu moare...dar asta foarte repede adica fara preludiu..dar nu inteleg de ce..ca acasa ma trezesc cu ea sculata adica am erectie..si din cauza asta am inceput sa ma stresez foarte tare..adica cum ajungem sa facem sex numai la asta ma gandesc sa nu dau gres...am 24 de ani..si de 2 ani iau la cateva zile Pastila UP sau Tian Li....fara ele sunt mort...si am mai incercat si cu alte fete fara pastile si la fel patesc...sau daca doar ne jucam ne sarutam stau cu ea in erectie 10 min fara sa dea vre-un semn ca moare...daca incepem sa ne dezbracam nu mai pot sa ma concentrez pe ce facem si ma gandesc doar sa nu moara..si incerc sa ma gandesc la altceva dar degeaba...si mi-e frica pentru ca trebuie sa ne mutam impreuna si ma gandesc ca nu o sa pot sa cumpar tot timpu pastila sau fiola de tian li si ma ia pe nepregatite si daca i-ar mi se intampla sa moara nu stiu ce fac...chiar am nevoie de un sfat...as vrea sa ma duc la un urolog dar nu stiu unde sau ce sa ii zic ce sa fac..
daniel | 24.08.2013
buna ziua am 28 de ani si am si eu o problema cu penisul nnu mi se scoala cum trebuie si ma cam ingrijoreaza problema asta ce as putea sa fac am nevoie de o indrumare va rog frumos poate exista vrun ceai sau vrun tratament ca sa imi rezolv problema ca ma cam deprima mult problema asta si nu prea am liniste cu problema asta si nu vreau sa ami fac probleme si in viata sexuala
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 27.08.2013
Buna ziua! Va recomand produsul Montant, cate doua comprimate pe zi, dimineata si la pranz inainte de mese, cu mentiunea ca poate fi adminsitrat si ocazional,cu 3 ore inaintea actului sexual cate 2 comprimate. Incercati sa va relaxati, nu va ganditi doar la performata sexuala!
Luci | 17.03.2014
Buna ziua! Am 22 de ani si am o problema cu erectia,ejaculez foarte repede cum as putea sa rezolv aceasta problema? va rog sa ma ajutati.
nelu | 21.03.2014
Buna ziua! Am 34 de ani si am o problema cu erectia , am o erectie foarte slaba si nu ma excit de fel ejaculez foarte repede si dupa primul act finalizat nu mai pot intra in erectie de fel. Daca ati putea sa-mi recomandati ceva medicament.
florin | 05.05.2014
Buna ziua !! Am 19 ani si am o problema cu penisul meu pe langa ca este mic si am cam 13 cm in erectie si mai am o problema cu testiculele care sunt mici si chiar nu stiu ce sa mai fac , mi rusine sa-mi fac o prietena din cauza ca o am prea mica .Va rog sa ma ajutati sau sa-mi recomandati un medicament .
stefana | 14.05.2014
Pt. TOTI BAIETII; nu toate fetele viseaza la organe sexuale masculine mari,tari si gata de sex . Problema se pune altfel: inainte de a te plange de viata sexuala,trebuie sa stii cum stai cu samintadin tine.Barometrul ei sau sediul mai bine zis sunt rinichii. Daca ai rinichi slabi,atunci si viata sexuala ti-e de 3 parale.La fel si la fete.Rinichii sunt de fapt depozitul de ENERGIE , care il primesti la nastere.Din punct de vedere ENERGETIC ei raspund de energia sexuala si de sistemul osos, iar organele lor de simt sunt urechile.Deseori cand te doare o ureche ,sa stii ca vine de la rinichiul din partea respectiva.Apoi stresul, frica,panica, ,agitatia,teama,adica emotiile negative isi au sediul in rinchi.De aceea se spune ca m-am pisat pe mine de frica .Rinichii se linistesc la emotii pozitive,blande,tandrete,intelepciune. Ei controleaza glandele sexuale, testiculele la barbati si ovarele la femei. Cat priveste lungimea,latimea, tin mai mult de forma decat de defect. Gasirea unei pozitii in care penisul este excitat simultan cu glandele de sub el, duc la o reusita sigura pt. barbat, dar si el trebuie sa stie ca actul seaxual trebuie facut calm, cu dorinta de a face mai intai jocul dragostei,apoi sexul.Multi tineri nu cunosc cu adevarat dragostea,atunci sexul devine doar o bravada, un palmares si asta duce la DEZASTRU !!!!,repet DEZASTRU ! Samanta trebuie pastrata cat mai mult ,nu o irositi pe apa sambetei,ca peste 10 ani, innebuniti! Pastilele sunt doar pt. o perioada scurta , dupa boli grave,hepatite,operatii,depresii etc. Invatati prin exercitii de QuiQong sa va controlati viata sexuala. Si nu uitati rinichii sunt strans legati de glandele suprarenale. Aceste glande stau ca niste caciuli pe rinichi si secreta o gama larga de hormoni esentiali, care regleaza metabolismul, excretia,imunitatea, potenta sexuala si fertilitatea. Aceste glande (dar si rinichii) sunt foarte vulnerabile, un stress excesiv sau abuzul sexual,necontrolat,cu persoane nepotrivite putand duce la ranirea lor, iar aceasta constitue o cauza majora a deficientei imunitare, a scaderii vitalitatii si a IMPOTENTEI SEXUALE. Sfaturi suplimentare: evitati excitantii ,gen cola, ness,alcool!!!!!,ceaiul tare negru, sare, picant ,telemea prea sarata.NU ridicati greutati la sala de sport fara sa fiti bine stransi cu o cingatore in dreptul rinichilor. Daca aveti un job in care sunteti nevoit sa ridicati ,legati-va la mijloc.Pt.unii sexul e indicat dimineata, performanta e la alte cote,adica cand sunt odihniti,iar altii prefera doar seara,ca o refulare dupa o zi de alergatura.Daca sunteti gras, si mai aveti si burta, faceti obligatoriu exercitii pt.burta.Multi grasi au aceaste probleme sexuale,si isi termina viata sexuala cam la 30-35 ani, pt. ca pun mancarea si excesele de orice fel pe primul plan.Nu folositi imbracaminte si nici lenjerie stramta, preferati boxerii pt. ca penisul sa stea relaxat mereu,nu in stransoare.Masati-va cu palmele rinichii, in fiecare dimineata dupa ce ati urinat.Faceti spalaturi ocazionale a zonei ,cu apa cu bicarbonat (500 ml apa calda + un varf de lingurita bicarbonat dizolvat pe loc)Faceti pauze sexuale de cate 2-3 luni(ca sa se refaca saminta), iar daca aveti o relatie,faceti doar la 2-3 saptamini. Viata sexuala se regleaza intotdeauna iar marimea conteaza mai putin.Sanatatea e mai importanta si mai ales ca aveti nevoie de organe in buna functiune pana la batrinete. Sa aveti rinichi sanatosi; atunci si viata sexuala va fi buna. Si minte,ca sa intelegeti ce v-am scris aici.DISFUNCTIILE ERECTILE SE TRATEAZA LA UROLOGIE sau direct la cabinetele specializate CLINIC ON din fiecare oras. NU neglijati,nu amanati !
titi | 15.06.2014
varsta 67 ani fac sex odata/ saptamana ,erectia a inceput sa slabeasca ,dar atunci cand penisul intra in erectie acesta se curbeaza ca o banana care poate fi motivul
Alte întrebări Viata sexuala a barbatului
Erecție slabă
Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnosticat cu hipertensiune , cardiomio ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va pot recomanda nimic, exista un risc cardiac, pe ca ...
!Am probleme de cateva luni cu erectia
Buna ziua ce imi puteți recomanda pt imbunătățirea erecției,menționez că am hipe ... Buna ziua! Puteti lua Spermotone, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, timp de 2 saptamani, apoi puteti creste doza pana la 6 ...
Ce sa mai facem
Buna ziua , soțului meu, de un timp are o problema la zona penisului . Pielița de la peni ... Buna ziua! Mai poate incerca sa aplice comprese sterile imbibate in Rivanol, de 2 ori pe zi timp de 10 zile, dupa toale ...
Sensibilitate penis
Bună ziua. In urma cu 2 luni am suferit o operatie de circumcizie. In urma acestei interventii am ra ... Buna ziua! In mod normal acest fenoment dispare in 6 saptamani, dar in cazul dumneavoastra dureaza ceva mai mult. Mai a ...
Preput inflamat și rosu cu usturimi și clei galbui după aplicare de travocort și nidoflor
Ca urmare a unei dermatite de contact cu chilotul, sportul am dezvoltat o rana sub preput. Un medic ... Buna ziua! Tind sa cred ca aveti o infectie (culoarea secretiei) si ca ar fi trebuit antibiotic, nu antimicotic, iar ce ...
Usturime după ejaculare
Bună seara, după contactul sexual cu ejaculare in interiorul vaginului, sex neprotejat, soțul m ... Buna ziua! Sotul dumneavoastra ar trebui sa se adreseze unui medic specialist urolog, care-i va recomanda analize ale u ...
Bună seara!!
Bună! Am o întrebare dacă se poate sa mă ajutați sau sa mă sfătuiț ... Buna ziua! Aveti nevoie de o perioada de repaos de aproximativ 2 saptamani, apoi incercati sa nu mai abuzati si sa avet ...
Spray-ul Eros
Va salut! Am folosit timp de aproape o luna spray-ul, si pot spune ca s-a vazut o schimbare, cel put ... Buna ziua! Dupa o pauza de 3 saptamani puteti sa refolositi spray-ul Eros. ...
Erectie de lunga durata
Ce recomandati sa aleg intre Erecta si Sex Power? ... Buna ziua! Ambele sunt eficiente, si au si cateva ingrediente comune, de aceea nu trebuie luate concomitent, ci la dist ...
Despre produsul Vitex
Acest produs îi ajută pe barbati sa își reducă pofta sexuală? ... Buna ziua! Da, aceasta planta se mai numeste si ''piperul calugarilor'' deoarece la barnati reduce libido-ul, numeroase ...
ok ,sub limba
Buna ziua,cît se tine sub limba,si apoi se arunca ?Multumesc ... Buna ziua! Spray-ul Eros se aplica sublingual pentru ca substantele active incep sa intre in corp de la nivelul mucoase ...
Erectie slaba si hipertensiune
Bună ziua! Am probleme cu erecția, mai exact penisul nu e destul de tare pentru a intretin ... Buna ziua! Din cauza hipertensiunii nu puteti lua medicatie tip Viagra (sau alte medicamente inrudite). Va recomand sa ...
Bună seara!!
Bună! Am o întrebare dacă se poate sa mă ajutați sau sa mă sfătuiț ... Buna ziua! Aveti nevoie de o perioada de repaos de aproximativ 2 saptamani, apoi incercati sa nu mai abuzati si sa avet ...
Spray-ul Eros
Va salut! Am folosit timp de aproape o luna spray-ul, si pot spune ca s-a vazut o schimbare, cel put ... Buna ziua! Dupa o pauza de 3 saptamani puteti sa refolositi spray-ul Eros. ...
Menstruație întârziată- penetrare cu degetele
Buna ziua! Trebuia să îmi vină ciclul pe 24 octombrie și are o întârziere de 11 zile. ... Buna ziua! Sarcina e improbabila, dar faceti-va si un test de sarcina pentru a va convinge. Cel mai probavil in cateva ...
Sunt speriata, intarziere 7 zile menstruatie
Buna ziua,am 18 ani si mi a intarziat ciclul 7 zile ,iar cu 2 zile am avut contact sexual neprotejat ... Buna ziua! Daca singurul raport neprotejat a fost cu 2 zile inainte de data la care ar fi trebuit sa aveti urmatoarea m ...
Folosesc mereu prezervativ dar tot am o intarziere a menstruatiei
Buna ziua, cu doua luni in urma am luat pastila de a doua zi. O luna mi-a venit menstruația, da ... Buna ziua! Dereglarile menstruale produse de contraceptivele de urgenta se produc in luna imediat urmatoare administrar ...
Moare la intrare
Buna ziua am 26 de ani si cand vreau sa fac dragoste cu prietena mea penisul imi sta sculat si 20 de ... Buna ziua! Probabil ca vi se intampla din cauza stresului. Luati cate 2 capsule Erectan cu aproximativ o ora inaintea ...
Maraton si alcoolul
Se poate consuma alcool a doua zi după ce am folosit maraton forte???si cât dureaza acțiunea me ... Buna ziua! Puteti consuma alcool a doua zi dupa ce ati luat Maraton, in cantitati moderate. Efectul Maraton este maxim ...
probleme erectie
buna ziua!de ce penisul meu de ceva timp este moale nu se intareste apreape deloc ce ar trebui sa fa ... Buna ziua! Daca nu aveti probleme cardiovasculare (hipertensiune, cardiopatie, evenimente cardiovasculare in antecedent ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bună ziua, am folosit odată nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie să mă mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...