Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

Pot lua Thyroid daca am noduli tiroidieni dar Tsh ul si Ft4 sunt in valori normale?


Anca... întreabă despre :
Pot lua Thyroid daca am noduli tiroidieni,chisturi...dar valorile Tsh ului si Ft4 sunt normale?Multumesc

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Thyroid caps este indicat in hipotiroidism, care este insotit de un TSH marit, deci nu este cazul sa luati. Apelati mai degraba la seleniu organic, tinctura sau unguent de sanziene!


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Alte întrebări
Inflamație
Bună ziua, Vă rog să mi spuneți cu ce as putea nlocui Pelvi Bleu? Mi a fost re ... Buna ziua! Puteti merge pe varianta Quercetina (Cu vitamina C SA cu Zinc) si polen granule sau capsule ApiPropPolen. As ...
Despre administrarea Collanol
Pe ce perioadă se administrează collanol și ctă pauză se face ntre perioa ... Buna ziua! Este indicat ca o cura cu Collanol sa dureze minim 3 luni, si maxim 6 luni. Pauza dintre cure se face o luna ...
Cate zile se administreaza altrifer lds junior?
Cate zile se administreaza altrifer lds junior? ... Buna ziua! Anemiile nu se corecteaza in cateva zile, acest sirop se poate administra o luna, maxim 3 consecutiv, cu rec ...
Vitex pt amenoreea secundara
Buna ziua, Am amenoree secundara de 5 ani, medicul mi a recomandat sa fac testul de sngerare cu D ... Buna ziua! Sensibilitatea la nivelul areloelor mamare arata ca aveti un nivel crescut de progesteron, ca in perioada de ...
Urocultura
Buna ziua! Am facut o urocultura la 6 zile de la administrarea Urisan. Oare a fost influentata urocu ... Buna ziua! Urocultura va fi relevanta, a trecut suficient timp de la administrarea Urisan! ...
Șampon
Dacă se clateste patul cu oțet,pt ca asa scrie la modul de utilizare, atunci ntrebarea e ... Buna ziua! Produsul nu contine si otetul necesar clatirii! Indicat este sa folositi otet din mere si miere, are o acidi ...
Alergie recidiva
Buna seara ! De aproximativ 1 an si ceva mi apare o urticarie pe mini, picioare , scalp , pe frunt ... Buna ziua! Va recomand sa luati Concentrat din muguri de coacaz negru, 3 luni, cate 6 picaturi de doua ori pe zi, dimin ...
Despre dizolvarea calculilor biliari
Pot dizolva o piatra de 17 mm la fiere si alte 2 mai mici cu Bileclar,bilolit sau Farebil, fara sa t ... Buna ziua! Oricare dintre produsele Bileclar, Bilolit si Farebil pot determina micsorarea calculilor biliari, insa risc ...
Cum sa iau fiolele de artilane timp 2 luni ?
Cum sa iau fiolele de Artilane timp de 2 luni ? Iau 15 și fac pauza 15 zile ? Sau iau 2 luni z ... Buna ziua! Luati cate o fiola Artilane pe zi, fara pauza! Ideal ar fi sa faceti o cura de 3 luni! ...
Cum se ia Biomed 6? De ce 5 zile cu 5 zile pauza?
Buna ziua! Vazand multe postări in care scrie ca Biomed 6 se ia 5 zile consecutiv și apoi ... Buna ziua! Pana acum aproximativ 2 ani recomandarea producatorului Biomed 6 era de a se lua dupa schema 5 zile cu 5 pau ...
Contraindicatii Uro Care
Care sunt contraindicațiile pentru Uro-Care? ... Buna ziua! Pentru d-manoza nu se cunosc efectele in sarcina si alaptare, iar in ceea ce priveste extractul de merisor, ...
HYPERICUM 5 HTP Stres 60 Capsule
Vă rugăm să ne spuneți referitor la capsulă, dacă este de origine vege ... Buna ziua! Capsulele produsului 5HTP Stres de la Hypericum contin gelatina. ...
Pot lua Thyroid daca am noduli tiroidieni dar Tsh ul si Ft4 sunt in valori normale?
Pot lua Thyroid daca am noduli tiroidieni,chisturi...dar valorile Tsh ului si Ft4 sunt normale?Multu ... Buna ziua! Thyroid caps este indicat in hipotiroidism, care este insotit de un TSH marit, deci nu este cazul sa luati. ...

Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Mancarimi dupa aplicare crema Silaut
Mancarimi dupa aplicare crema Silaut

De vreo 2 utilizari, am mancarimi foarte mari de la crema Silaut. Doct ... Buna ziua! Probabil aveti o intoleranta la componentele cremei, sau a ...




Sfatul farmcistului Sensibilitate penis
Sensibilitate penis

Bun ziua. In urma cu 2 luni am suferit o operatie de circumcizie. In ... Buna ziua! In mod normal acest fenoment dispare in 6 saptamani, dar i ...