Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

hormonale


vulpy... întreabă despre Afectiuni urinare si ginecologice:
buna ziua,in urma unor analize date de medicul ginecolog,as dori cu ajutorul dvs.sa elucidez problema pana ajung la medic peste doua saptamani.analizele hormonale in ziua a patra a ciclului mensrt.sunt estradiol 37pg/ml val.normale 21-251,FSH-29.91mui/ml val.normale-3-8,LH-19,37,val.normale 1,8-11,97,progesteron 0,3ng/ml val normale ,0,3.In ziua 14 TSH-4,1263 val.normale 0,35-4,94,estradiol 83pg/ml val.normale 38-649,FSH 17,75mui/ml val.normale 2,55-16,70 si LH 16,29 val.normale 7,59-89.Mentionez ca am am ciclu neregulat,38 de ani,ce semnifica aceste rezultate?sunt la menopauza?sunt ele concludente in cazul in care menstruatia este haotica?am avut lipsa si trei luni,imi doresc f mult copii.Progesteronul in ziua 21 este de 0,5ng/ml si normal ar fi trebuit sa fie macar 1,2.sufar de anemie de cand ma stiu si am si noduli tiroidieni,e posibil ca tiroida sa afecteze productia de hormoni fsh lh?multumesc mult.

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! Valorile prea mari ale FSH-ului pot arata ca menopauza este pe punctul de a se instala. Totusi, cu tratament puteti ramane insarcinata, dar grabiti-va!


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

vulpyss | 20.05.2013
tratament??la vazul acestor analize,genecologul mi-a zis ca ovarul meu nu raspunde unui tratament,pe 20 aprile am avut mesntruatia in urma careia am efectuat analizele iar acum pe 18 a ssosit din nou si regulat,nu stiu ca sa cred,momentan fac un tratament pentru BIP,despre ce tratament este vorba,puteti sa imi spuneti asa in mare,va rog?multumesc mult.
Alte întrebări Afectiuni urinare si ginecologice
Scurgere maronie
Buna ziua am o scurgere maronie si mirositoare ce a-și putea sa fac și sunt și umflat ... Buna ziua! Va recomand sa mergeti la medicul ginecolog. Daca nu va poate primi in curand, puteti aplica ovule Ginosept, ...
Puncte negre in urina
Bună ziua. Am observat puncte negre în urină și lipsă de apetit sexual aproape z ... Buna ziua! Este posibil sa eliminati nisip, faceti-va un sumar de urina, apoi mergeti la medic cu rezultatul! Pentru c ...
Cervugid sau cicatridina pt hpv
Buna ziua, Am descoperit HPV 58 pozitiv la o testare, iar tratamentul este isoprinosine 6/zi × 10 ... Buna ziua! Cicatridina ovule are rol de hranire a mucoasei vaginale, de hidratare si refacere dupa diverse interventii, ...
menopauza
ce se poate intimpla daca primesc estro plusul un timp indelungat? ... Buna ziua! Daca il tolerati bine nu aveti de ce sa va ingrijorati. Faceti pauza o luna la fiecare 6 luni de tratament s ...
Ciclu absent in alaptare
Buna ziua. De cand am nascut din Luna iulie nu mi-a venit ciclu dar alaptez este normal?Multumesc. ... Buna ziua! Da, este perfect normal sa nu aveti menstruatie daca alaptati. Este asa-numita amenoree de lactatie (lipsa ...
Zona inghinala
Bună ziua.In partea stanga intre picioare spre testiculul stang , se simte la palpare ca o galma, & ... Buna ziua! Pare sa fie o hernie inghinala. Trebuie sa mergeti la medic, intrucat aceasta poate determina complicatii se ...
Endometrioza și anemie
Bună ziua! Incerc sa mă documentez singura ce mai pot face in condițiile in care, după trei op ... Buna ziua! Va recomand sa luati minim 3 luni Gemoderivat din mladite de zmeur, indicat atat in chisturi ovariene, cat s ...
No-spa si oprirea menstruatiei
Buna ziua! Este ok sa mi se opreasca menstruatia atunci cand iau nospa? Am avut acele dureri premen ... Buna ziua! Nu este normal ca de la cateva comprimate de No-spa menstruatia sa se opreasca. Situatia este explicabila do ...
Sunt însărcinată?
Bună seara! Am o nelămurire am o întârziere de 63 de zile de la ultima menstruație, avand durer ... Buna ziua! Printre simptomele enumerate este unul care ar putea indica intrarea la menopauza, si anume valurile de cald ...
Cicluri anovulatorii
Ce tratament îmi recomandați pentru cicluri anovulatorii, ținând cont ca am vârstă de ... Buna ziua! Myo-Sun contine inozitol, un nutrient care se gaseste in multe alimente si face parte din complexul vitamine ...
Candida in perioada menstruala
Am făcut candida albicans am primit tratament de la ginecolog dar mi.a venit menstruatia in timp ce ... Buna ziua! Este normal ca menstruatia sa fie mai densa, din cauza tratamentului aplicat. Anumite tratamente pot fi util ...
Urisan GR în alăptare
Bună ziua! M-ar interesa dacă Urisan GR este compatibil cu alăptarea. Va mulțume ... Buna ziua! Dina pacate nu exista suficiente studii pentru substantele active ale acestui produs(extractul de afine rosi ...
Branca ursului dupa chiuretaj.
Buna ziua, in urma cu o saptamana am pierdut o sarcina si mi-au facut chiuretaj. Pot sa incep de pe ... Buna ziua! Va recomand sa mai asteptati 2-3 luni, perioada in care nici nu este indicata o noua sarcina! Veti adminsit ...
Hipomenoree
Buna ziua! Am 29 ani. După multe vizite la doctori, mi s-a zis că aș avea o formă mai usoara a ... Buna ziua! Va recomand ca dupa ce terminati administrarea Sanofem A sa luati tinctura sau capsule cu branca-ursului. Ti ...
Complexul de vitamina B si sarcina
Buna ziua, primesc complexul de vitamine B deja o luna, ciclul menstrual intarzie deja a 5 zi, teste ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o dereglare hormonala care s-a suprapus administrarii acestor vitamine, la dozele reco ...
Am luat 3 ani anticonceptionale
Asi dori sa-mi spuna si mie cineva care a stagnat anticonceptionale dupa cat timp i-a ventit ciclul ... Buna ziua! Daca imediat dupa sistare ati avut menstruatie, ar fi trebuit ca in jurul datei de 20 aprilie sa se instalez ...
Tratament pentru fertilitate
Buna ziua.Am si eu o intrebare.am efectuat o operatie de laparoscopie ptr desfundarea trompelor,si a ... Buna ziua! Va recomand sa luati Branca-ursului, cate 2 comprimate de 3 ori pe zi in perioada zilelor 5-20 ale ciclului ...
de ce nu raman in sarcinata,ovare micropolichistice
Buna ziua!Am varsta de 29 de ani,acum 4 ani am pierdut o sarcina la 6 saptaman avort spontan,mi s-a ... Buna ziua! Branca-ursului se ia din a 5-a zi de menstruatie pana in ziua 20, atunci cand aveti raportui sexuale care ar ...
Amenoree secundara si dismenoree
Am fost diagnosticata cu SOP, desi am greutate normala, testosteronul este normal- motivul diagnosti ... Buna ziua! Cred ca sunt suficiente doua produse, pe care sa le alternati: Gemoderivat de zmeur si Vitex 2 luni, apoi in ...
Menopauza timpurie
Buna seara am o problema legata de ciclu menstrual, nu mai am menstruatie de 4 luni. Am 39 de ani.C ... Buna ziua! Pentru reglarea menstruatiei puteti face un tratament cu extract din mladite de zmeur, 30 de picaturi de 3 ...
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Contraindicat cardiaci?
Contraindicat cardiaci?

Ma interesează dacă este contraindicat cardiacilor! ... Buna ziua! Potent Power nu este contraindicat cardiacilor. Se recoman ...



Sfatul farmcistului Efecte negative Spermotone
Efecte negative Spermotone

Buna ziua, Spermotone are influente negative la hipertensivi? Poate ... Buna ziua! Pentru acest produs nu au fost raportate efecte asupra ten ...


Sfatul farmcistului Scurgere  maronie
Scurgere maronie

Buna ziua am o scurgere maronie si mirositoare ce a-și putea sa f ... Buna ziua! Va recomand sa mergeti la medicul ginecolog. Daca nu va po ...