Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Întreabă farmacistul Vezi sfaturile farmacistului

Caută sfatul farmacistului ....

BIO BRAN, ZEOLIT


BIO B... întreabă despre Afectiuni oncologice:
Buna seara, In primul rand va multumeste pentru raspunsurile primite pana acum. Va reamintesc ca este vorba de mama care este in varsta de 70 ani si este diagnosticata cu neoplasm recto-sigmoidian stenozant, determinari secundare hepatice, carcinomatoza peritoneala , gradul IV. Urmare intrebarilor mele anterioare referitor la medicamentatia care ar putea sa o ajute mai mult pe durata sedintelor de chimioterapie ati fost de acord cu administrarea Bio Bran-ului . Mai are 4 sedinte de chimioterapie din aceasta a doua serie (seria FOLFIRI) Revin cu rugamintea sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde si la urmatoarele intrebari: 1.Administrarea de EXTRACT PUR ORZ VERDE INSTANT 100 gr BIOVITAL alaturi de Bio BRAN ar ajuta la miscorarea tumorii initiale de la colon si a celor de pe ficat? In compozitia EXTRACT PUR ORZ VERDE INSTANT 100 gr BIOVITA la valoare nutritiva per 100 g apare indicat: -Valoare nutritiva per 100 g: -Calorii - 300 g -Proteina vegetala - 27,5 g ; -Grasimi - 0,49 g ; -Zaharide - 36,1 mg ; -Fier - 3,3 mg ; -Calciu - 548 mg ; -Clorofila - 800 mg ; -Enzime SOD - 1800 UI/g ; -Vitamine (A , beta-caroten , B1, B2, B5, B6, C, E, K, Niacin) -Minerale (Ca, Cd, Fe, Mg, Zn etc.) Va rog sa-mi spuneti daca continutul in vitaminele indicate mai sus (Vitamine (A , beta-caroten , B1, B2, B5, B6, C, E, K, Niacin) si in zaharide ajuta la proliferarea celulelor canceroase sau dimpotriva le distruge. 2. Dar despre Ganoderma de la Dacia Plant ce parere aveti? Poate fi administrata cu rezultate pozitive in diagnosticul de mai sus alaturi de Bio Bran si extractul de orz verde pe parcursul celor 4 sedinte de chimioterapie? 3.La interval de 1 saptamana dupa terminarea tratamentului pana la efectuarea tomografiei si a colonoscopiei poate sa ia doar Zeolit Liquid cu DHQ si Bio Bran? Va multumesc din suflet si astept raspunsul dvs. Cu stima, Mirela

Sfatul farmacistului:
Buna ziua! 1.Orzul verde este indicat in afectiunile tumorale deoarece contine SOD (superoxid-dismutaza), o enzima ce anihileaza radicalii liberi ( implicati in procesele canceroase). Micosrarea tumorii ca urmare a chimioterapiei si administrarii suplimentelor BioBran si Orz verde este posibila, dar nu si garantata, depinde de starea pacientei. Orzul verde, chiar daca contine vitamine, nu este contraindicat in afectiunile oncologice. Concentratiile acestor vitamine, sursa naturala (hrana vie) si faptul ca sunt asociate cu alte ingrediente active le face inofensive. 2. Ganoderma s epoate asocia in chimioterapie, cu BioBran si Extract de orz verde. Se vor amdinistra cate 2 comprimate de 3 ori pe zi inainte de mese, timp de minim 3 luni consecutiv. Apoi doza se poate reduce la jumatate, inca 3 luni. 3. Dupa chimioterapie se poate administra Zeolit DHQ, BioBran, dar si Ganoderma.


Produse recomandate Sfatul farmacistului


Continua si tu discutia ...

Mirela | 02.07.2012
Buna seara, In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspunsurile primite pana acum. Apelez din nou la ajutorul dvs. Va reamintesc diagnosticul neoplasm recto-sigmoidian stenozant, determinari secundare hepatice, carcinomatoza peritoneala(stadiul este IV). Mamei i s-a administrat pana acum schema FOLFAX(12 sedinte) si schema FOLFIRI (12sedinte) si a inceput tratamentul numai cu Avastin. Urmeaza ca peste 2 saptamani sa i se administreaza Avastin ( a treia sedinta- - care dureaza 30 minute).Urmatoarele sedinte cu avastin ne-a spus doctorul vor fi la interval de 3 saptamani cate 30 minute pana in luna noiembrie inclusiv (nu stiu inca daca vor exista pauze intre sedinte pana in luna noiembrie, pana in noiembrie am primit aprobarea pentru medicament). Din cate am inteles Avastin-ul nu este un produs chimioterapic. In prezent mama ia Ganoderma de la Dacia Plant( de la sfarsitul lunii februarie 2012), Bio Bran - de 1 luna si jumatate ia 1 pliculet/zi), orz verde, Silivit- de la inceputul lunii martie). Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la urmatoarele: 1.Avand in vedere ca Avastinul nu este un produs chimioterapic, poate sa inceapa sa ia alaturi de BIO BRAN,Ganoderma, Orz verde, Silivit si BioZeolyth( de la Dacia Plant) sau zeolit lichid cu DHQ? 2.Imi puteti spune va rog de unde a-si putea procura zeolit lichid cu DHQ, care tot de la dvs stiu ca ar fi mai eficient? Va multumesc anticipat pentru raspuns. Cu stima, Mirela
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 05.07.2012
Buna ziua! Da, se poate incepe administrarea BioZeolyth sau a zeolitului lichid in perioada tratamentului cu Avastin. La furnizori nu am gasit decat zeolit conditionat sub forma de capsule, cum este si cel de la Dacia-Plant.
Mirela | 16.07.2012
Buna seara, Va multumesc pentru raspunsul primit. Indraznesc sa va mai adresez cateva intrebari, intrucat raspunsurile dvs imi sunt de mare ajutor : 1.Pentru Silivit F 30cps 1000mg - Mama a luat din martie anul acesta pana ieri inclusiv 1 comprimat/zi.De astazi a inceput sa ia 3 comprimate/zi. Credeti ca este corect modul de administrare 3 comprimate pe zi? Si pe ce durata , cu ce intervale de pauza ? 2.Silivit F ar mai putea fi inlocuit si cu un alt hepatoprotector? Mama a mai luat mai mult de 6luni Lagosa inainte sa ia Silivit F. Avand in vedere metastazele hepatice am inteles ca nu se poate face pauza in cazul administrarii hepatoprotectoarelor si ca ar trebui alternate la un interval de 6 luni.Este corect? 3.Ganoderma a luat 2 pastile/3ori pe zi din februarie anul acesta si ia si in prezent. Poate face o pauza? Si daca da, pe ce durata s-ar intinde pauza si cand sa inceapa sa ia din nou? 4. Biozeolyth a inceput sa ia 2 cap/zi, deoarece ia si bio bran (1 pliculet/zi) si asa cum mi-ati spus lasa minim 6ore intre administrari.Am citit ca tratamentul se tine 3 luni cu pauze de 1 saptamana a la long\'. Este corect? Va multumesc din suflet pentru ajutorul dat si astept raspunsurile dvs. Toate cele bune. Mirela
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 23.07.2012
Buna ziua! 1. Silivit F are o concentratie mare de silimarina si se recomand un comprimat pe zi. Recomand pastrarea dozei la un comprimat pe zi, si asocierea inca unui hepatoprotector, de exemplu Schizandra, un hepatoprotector eficient, indicat si in afectiuni oncologice. 2. Este bine sa schimbati la 6 luni hepatoprotectorul, pentru ca organismul sa nu se obisnuiasca cu aceleasi principii active. Schizandra, Livecom, Liv 52 sunt alte variante propuse. 3. Se poate face o pauza de Ganoderma, minim 2 saptamani in luna august (cand se implinesc 6 luni de administrare). Dupa maxim o luna puteti relua cura. 4. Schema de administrare pentru BioZeolyth este corecta.
Mirela | 17.11.2012
Buna seara, Apelez din nou la ajutorul dvs, si v-as ruga din tot sufletul sa-mi raspundeti la cateva intrebari. Inainte de a vi le adresa vreau sa va spun ca in urma investigatiilor anuale(colonoscopie, tomografie) a rezultat ca tumora de la colon este stationara, dar metastazele hepatice sunt mai numeroase fata de investigatiile din urma cu 1an, si o piatra de 0.5cm a migrat din colecist in coleductul pancreasului(nu sunt semne de pancreatita, dar ni s-a recomandat monitorizarea imagistica periodica). Inca se afla in tratament cu Avastin. Avand in vedere cele de mai sus intrebarile ar fi: 1.Tratamentul cu Ganoderma pe ce perioada se tine? A luat 6 luni(2capsule/3ori pe zi) cu o pauza de 1 luna, si acum suntem in cursul celei de a 2 -a cure de 6 luni ( 2 capsule/ 3 ori pe zi). 2.De asemenea ia in continuare Bio Bran, BioZeolyth, Schizandra( 2cap/2ori pe zi), orz verde (pulbere) .Se poate lua si ceai de pedicuta impreuna cu medicamentele de mai sus? Si daca da, cum s-ar administra? 3.Pentru piatra din pancreas exista un tratament pentru a fi eliminata? Va mai mentionez ca de aproximativ 1luna a inceput sa bea 1cana/zi de ceai de papadie. Va multumesc din suflet si astept raspunsul dvs. Cu stima, Mirela
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 20.11.2012
Buna ziua! Dupa incheierea perioadei de 6 luni nu mai continuati cu Ganoderma. Suplimentelor enumerate li se poate asocia ceaiul de pedicuta. Se va folosi cate o lingurita de planta pentru o btinerea unei cani de infuzie. Se pot bea maxim 2 cani pe zi, inainte de mese. Este posibil ca mobilizarea pietrei sa se fi produs ca urmare a administrarii ceaiului de papadie! Acest ceai previne formarea calculilor biliari si ajuta la eliminarea lor. Dar localizarea la nivelul pancreasului impune monitorizarea. Cereti sfatul medicului daca mai puteti sa-i dati ceai de papadie in continuare!
cristi | 26.12.2012
Am boala Hotchin vreau sa stiu daca tratamentul cu BioBran imi poate fi benefic si daca da am 21 de ani 81 de kg si as vrea sa stiu cam ce doza ar fi indicata? Va multumesc!
Sfatul Farmacistului
Sfatul farmacistului | 06.01.2013
Buna ziua! Puteti lua BioBran 1000, la inceput (primele 2 luni) cate 2 pliculete si jumatate pe zi, apoi, in faza de intretinere, cate 1 plic pe zi. Total Cleanse Lymph este de asemenea indicat in cazul limfomului Hodgkin. Se administreaza 2 capsule zilnic, timp de 3 luni.
cristina | 19.01.2013
buna seara . In urma cu un an am fost operata de histerctomie totala , iar la exmenul patologic mia iesit ca as fi avut sarcom endometrial .Mi s-a spus sa fac neaparat Citostatice si Radioterapie, dar am refuzat, Deoarece nimeni nu-mi spusase sa fac un CT sau alte anelize. Am mers la Oncolog , iar acesta mi-a zis ca inainte de toate trebuie facut un CT pe care l-*am facut si a iesit totul OK. Am luat tratament naturist de la doctor Haimovici timp de 7 luni, dupa care am facut din nou Ct cu rezultate OK. Ma simt foarte bine,cu exceptia ca ma dor foarte tare calcaiele, dar m-am ingrasat foarte tare. As vrea sa stiu ce as putea sa iau.Nu ama luat vitamine si nici ceva hormonal. Va multumesc!
vali | 23.02.2013
Am ciroza hepatica decompensata in tratament cu Silivit, Arginina, Ursofalk,Propranolol, Verospiron, Furosemid, Aminoplasmal hepa 8, Hepa mertz,Vitamine toate luate dupa o anumita schema la recomandarea medicului internist,Ma intereseaza tratamentul cu Zeotit.Va rog sa-mi recomandati o schema de tratament si care ar fi pretul.
bia | 28.05.2014
donez un pachet de BIOBRAN 1000 (28 pliculete) 0744773584
Alte întrebări Afectiuni oncologice
Fosavance și extracțiile dentare
Bună ziua.La cit timp după extracție dentară pot sa iau fosavance? Ultima extracție am avu ... Buna ziua! Dupa o luna de la extractie puteti lua Fosavance, dar nu inainte sa va vada inca o data medicul stomatolog s ...
Paradontoza
Aș dori să-mi spuneți niște remedii naturiste pentru tratarea sau stoparea proce ... Buna ziua! Asociati Piascledine capsule, cate 1 pe zi 2 luni si Coenzima Q10 30 mg, tot o capsula pe zi. Apoi urmati o ...
Limba albă , incarcata
Buna ziua! Cum as putea trata limba alba( pe toată suprafața) și încărcată. ... Buna ziua! Aveti simptomele undei candidoze a limbii, perfect explicabila dupa tratamentul cu antibiotic. Cautati la fa ...
Cum pot trata o infectie la masea?
Nu pot ajunge la medic,cum pot trata o masea de infectie,va multumesc! ... Buna ziua! Tratamentul se poate face cu amoxicilina 500 mg la 6 ore timp de 5 zile. Daca ati mai luat metronidazol, se ...
Oncologie plus tratament anticoagulant
Buna seara , Tatal meu , 86 de ani , cu hepatocarcinom pe ciroza hepatica , are indicatii pentru a ... Buna ziua! Compozitia Tien Hsien Liquid este complexa. Pentru o parte dintre plantele continute nu s-au raportat intera ...
Masea umflata
Bună seara. De 4 zile am o durere insuportabilă la o măsea din partea dreaptă jo ... Buna ziua! Solicitati intr-o farmacie amoxicilina pentru cateva zile, pana ajungeti la medic. Se pot elibera antibiotic ...
Afta bucala
Buna sunt însărcinată in 16 săptămâni și mi-a apărut o afta bucala ca ... Buna ziua! Glicerina boraxata nu este recomandata in sarcina. O utilizare redusa ca durata si doar prin badijonare nu a ...
Inflamarea cerului gurii langa măsea
Buna ziua, am și eu o mică problema, pe parcursul zilei de astăzi, la măsea din ... Buna ziua! Puteti lua medicamente cu efect antiinflamator (gen ibuprofen, ketoprofen, ce suportati si ati mai luat si i ...
e compatibil tratamentul gonartroza/cancer?
o persoana care face tratament ptr metastaze osoase [acid ibandronic/perfuzabil ] ,recent diagnostic ... Buna ziua! Da, este posibil tratamentul in paralel. Va recomand un produs pe baza de curcuma, planta cu prorpietati ben ...
Demineralizare
Cate picaturi de extract de muguri de brad se pot da la un copil de 1 an si 5 luni? Si ce as putea s ... Buna ziua! Gemoderivatele se administreaza de la 2 ani, pentru recomandare in acest caz vorbiti cu pediatrul! Extractu ...
Se poate lua biotics daca persoana are cancer de colon?
Biotics este bun la persoanele cu cancer de colon ? ... Buna ziua! In principiu administrarea de probiotice este permisa, dar, avand in vedere situatia particulara a pacientul ...
Durere masea+ureche+cap
Buna ziua am si eu o durere la masea cu tot cu ureche si de doua zile ma doare si capul pe partea ... Buna ziua! Astfeld e nevralgii cedeaza de obicei la asocierea dintre un antibiotic si antiinflamatoare. Mergeti la stom ...
Papiloame genitale externe
Buna ziua de cativa ani mi-au iesit langa anus si langa zona intima ca niste bubite m-am interesat s ... Buna ziua! Da, aceste papiloame se pot transmite, fiind de natura virala. Folositi prezervativul la contact sexual. A ...
Oncologie plus tratament anticoagulant
Buna seara , Tatal meu , 86 de ani , cu hepatocarcinom pe ciroza hepatica , are indicatii pentru a ... Buna ziua! Compozitia Tien Hsien Liquid este complexa. Pentru o parte dintre plantele continute nu s-au raportat intera ...
Suplimente pt imunitatea organismului pt persoane cu cancer
Buna ziua va rog sa imi prescrieti niste suplimente naturiste pt a o ajuta pe sora mea care are canc ... Buna ziua! Da, Casinovita B17 este indicat in acest caz, in doze de maxim 5 capsule pe zi. Puteti asocia si Ciperca Tib ...
Recomandare medic Ulei de Canabis CBD
Buna ziua, uleiul de canabis CBD este dispozitiv medical si poate fi recomandat de medic? multumesc ... Buna ziua! Uleiul de canabis CBD nu este dispozitiv medical ci supliment alimentar. Poate fi administrat fara indicatia ...
Carcinom renal cu metastaza osoasa
Ce imi recomandati pentru ameliorarea durerilor de oase din metastaza osoasa ( zona acetabulului sta ... Buna ziua! Renarthro este indicat pentru durerile reumatice, pentru durerile determinate de metastaze efectul nu poate ...
Tinctura de propolis in tratarea cancerului
Am acaparat un cancer pulmonar si doresc raspuns la intrebarea de mai sus. fac citosTatice si vin c ... Buna ziua! Propolisul are efect antibacterian fiind util in afectiunile respiratorii si gastrice, adminsitrat intern, p ...
Anticarcelin poate fii luat cu chimioterapie
Bună, Mama mea are cancer la stomac. Face chimioterapie la 2 săptămâni și a început sa folosea ... Buna ziua! Anticancerlin poate fi adminsitrat conomitent cu chimioterapia. ...
Cancerul si terapia naturista
Buna ziua, Tatal meu, 62 de ani este bolnav de cancer pulmonar cu metastaze pe ficat si trahee. ... Buna ziua! Continuati terapia naturista, la care puteti asocia Omega 3 si Biobran 1000 (2 pliculete pe zi). Biobran est ...
Oferte şi Reduceri



Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bună ziua, am folosit odată nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie să mă mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...