Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


inhibitori de aromataza


clasa de medicamente utilizata în tratamentul cancerului de san avansat la fentei aflate în postmenopauza. Aceste medicamente actioneaza prin inhibarea actiunii aromatazei, o enzima care produce conversia testosteronului la estradiol. De aceea, ele reduc nivelurile de estradiol, ceea ce poate fi de ajutor în controlul tumorilor estrogen-depen-dente. Inhibitorii de aromataza includ: aminoglutethimide, care necesita corticoterapie de înlocuire, si unele medicamente noi ale caror efecte adverse se pot datora deficientei estro-genice, dar sunt mai bine tolerate decat aminoglutethimida. Aceste medicamente includ anastrazole (Arimidex), eximestane (Aromasin), formestan (Lentaron) si letrozole (Femara)

Alti termeni medicali: Acetazolamida, Acid gamma-aminobutiric, Adrenolitic, Alfablocant, Aminoglutetimida, Anhidrotic, Antagonist de calciu, Antidepresive, Antisecretorii, Aspermie, Brinzolamida, calazie, colurie, coma diabetica non-cetozica hiperos-molara, donepezil, dorzolamide, electronarcoza, enalapril, endostatina, epistazie, eximestahe, formestan, galantamina, glatiramer, hemaglutinoinhibare,Prospecte medicamente (pentru inhibitori de aromataza)


Prospect Letrozol
Letrozol 2,5 mg contine substanta activa letrozol. Apartine unui grup de medicamente denumite „inhibitori de aromataza". Este un tratament hormonal (sau "endocrin") pentru cancerul mamar.
Prospect Lortanda 2,5 mg
Lortanda contine substanta activa numita letrozol. Aceasta apartine unui grup de medicamente numit inhibitori de aromataza.
Prospect Elozora 2,5 mg comprimate filmate
Elozora contine o substanta activa numita letrozol. Acesta face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori de aromataza. Este un tratament hormonal (sau „endocrin”) pentru cancerul de san.
Prospect Anaromat
Anaromat 1mg contine o substanta numita anastrozol. Acesta apartine unui grup de medicamente numite “inhibitori de aromataza”. Anaromat 1mg este utilizat pentru tratamentul cancerului de san la femeile care sunt la menopauza.
Prospect Zequipra 2,5 mg comprimate filmate
Zequipra contine o substanta activa denumita letrozol. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori de aromataza. Acest medicament este destinat tratamentului hormonal (sau endocrin) al cancerului de san.
Prospect Xanepra 25 mg comprimate filmate
Xanepra apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de inhibitori de aromataza.
Prospect Trozel 2,5 mg comprimate filmate
Trozel contine o substanta activa denumita letrozol. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori de aromataza.
Prospect Ozolan 1 mg comprimate filmate
Ozolan contine o substanta numita anastrozol. Acesta apartine unui grup de medicamente numite “inhibitori de aromataza”. Ozolan este utilizat pentru tratamentul cancerului de san la femeile care sunt la menopauza.
Prospect Nateran 25 mg comprimate filmate
Nateran apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de inhibitori de aromataza.
Prospect Memelin 25 mg comprimate filmate
Medicamentul dumneavoastra se numeste Memelin. Memelin apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de inhibitori de aromataza.
Prospect Loosyn 2,5 mg comprimate filmate
Loosyn contine o substanta activa denumita letrozol. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori de aromataza.
Prospect Kyaresta 1 mg comprimate filmate
Kyaresta apartine unui grup de medicamente denumite inhibitori de aromataza.
Prospect Inplavia 25 mg comprimate filmate
Inplavia apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de inhibitori de aromataza, indicat in cancerul la san dependent de hormoni.
Prospect Exemestane Generics 25 mg
Exemestane Generics apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de inhibitori de aromataza.
Prospect Exemestan Terapia 25 mg
Exemestan Terapia face parte dintr-o grupa de medicamente cunoscute sub denumirea de inhibitori de aromataza, indicat in cancerului de san hormono-dependent.
Prospect Exemestan Polisano 25 mg
Exemestan POLISANO apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de inhibitori de aromataza, utilizat pentru tratamentul canerului mamar.
Prospect Exemestan Actavis 25 mg
Exemestan Actavis apartine unui grup de medicamente cunoscute sub numele de inhibitori de aromataza.
Prospect Exemestan Accord 25 mg
Exemestan Accord apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de inhibitori de aromataza indicat in cancerul mamar dependet de estrogen.
Prospect Escepran 25 mg
Escepran apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele de inhibitori de aromataza. Escepran este utilizat pentru tratamentul cancerului de san incipient hormono-dependent,
Prospect Ogivri
Ogivri este un medicament impotriva cancerului, utilizat pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: cancer de san.
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Îngrijirea sarcini
Îngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...Sfatul farmcistului 4 zile întârziere a menstruatiei
4 zile întârziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de întârziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...


Sfatul farmcistului Senzatia de rece a capului penisului
Senzatia de rece a capului penisului

Buna ziua,ma numesc Sergiu si de vreo doua zile imi simnt capul penisu ... Buna ziua! In absenta altor simptome (mancarime, secretii, usturimi), ...