Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Hipertiroidie


Hipersecretie a tiroidei (fr. hyperthyroidie)

Alti termeni medicali: Accident vascular cerebral, Acebutolol, Acromegalie, Adenomegalie, Alfluzosin, Amlodipina, Antagonist de calciu, Ardei iute Cayenne, Arteriolita, Beta-blocant, Betaxolol, Biofeedback, Blocante ale canalelor de calciu, Boala artrozica, Boala cerebro-vasculara, Boala ghearelor de pisica, Boala polichistica renala, Boala somnului, Bradicardie, Cancer de prostata, Captopril, Carbimazol, Ceai New Jersey, Cicatrice, clonidina,

14 produse gasite (pentru Hipertiroidie)!



Sfatul Farmacistului (pentru Hipertiroidie)


Hipertiroidie iau tyrozol 5 mg
Bună ziua, am 39 ani , diagnosticată în 2013 cu hipertiroidism, am luat doza de atac la început pt care am avut reacție alergica cu mincarimi foarte mari în palme și tălpi , după aceea am continuat cu 5mg cu întreruperi
hIPERTIROIDIE
DACA AM HIPERTIROIDIE,POT SA FOLOSESC RODIOLA?
pt.a slabi la 60 ani+ hipertiroidie dg.in tinerete fara a lua trat.
am 60 ani, 85 kg.si 1,56 inaltime.Din iulie m-am lasat de fumat (fumez tig.electronica) ce ma deranjeaza este ca am luat clarinol+ceai verde timp de 1 luna si am pus 3 kg.:nu mananc paine ,nu sevesc nici micul dejun,iar miscare ma rezum la trburile
Iod seric crescut
Buna ziua! Am Tiroidita autoimuna Hashimoto cronica in remisie (ATPO, TSH, ATG, FT3, FT4 valori normale- sub tratament cu Euthyrox 800 microg/ saptamana), deficit de Magneziu (sub Magneziu malat -valori normale), deficit de vit. D (valori normale cu
Contraindicații coenzima Q10
Buna ziua! Sunt bolnava de Tiroidita autoimună Hashimoto și am luat tratament Eutirox de 25 mg, pe care l-am oprit datorita faptului ca am avut palpitații ( simptome pe care le-am avut când am avut hipertiroidie)După ce le-am opr
5htp
Buna ziua, Am tulburari de somn si anxietate. Am hipertiroidie si iau candesartan pt tensiune ( in afara carbimazolului pt hipertiroidie). Uneori, cand pulsul e mare, iau si bisoprolol. Pentru starile de neliniste, depresie si somn, pot lua 5HTP si
Tiroida
Am glanda de slăbire (hipertiroidie) am 39 de ani 1.52 înălțime și 40 de kg slabesc foarte rău 2/3 kg în două săptămâni altădată și într-o săptămână, am un nodul și as dori s
Activitate hormonala dupa 10 ani de menopauza
Va rog sa-mi recomandati ceva pt fibromatoza ovariana si uterina la 65 ani, cu analizele in regula ( PaP 2, hipertrofie vaginala, RMN cu rezultat de fibromatoza iterina si chist vechi pe ovar, hipertiroidie, pierderea de fier/ calciu prin sangerari
Propiltiouracil
Buna ziua, sunt însărcinată și am probleme cu tiroida, mai exact am hipertiroidie. Medicul endocrinolog mi-a dat rețeta pentru medicamentul propiltiouracil de 50 mg insa nu îl găsesc. Mă puteți ajuta? Mulțumesc
Cu ce sa inlocuiesc diazepamul?
Am hipertiroidie si noduli tiroidieni si iau de mai multi ani diazepam. Acum vreo 3 ani reusisem sa-l mai reduc(luam o pastila la cateva luni), dar acum iau jumatate de pastila in fiecare seara si nu pot sa diminuez doza pentru ca nu as mai adormi de
Policromatofilie
Buna seara, De curand am facut un set de analize si a reiesit: -Hemoglobina- 10.80g/dl ( valori normale 11,5- 16.5) - Hematocrit 33% ( val normale 37-47) - Nr Eritrocite - 3,85 mil/mmc ( val normale 4,1- 5.4) Nr Reticulocite- Nr Leucocite- 6300
menstruatie
Buna ziua, ma numesc Diana Dumitru si am 39 de ani. In 2008 am fost diagnosticata cu hipertiroidie, boala Basedow. Am facut tratament cu tyrozol , cand cu 20mg, cand cu 10mg. Au aparut insa si alte dereglari, adica lipsa menstruatiei. Am luat tratam
menstruatie
Buna ziua, ma numesc Diana Dumitru si am 39 de ani. In 2008 am fost diagnosticata cu hipertiroidie, boala Basedow. Am facut tratament cu tyrozol , cand cu 20mg, cand cu 10mg. Au aparut insa si alte dereglari, adica lipsa menstruatiei. Am luat tratam
tratament Parkinson
Mama mea diagnosticata recent cu Parkinson si aflata sub tratament de 2 luni cu NERVOMAT, a primit suplimentar ISICOM. La controlul efectuat la un alt medic neurolog, i s-a prescris MEDOPAR. Este acelasi medicament cu denumiri comerciale diferite? A
colesterol mare
buna ziua, am colesterol total 311, LDL colesterol 243 si trigliceride 38 . Aceste rezultate sunt dupa ce nu am mai luat Crestor si am luat Fitolip si omega 3. Atata timp cat iau statine scade colesterolul dar au si foarte multe efecte secundare si n
Sugestie tratament
O persoana de 75ani cu urmatoarele afectiuni: hipertiroidie, un AVC vechi( fara sechele evidente) ficat gras, hipertensiune +ceva probleme la inima si poliartrita reumatoida si, in primul rand-aproape invalidant-gonartroza...nu ia aproape nimic pe
REDUCTIL 10MG
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pot lua Reductil 10 mg daca am hipertiroidie? Am 1.64cm, 62kg.Vreau doar 5 kg sa slabesc. Daca nu ce pot face? Va multumesc.
stare tensionata
am probleme cu respiratia cateodata in situatii de stres simt ca nu primesc suficient aer si o tahicardie mare nu am luat tratament doar din cand in cand iau propanolol as dori ceva pe baza de plante , de asemenea am si o senzatie de teama in acele m
Îngrașă selezin ace
Bună ziua vreau să știu dacă îngrașă selezin. mi l-a prescris de glandă tiroidiană!
NODUL TIROIDIAN
Buna ziua. Am si eu o intrebare, la care daca este posibil sa primesc un raspuns. De peste 4 ani sunt" proprietarul" unui mega nodul tiroidian( cca 3 cm). Pentru acest nodul exista un tratament naturist, si care ar fi el? .Mentionez ca pana in moment
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Îngrijirea sarcini
Îngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...



Sfatul farmcistului 4 zile întârziere a menstruatiei
4 zile întârziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de întârziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...