Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Daca fata ta este pătrată, nu te pensa prea mult! Este de preferat ca faţa să fie îmbrăcată cu sprâncene vizibile pentru a mai înmuia trăsăturile. Conturează sprâncenele oferindu-le o formă curbată, care se potriveşte formei feţei. Sprâncenele cu formă de S, curbate, pun în valoare faţa pătrată, îndulcind linia maxilarului şi îngustând tâmplele. Demi Moore si Keira Knightley se numără printre vedetele care au aceasta formă de sprâncene.
Sprâncenele potrivite pentru faţa rotundă Pentru norocoasele care au forma feţei rotundă şi arcada ridicată, tipul ideal de sprâncene va avea forma arcuită, întrucât confera acea expresie şi impresie de femeie fatală, femeie sigură pe ea, cu o privire foarte pătrunzatoare. Dacă totuşi îţi doreşti o faţă mai alungită, alege o grosime medie a sprâncenelor şi o formă uşor ascuţită care va conferi caracter feţei. Sprâncenele groase rotunjite nu sunt recomandate, deoarece pot scoate în evidenţă forma rotunda a feţei şi creeaza iluzia unor ochi mai mici.
Sprâncenele potrivite pentru faţa alungită Sprâncenele groase plate, drepte, sunt potrivite pentru feţele alungite, deoarece conferă un echilibru perfect între frunte, nas şi bărbie. Periază sprâncenele întotdeauna în sus şi nu le rotunji. Este de preferat să le dai o formă dreaptă care va sparge aspectul alungit al feţei prin aparţia unei linii aproape orizontale. Dacă exagerezi şi le arcuieşti prea larg, vei crea impresia unei fizionomii uimite sau chiar furioase. Pensează sprâncenele într-o formă cât mai naturală!
Sprâncenele potrivite pentru faţa triunghiulară Faţa triunghiulară sau în formă de inima se caracterizează prin frunte şi obraji laţi, mandibulă îngustată şi barbie ascuţită sau mandibulă lată şi zona tâmplelor îngustă. În acest caz poţi opta fie pentru sprâncene uşor pensate, în niciun caz subţiri. Formează un arc de cerc prin pensare, acest lucru va rotunji si reechilibra trăsăturile feţei într-o clipită! Alege să dai un contur pe modelul rotund sprâncenelor groase. Acestea vor distrage atenţia de la bărbia ascuţită şi pun în valoare frumuseţea ochilor. Sigur că şi faţa în formă de inimă poate avea diferite variaţii, în funcţie de care poţi modela sprâncenele, oferindu-le mai multă sau mai puţină arcuire.
Sprâncenele potrivite pentru faţa ovală Faţa ovală este destul de echilibrată, poţi alege grosimea preferată - fină, medie sau groasă. In ceea ce priveşte forma, le poţi da aspectul unui arc de cerc pentru a îndulci expresia feţei, sau le poţi desena linia unui accent circumflex pentru a conferi caracter feţei. Makeup artiştii recomandă sprâncenele groase ascuţite pentru această fizionomie, deoarece au tendinţa de a da un plus de definire liniei maxilarului, creează iluzia unor ochi mai mari şi a unui nas mai mic. Ai fruntea lată? Atunci sprâncenele groase sunt pentru tine! Nu uita că aceste sprâncene sunt preferate acum la modele. Ai grijă să le păstrezi curate şi nu ezita să desenezi linii sub marginile exterioare pentru a le accentua efectul de grosime. Cu cât forma este mai accentuată, cu atât privirea ta va câştiga în intensitate. Ai fruntea îngustă? O regulă de aur: evită sprâncenele groase, preferându-le pe cele naturale ca formă şi mai degrabă subţiri. Sprâncenele care par sa nu fi fost niciodată pensate sunt ideale, asta dacă nu le-ai atins şi ai avut norocul de a le avea frumoase din naştere. ' />
Şti ce formă a sprâncenelor să alegi in funcţie de forma feţei?
Prima pagină » Articolele PCFarm.ro » Diverse » Şti ce formă a sprâncenelor să alegi in funcţie de forma feţei?

Şti ce formă a sprâncenelor să alegi in funcţie de forma feţei?


  Secţiunea: Diverse


Sprâncenele îngrijite, cu forma corectă și lungimea potrivită au o influență directă asupra ansambului feţei și a fac diferența în machiaj.
Iată câteva sfaturi uşor de pus în practică pentru a avea sprâncene perfect adaptate la forma feţei.
Sfaturi de ţinut minte:
În primul rând, sprâncenele trebuie să fie la modă!
Actualmente sunt la modă sprâncenele puţin mai groase, nu ca acum câţiva ani, când sprâncenele trebuiau să fie cât mai discrete. Consecinţele faptului de a urma tendinţele modei prea strict pot fi uneori serioase. Evită sa pensezi srpâncenele prea fin o perioadă îndelungată, s-ar putea să regreţi acest lucru când îţi vei dori sprâncene mai naturale. Cu toate acestea, ne putem distra cu sprâncenele. Poţi îndepărta mai mult păr pentru o ocazie specială, cheia este să nu abuzezi!

Cunoaşterea lungimii ideale a sprâncenelor
Pentru început este util să definim lungimea srpâncenelor in raport cu cea a feţei.
Iată un mic truc pentru a afla ce ți se potrivește cel mai bine:
Ia un creion și ține-l vertical, în partea laterală a nasului. Apoi urmăreşte creionul in dreptul sprâncenei. Toate firele de păr care depăşesc creionul pot fi eliminate. Apoi du creionul la marginea exterioară a ochiului, păstrându-i capătul de jos la marginea nărilor. Asfel determi unde trebuie să se oprească sprâncenele.

Pentru a alege linia ideală a sprâncenelor va trebui să iei în considerare forma feţei.
Pătrate, rotunde, triunghiulare, alungite sau ovale, fețele noastre sunt toate diferite iar sprâncene pot atenua unele defecte sau pot conferi anumite trăsături (caracter puternic sau blândeţe).

Sprâncenele potrivite pentru faţa pătrată

Daca fata ta este pătrată, nu te pensa prea mult! Este de preferat ca faţa să fie îmbrăcată cu sprâncene vizibile pentru a mai înmuia trăsăturile.
Conturează sprâncenele oferindu-le o formă curbată, care se potriveşte formei feţei. Sprâncenele cu formă de S, curbate, pun în valoare faţa pătrată, îndulcind linia maxilarului şi îngustând tâmplele.
Demi Moore si Keira Knightley se numără printre vedetele care au aceasta formă de sprâncene.


Sprâncenele potrivite pentru faţa rotundă
Pentru norocoasele care au forma feţei rotundă şi arcada ridicată, tipul ideal de sprâncene va avea forma arcuită, întrucât confera acea expresie şi impresie de femeie fatală, femeie sigură pe ea, cu o privire foarte pătrunzatoare.
Dacă totuşi îţi doreşti o faţă mai alungită, alege o grosime medie a sprâncenelor şi o formă uşor ascuţită care va conferi caracter feţei.
Sprâncenele groase rotunjite nu sunt recomandate, deoarece pot scoate în evidenţă forma rotunda a feţei şi creeaza iluzia unor ochi mai mici.
Sprâncenele potrivite pentru faţa alungită
Sprâncenele groase plate, drepte, sunt potrivite pentru feţele alungite, deoarece conferă un echilibru perfect între frunte, nas şi bărbie.
Periază sprâncenele întotdeauna în sus şi nu le rotunji.
Este de preferat să le dai o formă dreaptă care va sparge aspectul alungit al feţei prin aparţia unei linii aproape orizontale.
Dacă exagerezi şi le arcuieşti prea larg, vei crea impresia unei fizionomii uimite sau chiar furioase. Pensează sprâncenele într-o formă cât mai naturală!Sprâncenele potrivite pentru faţa triunghiulară
Faţa triunghiulară sau în formă de inima se caracterizează prin frunte şi obraji laţi, mandibulă îngustată şi barbie ascuţită sau mandibulă lată şi zona tâmplelor îngustă.
În acest caz poţi opta fie pentru sprâncene uşor pensate, în niciun caz subţiri. Formează un arc de cerc prin pensare, acest lucru va rotunji si reechilibra trăsăturile feţei într-o clipită!
Alege să dai un contur pe modelul rotund sprâncenelor groase. Acestea vor distrage atenţia de la bărbia ascuţită şi pun în valoare frumuseţea ochilor. Sigur că şi faţa în formă de inimă poate avea diferite variaţii, în funcţie de care poţi modela sprâncenele, oferindu-le mai multă sau mai puţină arcuire.Sprâncenele potrivite pentru faţa ovală
Faţa ovală este destul de echilibrată, poţi alege grosimea preferată - fină, medie sau groasă.
In ceea ce priveşte forma, le poţi da aspectul unui arc de cerc pentru a îndulci expresia feţei, sau le poţi desena linia unui accent circumflex pentru a conferi caracter feţei.
Makeup artiştii recomandă sprâncenele groase ascuţite pentru această fizionomie, deoarece au tendinţa de a da un plus de definire liniei maxilarului, creează iluzia unor ochi mai mari şi a unui nas mai mic.

Ai fruntea lată?
Atunci sprâncenele groase sunt pentru tine! Nu uita că aceste sprâncene sunt preferate acum la modele. Ai grijă să le păstrezi curate şi nu ezita să desenezi linii sub marginile exterioare pentru a le accentua efectul de grosime. Cu cât forma este mai accentuată, cu atât privirea ta va câştiga în intensitate.

Ai fruntea îngustă?
O regulă de aur: evită sprâncenele groase, preferându-le pe cele naturale ca formă şi mai degrabă subţiri. Sprâncenele care par sa nu fi fost niciodată pensate sunt ideale, asta dacă nu le-ai atins şi ai avut norocul de a le avea frumoase din naştere.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


            Alte articole Diverse
Utilizari mai putin cunoscute ale uleiurilor esentiale
Uleiurile esentiale nu sunt utilizate doar in aromaterapie. Ele pot servi pentru a conferi savoare felurilor de mancare. Folosirea lor in camine poate
Sfaturi pentru detoxifierea organismului
Te simtit mereu obosit(a)? Pielea ta are o tenta gri? Inseamna ca este cazul sa-i oferi si organismului tau o “curatenie de primavara”. Iata cateva
Şti ce formă a sprâncenelor să alegi in funcţie de forma feţei?
Sprâncenele îngrijite, cu forma corectă și lungimea potrivită au o influență directă asupra ansambului feţei ș
Retete gustoase si sanatoase: Hrisca cu roscove si fructe
O reteta conceputa mai ales pentru cei mici, este un desert cu proprietati nutritive superioare. Pare sa contina cacao, dar nu este asa! Cand un dese
Entorsele
Practicarea unui sport este benefica pentru sanatate. Medicii sustin insa ca efortul fizic, fara o incalzire prealabila, poate suprasolicita articulat
Simptomatologia deviantelor comportametale la minori
Minorul cu tulburari de comportament se manifesta prin simptome caracterizate printr-un mare polimorfism.
Reprezentarile sociale si scoala
Realitatea scolara comporta abordari interdisciplinare.
Raul de calatorie
Raul de calatorie se caracterizeaza printr-o stare generala de discomfort, greata, varsaturi, paloare, vertij, somnolenta, transpiratii, salivatie.
Profesorul „ideal” versus profesorul „indezirabil”
Printre reprezentarile sociale (RS) curente ale elevilor apare asa numitul profesor „bun” în opozitie cu „profesorul rau”, nedorit, indezirabil, „cont
Efectele nicotinei asupra organismului
Cand nicotina este inhalata in plamani, fluxul sangvin arterial preia aceasta substanta si o transporta catre creier intr-un interval de zece secunde.
Dependenta de nicotina
Dupa ce se supune unui proces de recoltare si prelucrare, nicotina este un produs disponibil intr-un sistem foarte avantajos de distribuire, sub forma
Utilizarea in scop medical a nicotinei
Tutunul a fost folosit in cele mai diferite timpuri pentru in tratamentul durerilor de cap, al astmului, gutei, durerilor de urechi, travaliului, si c
Istoria nicotinei
Indienii Huron din America de Nord au un mit despre originea tutunului.
Hiperhidroza - Transpiratia excesiva
Hiperhidroza, cresterea anormala a secretiei sudorale se poate clasifica dupa:
Fumatul
Fumul de tigara scade capacitatea intelectuala a copiilor.

Toate articolele din secţiunea Diverse


Atenţionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse recomandate
Oferte şi ReduceriSfatul farmacistului
Sfatul farmcistului BIO SUN IBSI
BIO SUN IBSI

In cazul meu BIO SUN IBSI a generat diaree. Este normal sau sa intreru ... Buna ziua! Mai luati 2, maxim 3 zile, apoi, daca diareea persista, si ...Sfatul farmcistului memo plus
memo plus

buna seara! administrez memo plus de ceva vreme cam 3 4 luni eu iau ... Buna ziua! Nu este nici o problema ca ati uitat un comprimat. Daca av ...


Sfatul farmcistului Buna ziua
Buna ziua

Daca sufar de dermatita seborica pot lua Maximag Antistress ? ... Buna ziua! Administrarea acestui supliment este posibila, cu respecta ...


Sfatul farmcistului Iritare usturime
Iritare usturime

Bun seara, am o iritatie la penis am si crăpături pe pielea din zona c ... Buna ziua! Incercati intr-o prima etapa cu o crema pe baza de clotrim ...


Sfatul farmcistului Debridat
Debridat

Bună ziua. Se poate lua debridat fără protecție de stomac, gen co ... Buna ziua! Daca nu aveti arsuri gastrice accentuate, renuntatila Cont ...


Sfatul farmcistului Smecta
Smecta

Bună ziua! Vă rog sa-mi spuneți cum se administreaz ... Buna ziua! Doza maxima de Smecta recomandata zilnic la adult este de ...