Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Daca fata ta este pătrată, nu te pensa prea mult! Este de preferat ca faţa să fie īmbrăcată cu sprāncene vizibile pentru a mai īnmuia trăsăturile. Conturează sprāncenele oferindu-le o formă curbată, care se potriveşte formei feţei. Sprāncenele cu formă de S, curbate, pun īn valoare faţa pătrată, īndulcind linia maxilarului şi īngustānd tāmplele. Demi Moore si Keira Knightley se numără printre vedetele care au aceasta formă de sprāncene.
Sprāncenele potrivite pentru faţa rotundă Pentru norocoasele care au forma feţei rotundă şi arcada ridicată, tipul ideal de sprāncene va avea forma arcuită, īntrucāt confera acea expresie şi impresie de femeie fatală, femeie sigură pe ea, cu o privire foarte pătrunzatoare. Dacă totuşi īţi doreşti o faţă mai alungită, alege o grosime medie a sprāncenelor şi o formă uşor ascuţită care va conferi caracter feţei. Sprāncenele groase rotunjite nu sunt recomandate, deoarece pot scoate īn evidenţă forma rotunda a feţei şi creeaza iluzia unor ochi mai mici.
Sprāncenele potrivite pentru faţa alungită Sprāncenele groase plate, drepte, sunt potrivite pentru feţele alungite, deoarece conferă un echilibru perfect īntre frunte, nas şi bărbie. Periază sprāncenele īntotdeauna īn sus şi nu le rotunji. Este de preferat să le dai o formă dreaptă care va sparge aspectul alungit al feţei prin aparţia unei linii aproape orizontale. Dacă exagerezi şi le arcuieşti prea larg, vei crea impresia unei fizionomii uimite sau chiar furioase. Pensează sprāncenele īntr-o formă cāt mai naturală!
Sprāncenele potrivite pentru faţa triunghiulară Faţa triunghiulară sau īn formă de inima se caracterizează prin frunte şi obraji laţi, mandibulă īngustată şi barbie ascuţită sau mandibulă lată şi zona tāmplelor īngustă. Īn acest caz poţi opta fie pentru sprāncene uşor pensate, īn niciun caz subţiri. Formează un arc de cerc prin pensare, acest lucru va rotunji si reechilibra trăsăturile feţei īntr-o clipită! Alege să dai un contur pe modelul rotund sprāncenelor groase. Acestea vor distrage atenţia de la bărbia ascuţită şi pun īn valoare frumuseţea ochilor. Sigur că şi faţa īn formă de inimă poate avea diferite variaţii, īn funcţie de care poţi modela sprāncenele, oferindu-le mai multă sau mai puţină arcuire.
Sprāncenele potrivite pentru faţa ovală Faţa ovală este destul de echilibrată, poţi alege grosimea preferată - fină, medie sau groasă. In ceea ce priveşte forma, le poţi da aspectul unui arc de cerc pentru a īndulci expresia feţei, sau le poţi desena linia unui accent circumflex pentru a conferi caracter feţei. Makeup artiştii recomandă sprāncenele groase ascuţite pentru această fizionomie, deoarece au tendinţa de a da un plus de definire liniei maxilarului, creează iluzia unor ochi mai mari şi a unui nas mai mic. Ai fruntea lată? Atunci sprāncenele groase sunt pentru tine! Nu uita că aceste sprāncene sunt preferate acum la modele. Ai grijă să le păstrezi curate şi nu ezita să desenezi linii sub marginile exterioare pentru a le accentua efectul de grosime. Cu cāt forma este mai accentuată, cu atāt privirea ta va cāştiga īn intensitate. Ai fruntea īngustă? O regulă de aur: evită sprāncenele groase, preferāndu-le pe cele naturale ca formă şi mai degrabă subţiri. Sprāncenele care par sa nu fi fost niciodată pensate sunt ideale, asta dacă nu le-ai atins şi ai avut norocul de a le avea frumoase din naştere. ' />
Şti ce formă a sprāncenelor să alegi in funcţie de forma feţei?
Prima pagină » Articolele PCFarm.ro » Diverse » Şti ce formă a sprāncenelor să alegi in funcţie de forma feţei?

Şti ce formă a sprāncenelor să alegi in funcţie de forma feţei?


  Secţiunea: Diverse


Sprāncenele īngrijite, cu forma corectă și lungimea potrivită au o influență directă asupra ansambului feţei și a fac diferența īn machiaj.
Iată cāteva sfaturi uşor de pus īn practică pentru a avea sprāncene perfect adaptate la forma feţei.
Sfaturi de ţinut minte:
Īn primul rānd, sprāncenele trebuie să fie la modă!
Actualmente sunt la modă sprāncenele puţin mai groase, nu ca acum cāţiva ani, cānd sprāncenele trebuiau să fie cāt mai discrete. Consecinţele faptului de a urma tendinţele modei prea strict pot fi uneori serioase. Evită sa pensezi srpāncenele prea fin o perioadă īndelungată, s-ar putea să regreţi acest lucru cānd īţi vei dori sprāncene mai naturale. Cu toate acestea, ne putem distra cu sprāncenele. Poţi īndepărta mai mult păr pentru o ocazie specială, cheia este să nu abuzezi!

Cunoaşterea lungimii ideale a sprāncenelor
Pentru īnceput este util să definim lungimea srpāncenelor in raport cu cea a feţei.
Iată un mic truc pentru a afla ce ți se potrivește cel mai bine:
Ia un creion și ține-l vertical, īn partea laterală a nasului. Apoi urmăreşte creionul in dreptul sprāncenei. Toate firele de păr care depăşesc creionul pot fi eliminate. Apoi du creionul la marginea exterioară a ochiului, păstrāndu-i capătul de jos la marginea nărilor. Asfel determi unde trebuie să se oprească sprāncenele.

Pentru a alege linia ideală a sprāncenelor va trebui să iei īn considerare forma feţei.
Pătrate, rotunde, triunghiulare, alungite sau ovale, fețele noastre sunt toate diferite iar sprāncene pot atenua unele defecte sau pot conferi anumite trăsături (caracter puternic sau blāndeţe).

Sprāncenele potrivite pentru faţa pătrată

Daca fata ta este pătrată, nu te pensa prea mult! Este de preferat ca faţa să fie īmbrăcată cu sprāncene vizibile pentru a mai īnmuia trăsăturile.
Conturează sprāncenele oferindu-le o formă curbată, care se potriveşte formei feţei. Sprāncenele cu formă de S, curbate, pun īn valoare faţa pătrată, īndulcind linia maxilarului şi īngustānd tāmplele.
Demi Moore si Keira Knightley se numără printre vedetele care au aceasta formă de sprāncene.


Sprāncenele potrivite pentru faţa rotundă
Pentru norocoasele care au forma feţei rotundă şi arcada ridicată, tipul ideal de sprāncene va avea forma arcuită, īntrucāt confera acea expresie şi impresie de femeie fatală, femeie sigură pe ea, cu o privire foarte pătrunzatoare.
Dacă totuşi īţi doreşti o faţă mai alungită, alege o grosime medie a sprāncenelor şi o formă uşor ascuţită care va conferi caracter feţei.
Sprāncenele groase rotunjite nu sunt recomandate, deoarece pot scoate īn evidenţă forma rotunda a feţei şi creeaza iluzia unor ochi mai mici.
Sprāncenele potrivite pentru faţa alungită
Sprāncenele groase plate, drepte, sunt potrivite pentru feţele alungite, deoarece conferă un echilibru perfect īntre frunte, nas şi bărbie.
Periază sprāncenele īntotdeauna īn sus şi nu le rotunji.
Este de preferat să le dai o formă dreaptă care va sparge aspectul alungit al feţei prin aparţia unei linii aproape orizontale.
Dacă exagerezi şi le arcuieşti prea larg, vei crea impresia unei fizionomii uimite sau chiar furioase. Pensează sprāncenele īntr-o formă cāt mai naturală!Sprāncenele potrivite pentru faţa triunghiulară
Faţa triunghiulară sau īn formă de inima se caracterizează prin frunte şi obraji laţi, mandibulă īngustată şi barbie ascuţită sau mandibulă lată şi zona tāmplelor īngustă.
Īn acest caz poţi opta fie pentru sprāncene uşor pensate, īn niciun caz subţiri. Formează un arc de cerc prin pensare, acest lucru va rotunji si reechilibra trăsăturile feţei īntr-o clipită!
Alege să dai un contur pe modelul rotund sprāncenelor groase. Acestea vor distrage atenţia de la bărbia ascuţită şi pun īn valoare frumuseţea ochilor. Sigur că şi faţa īn formă de inimă poate avea diferite variaţii, īn funcţie de care poţi modela sprāncenele, oferindu-le mai multă sau mai puţină arcuire.Sprāncenele potrivite pentru faţa ovală
Faţa ovală este destul de echilibrată, poţi alege grosimea preferată - fină, medie sau groasă.
In ceea ce priveşte forma, le poţi da aspectul unui arc de cerc pentru a īndulci expresia feţei, sau le poţi desena linia unui accent circumflex pentru a conferi caracter feţei.
Makeup artiştii recomandă sprāncenele groase ascuţite pentru această fizionomie, deoarece au tendinţa de a da un plus de definire liniei maxilarului, creează iluzia unor ochi mai mari şi a unui nas mai mic.

Ai fruntea lată?
Atunci sprāncenele groase sunt pentru tine! Nu uita că aceste sprāncene sunt preferate acum la modele. Ai grijă să le păstrezi curate şi nu ezita să desenezi linii sub marginile exterioare pentru a le accentua efectul de grosime. Cu cāt forma este mai accentuată, cu atāt privirea ta va cāştiga īn intensitate.

Ai fruntea īngustă?
O regulă de aur: evită sprāncenele groase, preferāndu-le pe cele naturale ca formă şi mai degrabă subţiri. Sprāncenele care par sa nu fi fost niciodată pensate sunt ideale, asta dacă nu le-ai atins şi ai avut norocul de a le avea frumoase din naştere.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


            Alte articole Diverse
Utilizari mai putin cunoscute ale uleiurilor esentiale
Uleiurile esentiale nu sunt utilizate doar in aromaterapie. Ele pot servi pentru a conferi savoare felurilor de mancare. Folosirea lor in camine poate
Sfaturi pentru detoxifierea organismului
Te simtit mereu obosit(a)? Pielea ta are o tenta gri? Inseamna ca este cazul sa-i oferi si organismului tau o “curatenie de primavara”. Iata cateva
Şti ce formă a sprāncenelor să alegi in funcţie de forma feţei?
Sprāncenele īngrijite, cu forma corectă și lungimea potrivită au o influență directă asupra ansambului feţei ș
Retete gustoase si sanatoase: Hrisca cu roscove si fructe
O reteta conceputa mai ales pentru cei mici, este un desert cu proprietati nutritive superioare. Pare sa contina cacao, dar nu este asa! Cand un dese
Entorsele
Practicarea unui sport este benefica pentru sanatate. Medicii sustin insa ca efortul fizic, fara o incalzire prealabila, poate suprasolicita articulat
Simptomatologia deviantelor comportametale la minori
Minorul cu tulburari de comportament se manifesta prin simptome caracterizate printr-un mare polimorfism.
Reprezentarile sociale si scoala
Realitatea scolara comporta abordari interdisciplinare.
Raul de calatorie
Raul de calatorie se caracterizeaza printr-o stare generala de discomfort, greata, varsaturi, paloare, vertij, somnolenta, transpiratii, salivatie.
Profesorul „ideal” versus profesorul „indezirabil”
Printre reprezentarile sociale (RS) curente ale elevilor apare asa numitul profesor „bun” īn opozitie cu „profesorul rau”, nedorit, indezirabil, „cont
Efectele nicotinei asupra organismului
Cand nicotina este inhalata in plamani, fluxul sangvin arterial preia aceasta substanta si o transporta catre creier intr-un interval de zece secunde.
Dependenta de nicotina
Dupa ce se supune unui proces de recoltare si prelucrare, nicotina este un produs disponibil intr-un sistem foarte avantajos de distribuire, sub forma
Utilizarea in scop medical a nicotinei
Tutunul a fost folosit in cele mai diferite timpuri pentru in tratamentul durerilor de cap, al astmului, gutei, durerilor de urechi, travaliului, si c
Istoria nicotinei
Indienii Huron din America de Nord au un mit despre originea tutunului.
Hiperhidroza - Transpiratia excesiva
Hiperhidroza, cresterea anormala a secretiei sudorale se poate clasifica dupa:
Fumatul
Fumul de tigara scade capacitatea intelectuala a copiilor.

Toate articolele din secţiunea Diverse


Atenţionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse recomandate
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Fibrom uterin
Fibrom uterin

Buna ziua, Am 45 de ani si m un fibrom uterin de 4 cm. As dori sa st ... Buna ziua! Da, puteti face asocierea. Luati cate 3capsule Fitofibrom ...


Sfatul farmcistului Is sanse sa fiu insarcinata ?
Is sanse sa fiu insarcinata ?

Buna ziua , luna trecuta pe data de 15 septembrie mi a venit ciclu si ... Buna ziua! Desi acele raporturi sexuale au fost in afaraperioadei fer ...


Sfatul farmcistului Branca ursului
Branca ursului

Buna ziua. Sunt in ziua 18 de ciclu (neregulat). Pot īncepe oricānd tr ... Buna ziua! Incepeti administrarea in ziua 5 a ciclului menstrual si c ...


Sfatul farmcistului presiune intracraniana la aterizare
presiune intracraniana la aterizare

In timpul decolarii dar mai mult la aterizare mi se declanseaza o pres ... Buna ziua! Va recomand sa luati Migreen Plus, cate 2 tablete cu o ora ...