Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


sinusuri paranazale


spatii pline cu aer, captusite de o mucoasa, aflate în unele oase ale craniului. Ele se deschid în cavitatea nazala, prin meaturi, si sunt numite dupa oasele în care se afla: sinusurile frontal si maxilar, etmoidale (mai multe spatii sapate în osul etmoid - sau celulele etmoidale) si sfenoide (în numar de doua) (vezi ilustratia)

Alti termeni medicali: Antroscopie, Antrostomie, Aritmie sinusala, Aspergiloza, Baroreceptor, Barotrauma, cloaca, confluenta, coriza, cornet nazal, corpus spongiosum, Dacriosinuzita, disbarism, ficomicoza, fistula oroantrala, frontal (osul), glomus carotidian, Hartmann (canula), hidrocefalie, maxilla, meatus, Rinosinuzita, Scizurotomie, sfenoid (osul), Sfenoidita,

1 produse gasite (pentru sinusuri paranazale)!Prospecte medicamente (pentru sinusuri paranazale)


Prospect Sinupret Forte
Sinupret forte drajeuri este un medicament din plante utilizat in tratamentul inflamatiilor acute si cornice de la nivelul sinusurilor paranazale.
Prospect Sinupret Acute
Sinupret acute drajeuri este un medicament obtinut din plante, care se utilizeaza la adulti pentru tratarea inflamatiilor acute si fara complicatii ale sinusurilor paranazale.
Prospect Nasivin, solutie externa
Indicatii: Rinita acuta, inflamatia sinusurilor paranazale, siringita, otita medie.
Prospect XYLOMETAZOLINUM
Indicatii: Coriza, rinita vasomotorie si rinita alergica, inflamatii ale sinusurilor paranazale, inflamatii catarale ale urechii medii associate cu coriza.
Prospect KLACID, tablete pediatrice
Indicatii: Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la Claritromicina. Infectiile tractului nazofaringean (amigdalite, faringite), si ale sinusurilor paranazale. Infectiile tractului respirator inferior: bronsite, pneumonii bacteriene si pneumonii atipice. Infectii ale pielii: impetigo, erizipel, foliculite, furunculoze si placi septice.
Prospect KLACID, suspensie de uz pediatric
Indicatii: Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la Claritromicina. Infectiile tractului nazofaringian (amigdalite, faringite), si ale sinusurilor paranazale. Infectiile tractului respirator inferior: bronsite, pneumonii bacteriene si pneumonii atipice.
Prospect Snup 0,5 mg/ml
SNUP este un medicament pentru nas (decongestionant) si contine substanta activa alfa-simpatomimetica xilometazolina.
Prospect SIBILLA ZILNIC 2 mg/0,03 mg comprimate filmate
Sibilla Zilnic este un contraceptiv oral combinat care face parte dintr-un grup de medicamente numite adesea comprimate contraceptive.
Prospect Claritromicina, suspensie uz pediatric
Indicatii: Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la Claritromicina.
Prospect CLARITROMICINA 250 mg
INDICATII TERAPEUTICE : Tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la claritromicina, în special:
Prospect CIPROBAY 500 , comprimate filmate
Indicatii: Infectii necomplicate sau complicate cu germeni sensibili la ciprofloxacina: Infectii ale tractului respirator. Ciprofloxacina nu trebuie folosita ca antibiotic de prima electie la pacientii ambulatori cu pneumonie datorata pneumococului.
Prospect BECONASE, spray nazal
Indicatii: Profilaxia si tratamentul rinitelor alergice perene si sezoniere si a rinitelor vasomotorii.
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Îngrijirea sarcini
Îngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...Sfatul farmcistului 4 zile întârziere a menstruatiei
4 zile întârziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de întârziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...


Sfatul farmcistului Senzatia de rece a capului penisului
Senzatia de rece a capului penisului

Buna ziua,ma numesc Sergiu si de vreo doua zile imi simnt capul penisu ... Buna ziua! In absenta altor simptome (mancarime, secretii, usturimi), ...