Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


mesager secundar


molecula organica, ce actioneaza īn interiorul celulei pentru a initia un raspuns la un semnal transportat de un mesager chimic (de exemplul un hormon) care nu patrunde el īnsusi īn celula. Exemple de mesageri secundari sunt: inositol trifos-fatul si AMP ciclic

Alti termeni medicali: Agonist, ARN mesager (ARN-m), Demesaj, inozitol 1,4,5-trifosfat (IP3), Interleukina, Mesa, mesager secundar, Northern blot (analiza),

ļ»æ

Prospecte medicamente (pentru mesager secundar)


Prospect PRAMIPEXOL TEVA
Pramipexol Teva se utilizeaza pentru tratamentul simptomelor bolii Parkinson, o afectiune cerebrala progresiva care produce tremor, miscari lente si rigiditate musculara.
Prospect Taltz
Taltz se utilizeaza in tratamentul formelor moderate pana la severe de psoriazis in placi (o boala care cauzeaza aparitia de placi rosii, scuamoase pe piele).
Prospect Briviact
Briviact este un medicament antiepileptic utilizat ca adjuvant la alte medicamente antiepileptice pentru tratarea crizelor convulsive partiale (crize epileptice cu originea intr-o zona specifica a creierului).
Prospect Pramipexol Teva
Pramipexol Teva este un medicament care contine substanta activa pramipexol baza, utilizat in boala Parkinson.
Prospect Firdapse
Firdapse este un medicament care contine substanta activa amifampridina, utilizat pentru tratarea simptomelor sindromului miastenic Lambert-Eaton (SMLE) la adulti.
Prospect Remsima
Remsima este un medicament antiinflamator care contine substanta activa infliximab utilizat in artrita reumatoida, boala Crohn, colita ulcerativa, spondilita anchilozanta, artrita psoriazica si psoriazis.
Prospect Inflectra pulbere
Medicamentul este utilizat atunci cand alte medicamente sau tratamente au esuat, la adulti cu urmatoarele afectiuni: artrita reumatoida, boala Crohn, colita ulcerativa, spondilita anchilozanta, artrita psoriazica, psoriazis.
Prospect Otezla comprimate
Otezla este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu psoriazis in placi si artrita psoriazica activa.
Prospect Cosentyx
Cosentyx este un medicament utilizat pentru tratamentul psoriazisului in placi, moderat pana la sever (o boala care cauzeaza aparitia pe piele a unor placi rosii scuamoase), la adultii care necesita tratament sistemic (care afecteaza intregul organism).
Prospect Pramipexole Accord
Pramipexole Accord se utilizeaza pentru tratarea simptomelor bolii Parkinson si a sindromului picioarelor nelinistite.
Prospect Levetiracetam Hospira
Levetiracetam Hospira este un medicament antiepileptic care contine substanta activa levetiracetam.
Prospect Levetiracetam Teva
Levetiracetam Teva se poate utiliza in monoterapie in cazul pacientilor epileptici in varsta de cel putin 16 ani, recent diagnosticati, pentru tratarea crizelor convulsive partiale, cu sau fara generalizare secundara.
Prospect Riluzole Zentiva
Riluzole Zentiva se utilizează la pacienţii cu scleroză laterală amiotrofică (SLA).
Prospect Leganto Plasturi Transdermici
Leganto se utilizează pentru tratarea simptomelor din boala Parkinson si din sindromul picioarelor nelinistite.
Prospect Levetiracetam Sun
Levetiracetam Sun se poate utiliza īn monoterapie īn cazul pacienţilor epileptici īn vārstă de cel puţin 16 ani.
Prospect Levetiracetam Actavis
Levetiracetam Actavis Group se poate utiliza īn monoterapie la pacienţi epileptici īn vārstă de cel puţin 16 ani, recent diagnosticaţi, pentru tratarea crizelor convulsive parţiale.
Prospect Levetiracetam Accord
Levetiracetam Accord se poate utiliza īn monoterapie īncepānd cu vārsta de 16 ani īn cazul pacienţilor cu epilepsie nou diagnosticată.
Prospect Matever
Matever se poate utiliza īn monoterapie la pacienţi īncepānd cu vārsta de 16 ani cu epilepsie nou diagnosticată.
Prospect Levetiracetam Ratiopharm
Levetiracetam ratiopharm se poate utiliza īn monoterapie la pacienţi īncepānd cu vārsta de 16 ani cu epilepsie nou diagnosticată.
Prospect Stelara
Stelara este o solutie injectabila care contine substanta activa ustekinumab.
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului consum de 5 ani prostato curcumin 95
consum de 5 ani prostato curcumin 95

consum de 5 ani prostato curcumin 95 pentru reducerea dimensuinilor pr ... Buna ziua! Ca regula generala, dupa 6 luni este recomandata o pauza ...Sfatul farmcistului Īngrijirea sarcini
Īngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...Sfatul farmcistului 4 zile īntārziere a menstruatiei
4 zile īntārziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de īntārziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...