Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


factor de necroza tumorala


(TNF -tumour necrosis factor) proteina care are functie de citokina. Exista doua tipuri: TNF-a si TNF-(3. Printre multele lor functii se numara si cea de distrugere a celulelor tumorale. Gena care codeaza TNF este folosita īn cercetarile de terapie genica pentru cancer

Alti termeni medicali: Agent cauzal, Amilolitic, Anemie hemolitica, Anemie pernicioasa, Angiogeneza, Apolipoproteina, Artefact, Autism, Autocrin, Autoimun, Auxotrof, Bionomie, Boala Christmas, Boala hemolitica a nou-nascutului, Boala parodontala, Boala ulceroasa, Carcinom spinocelular, citokina, coagulare sangvina, coagularea intravasculara diseminata, cofactor, coma diabetica non-cetozica hiperos-molara, Condromalacia rotulei, contraindicatie, convulsie febrila,

8 produse gasite (pentru factor de necroza tumorala)!

ļ»æ

Prospecte medicamente (pentru factor de necroza tumorala)


Prospect Nepexto
Nepexto este un medicament antiinflamator utilizat pentru tratarea urmatoarelor boli ale sistemului imunitar: poliartrita reumatoida.
Prospect Bleomicina Accord 15000
Acest medicament contine substanta activa sulfat de bleomicina. Bleomicina face parte dintr-un grup de medicamente denumite medicamente citostatice.
Prospect Staquis
Staquis este un medicament utilizat pentru tratarea adultilor si a copiilor cu varsta peste 2 ani cu dermatita atopica moderata pana la severa (numita si eczema, cand se manifesta simptome precum mancarimea, inrosirea si uscaciunea pielii).
Prospect Kromeya
Kromeya este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar (mecanismul natural de aparare al organismului) si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis in placi.
Prospect Zessly
Zessly este un medicament antiinflamator utilizat pentru tratarea urmatoarelor boli: poliartrita reumatoida (boala care cauzeaza inflamarea articulatiilor).
Prospect Abitrexate, solutie injectabila
Abitrexate este indicat in tratamentul coriocarcinomuiui gestational, corioadenomului si molei hidatiforme, precum si in tratamentul de intretinere (asociat altor chimioterapice) in leucemia acuta limfocitara, pentru profilaxia meningitei leucemice.
Prospect Hulio
Hulio este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Prospect Hyrimoz
Hyrimoz este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Prospect Halimatoz
Halimatoz este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:psoriazis.
Prospect Hefiya
Hefiya este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Prospect Cyltezo
Cyltezo este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza pentru tratarea urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Prospect Erelzi
Erelzi este un medicament antiinflamator utilizat pentru tratarea urmatoarelor boli: artrita reumatoida.
Prospect Solymbic
Solymbic este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Prospect Amgevita
Amgevita este un medicament care actioneaza asupra sistemului imunitar si se utilizeaza in tratamentul urmatoarelor afectiuni: psoriazis.
Prospect Lifmior
Lifmior este un medicament antiinflamator utilizat pentru tratarea urmatoarelor boli: poliartrita reumatoida.
Prospect Flixabi
Flixabi este un medicament antiinflamator.
Prospect Benepali
Benepali este un medicament antiinflamator.
Prospect Entyvio
Entyvio este un medicament care contine substanta activa vedolizumab, utilizat in colita ulcerativa si boala Crohn.
Prospect Remsima
Remsima este un medicament antiinflamator care contine substanta activa infliximab utilizat in artrita reumatoida, boala Crohn, colita ulcerativa, spondilita anchilozanta, artrita psoriazica si psoriazis.
Prospect Inflectra pulbere
Medicamentul este utilizat atunci cand alte medicamente sau tratamente au esuat, la adulti cu urmatoarele afectiuni: artrita reumatoida, boala Crohn, colita ulcerativa, spondilita anchilozanta, artrita psoriazica, psoriazis.
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Īngrijirea sarcini
Īngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...Sfatul farmcistului 4 zile īntārziere a menstruatiei
4 zile īntārziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de īntārziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...