Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact

Index dictionar medical:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Genetica medicala


studiaza relatia dintre ereditate si patologie (îndeosebi umana);

Alti termeni medicali: -geneza, Acentric, ADN recombinat, Afribinogenemie, Agenezie, Amelogeneza, Amplificator, Androgeneza, Anemie aregenerativa, Anemie criptogenetica, Anemie regenerativa, Anestezice generale, Angiogeneza, Angiomatoza, ARN mesager (ARN-m), Autism, Biogeneza, Biotehnologie, Bradigeneza, Carcinogeneza, Catageneza, Cetogeneza, Chiasma, Citogenetica, clon (clona),

2 produse gasite (pentru Genetica medicala)!Prospecte medicamente (pentru Genetica medicala)


Prospect Adakveo
Adakveo este un medicament pentru prevenirea crizelor dureroase la pacientii cu siclemie cu varsta de cel putin 16 ani.
Prospect Regaine Femina 50 mg/g spuma cutanata
Regaine Femina contine minoxidil. Minoxidilul face parul femeilor sa creasca din nou, revitalizand foliculii de par.
Prospect Equidacent
Equidacent este un medicament impotriva cancerului.
Prospect Aybintio
Aybintio este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu urmatoarele tipuri de cancer.
Prospect Rozlytrek
Rozlytrek este un medicament impotriva cancerului. Se poate utiliza pentru tratarea pacientilor cu varsta de cel putin 12 ani cu tumori solide (leziuni canceroase) care au o anomalie genetica numita fuziune genica NTRK.
Prospect Vitrakvi
Vitrakvi este un medicament impotriva cancerului pentru tratarea tumorilor solide cu fuziune genica NTRK.
Prospect Reblozyl
Ce este Reblozyl si pentru ce se utilizeaza? Reblozyl este un medicament utilizat pentru tratarea anemiei (numar mic de globule rosii) care necesita transfuzii periodice de sange la adultii cu urmatoarele tulburari hematologice (boli de sange): sindroame mielodisplazice.
Prospect Bleomicina Accord 15000
Acest medicament contine substanta activa sulfat de bleomicina. Bleomicina face parte dintr-un grup de medicamente denumite medicamente citostatice.
Prospect Arsenic trioxide Accord
Arsenic trioxide Accord se utilizeaza in tratamentul adultilor (cu varsta de 18 ani sau peste) cu leucemie acuta promielocitara (LAP), o forma rara de leucemie (cancer al globulelor albe din sange) cauzata de o „translocatie” genetica (un schimb de gene intre doi cromozomi).
Prospect Amarhyton 50 mg
Amarhyton capsule cu eliberare prelungita apartine unei clase de medicamente denumite antiaritmice.
Prospect Addaven
Addaven este un medicament care contine oligoelemente. Oligoelementele sunt cantitati foarte mici de substante chimice, de care organismul dumneavoastra are nevoie pentru a functiona normal.
Prospect Vinblastina Teva
Vinblastina TEVA contine o substanta activa numita sulfat de vinblastina. Acesta este un medicament care este recomandat pentru distrugerea celuleor canceroase.
Prospect Ribovact 2,5 mg
Ribovact este un medicament folosit pentru a trata anumite tipuri de cancer (medicament citotoxic).
Prospect PHENHYDAN 250
Phenhydan apartine unui grup de medicamente numite antiepileptice. Este utilizat pentru tratamentul unei stari patologice (boala) numite „status epilepticus” (caracterizata prin convulsii prelungite sau repetate), convulsiile epileptice cu aparitie frecventa, precum si pentru prevenirea aparitiei convulsiilor in timpul si dupa interventiile de neurochirurgie.
Prospect PANKREAL 35000
Pancreatina pulbere se numeste deasemenea pancreatina. Aceasta va ajuta sa digerati alimentele. Enzimele sunt extrase din pancreasul de porc.
Prospect Pancreatina Forte Mylan
Capsulele de Pancreatina Forte Mylan contin mici sfere care elibereaza lent pancreatina in intestinul dumneavoastra.
Prospect DUPHALAC FRUIT
DUPHALAC FRUIT contine un laxativ numit lactuloza. Acesta face scaunul mai moale si mai usor de eliminat, prin atragerea apei in intestin. Lactuloza nu este absorbita in organismul dumneavoastra.
Prospect Addamel Novum
Addamel Novum este un medicament care contine oligoelemente. Oligoelementele sunt cantitati foarte mici de substante chimice, de care organismul dumneavoastra are nevoie pentru a functiona normal.
Prospect Xromi
Xromi este un medicament utilizat la adulti, adolescenti si copii cu varsta peste doi ani care au siclemie, o boala genetica in care globulele rosii devin rigide si lipicioase si a caror forma de disc se schimba in forma de semiluna (ca o secera).
Prospect Cufence
Cufence este un medicament utilizat pentru tratarea pacientilor cu varsta de 5 ani si peste care sufera de boala Wilson, o afectiune genetica in care cuprul absorbit din alimente se acumuleaza in organism, in special in ficat si in creier, afectand aceste organe.
Oferte şi Reduceri


Programare consultatie online avocat

Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Îngrijirea sarcini
Îngrijirea sarcini

Nu am găsit elevit 1ci elevit 2 are ceva dacă le iau pe aces ... Buna ziua! Elevit 2 este pentru trimestrul 2 al sarcinii. Avand in ve ...Sfatul farmcistului 4 zile întârziere a menstruatiei
4 zile întârziere a menstruatiei

Pot face un test de sarcina la 4 zile de întârziere a menstruatiei pen ... Buna ziua! Da, testele actuale dau rezultatul corect si din prima zi ...


Sfatul farmcistului Septilin in alaptare
Septilin in alaptare

Pot lua septilin daca alaptez? ... Buna ziua! Puteti lua Septilin sirop, care se poate administra si la ...


Sfatul farmcistului Secretie maronie
Secretie maronie

Buna seara,sunt la menopauza de 7 ani ,,am din cand in cand o scurgere ... Buna ziua! Este posibil sa aveti o preblema la nivelul uterului. Este ...


Sfatul farmcistului Senzatia de rece a capului penisului
Senzatia de rece a capului penisului

Buna ziua,ma numesc Sergiu si de vreo doua zile imi simnt capul penisu ... Buna ziua! In absenta altor simptome (mancarime, secretii, usturimi), ...