Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro

Index prospecte medicamente:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Caută prospecte medicamente ...


Ultimele prospecte de medicamente adăugate:
Ninlaro
Ninlaro este un medicament impotriva cancerului folosit pentru tratarea adultilor cu mielom multiplu (un cancer al maduvei osoase).
Mysildecard
Mysildecard este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor, adolescentilor Si copiilor cu varsta de cel putin 1 an care sufera de hipertensiune arteriala pulmonara (HAP, tensiune arteriala anormal de mare in arterele plamanilor).
Ocaliva
Ocaliva se utilizeaza in tratamentul adultilor cu un tip de boala a ficatului numita colangita biliara primitiva.
Venclyxto
Venclyxto este un medicament utilizat pentru tratarea unui tip de cancer al sangelui numit leucemie limfocitara cronica (LLC), atunci cand alte tratamente au esuat sau sunt inadecvate.
Valsargamma 80 mg comprimate filmate
Valsargamma apartine unei clase de medicamente numite antagonistii receptorilor de angiotensina II,care ajuta la controlul tensiunii arteriale mari.
Kisplyx
Kisplyx se utilizeaza in asociere cu un alt medicament impotriva cancerului, denumit everolimus. Kisplyx contine substanta activa lenvatinib.
Lartruvo
Lartruvo se poate obtine numai pe baza de prescriptie medicala si tratamentul trebuie initiat si supravegheat de un medic cu experienta in tratamentul cancerului.
Glyxambi
Glyxambi este un medicament antidiabetic utilizat la adultii cu diabet zaharat de tip 2, pentru a imbunatati reglarea glicemiei (zaharului din sange) acestora. Medicamentul contine doua substante active, empagliflozin si linagliptin.
Parsabiv
Parsabiv este un medicament care se utilizeaza pentru reducerea nivelurilor hormonului paratiroidian la adultii care au valori crescute ale acestui hormon din cauza bolii cronice de rinichi de care sufera (hiperparatiroidism secundar).
Ibrance
Ibrance este un medicament impotriva cancerului, utilizat in tratamentul cancerului mamar avansat local sau metastazat (cancer care a inceput sa se extinda la alte parti ale organismului).
Valdocef 500 mg capsule
Valdocef este un antibiotic. Apartine unui grup de antibiotice numite cefalosporine. Aceste antibiotice sunt similare cu penicilina.
VALDAMIN 450 mg comprimate filmate
VALDAMIN apartine unui grup de medicamente, care actioneaza in mod direct pentru a preveni inmultirea virusurilor.
Valcyte 450 mg comprimate filmate
Valcyte apartine unui grup de medicamente care actioneaza in mod direct pentru a preveni inmultirea virusurilor.
Valcomb 500 mg/150 mg comprimate filmate
Valcomb contine paracetamol si ibuprofen.
Valcatuna 320 mg comprimate filmate
Valcatuna apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de antagonisti ai receptorilor angiotensinei II, care ajuta la controlarea hipertensiunii arteriale.
Valben drajeuri
Valben contine extract uscat din frunza de roinita, extract uscat din radacina de valeriana si extract uscat din partea aeriana de pasiflora care au proprietati sedative.
Valaciclovir Arena 500 mg comprimate filmate
Valaciclovir Arena apartine unui grup de medicamente denumite antivirale.
URSOSAN 250 mg capsule
Ursosan este indicat pentru: dizolvarea calculilor biliari de colesterol la pacientii cu risc operator crescut si la pacienti dupa litotripsie.
URSOROM 250 mg capsule
Acidul ursodeoxicolic, substanta activa din Ursorom, este un acid al bilei obtinut pe cale naturala ce se gaseste in cantitati mici in bila umana.
Ursochol 300 mg comprimate
Ursochol contine o substanta activa numita acid ursodeoxicolic. Aceasta face parte din clasa ”terapia vezicii biliare, preparate continand acizi biliari”.
UROFLOW 1 comprimate filmate 1 mg
Uroflow apartine unei clase de medicamente care relaxeaza musculatura vezicii urinare.
UPSAVIT VITAMIN C 1 g comprimate efervescente
Upsavit Vitamin C contine acid ascorbic. Acidul ascorbic sau vitamina C este o vitamina esentiala pentru organismul uman.
UNILAT 50 micrograme ml picaturi oftalmice, solutie
UNILAT face parte din categoria medicamentelor cunoscute ca analogi de prostaglandine.
UNIFLOX
Medicamente oftalmice si auriculare, antibiotice, chinolone.
UNICLOPHEN
Grupa farmacoterapeutica: medicamente oftalmice, antiinflamatoare nesteroidiene.
ULTRACOD 500 mg/30 mg comprimate
Acest medicament contine codeina si paracetamol. Codeina apartine unei clase de medicamente denumita analgezice opioide (impotriva durerilor) si in combinatie cu analgezicul paracetamol amelioreaza durerea prin actiunea lor.
ULTIVA 2 mg pulbere pentru solutie injectabila/perfuzabila
Ultiva contine un medicament numit remifentanil.Aceasta apartine unui grup de medicamente cunoscut sub numele de opiacee, care sunt folosite pentru ameliorarea durerii.
Ulcamed 120 mg comprimate filmate
Ulcamed vindeca ulcerele si inflamatia mucoasei, prin formarea unui strat de protectie (ca un fel de plasture) si ajuta la oprirea iritatiei cauzate de acidul din stomac.
Ubistesin Forte solutie injectabila
Ubistesin Forte este un anestezic local (un agent care reduce sau inlatura sensibilitatea afectand o anumita regiune)
Ubistesin solutie injectabila
Ubistein este un anestezic local (un agent care reduce sau inlatura sensibilitatea afectand o anumita regiune).
Lenvima
Lenvima este un medicament impotriva cancerului, utilizat pentru tratarea pacientilor adulti cu carcinom tiroidian diferentiat, un tip de cancer care isi are originea in celulele foliculare ale glandei tiroide.
Cabometyx
Cabometyx este un medicament oncologic utilizat pentru tratarea adultilor cu carcinom celular renal (un tip de cancer al rinichilor) in stadiu avansat care a fost tratat anterior cu un tip de medicament impotriva cancerului numit „inhibitor al factor
Lymphoseek
Lymphoseek este un medicament utilizat in scop diagnostic la pacientii cu cancer pentru identificarea ganglionilor santinela.
Repatha
Repatha este un medicament utilizat pentru tratarea: adultilor cu hipercolesterolemie primara.
Onivyde
Onivyde este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza pentru tratarea unei forme de cancer pancreatic denumite adenocarcinom pancreatic metastazat. Prin „metastazat” se intelege extinderea cancerului la alte parti ale organismului.
Thorinane
Thorinane este un medicament anticoagulant (medicament care previne formarea cheagurilor de sange).
Tyrosur 1 mg/g gel
Tyrosur gel este un antibiotic local.
Typherix solutie injectabila in seringa pre-umpluta
Typherix este un vaccin folosit in preventia febrei tifoide, o boala infectioasa cauzata de o bacterie numita Salmonella typhi.
TUSSIN 6,5 mg/5 ml sirop
Tussin este un antitusiv. Se poate utiliza in tratamentul simptomatic al tusei neproductive (fara a include cazurile cu retinere a secretiilor in caile respiratorii), de diverse cauze.
Tusocalm, comprimate, 7,5 mg/120 mg
In tratamentul simptomatic al tusei uscate si umede, pulmonare si extrapulmonare.
Tulip 10 mg comprimate filmate
Tulip face parte dintr-o clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de statine, medicamente care regleaza cantitatea de lipide (grasimi) din sange.
Truflo 125 micrograme suspensie de inhalat presurizata
Acest medicament contine substanta activa numita propionat de fluticazona, care apartine unui grup de medicamente numite corticosteroizi. Truflo actioneaza prin reducerea inflamatiei in plamani.
Trozel 2,5 mg comprimate filmate
Trozel contine o substanta activa denumita letrozol. Aceasta apartine unui grup de medicamente denumit inhibitori de aromataza.
TROXSAL, gel, 20 mg/g
Ca medicatie simptomatica in boala venoasa- varice, hemoroizi.
Trosicam 15 mg comprimate orodispersabile
Trosicam comprimate apartine unui grup de medicamente numite medicamente nesteroidiene antiinflamatoare (AINS) care pot fi utilizate pentru a reduce inflamatia si ameliorarea durerilor in articulatii si muschi (comprimatele orodispersibile sunt table
Trosicam 15 mg comprimate orodispersabile
Trosicam comprimate apartine unui grup de medicamente numite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) care pot fi utilizate pentru a reduce inflamatia si ameliorarea durerilor in articulatii si muschi (comprimatele orodispersibile sunt tabl
TROMALYT 150 mg capsule cu eliberare prelungita
Tromalyt 150 contine acid acetilsalicilic, care administrat in doze mici apartine unui grup de medicamente numite antiagregante plachetare. Plachetele sunt celule mici prezente in sange, care participa la coagularea sangelui si sunt implicate in trom
Trogran 75 mg comprimate filmate
Trogran apartine unei clase de medicamente numite antiagregante plachetare.
TRITTICO AC 150 mg
Trittico AC este indicat in tratamentul depresiei, insotita sau nu de anxietate.
Zalmoxis
Zalmoxis este un medicament utilizat la pacienti adulti ca tratament adaugat dupa transplantul de celule stem hematopoietice haploidentice (TCSH, un transplant de celule care se pot transforma in diferite tipuri de celule ale sangelui) de la un donat
Tritace 5 Plus 5 mg/25 mg comprimate
Tritace Plus este o asociere de doua medicamente numite ramipril si hidroclorotiazida.
Cinqaero
Cinqaero este un medicament antiastmatic utilizat pentru tratamentul adultilor cu un anumit tip de astm bronsic numit astm bronsic eozinofilic.
Aerivio Spiromax
Aerivio Spiromax este un medicament utilizat pentru tratamentul regulat al adultilor care sufera de astm bronsic sever si pentru ameliorarea simptomelor bronhopneumopatiei obstructive cronice (BPOC,o boala cronica in care caile respiratorii si sacii
Airexar Spiromax
Airexar Spiromax este un medicament utilizat pentru tratamentul regulat al adultilor care sufera de astm bronsic sever.
PRAMIPEXOL TEVA
Pramipexol Teva se utilizeaza pentru tratamentul simptomelor bolii Parkinson, o afectiune cerebrala progresiva care produce tremor, miscari lente si rigiditate musculara.
Triplixam 5 mg/1,25 mg/10 mg comprimate filmate
Triplixam este o combinatie de trei substante active: perindopril, indapamida si amlodipina, utilizat in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).
Trinomia 100 mg/20 mg/5 mg capsule
Trinomia este utilizat ca tratament de substitutie la pacientii adulti la care tratamentul cu componentele separate (acid acetilsalicilic, atorvastatina si ramipril) administrate in acelasi timp in doze terapeutice echivalente ofera un control adecv
TRIMETAZIDINA LPH 20 mg comprimate filmate
Trimetazidina optimizeaza procesele de energie ale celulelor si protejeaza celulele inimii de efectele reducerii cantitatii de oxigen.
TRIMETAZIDINA LPH 20 mg comprimate filmate
Acest medicament este destinat utilizarii la adulti, in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul anginei pectorale (durere in piept cauzata de boala coronariana).
TRIMEBUTIN 100, comprimate, 100 mg
Trimebutin 100 este indicat in tratamentul simptomatic al durerilor, tulburarilor de tranzit si disconfortului abdominal legate de tulburarile functionale ale tubului digestive si a cailor biliare.
TRILEPTAL 600 mg comprimate filmate
Trileptal apartine grupului medicamentelor numite anticonvulsivante sau antiepileptice.
Trigelan 100 mg/25 mg/200 mg comprimate filmate
Trigelan contine trei substante active (levodopa, carbidopa si entacapona) in interiorul unui comprimat filmat. Trigelan este utilizat in tratamentul bolii Parkinson.
Trezen 8 mg comprimate
Trezen contine ca substanta activa perindopril, indicat in hipertensiunea arteriala.
TRESYL crema
TRESYL contine un corticosteroid, un antibiotic si un antifungic.
Treksta 200 mg comprimate filmate
Substanta activa a acestor comprimate este quetiapina care apartine unui grup de medicamente numite antipsihotice.
Travoprost Pharmathen 40 micrograme/ml picaturi oftalmice, solutie
Travoprost Pharmathen picaturi pentru ochi se utilizeaza pentru tratamentul tensiunii crescute din interiorul ochiului.
TRAVAPRESS 40 micrograme/ml picaturi oftalmice, solutie
TRAVAPRESS contine travoprost, care apartine unui grup de medicamente numite analogi de prostaglandine.
Traumeel S comprimate
Traumeel S comprimate este un medicament homeopatic traditional folosit pentru ameliorarea simptomelor inflamatorii si dureroase din luxatii si alte traumatisme ale aparatului locomotor.
Tratul Plus 50 mg/50 mg/50 mg/0,25 mg capsule gastrorezistente
Tratul Plus capsule gastrorezistente contine substanta activa diclofenac sodic si vitaminele B1, B6 si B12.
Trandolapril Arena 2,0 mg capsule
Trandolapril, substanta activa din Trandolapril Arena apartine unei clase de medicamente denumita inhibitori ai enzimei de conversie a angiotensinei (uneori numiti inhibitori ECA).
TRAMAL RETARD 200 mg, comprimate cu eliberare prelungita
Tramadolul – substanta activa din Tramal Retard 200 mg - este un analgezic ce apartine clasei opioidelor a carui actiune se desfasoara la nivelul sistemului nervos central.
TRAMAG 50
Tratamentul simptomatic al durerii severe care insoteste unele afectiuni acute sau cronice (leziuni, infarct miocardic, tumori, nevralgia severa) sau care se datoreaza unor interventii diagnostice sau terapeutice.
Tramadol/Paracetamol Sandoz 37,5 mg/325 mg comprimate
Tramadol/Paracetamol Sandoz este o combinatie de doua analgezice (medicamente contra durerii), tramadol si paracetamol, care actioneaza impreuna si calmeaza durerea.
Nordimet
Nordimet este un medicament utilizat pentru tratarea urmatoarelor afectiuni inflamatorii: artrita, psoriazis invalidant, artrita psoriazica.
Sialanar
Sialanar este un medicament pentru tratarea hipersalivatiei severe la copiii si adolescentii (incepand cu varsta de 3 ani) cu probleme medicale care le afecteaza sistemul nervos, cum sunt paralizia cerebrala, epilepsia si bolile neurodegenerative.
Jinarc
Jinarc este un medicament utilizat pentru tratamentul bolii polichistice renale cu transmitere autozomal dominanta.
Truberzi
Truberzi este un medicament care actioneaza asupra sistemului digestiv. Se utilizeaza la adulti pentru tratamentul sindromului de colon iritabil cu diaree.
TRAMADOL SR ZENTIVA 150 mg comprimate cu eliberare prelungita
Tramadol SR Zentiva contine ca substanta activa clorhidrat de tramadol, un analgezic ce apartine clasei opioidelor, care actioneaza la nivelul sistemului nervos central.
Tramadol EEL, comprimate, 50 mg
Medicamentul se poate utiliza pentru tratamentul durerilor de intensitate moderata - severa, acute si cronice.
TRAMACALM 50 mg, capsule
Tramacalm se utilizeaza pentru tratamentul durerii moderata pana la severa.
Traelb 40 micrograme/ml picaturi oftalmice, solutie
Traelb contine travoprost, care apartine unui grup de medicamente numite analogi de prostaglandine.
Tradolan Retard 200 mg comprimate cu eliberare prelungita
Tradolan Retard contine ca substanta activa clorhidrat de tramadol, un analgezic ce apartine clasei opioidelor, care actioneaza la nivelul sistemului nervos central.
TRADOLAN 50 mg, comprimate filmate
TRADOLAN 50 mg, comprimate filmate este indicat in tratamentul durerilor acute sau cronice, de intensitate moderata pana la severa avand diferite etiologii.
Tracsus 1 mg capsule
Tracsus apartine grupului de medicamente denumite imunosupresoare.. Dupa transplantul de organ (de exemplu, ficat, rinichi sau inima), sistemul dumneavoastra imunitar va incerca sa elimine noul organ.
TORVAZIN 20 mg comprimate filmate
Torvazin face parte din grupa medicamentelor cunoscute sub denumirea de statine, care regleaza concentratia lipidelor (grasimilor) din organism.
Torvalipin Plus 10 mg/10 mg comprimate filmate
Torvalipin Plus contine doua substante active, amlodipina si atorvastatina. Amlodipina apartine unei clase de medicamente numite „blocante ale canalelor de calciu” si este utilizata in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala).
Torvalipin 40 mg comprimate filmate
Torvalipin face parte din grupa medicamentelor cunoscute sub denumirea de statine, care actioneaza prin reglarea lipidelor (grasimilor) din organism.
Atorvastatina Zentiva 20 mg comprimate filmate
Atorvastatina Zentiva apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de statine, care regleaza lipidele (grasimile) din organism.
Tormoro 10 mg comprimate filmate
Tormoro contine substanta activa clorhidrat de memantina. Tormoro apartine unui grup de medicamente cunoscute ca medicamente pentru tratamentul dementei.
TORLEPTA 50 mg comprimate filmate
Torlepta apartine unui grup de medicamente denumite „medicamente antiepileptice”.
TORENDO Q-TAB 1 mg comprimate orodispersabile
Torendo apartine grupului de medicamente denumite „antipsihotice”.
Torendo 2 mg comprimate filmate
Torendo apartine grupului de medicamente denumite „antipsihotice”. Torendo se administreaza pentru tratamentul urmatoarelor boli: Schizofrenie.
Misone 400 micrograme, Comprimate
Comprimatele Misone contin misoprostol, care este similar unei substante chimice numite „prostaglandina” pe care organismul dumneavoastra o produce in mod natural. Misone provoaca avortul medicamentos.
Topilex 50 mg comprimate filmate
Topilex apartine unui grup de medicamente numite ”medicamente antiepileptice”.
Topamax 50 comprimate filmate
Topamax apartine unui grup de substante numite medicamente antiepileptice.
TOMIDEXOFTA 3 mg/ml + 1 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
TOMIDEXOFTA are doua efecte: suprima inflamarea prin intermediul dexametazonei (un corticosteroid) si reduce infectiile bacteriene prin intermediul tobramicinei (un antibiotic).
Tolterodina Generics 2 mg capsule cu eliberare prelungita
Substanta activa din Tolterodina Generics este tartratul de tolterodina; este utilizata la adulti si varstnici pentru tratamentul simptomelor sindromului de vezica urinara hiperactiva.
Tolnexa 20 mg/ml concentrat pentru solutie perfuzabila
Numele acestui medicament este Tolnexa. Denumirea Comuna Internationala a substantei active este docetaxel si este indicat pentru tratamentul cancerului de san, al anumitor forme ale cancerului bronhopulmonar (altul decat cel cu celule mici), al canc
Tobrom 3 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
Tobrom este o solutie oftalmica ce contine tobramicina, cu actiune antibiotica.
TOBISOL
Tratamentul infectiilor externe ale globului ocular si anexelor: conjunctivita, cheratita, cheratoconjunctivita, ulcer cornean, blefarita, blefaroconjunctivita, dacriocistita.
Oferte şi Reduceri
⌈≡⌋ Recomandăm:
Avocat Marius-Catalin Predut

Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Ulei ficat de cod
Ulei ficat de cod

Cat dureaza o cura cu ulei din ficat de cod pentru un bebe de 12 luni ... Buna ziua! Uleiul din ficat de cod poate fi adminsitrat pe termen lun ...


Sfatul farmcistului Operatie ligamente incrucisate
Operatie ligamente incrucisate

Buna ziua.in cazul unei operatii la genunchi-ruptura de LIA si ruptura ... Buna ziua! In cazul dumneavoastra administrarea Supramax Articulatii ...


Sfatul farmcistului Administrare vitamine Ginsavit
Administrare vitamine Ginsavit

Buna ziua,dna farmacist! va rog,ginsavitul la o persoana adulta,pe ce ... Buna ziua! Ideal car fi ca adminsitrarea Ginsavit sa se faca timp de ...


Sfatul farmcistului Examen auto
Examen auto

Buna ziua! Saptamana viitoare am examenul auto. Mi-am cumparat de la f ... Buna ziua! Luati doua comprimate cu minim 30 de minute inainte de sus ...Sfatul farmcistului Folosire Tantum Rosa
Folosire Tantum Rosa

De 2 zile am mancarimi in zona intima si o scurgere apoasa aparent inc ... Buna ziua! Candidoza vaginala este caracterizata printr-o secretie ab ...Sfatul farmcistului Postinor in sarcina
Postinor in sarcina

Multumesc pentru răspuns la întrebarea mea, însă revin cu al ... Buna ziua! Marea problema in acest caz ar fi posibilitatea ca sarcina ...


Sfatul farmcistului Informare Tonic cerebral sirop
Informare Tonic cerebral sirop

A m un copil de 12 ani cu autism si adhd credeți ca se poate admi ... Buna ziua! Acest sirtop se adminsitreaza de la 14 ani. Puteti sa i-l ...


Sfatul farmcistului RADICULOPATIE
RADICULOPATIE

Buna ziua! Este eficient pentru radiculopatie? Dupa o cazatura si sta ... Buna ziua! Folrex crema poate ajuta in acest caz, mai ales daca se ef ...


Sfatul farmcistului Tratament cu Movalis
Tratament cu Movalis

Bună ziua sânt bolnav da Leucemie (Llc gr1) acum am probleme cu c ... Buna ziua! Puteti lua Movalis, dar discutati si cu medicul care va ti ...


Sfatul farmcistului Vitamina D3
Vitamina D3

Sunt pacient cu SM , am facut test pt. Vit .D si rezultatul indica ins ... Buna ziua! Avand in vedere ca este o perioada scurta pana la control, ...


Sfatul farmcistului Sarcina si Bilomag Forte?
Sarcina si Bilomag Forte?

Sunt gravida. Pot sa eau acest medicament Bilomag forte? Multumesc! ... Buna ziua! Nu este indicat sa luati Bilomag Forte deoarece Ginkgo bil ...


Sfatul farmcistului Sarcina
Sarcina

Bunza ziua sunt insarcinata in 2 luni jumate si am o infectie urinara ... Buna ziua! Mergeti la medicul care va are in evidenta ca gravida, el ...