Farmacie Online
      

Cum Comand    Contact


Total: 0.00 lei

Cosul este gol.
Livrare Gratuita in toata tara pentru orice comanda mai mare de 250 de lei
.
    Catalog Produse     Oferte!    Cadouri!    Intreaba Farmacistul      Retete Cosmetice    Articole    Prospecte    Analize Medicale

Cauta prospecte medicamente ...


 

Ultimele prospecte de medicamente adaugate:
Descovy
Descovy este un medicament antiviral utilizat in asociere cu alte medicamente pentru tratamentul persoanelor infectate cu virusul imunodeficientei umane de tip 1 (HIV-1), virus care provoaca sindromul
Palonosetron Accord
Palonosetron Accord se utilizeaza pentru prevenirea starilor de greata si a varsaturilor cauzate de chimioterapie (medicamente pentru tratarea cancerului).
Flixabi
Flixabi este un medicament antiinflamator.
Galafold
Galafold este un medicament folosit pentru tratamentul pacientilor in varsta de cel putin 16 ani care sufera de boala Fabry.
Neparvis
Neparvis este un medicament pentru afectiuni cardiace, care contine substantele active sacubitril si valsartan. Se utilizeaza la adulti cu insuficienta cardiaca de lunga durata care prezinta simptomel
Imatinib medac
Imatinib medac este un medicament anticanceros care contine substanta activa imatinib.
Bortezomib Accord
Bortezomib Accord este un medicament impotriva cancerului, utilizat in tratamentul mielomului multiplu, un tip de cancer al sangelui.
Lonquex
Lonquex este un medicament care contine substanta activa lipegfilgrastim.
OPTIKUM 20 mg/ml + 5 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
Optikum picaturi oftalmice contine doua substante active: dorzolamida si timolol. Dorzolamida apartine unui grup de medicamente numite "inhibitori ai anhidrazei carbonice".
One-Alpha 1 microgram capsule moi
Substanta activa din One-Alpha este alfacalcidol, care este o forma de vitamina D.
OMZATOL 20 mg capsule gastrorezistente
Omzatol contine substanta activa omeprazol. Apartine unei clase de medicamente denumite “inhibitori ai pompei de protoni”.
OMICRAL100 mg, capsule
OMICRAL face parte grupa farmacoterapeutica: Antiinfectioase, antimicotice Cod ATC: J02A C02 Itraconazol.
Omeprazol Arena 20 mg, capsule gastrorezistente
Omeprazol Arena 20 mg capsule gastrorezistente contine substanta activa omeprazol.
Omeplis 20 mg capsule gastrorezistente
Omeplis contine substanta activa omeprazol. Apartine unui grup de medicamente denumite „inhibitori ai pompei de protoni”.
Omegaven emulsie perfuzabila
Omegaven furnizeaza energie si acizi grasi omega-3 proveniti din ulei de peste direct in sangele dumneavoastra, cand alimentatia orala este imposibila, insuficienta sau nerecomandata.
Omedar 20 mg comprimate gastrorezistente
Omedar comprimate gastrorezistente contine substanta activa omeprazol. Apartine unei clase de medicamente denumite “inhibitori ai pompei de protoni”.
Olytabs 200 mg/30 mg comprimate filmate
Olytabs contine doua substante active: ibuprofen si clorhidrat de pseudoefedrina.
OLVION 50 mg comprimate filmate
OLVION apartine grupului de medicamente denumite inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5 (PDE5).OLVION va ajuta sa obtineti o erectie satisfacatoare, numai in prezenta stimularii sexuale.
Oltrola 100 mg comprimate gastrorezistente
Oltrola contine acid acetilsalicilic care, administrat in doze mici, apartine unui grup de medicamente numit antiagregante plachetare. Plachetele sunt celule mici din sange, care participa la coagular
Olopeg concentrat pentru solutie orala
Olopeg este un laxativ osmotic.
Olopatadina Zentiva 1mg/ml picaturi oftalmice, solutie
Olopatadina Zentiva se utilizeaza pentru tratamentul semnelor si simptomelor conjunctivitei alergice sezoniere. Conjunctivita alergica.
Olmicombi 20 mg/25 mg comprimate filmate
Olmicombi contine doua substante active, olmesartan medoxomil si hidroclorotiazida, utilizate in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala) la pacientii adulti.
Olmetec 20 mg comprimate filmate
Olmetec apartine unui grup de medicamente denumit “antagonisti ai receptorilor angiotensinei II”. Acestia determina scaderea tensiunii arteriale prin relaxarea vaselor de sange. Olmetec este utilizat
Olimestra 20 mg comprimate filmate
Olimestra apartine unei clase de medicamente denumita “antagonisti ai receptorilor angiotensinei II”, care determina scaderea tensiunii arteriale prin relaxarea vaselor de sange. Olimestra este utiliz
Olanzapina Terapia 15 mg comprimate orodispersabile
Olanzapina apartine unui grup de medicamente denumit antipsihotice si este utilizata pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni: Schizofrenie.
Oestrogel 0,6 mg/g gel
Oestrogel apartine unui grup de medicamente numite estrogeni naturali si de semisinteza.
Oculotect Fluid
Oculotect Fluid este utilizat pentru a atenua neplacerile cauzate de ochii uscati.
Octreotid Kabi 0,1 mg/ml solutie injectabila
Octreotid Kabi este un medicament care contine un hormon care inhiba secretia altor hormoni intr-un mod similar somatostatinei, un hormon care este sintetizat in mod normal in corpul uman.
OctaplasLG 45 – 70 mg/ml solutie perfuzabila
OctaplasLG este plasma umana colectata si tratata pentru neutralizarea virusurilor.
Octaplas 45- 70 mg/ml solutie perfuzabila
Octaplas este plasma umana colectata si tratata pentru neutralizarea virusului.
OCTANINE F 1000 UI pulbere si solvent pentru solutie perfuzabila
OCTANINE F apartine grupului de medicamente denumit generic „factori de coagulare” si contine factorul IX de coagulare uman. Acesta este o proteina speciala, care mareste capacitatea de coagulare a sa
Octagam 10% solutie perfuzabila
Octagam 10% este o solutie care contine imunoglobulina umana normala (IgG) (adica solutie de anticorpi umani) pentru administrare intravenoasa (adica perfuzare intr-o vena).
Nutriflex Lipid Peri
Nutriflex Lipid Peri contine substante denumite aminoacizi, electroliti si acizi grasi esentiali, care sunt foarte importante pentru cresterea organismului si in starile de convalescenta.
Nurofen Express 200 mg drajeuri
Substanta activa a medicamentului – ibuprofen - face parte dintr-o clasa numite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS);
NOVANTRONE
Novantrone este indicat pentru chimioterapie in cancerul de san – forme metastatice-, limfoame nonhodgkiniene, hepatom, -leucemie acuta nonlimfocitara la adulti, criza blastica din leucemia granulocit
No-Spa forte 80 mg comprimate
No-Spa forte 80 mg comprimate este un medicament antispastic.
Normeg 750 mg comprimate filmate
Normeg este un medicament antiepileptic (un medicament utilizat pentru tratamentul crizelor epileptice).
Norifaz 75 mg comprimate filmate
Norifaz apartine unei grupe de medicamente non-hormonale denumite bifosfonati, care sunt utilizate pentru tratamentul bolilor osoase. Acesta actioneaza direct asupra oaselor dumneavoastra pentru a le
Noradis 0,25mg/ml solutie perfuzabila
Noradrenalina solutie perfuzabila este un medicament care apartine unui grup de agenti adrenergici si dopaminergici.
Noprex 52,5 micrograme/ora plasture transdermic
Noprex este un analgezic (medicament pentru durere) care are rolul de a ameliora durerea de intensitate medie pana la severa, cauzata de cancer, care nu raspunde la alte tipuri de analgezice.
NOOTROPIL 800 mg, comprimate filmate
Piracetamul, substanta activa din Nootropil este o substanta nootropa care amelioreaza functiile psihice implicate in procesele cognitive precum invatarea, memoria, atentia si starea de constienta, at
Nolpanta 20 mg comprimate gastrorezistente
Nolpanta contine substanta activa pantoprazol, care blocheaza ‘pompa’ care produce acidul din stomac. In acest mod, reduce cantitatea de acid din stomacul dumneavoastra.
NOLITERAX 10 mg/2,5 mg, comprimate filmate
NOLITERAX 10 mg/2,5 mg este o combinatie intre doua substante active, perindopril si indapamida.
Nogron 100 mg capsule
Nogron este un medicament antitumoral.
Noflamen 7,5mg comprimate
Substanta activa din comprimatele de Noflamen este meloxicamul care face parte din grupa numita medicamente antiinflamatoare nesteroidiene.
Noclaud 50 mg comprimate
Noclaud este un medicament care contine o substanta activa denumita cilostazol, ce apartine unei grupe de medicamente numite inhibitori de fosfodiesteraza de tip 3.
Nobixal 12,5 mg comprimate filmate
Tianeptina este un antidepresiv si se utilizeaza pentru tratamentul depresiei de intensitate usoara, medie sau severa.
Taltz
Taltz se utilizeaza in tratamentul formelor moderate pana la severe de psoriazis in placi (o boala care cauzeaza aparitia de placi rosii, scuamoase pe piele).
Ciambra
Ciambra este un medicament impotriva cancerului care se utilizeaza pentru tratamentul a doua tipuri de cancer pulmonar.
Lonsurf
Lonsurf este un medicament impotriva cancerului, utilizat ca tratament pentru adultii cu cancer colorectal metastazat (cancer al intestinului gros care s-a extins la alte parti ale organismului).
Obizur
Obizur este un medicament utilizat pentru tratamentul episoadelor hemoragice la adultii cu hemofilie dobandita, o afectiune hemoragica cauzata de dezvoltarea spontana a anticorpilor care inactiveaza f
Empliciti
Empliciti este un medicament pentru tratarea mielomului multiplu (un tip de cancer al maduvei osoase).
Briviact
Briviact este un medicament antiepileptic utilizat ca adjuvant la alte medicamente antiepileptice pentru tratarea crizelor convulsive partiale (crize epileptice cu originea intr-o zona specifica a cre
Blincyto
Blincyto este un medicament impotriva cancerului, care se utilizeaza in tratamentul pacientilor adulti cu leucemie limfoblastica acuta (LLA) cu precursor de celula B, o forma de cancer al sangelui.
Alprolix
Alprolix se utilizeaza pentru tratamentul si prevenirea sangerarilor la pacientii cu hemofilie B, o afectiune hemoragica ereditara cauzata de lipsa unei proteine de coagulare denumite factor IX.
Ebymect
Ebymect este un medicament antidiabetic care contine substantele active dapagliflozina si metformina.
Uptravi
Uptravi este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea pacientilor adulti cu hipertensiune arteriala pulmonara (HTAP, tensiune arteriala anormal de mare in arterele plamanilor).
Noacid 20 mg comprimate gastro-rezistente
Noacid 20 mg este un „inhibitor selectiv de pompa de protoni”, un medicament care reduce cantitatea de acid produsa in stomacul dumneavoastra.
NIZATIDIN 150 mg, capsule
Indicatii terapeutice • ulcer duodenal; • ulcer gastric; • profilaxia recidivelor ulcerului duodenal; • esofagita de reflux grad I si II, cu reflux gastro-esofagian.
Nitroxolin-MIP 250 mg capsule
Nitroxolin-MIP este un antibiotic.
NIQUITIN MENTOL 4 mg guma masticabila
Gumele NIQUITIN MENTOL se folosesc ca adjuvant in renuntarea la fumat. Acest tip de tratament poarta denumirea Terapie de Substitutie Nicotinica sau TSN.
NiQuitin Clear 21 mg, plasture transdermic
NiQuitin Clear este utilizat pentru a ajuta oamenii sa renunte la fumat. Acest tip de tratament este numit Terapia de Substitutie a Nicotinei (TSN). In tigarete se gaseste nicotina care poate crea dep
NIONTIX 100% gaz medicinal, lichefiat
NIONTIX este gaz care este utilizat prin inhalare. Este incolor, cu miros dulceag si este furnizat in butelii pentru gaze. Butelia contine numai protoxid de azot pur sub presiune.
Nimelid 100 mg plic granule pentru suspensie orala
Nimelid este un medicament antiinflamator nesteroidian (AINS), cu proprietati analgezice (de calmare a durerii).
Nicorandil Dexcel Pharma 20 mg comprimate
Denumirea medicamentului dumneavoastra este Nicorandil Dexcel Pharma 10 mg comprimate sau Nicorandil Dexcel Pharma 20 mg comprimate.
Nicorette Clear 10 mg/16 ore plasture transdermic
Nicorette Clear este un medicament care va ajuta sa renuntati la fumat.
NIBIX 400 mg capsule
NIBIX este un medicament care contine o substanta activa numita imatinib. Acest medicament actioneaza prin inhibarea cresterii celulelor anormale in cazul bolilor enumerate mai jos. Acestea includ une
Nexpes 40 mg comprimate gastrorezistente
Nexpes contine o substanta activa numita esomeprazol. Acesta apartine unui grup de medicamente denumite "inhibitori de pompa de protoni".
NEXODAL solutie injectabila
NEXODAL 0,4mg/ml este un medicament utilizat pentru a contracara efectele supradozajului cu opioizi, de exemplu supradozajul cu morfina.
NEVRALMED comprimate
Tratamentul simptomatic al durerii de intensitate usoara si medie, cu diferite localizari: mialgii, nevralgii, cefalee, migrena, dureri postoperatorii, artralgii si alte dureri reumatice. Stari febri
Netildex picaturi oftalmice, solutie
Netildex este un medicament cu aplicare la nivelul ochilor. Netildex contine ca substante active o combinatie dintre un antibiotic aminoglicozidic semisintetic, cu spectru larg numit netilmicina si un
Nervamat 4 mg comprimate cu eliberare prelungita
Substanta activa din Nervamat este ropinirol, care apartine unui grup de medicamente denumite agonisti ai dopaminei. Agonistii dopaminei actioneaza asupra creierului in acelasi mod ca dopamina, o subs
Nephrotect, solutie perfuzabila
Nephrotect este o solutie care contine aminoacizi (substante hranitoare) pentru aport nutritional (de hrana).
NEOXELL 400 mg comprimate filmate
NEOXELL este un medicament care contine o substanta activa denumita imatinib. Acest medicament actioneaza prin inhibarea cresterii celulelor anormale, in cazul bolilor enumerate mai jos. Acestea inclu
Neostigmina LPH 15 mg comprimate
Neostigmina LPH contine ca substanta activa bromura de neostigmina. Neostigmina actioneaza prin blocarea actiunii unei enzime in organism, care intrerupe transmiterea impulsului nervos la nivelul musc
NEOLIN comprimate
NEOLIN este indicat pentru tratamentul simptomatic de scurta durata al durerilor de intensitate usoara pana la moderata, cu diferite localizari: dureri de cap, migrena, dureri de dinti, dureri ale mus
Neodolpasse solutie perfuzabila
Neodolpasse contine doua substante active - diclofenac si orfenadrina - sub forma unei solutii gata preparata, care se administreaza prin picurare intr-o vena (perfuzie intravenoasa).
Neocones creioane dentare
Acest medicament este utilizat pentru tratamentul adjuvant al alveolitelor dupa controlul si curatarea alveolara.
NEDIS 20 mg comprimate gastrorezistente
NEDIS contine ca substanta activa pantoprazol, care blocheaza „pompa” care produce acid la nivelul stomacului. Astfel, acesta reduce cantitatea de acid din stomac.
NEBINORM 5 mg comprimate
NEBINORM contine nebivolol, un medicament cardiovascular ce apartine grupului de agenti betablocanti selectivi (cu actiune selectiva la nivelul sistemului cardiovascular).
Darzalex
Darzalex este un medicament impotriva cancerului folosit in monoterapie pentru tratarea adultilor cu mielom multiplu (un cancer al maduvei osoase).
Idelvion
Idelvion se utilizeaza pentru prevenirea si tratamentul hemoragiei la pacientii cu hemofilie B, o afectiune hemoragica ereditara cauzata de lipsa unei proteine de coagulare numite factor IX. Idelvion
Neofordex
Neofordex este un medicament utilizat impreuna cu alte medicamente impotriva cancerului in tratamentul adultilor cu mielom multiplu care prezinta simptome.
Coagadex
Coagadex este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea si prevenirea sangerarii (inclusiv in timpul interventiilor chirurgicale si ulterior acestora) la pacientii cu deficit congenital de fact
Zonisamida Mylan
Zonisamida Mylan este un medicament utilizat in tratamentul pacientilor cu crize epileptice partiale (crize epileptice care incep intr-o parte a creierului), inclusiv la cei care prezinta generalizare
Aripiprazol Sandoz
Aripiprazol Sandoz se utilizeaza la pacientii care sufera de urmatoarele boli psihice:schizofrenie, halucinatii.
Wakix
Wakix este un medicament care se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de narcolepsie. Narcolepsia este o tulburare de somn manifestata pe termen lung care afecteaza capacitatea creierului
Cialis
CIALIS este un tratament al disfunctiei erectile. Aceasta este situatia cind un barbat nu poate sa aiba sau sa-si mentina penisul intarit, in erectie, asa cum este necesar pentru activitatea sexuala.
NATRIXAM 1,5 mg / 10 mg comprimate cu eliberare modificata
Natrixam este prescris ca tratament de substitutie pentru tensiunea arteriala mare (hipertensiune arteriala) la pacientii care primesc deja indapamida si amlodipina sub forma de comprimate separate, i
Nateran 25 mg comprimate filmate
Nateran apartine unui grup de medicamente cunoscute sub denumirea de inhibitori de aromataza.
Naropin 10 mg/ml solutie injectabila
Naropin solutie injectabila apartine unui grup de medicamente numite anestezice locale.
Naratriptan Mylan 2,5 mg comprimate filmate
Acest medicament contine substanta activa naratriptan (clorhidrat).
Namaxir 12,5 mg solutie injectabila in seringa preumpluta
Namaxir contine metotrexat ca substanta activa.
Naltrexona Torrex 50 mg comprimate filmate
Naltrexona Torrex este utilizat ca un mijloc terapeutic suplimentar in cadrul unui tratament cuprinzator incluzand un program psihoterapeutic pentru pacientii care sufera de dependenta opioida.
Nalgesin 220 mg comprimate filmate
Nalgesin este un medicament care amelioreaza simptomele durerii si inflamatiei. Acesta actioneaza prin inhibarea formarii de prostaglandine. Efectul analgezic se instaleaza rapid si dureaza pana la 12
Naldorex 550 mg comprimate filmate
Naldorex este un medicament care amelioreaza simptomele durerii si inflmatiei si scade febra. Acesta actioneaza prin inhibarea formarii de prostaglandine.
Naftifina Atb 10 mg/g crema
Face parte din grupa antifungice pentru uz topic, alte antifungice de uz topic.
Nacralid 2,5 mg comprimate filmate
Comprimatele de Nacralid contin naratriptan (sub forma de clorhidrat), o substanta care apartine unei clase de medicamente numite triptani (cunoscute si ca agonisti ai receptorilor 5-HT1).
NAABAK 49 mg/ ml picaturi oftalmice solutie
NAABAK apartine grupei de medicamente cunoscute sub denumirea de antialergice si este recomandat pentru tratamentul simptomelor oculare de origine alergica (conjunctivite si blefaroconjunctivite).
MYDEN 4 mg comprimate
Myden este un inhibitor al enzimei de conversie a angiotensinei (ECA). Aceasta actioneaza prin largirea vaselor sanguine, ceea ce ajuta inima sa pompeze sangele prin vase.Recomandam! Avocat Dreptul muncii

Oferte Speciale!
1+1 Gratis

Celulit Stop

Produse pentru femei - Anticelulitice
1+1 Gratis

Ginkgo Q10 - Alevia

Afectiuni cardiovasculare - Adjuvante
1+1 Gratis

Capsule Bitter

Diverse - Detoxifiere

Sampon bio Antimatreata - CeBio
Pentru par: Antimatreata

Unt de corp pentru gravide - Essential Care
Pentru corp: Vergeturi

Crema de zi BIO pentru ten mixt Logona
Pentru ten: Ten gras

Deodorant cu bila delicat cu aroma florala - Gamarde
Igiena personala: Deodorante

Fond de ten bej mediu - Biotissima
Make Up: Fonduri de ten


Sfatul Farmacistului
 • Pot să iau Climenum Menopauza
  Bună ziua sunt Daniela și vrea să întreb dacă după operația de histerectomie totală pot să iau Climenum.Va mulț ...

 • 4femina
  Buna Ziua. Am luat 4femina dupa ce doctorul mi-a prescris dupa o consultatie. Am luat cate o pastila pe zi . Si de 15 zile tr ...

 • candida
  Buna ziua,am o fetita de 14 ani care dupa simptome are candidoza vaginala,nu vrea la ginecolog si evident nu si-a inceput via ...

 • Lipsa apetitului, ameteala
  Buna ziua! De 3 zile nu mai am pofta de mancare, mananc 2-3 linguri de mancare si imi vine sa vars daca o mai mananc si pe ur ...

 • Dureri groaznice la menstruatie
  Buna ziua! am 21 de ani si de 7 ani de zile ma confrunt in prima zi de menstruatie cu dureri groaznice, insuportabile, aproa ...

 • Menstruatie neregulata
  Buna ziua! am menstruatia foarte neregulata aproape mereu intarzile 5-10 zile, foarte rar mi se intampla sa vina cand trebuie ...

 • ginko biloba intravenos
  Buna, spuneti-mi va rog daca Ginko biloba poate fi administrat intravenos prin perfuzie? Si daca da atunci care e doza ? si u ...

 • Tratament ejaculare precoce
  Buna ziua, am 36 ani sunt impreuna cu pritena de 9 ani si am ejaculare precoce ( dupa penetrare la 3-5 ) . Am luat 2 luni Cli ...

 • Ciclu menstrual de 24-25 zile
  Buna ziua, Am 41 de ani si de aproximativ 8 luni am inceput sa am un ciclu menstrual de 24-25 de zile. Inainte de aceasta p ...

 • recomandari in alaptare
  Buna ziua.va rog sa imi spuneti daca iau un sirop cu catina,spirulina si aloe vera ii fac vreun rau bebelusului care are 9 lu ...


 • Social