Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » BIOPAROX spray

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - BIOPAROX spray

Prospect - BIOPAROX spray


NU comercializăm BIOPAROX spray !
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: BIOPAROX spray    DCI: FUSAFUNGINUM


  Produs complementar recomandat


37.95lei
Vezi detalii

Indicatii: Tratamentul local al inflamatiilor si infectiile limitate ale mucoasei orofaringelui si ale cailor aeriene; inspiratii pe nas; sinuzite; rinite, rinofaringite; inspiratii pe gura; amigdalite, faringite; urmarile amigdalectomiei; laringite, traheite, bronsite.
In infectiile cu localizari multiple, cel mai adesea este necesara asocierea inspiratiilor pe nas cu cele pe gura, la fiecare sedinta.

Prezentare: Fusafungina 1,18 g. Excipient q.s.p. 100 g solutie activa. Generator de aerosoli 20 ml continand 5 ml de solutie si 15 ml de diclordiflormetan.

Proprietati: Bioparox spray contine un singur principiu activ cu doua proprietati complementare: antibiotica si antiinflamatoare. Prin actiunea sa antibiotica, Bioparox combate infectia, aceasta actiune este strict locala, si nu antreneaza rezistente bacteriene. Prin actiunea sa antiinflamatoare, Bioparox spray usureaza congestia si durerea dar nu contine nici corticosteroid nici vasoconstrictor. Bioparox spray este un aerosol micronizat: particulele sale extrem de fine difuzeaza in regiunile cele mai indepartate si cele mai dificile, ca acces, ale cailor respiratorii (sinus, bronhiole). Produsul acopera mucoasele bolnave pe toata suprafata lor.

Contraindicatii: Sensibilizarea prealabila la produs. Copil mai mic de 30 luni (risc de laringospasm).

Sarcina si alaptarea

Nu s-au efectuat studii controlate la gravide,
pentru BIOPAROX. Studiile la animale nu indica
efecte negative directe sau indirecte în ceea ce priveste sarcina, dezvoltarea embrionara/fetala, nasterea sau dezvoltarea postnatala. Se recomanda precautie în administrarea BIOPAROX la femeile gravide.
In absenta datelor în ceea ce priveste excretia fusafunginei în laptele matern, tratamentul nu este recomandat pe parcursul alaptarii.

Precautii de intrebuintare si efecte nedorite: Indicatia nu justifica un tratament prelungit deoarece ar putea duce la un dezechilibru al florei microbiene normale cu un risc de difuziune bacteriana. Tratamentul uzual nu va depasi 10 zile. Au fost semnalate foarte rare cazuri de iritare bucofaringiana si crize de stranut, in general trecatoare.

Posologie: Conform prescriptiei medicale. Posologia obisnuita: o sedinta la 4 ore si la fiecare sedinta 4 inspiratii pe gura si/sau 4 in fiecare nara. La inceputul tratamentului sau in caz de patologie importanta, posologia poate atinge 6 inspiratii pe sedinta. Pentru a obtine un rezultat terapeutic durabil, este necesara respectarea tratamentului prescris; nu trebuie intrerupte sedintele de la primele semne de ameliorare. Nu se utilizeaza prelungit fara aviz medical.

Mod de intrebuintare: Bioparox spray poate fi asociat cu oricare alta terapie. El poate fi utilizat la copii mai mari de 30 luni, la femeile gravide, la persoanele in varsta. Pentru a respecta tratamentul corect in cursul unei zile, flaconul trebuie purtat cu sine si conservat in saculetul sau. Este necesar a dezinfecta cele doua dispozitive in fiecare zi cu ajutorul unui tampon de bumbac imbibat in alcool de 90 grade.

Producator: Lab. Servier


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

polipi
buna ziua,ce mi puteti recomanda ptr inflamarea polipilor la un copil de 7 ani,pe langa Nurofen. as ...
↳ Buna ziua! Daca medicul ORL-ist nu s-a pronuntat pentru interventie chirurgicala, puteti asocia la tratamentul cu Nurofen, Imunorezistan Junior, care ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
sputa in gat
de la o faringita am ramas cu o sputa in gat care cand inghit ma deranjeaja simt ca e acolo si nu vr ...
↳ Buna ziua! Aveti nevoie de remedii cu efect expectorant, care sa fluidifice sputa si sa va akjute sa o eliminati. Puteti lua Acc 200, Siropexpectora ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bună ziua, am folosit odată nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie să mă mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...