Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » ALFACHIMOTRIPSINA

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - ALFACHIMOTRIPSINA

Prospect - ALFACHIMOTRIPSINA


NU comercializăm ALFACHIMOTRIPSINA!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: ALFACHIMOTRIPSINA    DCI: CHYMOTRYPSINUM


  Produs complementar recomandat


38.85lei
Vezi detalii

Indicatii: Pe cale generala: in edeme posttraumatice, postoperatorii, varicoase, in sinuzite, catar tubar, bronsite cronice (ca tratament adjuvant).
Peri-intraarticular: in periartrita scapulo-humerala, fibrozite, artroze sau bride periarticulare, contractura Dupuytren. In situ: in chirurgia plastica sau operatorie, dupa unele interventii sau in edeme vechi circumscrise. Aerosoli: in supuratii pulmonare, atelectazie. Instilatii: in obstructia cailor lacrimale, catar tubar, otite adezive, traheite, traheobronsite, rinite. Intragastric: pentru diagnosticul etiologic al cancerului gastric.

Prezentare farmaceutica: Flacoane continand chimotripsina pulbere liofilizata 0,20 unitati TEE.

Actiune terapeutica: Enzima proteolitica cu proprietati antiinflamatorii si antiedematoase, sistemice si locale; curata tesutul necrozat; favorizeaza lichefierea secretiilor tractului respirator.

Mod de administrare: Intramuscular 1/2-1 flacon zilnic sau la 2 zile; injectii peri sau intraarticulare, aplicatii locale, in aceleasi doze. Solutia se prepara extemporaneu prin dizolvare in solutie salina izotona sterila; contactul cu mainile trebuie evitat (se injecteaza cu seringa de sticla).

Reactii adverse: Reactii alergice, chiar soc anafilactic (foarte rar); poate favoriza diseminarea infectiei (se asociaza cu antibiotice cand inflamatia e de natura infectioasa). Produce uneori dureri la locul injectarii; inhalarea repetata de aerosoli poate fi cauza de raguseala si bronhospasm.

Contraindicatii: Alergie specifica (este necesara investigarea sensibilitatii mai ales la repetarea tratamentului), teren alergic, infectii grave locale sau generale, septicemie; prudenta in caz de tulburari de coagulare, la bolnavii sub tratament cu anticoagulante sau in boli hepatice grave. Nu se amesteca cu alte medicamente (in aceeasi seringa).

Producator: Biofarm


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Antalgin - bun pentru dureri postoperatorii?
Mi s-a extirpat un nev benign (alunita) si am dureri dupa trecerea efectului anesteziei locale. Este ...

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...