Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Trigelan 100 mg/25 mg/200 mg comprimate filmate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Trigelan 100 mg/25 mg/200 mg comprimate filmate

Prospect - Trigelan 100 mg/25 mg/200 mg comprimate filmate


NU comercializăm Trigelan 100 mg/25 mg/200 mg comprimate filmate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Trigelan 100 mg/25 mg/200 mg comprimate filmate    DCI: COMBINATII (LEVODOPUM+CARBIDOPUM+ENTACAPONUM)


  Produs complementar recomandat


44.95lei
Vezi detalii

Trigelan contine trei substante active (levodopa, carbidopa si entacapona) in interiorul unui comprimat filmat. Trigelan este utilizat in tratamentul bolii Parkinson.
Trigelan 50 mg/12,5 mg/200 mg comprimate filmate
Trigelan 100 mg/25 mg/200 mg comprimate filmate
Trigelan 150 mg/37,5 mg/200 mg comprimate filmate
Trigelan 200 mg/50 mg/200 mg comprimate filmate
Levodopa/carbidopa/entacapona

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.
Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi semne de boala ca dumneavoastra. Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct.4.

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Trigelan si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Trigelan
3. Cum sa luati Trigelan
4. Reactii adverse posibile
5 Cum se pastreaza Trigelan
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Trigelan si pentru ce se utilizeaza
Trigelan contine trei substante active (levodopa, carbidopa si entacapona) in interiorul unui comprimat filmat. Trigelan este utilizat in tratamentul bolii Parkinson. Boala Parkinson este cauzata de concentratiile scazute ale unei substante numite dopamina in creier.
Levodopa creste cantitatea de dopamina si, in acest fel, reduce simptomele bolii Parkinson. Carbidopa si entacapona imbunatatesc efectele antiparkinsoniene ale levodopa.

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Trigelan
Nu luati Trigelan daca:
- sunteti alergic la levodopa, carbidopa sau entacapona sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6)
- aveti glaucom cu unghi inchis (o boala a ochiului)
- aveti o tumora a glandei suprarenale
- luati anumite medicamente pentru tratamentul depresiei (combinatii intre inhibitori selectivi MAO-A si MAO-B sau inhibitori MAO neselectivi)
- ati avut vreodata sindrom neuroleptic malign (SNM – aceasta este o reactie adversa rar intalnita la medicamentele destinate tratarii tulburarilor psihice severe)
- ati avut vreodata rabdomioliza non-traumatica (o tulburare musculara rar intalnita)
- aveti o boala severa a ficatului.
Atentionari si precautii
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte sa luati Trigelan daca aveti sau ati avut vreodata:
- un infarct miocardic acut sau orice alta boala de inima, incluzand aritmii cardiace, sau o boala a vaselor de sange
- astm bronsic sau orice alta boala de plamani
- o problema a ficatului, deoarece este posibil sa aveti nevoie de o modificare a dozei
- boli de rinichi sau de natura hormonala
- ulcere gastrice sau convulsii
- daca aveti diaree de lunga durata adresati-va medicului dumneavoastra, deoarece poate fi un semn al inflamatiei colonului
- o tulburare psihica severa de orice tip, cum este psihoza
- glaucom cronic cu unghi deschis, deoarece este posibil sa aveti nevoie de o modificare a dozei iar presiunea dumneavoastra intraoculara trebuie monitorizata. Adresati-va medicului dumneavoastra daca luati in prezent:
- antipsihotice (medicamente utilizate pentru tratarea psihozelor)
- un medicament ce poate cauza o tensiune arteriala mica atunci cand va ridicati de pe scaun sau din pat. Trebuie sa stiti ca Trigelan poate inrautati acest tip de reactii.
Adresati-va medicului dumneavoastra daca in timpul tratamentului cu Trigelan:
- observati ca muschii dumneavoastra devin foarte rigizi sau tresar violent sau prezentati tremor, agitatie, confuzie, febra, puls rapid sau fluctuatii in limite largi ale valorilor tensiunii arteriale.
Daca se intampla oricare dintre aceste lucruri, adresati-va imediat medicului dumneavoastra.
- aveti o stare de depresie, ganduri suicidare sau observati orice modificari neobisnuite ale comportamentului dumneavoastra.
- vi se intampla sa adormiti brusc sau simtiti o stare foarte puternica de somnolenta. Daca se intampla acest lucru, nu trebuie sa conduceti vehicule sau sa folositi instrumente sau utilaje (vezi si sectiunea „Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor”).
- observati ca apar sau se accentueaza miscarile necontrolate dupa ce incepeti sa luati Trigelan. Daca se intampla acest lucru, este posibil ca medicul dumneavoastra sa va modifice doza de medicament anti-parkinsonian.
- aveti diaree: se recomanda urmarirea greutatii corporale pentru a evita potentiala scadere excesiva in greutate.
- aveti lipsa a poftei de mancare progresiva, astenie (slabiciune, epuizare) si scadere in greutate intr-o perioada de timp relativ scurta. Daca se intampla acest lucru, trebuie avuta in vedere o evaluare generala din punct de vedere medical, care sa includa si evaluarea functiei ficatului
- daca simtiti nevoia sa intrerupeti tratamentul cu Trigelan; cititi sectiunea "Daca incetati sa luati cu Trigelan"
Adresati-va medicului dumneavoastra daca dumneavoastra sau familia/persoana care are grija de dumneavoastra observati/observa ca dezvoltati impulsuri sau dorinte de a va comporta in moduri care sunt neobisnuite pentru dumneavoastra sau ca nu puteti rezista impulsului, pornirii sau tentatiei de a
desfasura anumite activitati care va pot fi nocive dumneavoastra sau altora. Aceste comportamente sunt numite tulburari legate de controlul impulsurilor si pot include dependenta de jocurile de noroc, pofta de mancare exagerata sau dorinta de a cheltui excesiv, apetit sexual excesiv cu intensificare a
gandurilor sau pornirilor sexuale. Este posibil sa fie necesar ca medicul dumneavoastra sa va revizuiasca tratamentul.
In cazul unui tratament pe termen lung cu Trigelan, este posibil ca medicul dumneavoastra sa va faca o serie de teste de laborator, in mod regulat.
Daca urmeaza sa vi se efectueze o interventie chirurgicala, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra ca luati Trigelan.
Trigelan nu este recomandat pentru tratamentul simptomelor extrapiramidale (de exemplu miscari involuntare, convulsii, rigiditate musculara si contractii musculare) cauzate de alte medicamente.
Copii si adolescenti
Experienta cu Trigelan la pacientii cu varsta sub 18 ani este limitata. Prin urmare, nu se recomanda utilizarea Trigelan la copii si adolescenti.
Trigelan impreuna cu alte medicamente
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente.
Nu luati Trigelan daca luati anumite medicamente pentru tratarea depresiei (combinatii intre inhibitori selectivi MAO-A si MAO-B sau inhibitori MAO neselectivi). Trigelan poate accentua efectele anumitor medicamente, precum si reactiile adverse la acestea. Acestea includ:
- medicamente utilizate pentru tratarea depresiei, cum sunt moclobemida, amitriptilina, desipramina, maprotilina, venlafaxina si paroxetina
- rimiterol si izoprenalina, utilizate pentru tratarea bolilor respiratorii
- adrenalina, utilizata pentru reactii alergice severe
- noradrenalina, dopamina si dobutamina, utilizate pentru tratarea bolilor de inima si a tensiunii arteriale mici
- alfa-metildopa, utilizata pentru tratarea tensiunii arteriale mari
- apomorfina, care se utilizeaza in tratamentul bolii Parkinson.
Efectele Trigelan pot fi micsorate de anumite medicamente. Acestea includ:
- antagonisti de dopamina utilizati pentru tratarea tulburarilor psihice, greturilor si varsaturilor
- fenitoina, utilizata pentru prevenirea convulsiilor
- papaverina, utilizata pentru relaxare musculara.
Trigelan va poate face sa digerati mai greu fierul. De aceea, nu luati Trigelan si suplimente de fier in acelasi timp. Dupa ce luati unul dintre ele, asteptati cel putin 2 pana la 3 ore inainte de a-l lua pe celalalt.
Trigelan impreuna cu alimente, bauturi si alcool
Trigelan poate fi luat cu sau fara alimente. La unii pacienti, este posibil ca Trigelan sa nu fie bine absorbit daca este luat odata cu sau la scurt timp dupa consumarea unor alimente bogate in proteine (cum sunt carne, peste, produse lactate, seminte si fructe oleaginoase). Daca credeti ca vreuna dintre
situatiile amintite mai sus este valabila in cazul dumneavoastra, discutati cu medicul dumneavoastra.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Daca sunteti gravida, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.
Nu trebuie sa alaptati in timpul tratamentului cu Trigelan.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Trigelan poate scadea valorile tensiunii arteriale, ceea ce va poate face sa aveti o stare de ameteala. De aceea, trebuie sa aveti grija deosebita in cazul in care conduceti vehicule sau folositi masini sau utilaje.
Daca simtiti o stare puternica de somnolenta sau daca uneori adormiti brusc, asteptati pana va treziti complet inainte de a conduce vehicule sau de a face orice activitate care necesita atentie. In caz contrar, va puteti expune, pe dumneavoastra si pe altii, unui risc de vatamari grave sau deces.
Trigelan contine lactoza
Trigelan contine zahar din lapte (lactoza). Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament.

3. Cum sa luati Trigelan
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul.
Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Pentru adulti si persoane varstnice:
- Medicul dumneavoastra va va spune exact cate comprimate de Trigelan trebuie sa luati in fiecare zi.
- Comprimatele nu trebuie sa fie impartite sau rupte in bucati mai mici.
- Trebuie sa luati numai un comprimat de fiecare data.
- In functie de raspunsul dumneavoastra la tratament, medicul dumneavoastra ar putea propune o crestere sau o scadere a dozei.
- Daca luati Trigelan 50 mg/12,5 mg/200 mg comprimate Trigelan 100 mg/25 mg/200 mg sau Trigelan 150 mg/37,5 mg/200 mg, nu luati mai mult de 10 comprimate pe zi.
- Daca luati Trigelan 200 mg/50 mg/200 mg comprimate, nu luati mai mult de 7 comprimate pe zi.
Daca aveti impresia ca efectul Trigelan este prea puternic sau prea slab, sau daca prezentati posibile reactii adverse, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Daca luati mai mult Trigelan decat trebuie
Daca ati luat in mod accidental mai multe comprimate de Trigelan decat ar fi trebuit, discutati imediat cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul. In cazul unei doze mai mari decat cea recomandata, este posibil sa va simtiti confuz sau agitat, sa aveti batai ale inimii mai lente sau mai rapide decat de obicei sau sa observati modificari ale culorii pielii, limbii, ochilor sau urinei.
Daca uitati sa luati Trigelan
Nu luati o doza dubla pentru a compensa comprimatul uitat.
Daca timpul ramas pana la urmatoarea doza este mai mare de 1 ora:
Luati un comprimat imediat ce va aduceti aminte si urmatorul comprimat la momentul obisnuit.
Daca timpul ramas pana la urmatoarea doza este mai mic de 1 ora:
Luati un comprimat imediat ce va aduceti aminte, asteptati 1 ora, apoi luati un alt comprimat. Dupa aceea, continuati conform schemei obisnuite.
Lasati intotdeauna un interval de o ora intre comprimatele de Trigelan pentru a evita posibilele reactii adverse.
Daca incetati sa luati Trigelan
Nu incetati sa luati Trigelan decat daca medicul dumneavoastra va spune acest lucru. Intr-un asemenea caz, este posibil sa fie necesar ca medicul dumneavoastra sa va modifice dozele celorlalte medicamente antiparkinsoniene, in special levodopa, pentru a asigura un control suficient asupra
simptomelor dumneavoastra. Daca incetati brusc sa luati Trigelan si alte medicamente antiparkinsoniene, acest lucru poate duce la aparitia unor reactii adverse nedorite. Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Multe dintre reactiile adverse pot fi atenuate prin modificarea dozei. Daca pe parcursul tratamentului cu Trigelan aveti urmatoarele simptome, adresati-va imediat medicului dumneavoastra:
- muschii dumneavoastra devin foarte rigizi sau tresar violent, prezentati tremor, agitatie, confuzie, febra, batai rapide ale inimii sau fluctuatii in limite largi ale valorilor tensiunii arteriale. Acestea pot fi simptome ale sindromului neuroleptic malign (SNM, o reactie rara, severa la medicamente utilizate in tratamentul tulburarilor sistemului nervos central) sau ale
rabdomiolizei (o afectiune musculara rara, severa).
- o reactie alergica, semnele putand include papule (uticarie), mancarime, eruptii, umflare a fetei, buzelor, limbii sau gatului. Acestea pot cauza dificultati la respiratie si inghitire.
Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane)
- miscari necontrolate (diskinezie)
- senzatie de rau (greata)
- colorare inofensiva a urinei in rosu-brun
- durere musculara
- diaree
Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 persoane)
- stare usoara de confuzie sau lesin din cauza tensiunii arteriale mici, tensiune arteriala mare
- inrautatire a simptomelor bolii Parkinson, ameteala, somnolenta
- varsaturi, durere si disconfort abdominal, arsuri in capul pieptului, gura uscata, constipatie
- incapacitate de a dormi, halucinatii, confuzie, vise anormale (incluzand cosmaruri), oboseala
- modificari psihice – incluzand probleme de memorie, anxietate si depresie (posibil cu ganduri suicidare)
- manifestari ale bolilor inimii sau vaselor de sange (de exemplu, durere in piept), batai neregulate ale inimii
- caderi mai frecvente
- scurtare a respiratiei
- transpiratii crescute, eruptii
- crampe musculare, umflare a picioarelor
- vedere incetosata
- anemie
- scadere a poftei de mancare, scadere a greutatii corporale
- dureri de cap, dureri de articulatii
- infectii ale tractului urinar
Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 persoane)
- infarct miocardic
- sangerari la nivelul intestinului
- modificari ale numarului de celule din sange ce pot conduce la sangerari, valori anormale ale testelor functiei ficatului
- convulsii
- stare de agitatie
- simptome psihotice
- colita (inflamatie a colonului)
- modificari de culoare ale altor segmente, in afara de urina (de exemplu piele, unghii, par, transpiratie)
- dificultati la inghitire
- incapacitate de a urina
S-au raportat si urmatoarele reactii adverse:
- hepatita (inflamatie a ficatului)
- mancarime
Este posibil sa prezentati urmatoarele reactii adverse:
- incapacitate de a rezista impulsului de a desfasura o activitate care poate fi nociva, care poate include:
- impuls puternic de a juca jocuri de noroc, in mod excesiv, in ciuda consecintelor personale sau familiale grave;
- interes sexual modificat sau crescut si comportament care va ingrijoreaza pe
dumneavoastra sau pe altii, de exemplu, apetit sexual crescut;
- tendinta incontrolabila, excesiva, de a face cumparaturi sau de a cheltui;
- pofta de mancare exagerata (consum al unor mari cantitati de alimente intr-o perioada scurta de timp) sau apetit alimentar compulsiv (consum al unei cantitati de alimente mai mari decat normal si mai mult decat este necesar pentru a va satisface foamea).
Spuneti medicului dumneavoastra daca prezentati oricare dintre aceste comportamente; acesta va discuta modurile de tratament sau reducere a simptomelor.
Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate pe website-ul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Trigelan
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe flacon si pe cutie, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Termen de valabilitate dupa prima deschidere a flaconului: 3 luni.
A se pastra la temperaturi sub 25OC. Numai pentru blistere: A se pastra in ambalajul original pentru a fi protejat de umiditate. Numai pentru flacoane: A se pastra in ambalajul original iar flaconul bine inchis, pentru a fi protejat de umiditate. Nu aruncati nici un medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Trigelan
- Substantele active sunt levodopa, carbidopa si entacapona.
Fiecare comprimat filmat contine levodopa 50 mg, carbidopa anhidra 12,5 mg (sub forma de carbidopa monohidrat 13,5 mg) si entacapona 200 mg.
Fiecare comprimat filmat contine levodopa 100 mg, carbidopa anhidra 25 mg (sub forma de carbidopa monohidrat 27 mg) si entacapona 200 mg.
Fiecare comprimat filmat contine levodopa 150 mg, carbidopa anhidra 37,5 mg (sub forma de carbidopa monohidrat 40,48 mg) si entacapona 200 mg.
Fiecare comprimat filmat contine levodopa 200 mg, carbidopa anhidra 50 mg (sub forma de carbidopa monohidrat 54 mg) si entacapona 200 mg.
Celelalte componente sunt:
Nucleu: croscarmeloza sodica, stearat de magneziu, celuloza microcristalina, poloxamer 188, hidroxipropilceluloza, lactoza monohidrat
Film: hipromeloza, dioxid de titan (E 171), glicerol, oxid rosu de fer (E 172), oxid galben de fer (E 172), stearat de magneziu, polisorbat 80, hidroxipropilceluloza.
< Trigelan 200mg/50mg/200mg>
Film: hipromeloza, dioxid de titan (E 171), glicerol, oxid rosu de fer (E 172), stearat de magneziu, polisorbat 80, hidroxipropilceluloza.
Cum arata Trigelan si continutul ambalajului
Trigelan 50 mg/12,5 mg/200 mg: comprimate filmate rotunde, biconvexe, de culoare rosu-maroniu, marcate cu „50” pe una dintre fete si netede pe cealalta fata, cu diametrul de 11,1 mm. Trigelan 100 mg/25 mg/200 mg: comprimate filmate ovale, biconvexe, de culoare rosu-maroniu, marcate cu „100” pe una dintre fete si netede pe cealalta fata, cu dimensiuni 16,6 mm x 7,8 mm.
Trigelan 150 mg/37,5 mg/200 mg: comprimate filmate ovale, biconvexe, de culoare rosu-maroniu, marcate cu „150” pe una dintre fete si netede pe cealalta fata, cu dimensiuni 14,6 mm x 9,7 mm.
Trigelan 200 mg/50 mg/200 mg: comprimate filmate ovale, biconvexe, de culoare rosu-maroniu inchis, marcate cu „200” pe una dintre fete si netede pe cealalta fata, cu dimensiuni 17,3 mm x 8,1 mm. Trigelan este disponibil in cutii cu flacoane din PEID, prevazute cu capac cu sigiliu din Al si un recipient cu silicagel si in cutii cu blistere din Al/Al care contin 30 sau 100 comprimate filmate.
Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.
Acest medicament este autorizat in Statele Membre ale Spatiului Economic European sub urmatoare denumiri comerciale:
Romania Trigelan. Acest prospect a fost revizuit in februarie 2016.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Caut înlocuitor Extraveral și Distonocalm
Mamica mea are 77 ani și este pacient cu boala Parkinson. Va rog sa îmi comunicați cu ce ...
Parkinson
In tratamentul cu Isicom pentru parkinson pot ajuta cu tonotil? Exista specificatii in acest sens? A ...
Anticarcel in Parkinson
Se poate folosi medicam. Anticarcel in contractiile musculare provocate de B. Parkinson ? ...
↳ Buna ziua! Nu, mecanismul producerii acestor contractii nu poate fi blocat prin administrarea de minerale. Carceii pot sa apara din cauza unor carent ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Depresia de iarna
Am cateva intrebari legate de depresia de iarna. Este posibil sa se datoreze unui deficit de dopamin ...
↳ Buna ziua! Depresia prin deficit de dopamina apare rar, mai ales la pacientii suferind de boala Parkinson. In cazul depresiei de iarna se pare ca me ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Parkinson
Ce concentrație recomandați și care este forma(ulei sau tablete) pentru Parkinson sta ...
Ce alte medicamente mai au substanta activa COMBINATII (LEVODOPUM+CARBIDOPUM+ENTACAPONUM)?
Alte medicamnete care au COMBINATII (LEVODOPUM+CARBIDOPUM+ENTACAPONUM):
- Addatans 200 mg-50 mg comprimate filmate
- Addatans 200 mg-50 mg comprimate filmate
- Tadoglen 150 mg/37,5 mg/200 mg comprimate filmate
- Sastravi 125 mg/31,25 mg/200 mg comprimate filmate

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Greșire suspensie forexo
Greșire suspensie forexo

Bună seara! Aș dori să ďż˝mi comunicați cat ml de ... Buna ziua! Mai adaugati inca 27 de ml de apa, pentru ca suspensia sa ...


Sfatul farmcistului Dureri in zona coastelor
Dureri in zona coastelor

De cateva zile ma doare in partea dreapta undeva la coaste am avut o t ... Buna ziua! Simptomele descrise pot produce confuzie, mergeti la medic ...



Sfatul farmcistului Lactatie
Lactatie

Aș vrea să ďż˝mi opresc lacatatia și vreau să știu dacă ... Buna ziua! Da, Lactostop va poate ajuta in acest sens intrucat reduce ...


Sfatul farmcistului Eritromicina
Eritromicina

Buna ziua. Va rog, am de facut o investigatie ( histerosonografie) . N ... Buna ziua! Nu va pot recomanda administrarea unui produs de uz veteri ...


Sfatul farmcistului Sarcina si Magne B6 expirat
Sarcina si Magne B6 expirat

Sunt insarcinata si am luat o pastila de magni b6 si era expirata De ... Buna ziua! Nu este atat de grav cum vi se pare, in cazul unui comprim ...