Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Topamax 50 comprimate filmate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Topamax 50 comprimate filmate

Prospect - Topamax 50 comprimate filmate


NU comercializăm Topamax 50 comprimate filmate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Topamax 50 comprimate filmate    DCI: TOPIRAMATUM


  Produs complementar recomandat


42.5lei
Vezi detalii

Topamax apartine unui grup de substante numite medicamente antiepileptice.
Topamax 25 comprimate filmate
Topamax 50 comprimate filmate
Topamax 100 comprimate filmate
Topiramat

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra. Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi. Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi semne de boala ca dumneavoastra. Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4.

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Topamax si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Topamax
3. Cum sa utilizati Topamax
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Topamax
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Topamax si pentru ce se utilizeaza
Topamax apartine unui grup de substante numite ”medicamente antiepileptice”. Este utilizat: singur pentru a trata convulsiile la adulti si la copii si adolescenti cu varsta de peste 6 ani impreuna cu alte medicamente pentru a trata convulsiile la adulti si la copii si adolescenti cu
varsta de peste 2 ani pentru a preveni durerile de cap de tip migrena la adulti
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Topamax
Nu utilizati Topamax
- daca sunteti alergic (hipersensibil) la topiramat sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).
- pentru a preveni migrena daca sunteti gravida sau puteti ramane gravida, dar nu utilizati o metoda contraceptiva eficace (vezi paragraful „Sarcina si alaptarea” pentru informatii suplimentare).
Daca nu sunteti sigur daca cele de mai sus se aplica in cazul dumneavoastra, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte de a utiliza Topamax.
Atentionari si precautii
Inainte sa luati Topamax adresati-va medicului dumneavoastra daca:
- aveti probleme cu rinichii, mai ales pietre la rinichi, sau daca faceti dializa renala
- aveti istoric de anomalii ale sangelui sau ale lichidelor din corp (acidoza metabolica)
- aveti probleme cu ficatul
- aveti probleme cu ochii, in special glaucom
- aveti probleme de crestere
- aveti o alimentatie bogata in grasimi (dieta cetogenica)
- sunteti gravida sau puteti ramane gravida (vezi paragraful „Sarcina si alaptarea” pentru informatii suplimentare).
Daca nu sunteti sigur daca oricare din cele de mai sus sunt valabile in cazul dumneavoastra, adresativa medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte de a utiliza Topamax. Este important sa nu intrerupeti administrarea medicamentului fara a cere sfatul medicului. De asemenea trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a lua oricare alte medicamente care contin topiramat si care va sunt date ca alternativa la Topamax.
S-ar putea sa pierdeti din greutate daca utilizati Topamax asa ca trebuie sa va monitorizati regulat greutatea cand utilizati acest medicament. Daca pierdeti prea mult din greutate sau daca un copil care utilizeaza acest medicament nu ia suficient in greutate, trebuie sa va adresati medicului. La un numar mic de pacienti tratati cu medicamente antiepileptice cum este Topamax s-a constatat aparitia unor ganduri de auto-vatamare sau de sinucidere. In cazul in care va apar astfel de ganduri, contactati-va imediat medicul, indiferent de moment. Topamax impreuna cu alte medicamente Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente. Topamax si anumite alte medicamente isi pot influenta reciproc efectele. Uneori, doza unora dintre celelalte medicamente pe care le luati sau doza de Topamax va trebui sa fie modificata.
In special, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati:
- alte medicamente care va afecteaza sau va scad capacitatea de gandire, de concentrare sau oordonarea musculara (de exemplu medicamente deprimante ale sistemului nervos central, cum sunt relaxante musculare si sedative).
- anticonceptionale orale. Topamax poate afecta eficacitatea anticonceptionalelor orale.
Spuneti medicului dumneavoastra daca observati modificari ale sangerarii menstruale in timp ce luati concomitent anticonceptionale orale si Topamax.
Pastrati o lista cu toate medicamentele pe care le luati. Aratati aceasta lista medicului dumneavoastra si farmacistului inainte de a incepe tratamentul cu un nou medicament. Alte medicamente despre care trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau farmacistul include alte medicamente antiepileptice, risperidona, litiu, hidroclortiazida, metformina, pioglitazona, gliburida, amitriptilina, propranolol, diltiazem, venlafaxina, flunarizina, sunatoare (Hypericum
perforatum) (un preparat din plante folosit in tratamentul depresiei). Daca nu sunteti sigur daca oricare din cele de mai sus sunt valabile in cazul dumneavoastra, adresativa medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte de a utiliza Topamax.
Utilizarea Topamax impreuna cu alimente si bauturi
Puteti lua Topamax cu sau fara alimente. Consumati multe lichide pe parcursul zilei pentru a preveni
formarea pietrelor la rinichi pe perioada tratamentului cu Topamax. Trebuie sa evitati bauturile alcoolice in timp ce luati Topamax.
Sarcina si alaptarea
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. Medicul dumneavoastra va discuta cu dumneavoastra despre administrarea de contraceptive si daca administrarea Topamax
este potrivita pentru dumneavoastra. Similar altor medicamente antiepileptice, exista un risc de a afecta copilul nenascut daca Topamax este folosit in timpul sarcinii. Asigurati-va ca stiti foarte bine riscurile si beneficiile utilizarii Topamax pentru tratamentul epilepsiei in timpul sarcinii.
Nu trebuie sa luati Topamax pentru a preveni migrena daca sunteti gravida sau puteti ramane gravid si nu utilizati o metoda contraceptiva eficace.
Mamele care alapteaza in timp ce iau Topamax trebuie sa spuna medicului cat mai curand posibil daca observa manifestari neobisnuite la copil.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
In timpul tratamentului cu Topamax pot aparea ameteli, oboseala si problemele de vedere. Nu conduceti vehicule sau nu folositi utilaje fara sa discutati initial cu medicul dumneavoastra.
Informatii importante privind unele componente ale Topamax
Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a utiliza acest medicament.

3. Cum sa utilizati Topamax
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Medicul dumneavoastra va va prescrie de obicei pentru inceput o doza mica de Topamax si treptat va creste cantitatea pana se ajunge la doza cea mai potrivita pentru dumneavoastra.
Comprimatele de Topamax trebuie inghitite intregi. Evitati mestecarea comprimatelor pentru ca s-ar putea sa lase un gust amar.
Topamax poate fi luat inainte, in timpul sau dupa masa. Consumati multe lichide pe timpul zilei pentru a preveni formarea pietrelor la rinichi in timp ce luati Topamax.
Daca utilizati mai mult decat trebuie din Topamax
Mergeti imediat la medic. Luati ambalajul medicamentului cu dumneavoastra.
Puteti sa va simtiti somnolent sau obosit, sau mai putin atent sau sa aveti probleme de coordonare; sa aveti dificultati de vorbire sau de concentrare; sa aveti vedere dubla sau incetosata; senzatie de ameteala din cauza tensiunii arteriale scazute; sa va simtiti deprimat sau agitat; sau sa aveti dureri abdominale sau convulsii (crize). Supradozajul poate surveni daca luati alte medicamente impreuna cu Topamax.
Daca uitati sa utilizati Topamax
Daca uitati sa luati o doza, luati-o imediat ce va aduceti aminte. Cu toate acestea, daca este aproape timpul pentru urmatoarea doza, treceti peste doza uitata si continuati tratamentul ca de obicei. Daca omiteti doua sau mai multe doze, contactati medicul dumneavoastra.
• Nu luati o doza dubla (doua doze in acelasi timp) pentru a compensa o doza uitata.
Daca incetati sa utilizati Topamax
Nu incetati sa luati acest medicament decat daca medicul dumneavoastra v-a spus sa faceti acest lucru. Simptomele dumneavoastra s-ar putea sa reapara. Daca medicul dumneavoastra hotaraste sa opreasca acest tratament, doza dumneavoastra poate fi scazuta treptat pe parcursul a catorva zile.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Adresati-va medicului dumneavoastra sau solicitati imediat ingrijiri medicale daca aveti urmatoarele reactii adverse:
Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 pacient din 10)
- Depresie (noua sau agravata)
Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 pacienti)
- Convulsii (crize)
- Anxietate, iritabilitate, modificari ale dispozitiei, confuzie, dezorientare
- Probleme de concentrare, gandire lenta, pierderi de memorie, probleme de memorie (cu debut nou, modificare brusca sau cresterea severitatii)
- Pietre la rinichi, urinare frecventa sau dureroasa
Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 de pacienti)
- Cresterea nivelului de acid in sange (poate provoca probleme de respiratie, inclusiv respiratie dificila, pierderea poftei de mancare, greata, varsaturi, oboseala excesiva si batai ale inimii rapide sau inegale)
- Transpiratie redusa sau absenta (in special la copii care sunt expusi la temperatura mare)
- Ganduri de auto-vatamare grava, incearcare de a provoaca auto-vatamare grava
- Pierderea unei par?i a campului de vizibilitate
Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 de pacienti)
- Glaucom - blocaj de lichid in ochi ce provoaca cresterea presiunii in interiorul ochiului, durere, sau scaderea vederii
In continuare sunt prezentate alte reactii adverse, in cazul in care acestea devin grave, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra sau farmacistului:
Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 pacient din 10):
- Nas infundat, nas care curge si dureri in gat
- Furnicaturi, dureri si/sau amorteala la nivelul diferitelor parti ale corpului
- Somnolenta, oboseala
- Ameteli
- Greata, diaree
- Pierdere in greutate
Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 pacienti)
Anemie (scaderea numarului de celule din sange)
Reactii alergice (precum eruptii pe piele, roseata, mancarimi,umflarea fetei, urticarie)
Pierderea poftei de mancare, scaderea poftei de mancare
Agresivitate, agitatie, furie, comportament anormal
Dificultati de adormire sau de mentinere a somnului
Probleme de vorbire sau tulburari de vorbire, vorbire ingreunata
Neindemanare sau lipsa de coordonare, senzatie de instabilitate in mers
Scaderea capacitatii de a efectua sarcinile de rutina
Scaderea, pierderea, sau absenta gustului
Tremuraturi sau scuturaturi involuntare, miscari rapide, incontrolabile ale ochilor
Tulburari vizuale, cum ar fi vedere dubla, vedere incetosata, scaderea vederii, dificultati de focalizare
Senzatie de invartire (vertij), zgomote in urechi, durere in ureche
Scurtarea respiratiei
Tuse
Sangerari din nas
Febra, stare de rau, slabiciune
Constipatie, dureri sau disconfort abdominal, indigestie, infectii ale stomacului sau intestinului
Uscaciunea gurii
Caderea parului
Mancarimi
Dureri sau inflamarea articulatiilor, spasme sau contractii musculare, dureri sau slabiciune musculara, dureri in piept
Cresterea in greutate
Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 de pacienti)
- Scaderea numarului de trombocite (celule sanguine care ajuta la oprirea sangerarii), scaderea numarului de globule albe care va protejeaza impotriva infectiilor, scaderea nivelului de potasiu in sange
- Cresterea valorilor enzimelor hepatice, cresterea numarului de eozinofile din sange (un tip de celule albe din sange),
- Umflarea ganglionilor de la nivelul gatului, axilei sau abdomenului
- Cresterea poftei de mancare
- Dispozitie euforica
- A auzi, a vedea sau a simti lucruri care nu exista, tulburare mintala grava (psihoza)
- A nu arata si/sau a nu simti nicio emotie, suspiciune neobisnuita, atac de panica
- Probleme cu cititul, tulburari de vorbire, probleme cu scrisul de mana
- Neliniste, hiperactivitate
- Gandire incetinita, reducerea starii de veghe sau a vigilentei
- Miscari lente sau reduse ale corpului, miscari musculare involuntare anormale sau repetitive
- Lesin
- Simt tactil anormal; afectarea simtului tactil
- Afectarea, modificarea sau absenta mirosului
- Stare sau senzatie neobisnuita care ar putea precede o migrena sau un anumit tip de convulsie
- Uscaciunea ochilor, sensibilitatea ochilor la lumina, contractia pleoapelor , ochi umezi
- Scaderea sau pierderea auzului, pierderea auzului la o ureche
- Batai ale inimii lente sau neregulate, constientizarea batailor inimii in piept
- Scaderea tensiunii arteriale, scaderea tensiunii arteriale la ridicarea in picioare (in consecinta, unele persoane care iau Topamax pot simti o stare de lesin, ameteli, sau pot lesina atunci cand se ridica in picioare sau se aseaza jos brusc)
- Inrosirea fetei, senzatie de cald
- Pancreatita (inflamatia pancreasului)
- Emisie excesiva de gaze sau vanturi, arsuri la stomac, senzatie de stomac plin sau de balonare
- Sangerarea gingiilor, cresterea cantitatii de saliva, salivatie abundenta, respiratie urat
mirositoare
- Consum excesiv de lichide, sete
- Decolorarea pielii
- Rigiditate musculara, dureri laterale
- Sange in urina, incontinenta (lipsa controlului) urinara, dorinta urgenta de a urina, dureri de rinichi sau laterale
- Dificultati la obtinerea sau mentinerea erectiei, disfunctii sexuale
- Simptome asemanatoare gripei
- Degete reci la maini si la picioare
- Senzatie de betie
- Probleme de invatare
Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 de pacienti)
- Stare de dispozitie anormal de euforica
- Pierderea cunostintei
- Orbirea la un ochi, orbire temporara, orbirea de noapte
- Ochi lenes
- Umflarea ochilor si a zonei din jur
- Amorteli, furnicaturi si modificari de culoare (alb, albastru apoi rosu) la degetele de la maini si picioare atunci cand sunt expuse la frig
- Inflamatia ficatului, insuficienta hepatica,
- Sindrom Stevens-Johnson, o afectiune care pune viata in pericol, ce se poate prezenta cu
leziuni in multe zone ale mucoasei (cum ar fi gura, nasul, si ochii), eruptie pe piele si vezicule
- Miros anormal al pielii
- Senzatie de disconfort in brate sau picioare
- Tulburari renale
- Nivel crescut de acid in sange
Cu frecventa necunoscuta ( care nu poate fi estimata din datele disponibile)
Maculopatia este o boala a maculei, un punct mic de pe retina unde vederea are cea mai mare acuitate. Trebuie sa anuntati medicul daca observati o modificare sau o scadere a acuitatii vizuale.
Necroza epidermica toxica, o afectiune care pune in pericol viata, asemanatoare, dar mai severa decat sindromul Stevens-Johnson, caracterizata prin aparitia de vezicule pe o zona extinsa si descuamarea straturilor exterioare ale pielii (vezi reactii adverse rare)
Copii si adolescenti
Reactiile adverse la copii si adolescenti sunt in general similare cu cele intalnite la adulti,totusi, unele reactii adverse sunt fie mai frecvente la copii si/sau pot fi mai severe la copii decat la adulti.
- Probleme de concentrare
- Cresterea nivelului de acid in sange
- Oboseala
- Pofta de mancare crescuta sau scazuta
- Ganduri de auto-vatamare
- Agresivitate, comportament anormal
- Dificultati de adormire sau de mentinere a somnului
- Senzatie de instabilitate in mers
- Stare de rau general
- Scadere a nivelului de potasiu in sange
- A nu arata si/sau a nu simti nicio emotie
- Ochi umezi
- Batai ale inimii lente sau neregulate
Alte reactii adverse care au aparut la copii sunt:
Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 pacienti)
- Senzatie de invartire (vertij)
- Senzatie de voma
- Febra
Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 de pacienti)
- Cresterea numarului de eozinofile din sange (un tip de celule albe din sange)
- Hiperactivitate
- Senzatie de caldura
- Probleme de invatare
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect.
Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate
pe web-site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Topamax
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data expirarii inscrisa pe eticheta. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
A se pastra la temperaturi sub 25şC. Pastrati comprimatele in ambalajul original (blister sau flacon), pentru a fi protejate de umiditate. Pastrati ambalajul bine inchis pentru a proteja comprimatele de umiditate. Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Topamax
Substanta activa este topiramat. Fiecare comprimat filmat de Topamax 25 mg contine topiramat 25 mg. Fiecare comprimat filmat de Topamax 50 mg contine topiramat 50 mg. Fiecare comprimat filmat de Topamax 100 mg contine topiramat 100 mg.
Topamax 25 mg
Nucleu : lactoza monohidrat, celuloza microcristalina, amidon glicolat de sodiu tip A, amidon pregelatinizat de porumb, stearat de magneziu
Film : Opadry White-YS-1-7706-G [hipromeloza, dioxid de titan (E 171), macrogol, polisorbat 80], ceara Carnauba.
Topamax 50 mg
Nucleu : lactoza monohidrat, celuloza microcristalina, amidon glicolat de sodiu tip A, amidon pregelatinizat de porumb stearat de magneziu.
Film: Opadry Light Yellow TS-1-6382-G [hipromeloza, dioxid de titan (E 171), macrogol, polisorbat 80, oxid galben de fer (E 172)], ceara Carnauba.
Topamax 100 mg
Nucleu : lactoza monohidrat, celuloza microcristalina, amidon glicolat de sodiu tip A, amidon pregelatinizat de porumb, stearat de magneziu.
Film: Opadry Yellow TS-1-6382-G [hipromeloza, dioxid de titan (E 171), macrogol, polisorbat 80, oxid galben de fer (E 172)], ceara Carnauba.
Cum arata Topamax si continutul ambalajului
Descrierea medicamentului :
25 mg: comprimate filmate, rotunde,de culoare alba, cu diametrul de 6 mm, marcate "TOP" pe o fata, si "25" pe cealalta fata.
50 mg: comprimate filmate, rotunde, de culoare galben deschis, cu diametrul de 7 mm, marcate "TOP" pe o fata, si "50" pe cealalta fata.
100 mg: comprimate filmate, rotunde, de culoare galbena, cu diametrul de 9 mm, marcate "TOP" pe o fata, si "100" pe cealalta fata.
Cutii cu 20, 28, 30, 50, 56, 60 100 sau 200 (100x2-ambalaj pachet) comprimate filmate in flacoane din plastic opac prevazute cu sistem de inchidere pentru protectie copii. Fiecare flacon contine o capsula cu agent desicant care nu trebuie inghitita.
Cutii cu 10, 20, 28, 30, 50, 56, 60 100 sau 200 (100x2-ambalaj pachet)comprimate filmate in blistere din OPA/aluminiu/PVC-aluminiu.
Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.
Pentru orice informatii despre acest medicament, va rugam sa contactati reprezentanta locala a detinatorului autorizatiei de punere pe piata.
Acest medicament este autorizat in Statele Membre ale Spatiului Economic European sub urmatoarele denumiri comerciale:
Romania TOPAMAX comprimate filmate
Acest prospect a fost revizuit in Ianuarie 2016


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Interacțiuni Normens
Imi puteți spune daca pot sa fac tratamentul cu Normens pt reglarea menstruației in parale ...
oare e epilepsie?
fetita mea a facut convulsii febrile cand era sugar,am tinut-o sub control medical pana la varsta de ...
↳ Buna ziua! Trebuie sa-i administrati fetiteti dumneavoastra tratametnul recomandat de medici! Anomalia respectiva poate determina in anumite conditi ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
ce se intampla dak iau mai multe pastile de peritol
cum pot ramane insarcinata?si dak iau mai multe pastile de peritol ce se intampla? ...
↳ Buna ziua! Daca timp de 6 luni ati incercat sa concepeti un copil fara sa reusiti, adresati-va unui medic ginecolog pentru investigatii. Probleme de ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bună ziua, am folosit odată nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie să mă mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...