Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Sastravi 125 mg/31,25 mg/200 mg comprimate filmate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Sastravi 125 mg/31,25 mg/200 mg comprimate filmate

Prospect - Sastravi 125 mg/31,25 mg/200 mg comprimate filmate


NU comercializăm Sastravi 125 mg/31,25 mg/200 mg comprimate filmate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Sastravi 125 mg/31,25 mg/200 mg comprimate filmate    DCI: COMBINATII (LEVODOPUM+CARBIDOPUM+ENTACAPONUM)


  Produs complementar recomandat


219.95lei
Vezi detalii

Sastravi contine trei substante active (levodopa, carbidopa si entacapona) in interiorul unui comprimat filmat. Sastravi este utilizat pentru tratarea bolii Parkinson.
Sastravi 50 mg/12,5 mg/200 mg comprimate filmate
Sastravi 75 mg/18,75 mg/200 mg comprimate filmate
Sastravi 100 mg/25 mg/200 mg comprimate filmate
Sastravi 125 mg/31,25 mg/200 mg comprimate filmate
Sastravi 150 mg/37,5 mg/200 mg comprimate filmate
Sastravi 175 mg/43,75 mg/200 mg comprimate filmate
Sastravi 200 mg/50 mg/200 mg comprimate filmate
levodopa/carbidopa/entacapona

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament, deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.
Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau
farmacistului. Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi semne de boala ca dumneavoastra. Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4.

Ce gasiti in acest prospect
1. Ce este Sastravi si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Sastravi
3. Cum sa luati Sastravi
4. Reactii adverse posibile
5 Cum se pastreaza Sastravi
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Sastravi si pentru ce se utilizeaza
Sastravi contine trei substante active (levodopa, carbidopa si entacapona) in interiorul unui comprimat filmat. Sastravi este utilizat pentru tratarea bolii Parkinson.
Boala Parkinson este cauzata de valori scazute ale unei substante numite dopamina din creier. Levodopa creste cantitatea de dopamina si in acest fel reduce simptomele bolii Parkinson. Carbidopa si entacapona imbunatatesc efectele antiparkinsoniene ale levodopa.

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Sastravi
Nu luati Sastravi daca
- sunteti alergic la levodopa, carbidopa sau entacapona, la soia, alune sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6)
- aveti glaucom cu unghi ingust (o boala a ochiului)
- aveti o tumora a glandei suprarenale.
- luati anumite medicamente pentru tratarea depresiei (combinatii dintre inhibitori selectivi MAO-A si MAO-B sau inhibitori MAO neselectivi).
- ati avut vreodata sindrom neuroleptic malign (SNM – aceasta este o reactie rar intalnita la medicamente pentru tratamentul tulburarilor psihice severe).
- ati avut vreodata rabdomioliza de cauza non-traumatica (o tulburare musculara rara).
- aveti o boala grava a ficatului.
Atentionari si precautii
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte sa luati Sastravi daca aveti sau ati avut vreodata:
- un infarct miocardic acut sau orice alta boala de inima, incluzand tulburari de ritm ale inimii, sau a vaselor sanguine
- astm sau orice alta boala de plamani
- o boala a ficatului, deoarece este posibil sa aveti nevoie de o ajustare a dozei
- boli de rinichi sau de natura hormonala
- ulcere la nivelul stomacului sau convulsii
- daca prezentati diaree de lunga durata, consultati medicul pentru ca poate fi un semn al inflamatiei intestinului gros
- o tulburare psihica severa de orice tip, cum ar fi psihoza
- glaucom cronic cu unghi deschis, deoarece este posibil sa aveti nevoie de o ajustare a dozei, si poate fi necesara monitorizarea presiunii dumneavoastra intraoculare.
Adresati-va medicului daca luati in prezent:
- antipsihotice (medicamente utilizate pentru tratarea psihozelor)
- un medicament ce poate cauza tensiune arteriala scazuta atunci cand va ridicati de pe scaun sau din pat. Trebuie sa stiti ca Sastravi poate agrava acest tip de reactii.
Adresati-va medicul daca in timpul tratamentului cu Sastravi:
- observati ca muschii dumneavoastra devin foarte rigizi sau tresar violent, sau suferiti de tremuraturi, agitatie, confuzie, febra, puls rapid sau fluctuatii in limite largi ale valorilor tensiunii arteriale. Daca manifestati oricare dintre aceste reactii, adresati-va imediat medicului dumneavoastra.
- aveti o stare de depresie, ganduri de sinucidere sau observati orice modificari neobisnuite ale comportamentului dumneavoastra
- vi se intampla sa adormiti brusc sau simtiti o stare foarte puternica de somnolenta. Daca se intampla acest lucru, nu trebuie sa conduceti vehicule sau sa folositi instrumente sau utilaje (vezi si sectiunea „Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor”)
- observati ca apar sau se accentueaza miscarile necontrolate, dupa ce incepeti sa luati Sastravi. Daca se intampla acest lucru este posibil ca medicul dumneavoastra sa va modifice doza de medicament anti-parkinsonian
- aveti diaree: se recomanda urmarirea greutatii corporale pentru a evita potentiala scadere excesiva in greutate
- observati o pierdere a poftei de mancare progresiva, astenie (slabiciune, epuizare) si scadere in greutate intr-o perioada de timp relativ scurta. Daca se intampla acest lucru trebuie avuta in vedere o evaluare generala din punct de vedere medical, care sa includa si evaluarea functiei hepatice
- considerati ca este nevoie sa intrerupeti tratamentul cu Sastravi; consultati sectiunea "Daca incetati sa mai luati Sastravi"
Spuneti medicului dumneavoastra daca dumneavoastra sau familia/persoana insotitoare observati ca dezvoltati impulsuri sau dorinte de a va comporta in moduri care sunt neobisnuite pentru dumneavoastra sau ca nu puteti rezista impulsului, pornirii sau tentatiei de a desfasura anumite activitati care va pot fi nocive dumneavoastra sau altora. Aceste comportamente sunt numite tulburari legate de controlul impulsurilor si
pot include dependenta de jocurile de noroc, apetitul crescut pentru alimente sau dorinta de a cheltui excesiv, cresterea apetitului sexual, cu intensificarea gandurilor sau pornirilor sexuale. Este posibil ca medicul dumneavoastra sa trebuiasca sa va revizuiasca tratamentul. In cazul unui tratament pe termen lung cu Sastravi, este posibil ca medicul dumneavoastra sa va faca o serie de teste de laborator in mod regulat.
Daca urmeaza sa vi se efectueze o interventie chirurgicala, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra ca luati Sastravi. Sastravi nu este recomandat pentru tratamentul simptomelor extrapiramidale (de exemplu miscari involuntare, convulsii, rigiditate musculara si contractii musculare) cauzate de alte medicamente. Daca oricare dintre situatiile de mai sus este valabila pentru dumneavoastra, adresati-va medicului
dumneavoastra sau farmacistului inainte sa luati Sastravi.
Copii si adolescenti
Experienta cu Sastravi la pacientii cu varsta sub 18 ani este limitata. Prin urmare, nu se recomanda utilizarea Sastravi la copii si adolescenti.
Sastravi impreuna cu alte medicamente
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati, ati luat recent sau s-ar putea sa luati orice alte medicamente.
Nu luati Sastravi daca luati anumite medicamente pentru tratarea depresiei (combinatii dintre inhibitori selectivi MAO-A si MAO-B sau inhibitori MAO neselectivi).
Sastravi poate accentua efectele anumitor medicamente, precum si efectele secundare ale acestora. Acestea includ:
- medicamente utilizate pentru tratarea depresiei, precum moclobemida, amitriptilina, desipramina, maprotilina, venlafaxina si paroxetina
- rimiterol si izoprenalina, utilizate pentru tratarea bolilor respiratorii
- adrenalina, utilizata pentru reactii alergice grave
- noradrenalina, dopamina si dobutamina, utilizate pentru tratarea bolilor de inima si a tensiunii arteriale scazute
- alfa-metildopa, utilizata pentru tratarea tensiunii arteriale ridicate
- apomorfina, care se utilizeaza in tratamentul bolii Parkinson.
Efectele Sastravi pot fi diminuate de anumite medicamente. Acestea includ:
- antagonisti de dopamina utilizati pentru tratarea tulburarilor psihice, greturilor si varsaturilor
- fenitoina, utilizata pentru prevenirea convulsiilor
- papaverina, utilizata pentru relaxare musculara.
Sastravi va poate face sa digerati mai greu fierul. De aceea, nu luati Sastravi si suplimente de fier in acelasi timp. Dupa ce luati unul dintre ele, asteptati cel putin 2 pana la 3 ore inainte de a-l lua pe celalalt.
Sastravi impreuna cu alimente si bauturi
Sastravi poate fi luat cu sau fara alimente. La unii pacienti, este posibil ca Sastravi sa nu fie bine absorbit daca este luat odata cu sau la scurt timp dupa consumarea unor alimente bogate in proteine (precum carne, peste, produse lactate, seminte si fructe oleaginoase). Daca considerati ca vi se aplica vreuna din situatiile amintite mai sus, discutati cu medicul dumneavoastra.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.
Nu trebuie sa alaptati in timpul tratamentului cu Sastravi.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Sastravi poate scadea valorile tensiunii arteriale, ceea ce va poate face sa aveti o stare de ameteala. De aceea, trebuie sa aveti deosebita grija in cazul in care conduceti vehicule sau folositi masini sau utilaje. Daca simtiti o stare puternica de somnolenta sau daca simtiti ca uneori adormiti foarte repede, asteptati pana va treziti complet inainte de a conduce vehicule sau de a efectua orice activitate care necesita atentie. In caz contrar, va puteti expune, pe dumneavoastra si pe altii, unui risc de vatamari grave sau deces.
Sastravi contine lecitina (soia)
Daca sunteti alergic la alune sau soia, nu utilizati acest medicament.

3. Cum sa luati Sastravi
Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Pentru adulti si varstnici:
Medicul dumneavoastra va va spune exact cate comprimate de Sastravi trebuie sa luati in fiecare zi.
Comprimatele nu trebuie impartite sau rupte in bucati mai mici.
Trebuie sa luati numai un comprimat de fiecare data.
In functie de raspunsul dumneavoastra la tratament, medicul dumneavoastra ar putea propune o crestere sau o scadere a dozei.
Daca luati Sastravi comprimate filmate de 50 mg/12,5 mg/200 mg, 75 mg/18,75 mg/200 mg, 100 mg/25 mg/200 mg, 125 mg/31,25 mg/200 mg sau 150 mg/37,5 mg/200 mg, nu luati mai mult de 10 comprimate pe zi.
Daca luati Sastravi comprimate filmate de 175 mg/43,75 mg/200 mg, nu luati mai mult de 8 comprimate pe zi.
Daca luati Sastravi comprimate filmate de 200 mg/50 mg/200 mg, nu luati mai mult de 7
comprimate pe zi.
Daca aveti impresia ca efectul Sastravi este prea puternic sau prea slab, sau daca manifestati orice reactii adverse, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Utilizarea la copii si adolescenti
Sastravi nu trebuie utilizat la copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani.
Daca luati mai mult Sastravi decat trebuie
Daca ati luat accidental mai multe comprimate de Sastravi decat ar fi trebuit, discutati imediat cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul. In cazul unei supradoze este posibil sa va simtiti confuz sau agitat, sa aveti un ritm mai lent sau mai rapid decat de obicei al inimii, sau sa observati modificari ale culorii pielii, limbii, ochilor sau urinei.
Daca uitati sa luati Sastravi
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca timpul ramas pana la urmatoarea doza este mai mare de 1 ora:
Luati un comprimat cand va aduceti aminte si urmatorul comprimat la momentul normal.
Daca timpul ramas pana la urmatoarea doza este mai mic de 1 ora:
Luati un comprimat cand va aduceti aminte, asteptati 1 ora, apoi luati un alt comprimat. Dupa aceea, continuati conform schemei normale.
Lasati intotdeauna un interval de cel putin o ora intre administrarile comprimatele de Sastravi, pentru a evita posibilele reactii adverse.
Daca incetati sa mai luati Sastravi
Nu opriti administrarea Sastravi decat daca medicul dumneavoastra va spune acest lucru. Intr-un asemenea caz, este posibil ca medicul dumneavoastra sa trebuiasca sa ajusteze dozele celorlalte medicamente antiparkinsoniene, in special levodopa, pentru a asigura un control suficient asupra simptomelor dumneavoastra. Daca opriti brusc utilizarea Sastravi si a altor medicamente antiparkinsoniene, aceasta poate conduce la aparitia unor efecte secundare nedorite.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Multe dintre efectele secundare pot fi atenuate prin ajustarea dozei. Daca pe parcursul tratamentului cu Sastravi aveti urmatoarele simptome, adresati-va imediat medicului dumneavoastra:
Muschii dumneavoastra devin foarte rigizi sau tresar violent, suferiti de tremuraturi, agitatie, confuzie, febra, puls rapid sau fluctuatii in limite largi ale valorilor tensiunii arteriale. Acestea pot fi simptome de sindrom neuroleptic malign (SNM, o reactie rara severa la medicamentele utilizate in tratamentul tulburarilor sistemului nervos central) sau de rabdomioliza (o afectiune musculara rara, severa).
Reactie alergica, semnele putand include urticarie (eruptie pe piele), mancarime, eruptie trecatoare pe piele, umflarea fetei, a buzelor, limbii sau gatului. Acestea pot cauza dificultati de respiratie si inghitire.
Foarte frecvente (poate afecta mai mult de 1 utilizator din 10)
- miscari necontrolate (diskinezie)
- stare de rau (greata)
- colorarea inofensiva a urinei in rosu-brun
- durere musculara
- diaree
Frecvente (poate afecta 1 pana la 10 utilizatori)
- stare de ameteala sau lesin din cauza tensiunii arteriale scazute, hipertensiune arteriala
- agravarea simptomelor bolii Parkinson, ameteala, somnolenta
- varsaturi, durere si disconfort abdominal, arsuri la nivelul stomacului, uscaciune a gurii, constipatie
- incapacitatea de a dormi, halucinatii, confuzie, vise anormale (incluzand cosmaruri), oboseala
- modificari psihice – incluzand probleme de memorie, anxietate si depresie (posibil cu ganduri legate de sinucidere)
- manifestari ale bolii la nivelul inimii sau arterelor (de exemplu durere in piept), ritm neregulat al inimii
- caderi mai frecvente
- respiratie dificila
- transpiratii in exces, eruptii pe piele
- crampe musculare, umflarea picioarelor
- vedere incetosata
- anemie
- scaderea apetitului pentru alimente, scaderea greutatii corporale
- dureri de cap, dureri de articulatii
- infectii ale tractului urinar
Mai putin frecvente (poate afecta 1 pana la 100 utilizatori)
- infarct miocardic
- sangerari ale intestinului
- modificari ale numarului de celule sanguine ce pot conduce la hemoragie, rezultate anormale ale
testelor hepatice
- convulsii
- stare de agitatie
- simptome psihotice
- colita (inflamatia intestinului gros)
- modificare a culorii altor elemente in afara de urina (de exemplu piele, unghii, par, transpiratie)
- dificultati la inghitire
- incapacitatea de a urina
S-au raportat si urmatoarele reactii adverse:
- hepatita (inflamatie a ficatului)
- mancarime
Este posibil sa prezentati urmatoarele reactii adverse:
- Incapacitatea de a rezista impulsului de a desfasura o activitate care poate fi nociva, care poate include:
- impulsul puternic de a juca jocuri de noroc in mod excesiv in ciuda consecintelor grave
personale sau familiale;
- interesul sexual modificat sau crescut si comportamente care va ingrijoreaza pe
dumneavoastra sau pentru altii, de exemplu apetitul sexual crescut;
- tendinta necontrolabila, excesiva, de a face cumparaturi sau de a cheltui;
- apetitul alimentar crescut (consumul unor mari cantitati de alimente, intr-o perioada scurta de timp) sau apetitul alimentar compulsiv (consumul unei cantitati de alimente mai mari
- decat normal si mai mult decat este necesar pentru a va satisface foamea).
Spuneti medicului dumneavoastra daca prezentati oricare dintre aceste comportamente; acesta va discuta modurile de tratare sau reducere a acestor simptome.
Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale http:/www.anm.ro/.
Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Sastravi
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe flacon si pe cutie, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.
Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Sastravi
Substantele active ale Sastravi sunt levodopa, carbidopa si entacapona.
Fiecare comprimat filmat contine levodopa 50 mg, carbidopa 12,5 mg (sub forma de monohidrat) si entacapona 200 mg.
Fiecare comprimat filmat contine levodopa 75 mg, carbidopa 18,75 mg (sub forma de monohidrat) si entacapona 200 mg.
Fiecare comprimat filmat contine levodopa 100 mg, carbidopa 31,25 mg (sub forma de monohidrat) si entacapona 200 mg.
Fiecare comprimat filmat contine levodopa 125 mg, carbidopa 31,25 mg (sub forma de monohidrat) si entacapona 200 mg.
Fiecare comprimat filmat contine levodopa 150 mg, carbidopa 37,5 mg (sub forma de monohidrat) si entacapona 200 mg.
Fiecare comprimat filmat contine levodopa 175 mg, carbidopa 43,75 mg (sub forma de monohidrat) si entacapona 200 mg.
Fiecare comprimat filmat contine levodopa 200 mg, carbidopa 50 mg (sub forma de monohidrat) si entacapona 200 mg.
Celelalte ingrediente sunt: Nucleu: croscarmeloza sodica, hidroxipropilceluloza, trehaloza dihidrat, celuloza pulbere, sulfat de sodiu anhidru, celuloza microcristalina, stearat de magneziu.
Film: alcool polivinilic partial hidrolizat, talc, dioxid de titan (E 171), macrogol, oxid rosu de fer (E 172), lecitina (din soia), oxid galben de fer (E 172).
Cum arata Sastravi si continutul ambalajului
Sastravi 50 mg/12,5 mg/200 mg: Comprimat filmat de culoare maro rosiatic, oval, biconvex, de dimensiuni
6,85 x 14,2 mm, marcat cu “50” pe una din fete si cu “LEC” pe cealalta fata.
Sastravi 75 mg/18,75 mg/200 mg: Comprimat filmat de culoare maro rosiatic, oval, biconvex, de dimensiuni 7,04 x 14,7 mm, marcat cu “75” pe una din fete si cu “LEC” pe cealalta fata.
Sastravi 100 mg/25 mg/200 mg: Comprimat filmat de culoare maro rosiatic, oval, biconvex, de dimensiuni 7,23 x 15,3 mm, marcat cu “100” pe una din fete si cu “LEC” pe cealalta fata.
Sastravi 125 mg/31,25 mg/200 mg: Comprimat filmat de culoare maro rosiatic, oval, biconvex, de dimensiuni 7,5 x 15,8 mm, marcat cu “125” pe una din fete si cu “LEC” pe cealalta fata.
Sastravi 150 mg/37,5 mg/200 mg: Comprimat filmat de culoare maro rosiatic, oval, biconvex, de dimensiuni 7,68 x 16,2 mm, marcat cu “150” pe una din fete si cu “LEC” pe cealalta fata.
Sastravi 175 mg/43,75 mg/200 mg: Comprimat filmat de culoare maro rosiatic, oval, biconvex, de dimensiuni 7,92 x 16,6 mm, marcat cu “175” pe una din fete si cu “LEC” pe cealalta fata.
Sastravi 200 mg/50 mg/200 mg: Comprimat filmat de culoare maro rosiatic, oval, biconvex, de dimensiuni 8,21 x 17,2 mm, marcat cu “200” pe una din fete si cu “LEC” pe cealalta fata.
Marimea ambalajului:
Flacon cu capac cu filet: 10, 30, 100, 130 si 175 comprimate filmate.
Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.
Acest medicament este autorizat in Statele Membre ale EEA sub urmatoarele denumiri:
Romania Sastravi 50 mg/12.5 mg/200 mg, 75 mg/18.75 mg/200 mg, 100 mg/25 mg/200 mg, 125 mg/31.25 mg/200 mg, 150 mg/37.5 mg/200 mg, 175 mg/43.75 mg/200 mg, 200 mg/50 mg/200 mg comprimate filmate



Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Caut înlocuitor Extraveral și Distonocalm
Mamica mea are 77 ani și este pacient cu boala Parkinson. Va rog sa îmi comunicați cu ce ...
Parkinson
In tratamentul cu Isicom pentru parkinson pot ajuta cu tonotil? Exista specificatii in acest sens? A ...
Anticarcel in Parkinson
Se poate folosi medicam. Anticarcel in contractiile musculare provocate de B. Parkinson ? ...
↳ Buna ziua! Nu, mecanismul producerii acestor contractii nu poate fi blocat prin administrarea de minerale. Carceii pot sa apara din cauza unor carent ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Depresia de iarna
Am cateva intrebari legate de depresia de iarna. Este posibil sa se datoreze unui deficit de dopamin ...
↳ Buna ziua! Depresia prin deficit de dopamina apare rar, mai ales la pacientii suferind de boala Parkinson. In cazul depresiei de iarna se pare ca me ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Parkinson
Ce concentrație recomandați și care este forma(ulei sau tablete) pentru Parkinson sta ...
Ce alte medicamente mai au substanta activa COMBINATII (LEVODOPUM+CARBIDOPUM+ENTACAPONUM)?
Alte medicamnete care au COMBINATII (LEVODOPUM+CARBIDOPUM+ENTACAPONUM):
- Addatans 200 mg-50 mg comprimate filmate
- Addatans 200 mg-50 mg comprimate filmate
- Trigelan 100 mg/25 mg/200 mg comprimate filmate
- Tadoglen 150 mg/37,5 mg/200 mg comprimate filmate

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Greșire suspensie forexo
Greșire suspensie forexo

Bună seara! Aș dori să ďż˝mi comunicați cat ml de ... Buna ziua! Mai adaugati inca 27 de ml de apa, pentru ca suspensia sa ...


Sfatul farmcistului Dureri in zona coastelor
Dureri in zona coastelor

De cateva zile ma doare in partea dreapta undeva la coaste am avut o t ... Buna ziua! Simptomele descrise pot produce confuzie, mergeti la medic ...



Sfatul farmcistului Lactatie
Lactatie

Aș vrea să ďż˝mi opresc lacatatia și vreau să știu dacă ... Buna ziua! Da, Lactostop va poate ajuta in acest sens intrucat reduce ...


Sfatul farmcistului Eritromicina
Eritromicina

Buna ziua. Va rog, am de facut o investigatie ( histerosonografie) . N ... Buna ziua! Nu va pot recomanda administrarea unui produs de uz veteri ...


Sfatul farmcistului Sarcina si Magne B6 expirat
Sarcina si Magne B6 expirat

Sunt insarcinata si am luat o pastila de magni b6 si era expirata De ... Buna ziua! Nu este atat de grav cum vi se pare, in cazul unui comprim ...