Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » NOLITERAX 10 mg/2,5 mg, comprimate filmate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - NOLITERAX 10 mg/2,5 mg, comprimate filmate

Prospect - NOLITERAX 10 mg/2,5 mg, comprimate filmate


NU comercializăm NOLITERAX 10 mg/2,5 mg, comprimate filmate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: NOLITERAX 10 mg/2,5 mg, comprimate filmate    DCI: COMBINATII (PERINDOPRILUM+INDAPAMIDUM)


NOLITERAX 10 mg/2,5 mg este o combinatie intre doua substante active, perindopril si indapamida.
NOLITERAX 10 mg/2,5 mg, comprimate filmate
Perindopril arginina/Indapamida

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament. Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acest medicament a fost prescris pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi simptome cu ale dumneavoastra. Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa-i spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

In acest prospect gasiti:
1. Ce este NOLITERAX 10 mg/2,5 mg si pentru ce se utilizeaza
2. Inainte sa luati NOLITERAX 10 mg/2,5 mg
3. Cum sa luati NOLITERAX 10 mg/2,5 mg
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza NOLITERAX 10 mg/2,5 mg
6. Informatii suplimentare

1. CE ESTE NOLITERAX 10 mg/2,5 mg SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA
Ce este NOLITERAX 10 mg/2,5 mg ?
NOLITERAX 10 mg/2,5 mg este o combinatie intre doua substante active, perindopril si indapamida. Este un medicament antihipertensiv si se utilizeaza in tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arteriala). NOLITERAX 10 mg/2,5 mg este indicat la pacientii care sunt tratati deja cu perindopril 8 mg si indapamida 2,5 mg administrate sub forma de comprimate separate; acesti pacienti pot sa utilizeze, in schimb, un comprimat de NOLITERAX 10 mg/2,5 mg care contine ambele substante active.
Pentru ce se utilizeaza NOLITERAX 10 mg/2,5 mg ?
Perindoprilul apartine unei clase de medicamente numite inhibitori ai ECA. Acestea actioneaza prin largirea vaselor de sange, ceea ce face mai usoara pomparea de catre inima dumneavoastra a sangelui in vasele de sange. Indapamida este un diuretic. Diureticele maresc cantitatea de urina produsa de catre rinichi. Totusi, indapamida este diferita de alte diuretice, deoarece determina doar o crestere usoara a cantitatii de urina produse. Fiecare dintre cele doua substante active reduce tensiunea arteriala si actioneaza impreuna pentru a va controla tensiunea arteriala.

2. INAINTE SA UTILIZATI NOLITERAX 10 mg/2,5 mg
Nu luati NOLITERAX 10 mg/2,5 mg
- daca sunteti alergic (hipersensibil) la perindopril sau la oricare alt inhibitor al ECA, la indapamida sau la orice alta sulfonamida sau la oricare dintre celelalte componente ale NOLITERAX 10 mg/2,5 mg
- daca ati prezentat simptome cum sunt: respiratie suieratoare, umflarea fetei sau limbii, senzatie de mancarime intensa sau eruptii trecatoare pe piele severe (o afectiune numita edem angioneurotic) asociate cu terapia anterioara cu inhibitori ai ECA sau daca dumneavoastra sau un membru al familiei a prezentat aceste simptome, in orice alte circumstante.
- daca aveti diabet zaharat sau functia rinichilor afectata si urmati tratament cu un medicament pentru scaderea tensiunii arteriale care contine aliskiren
- daca aveti o boala de ficat severa sau daca suferiti de o afectiune numita encefalopatie hepatica (boala degenerativa a creierului)
- daca aveti o afectiune renala severa sau efectuati sedinte de dializa
- daca aveti valori mici sau mari ale concentratiei de potasiu in sange
- daca sunteti suspectat sau daca aveti insuficienta cardiaca decompensata netratata (retentie severa de apa, dificultati la respiratie)
- daca aveti peste 3 luni de sarcina (De asemenea, este mai bine sa evitati utilizarea NOLITERAX 10 mg/2,5 mg la inceputul sarcinii - vezi “Sarcina si alaptarea”)
- daca alaptati.
Aveti grija deosebita cand utilizati NOLITERAX 10 mg/2,5 mg
Daca vreuna dintre urmatoarele situatii este valabila in cazul dumneavoastra, va rugam sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a lua NOLITERAX 10 mg/2,5 mg:
- daca aveti stenoza aortica (ingustarea vasului de sange principal care pleaca din inima) sau cardiomiopatie hipertrofica (boala a muschiului cardiac) sau stenoza a arterei renale (ingustarea arterei care iriga cu sange rinichiul)
- daca aveti oricare alte afectiuni ale inimii
- daca aveti afectiuni hepatice
- daca suferiti de o boala de colagen (o boala de piele), cum sunt lupusul eritematos sistemic sau sclerodermia
- daca aveti ateroscleroza (ingrosarea arterelor)
- daca suferiti de hiperparatiroidism (hiperactivitate a glandei paratiroide)
- daca suferiti de guta
- daca aveti diabet zaharat
- daca urmati o dieta cu restrictie de sare sau utilizati substituenti de sare care contin potasiu
- daca luati litiu sau diuretice care economisesc potasiu (spironolactona, triamteren), deoarece utilizarea lor impreuna cu NOLITERAX 10 mg/2,5 mg trebuie evitata (vezi “Utilizarea altor medicamente”).
- daca luati oricare dintre urmatoarele medicamente utilizate pentru tratarea tensiunii arteriale mari:
- un blocant al receptorilor angiotensinei II (BRA) (cunoscuti si sub denumirea de „sartani” – de exemplu, valsartan, telmisartan, irbesartan), mai ales daca aveti probleme ale rinichilor asociate diabetului zaharat.
- aliskiren” Este posibil ca medicul dumneavoastra sa va verifice functia rinichilor, tensiunea arteriala si valorile electrolitilor (de exemplu, potasiu) din sange, la intervale regulate de timp. Vezi si informatiile de la punctul „Nu luati NOLITERAX 10 mg/2,5 mg”. Trebuie sa-i spuneti medicului dumneavoastra daca credeti ca sunteti (sau ati putea ramane) gravida. NOLITERAX 10 mg/2,5 mg nu este recomandat la inceputul sarcinii si nu trebuie utilizat daca aveti peste 3 luni de sarcina, deoarece, daca este utilizat in acest stadiu al sarcinii, va poate afecta grav copilul (vezi “Sarcina si alaptarea”).
De asemenea, trebuie sa-l informati pe medicul dumneavoastra sau personalul medical cand luati NOLITERAX 10 mg/2,5 mg
- daca urmeaza sa vi se efectueze anestezie si/sau interventie chirurgicala
- ati avut de curand diaree sau varsaturi sau daca sunteti deshidratat
- daca efectuati sedinte de dializa sau afereza LDL (care va indeparteaza colesterolul din sange cu ajutorul unui aparat)
- daca urmati un tratament de desensibilizare, pentru reducerea efectelor alergiei la intepaturile de albina sau viespe
- daca vi se efectueaza un examen medical care necesita injectarea unei substante de contrast care contine iod (o substanta care face ca organele, cum sunt rinichiul sau stomacul, sa fie vizibile la razele X) Sportivii trebuie atentionati ca NOLITERAX 10 mg/2,5 mg contine o substanta activa (indapamida) care poate determina pozitivarea reactiei la testul antidoping. NOLITERAX 10 mg/2,5 mg nu trebuie administrat copiilor.
Utilizarea altor medicamente Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala Trebuie sa evitati utilizarea NOLITERAX 10 mg/2,5 mg impreuna cu:
- litiu (utilizat in tratamentul depresiei),
- diuretice care economisesc potasiu (spironolactona, triamteren), saruri care contin potasiu. Tratamentul cu NOLITERAX 10 mg/2,5 mg poate fi influentat de administrarea altor medicamente. Este posibil ca medicul dumneavoastra sa trebuiasca sa va modifice doza ?i/sau sa ia alte masuri de precautie:
- Daca luati un blocant al receptorilor angiotensinei II (BRA) sau aliskiren (vezi si informatiile de la punctele Nu luati NOLITERAX 10 mg/2,5 mg” ?i ”Aveti grija deosebita cand utilizati NOLITERAX 10 mg/2,5 mg”),
Trebuie sa-l informati pe medicul dumneavoastra daca luati oricare dintre urmatoarele medicamente, deoarece pot fi necesare precautii speciale:
- procainamida (pentru tratamentul batailor neregulate ale inimii)
- alopurinol (pentru tratamentul gutei)
- terfenadina sau astemizol (antihistaminice pentru alergii la graminee sau alte alergii)
- corticosteroizi utilizati pentru tratamentul diferitelor afectiuni, incluzand astmul bronsic sever si poliartrita reumatoida
- imunosupresoare utilizate pentru tratamentul afectiunilor autoimune sau dupa operatiile de transplant, pentru a preveni rejetul (de exemplu ciclosporina)
- medicamente pentru tratamentul cancerului
- eritromicina injectabila (un antibiotic)
- halofantrina (utilizata pentru tratamentul unor anumite tipuri de malarie)
- pentamidina (utilizata pentru tratamentul pneumoniei)
- vincamina (utilizata pentru tratamentul simptomatic al afectiunilor cognitive la varstnici, incluzand tulburarile de memorie)
- bepridil (utilizat pentru tratamentul anginei pectorale)
- sultoprida (pentru tratamentul psihozelor)
- medicamente utilizate pentru tulburari ale ritmului inimii (de exemplu chinidina, hidrochinidina, disopiramida, amiodarona, sotalolul)
- digoxina sau alte glicozide cardiace (pentru tratamentul afectiunilor inimii)
- baclofen (pentru tratamentul rigiditatii musculare, care apare in boli cum este scleroza multipla)
- medicamente pentru tratamentul diabetului zaharat, cum sunt insulina sau metforminul
- calciu, incluzand suplimentele care contin calciu
- laxative stimulante (de exemplu, Senna)
- medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (de exemplu, ibuprofen) sau doze mari de salicilati (de exemplu, acidul acetilsalicilic)
- amfotericina B injectabila (pentru tratamentul afectiunilor fungice severe)
- medicamente pentru tratamentul tulburarilor mintale cum sunt depresia, anxietatea, schizofrenia (de exemplu, antidepresive triciclice, neuroleptice)
- tetracosactida (pentru tratamentul bolii Crohn).
Utilizarea NOLITERAX 10 mg/2,5 mg cu alimente si bauturi
Este de preferat sa luati NOLITERAX 10 mg/2,5 mg inainte de masa.
Sarcina si alaptarea
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Sarcina
Trebuie sa-i spuneti medicului dumneavoastra daca credeti ca sunteti (sau ati putea ramane) gravida. In mod obisnuit, medicul dumneavoastra va va sfatui sa opriti utilizarea NOLITERAX 10 mg/2,5 mg inainte de a ramane gravida sau imediat ce aflati ca sunteti gravida si va va recomanda sa luati alt medicament NOLITERAX10 mg/2,5 mg.
NOLITERAX 10 mg/2,5 mg nu este recomandat la inceputul sarcinii si nu trebuie utilizat daca aveti peste 3 luni de sarcina, deoarece, daca este administrat dupa luna a treia de sarcina, va poate afecta grav copilul.
Alaptarea
Spuneti medicului dumneavoastra daca alaptati sau urmeaza sa incepeti sa alaptati. NOLITERAX 10 mg/2,5 mg este contraindicat mamelor care alapteaza si medicul dumneavoastra va poate recomanda alt tratament daca doriti sa alaptati, mai ales daca este vorba de alaptarea unui nou-nascut sau a unui nou-nascut prematur.
Adresati-va imediat medicului dumneavoastra.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
In mod obisnuit, NOLITERAX 10 mg/2,5 mg nu afecteaza vigilenta, dar, la unii pacienti, pot sa apara diferite reactii, cum sunt ameteli sau slabiciune, determinate de scaderea tensiunii arteriale. In aceste cazuri, capacitatea dumneavoastra de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje poate fi afectata. Informatii importante privind unele componente ale NOLITERAX 10 mg/2,5 mg NOLITERAX 10 mg/2,5 mg contine lactoza (un tip de glucid). Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, adresati-va medicului inainte de a utiliza acest medicament.

3. CUM SA LUATI NOLITERAX 10 MG/2,5 MG
Luati intotdeauna NOLITERAX 10 mg/2,5 mg exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Doza uzuala este de un comprimat pe zi. Este preferabil sa luati comprimatul dimineata, inainte de masa. Inghititi comprimatul cu o cantitate suficienta de lichid, de exemplu cu un pahar cu apa. Daca luati mai mult decat trebuie din NOLITERAX 10 mg/2,5 mg In cazul in care ati luat prea multe comprimate, adresati-va imediat medicului dumneavoastra sau celui mai apropiat spital de urgenta. Cea mai frecventa reactie adversa in caz de supradozaj este tensiunea arteriala mica. Daca apare tensiunea arteriala mica (cu simptome cum sunt ameteli sau lesin), poate fi util sa va intindeti culcat pe spate, cu picioarele ridicate. Daca uitati sa luati NOLITERAX 10 mg/2,5 mg Este important sa va luati medicamentul in fiecare zi, deoarece tratamentul regulat este mai eficace. Totusi, daca uitati sa luati o doza de NOLITERAX 10 mg/2,5 mg, luati doza urmatoare la momentul obisnuit. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Daca incetati sa luati NOLITERAX 10 mg/2,5 mg
Deoarece tratamentul pentru tensiunea arteriala mare este, de obicei, pe toata durata vietii, trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a intrerupe administrarea acestui medicament. Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. REACTII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, NOLITERAX 10 mg/2,5 mg poate determina reactii adverse, cu toate ca acestea nu apar la toate persoanele.
Daca prezentati vreunul dintre urmatoarele simptome, opriti imediat administrarea
medicamentului si adresati-va urgent medicului dumneavoastra:
- umflarea fetei, buzelor, gurii, limbii sau gatului, dificultati la respiratie
- ameteli severe sau lesin
- batai ale inimii neobisnuit de rapide sau neregulate.
In ordine descrescatoare a frecventei, reactiile adverse pot include:
- Reactii adverse frecvente (apar la mai putin de 1 din 10 utilizatori, dar la mai mult de 1 din 100 de utilizatori): durere de cap, ameteli, vertij, senzatie de furnicaturi si intepaturi,
tulburari de vedere, tinitus (senzatie de zgomote in urechi), senzatie de “cap usor” datorita tensiunii arteriale mici, tuse, scurtarea respiratiei, tulburari gastro-intestinale (greata, varsaturi, dureri abdominale, tulburari ale gustului, uscaciune a gurii, dispepsie sau dificultati de digestie, diaree, constipatie), reactii alergice (cum sunt eruptii trecatoare pe piele, mancarimi), crampe musculare, senzatie de oboseala
- Reactii adverse mai putin frecvente (apar la mai putin de 1 din 100 de utilizatori, dar la mai mult de 1 din 1000 de utilizatori): tulburari ale dispozitiei, tulburari ale somnului,
bronhospasm (senzatie de constrictie la nivelul pieptului, respiratie suieratoare si scurtata), edem angiomeurotic (simptome cum sunt respiratie suieratoare, umflarea fetei sau limbii), urticarie, purpura (puncte rosii pe piele), tulburari ale rinichilor, impotenta, transpiratii - Reactii adverse foarte rare (apar la mai putin de 1 din 10000 de utilizatori): confuzie, tulburari cardiovasculare (batai neregulate ale inimii, angina, infarct miocardic), pneumonie eozinofilica (o forma rara de pneumonie), rinita (nas infundat sau curgerea nasului), manifestari severe pe piele, cum este eritemul polimorf. Daca aveti lupus eritematos sistemic (un tip de boala de colagen), acesta se poate agrava. De asemenea, au fost raportate cazuri de reactii de fotosensibilitate (modificare a aspectului pielii) dupa expunerea la soare sau la radiatii ultraviolete artificiale UVA.
- Reactii adverse cu frecventa necunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile): senzatie de lesin, batai neregulate ale inimii care pun viata in pericol (torsada varfurilor), aspect anormal al ECG, valori crescute ale enzimelor hepatice.
Pot sa apara tulburari ale sangelui, rinichilor, ficatului sau pancreasului si modificari ale valorilor parametrilor de laborator (analize de sange). Poate fi necesar ca medicul dumneavoastra sa va recomande efectuarea de analize de sange pentru a va supraveghea starea. In caz de insuficienta hepatica (afectare a ficatului), exista posibilitatea aparitiei encefalopatiei hepatice (boala degenerativa a creierului).
Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie advers?
nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

5. CUM SE PASTREAZA NOLITERAX 10 MG/2,5 MG
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Nu utilizati NOLITERAX 10 mg/2,5 mg dupa data de expirare inscrisa pe cutie si pe flacon. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Pastrati flaconul bine inchis pentru a fi protejat de umiditate.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. INFORMATII SUPLIMENTARE
Ce contine NOLITERAX 10 mg/2,5 mg
Substantele active sunt perindopril arginina si indapamida. Un comprimat filmat contine
perindopril arginina 10 mg (echivalent cu perindopril 6,79 mg) si indapamida 2,5 mg.
Celelalte componente ale nucleului comprimatului sunt: lactoza monohidrat, stearat de
magneziu, maltodextrina, dioxid de siliciu coloidal anhidru, amidonglicolat de sodiu (tip A), iar pentru filmul comprimatului: glicerol, hipromeloza, macrogol 6000, stearat de magneziu si dioxid de titan (E171).
Cum arata NOLITERAX 10 mg/2,5 mg si continutul ambalajului
Comprimatele filmate de NOLITERAX 10 mg/2,5 mg sunt rotunde, de culoare alba. Un comprimat filmat contine perindopril arginina 10 mg si indapamida 2,5 mg .
Comprimatele sunt disponibile in flacoane cu 14, 20, 28, 30, 50, 56, 60, 90, 100 sau 500 comprimate. Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.
Acest medicament este autorizat in Statele Membre ale SEE sub urmatoarele denumiri
comerciale:
Romania NOLITERAX 10 mg/2,5 mg. Acest prospect a fost revizuit in Aprilie 2015.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

!Am probleme de cateva luni cu erectia
Buna ziua ce imi puteți recomanda pt imbunătățirea erecției,menționez că am hipe ...
↳ Buna ziua! Puteti lua Spermotone, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, timp de 2 saptamani, apoi puteti creste doza pana la 6 capsule pe zi (cata 2 de 3 or ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
apetit blokc si hipertensiune
Buna ziua, as vrea sa stiu daca este o problema sa imi administrez apetit blokc avand in vedere ca ...
Intrerupere medicamentatie pentru testul poligraf
se poate intrerupe medicamentatia cu noripel pentru a da testu poligraf ...
↳ Buna ziua! Daca afectiunea dumneavoastra cardiovasculara (hipertensiunea arteriala in speta) este considerata severa si aveti documente medicale care ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Lipsa libidou și erectie
Bună ziua! Am 63 de ani și de aprox un an de zile nu mai am erecției matinala ș ...
↳ Buna ziua! Daca aveti hipertensiune va recomand sa luati Spermotone, cagte 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 3 luni. Dupa o pauza de 3 saptamani pute ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Erectie slaba si hipertensiune
Bună ziua! Am probleme cu erecția, mai exact penisul nu e destul de tare pentru a intretin ...
↳ Buna ziua! Din cauza hipertensiunii nu puteti lua medicatie tip Viagra (sau alte medicamente inrudite). Va recomand sa luati capsule de Branca-ursulu ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
inlocuitor de Isoptin RR 240mg
Pentru tratamentul cardiopatiei si hipertensiunii, cu ce poate fi inlocuit Isoptin RR 240mg? ...
↳ Isoptin de 240 nu se mai gaseste, dar exista un alt medicament cu acceeasi substanta activa (verapamil), care sa aiba aceeasi concentratie (240 mg), s ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
despre atenolol
cu ce medicament se poate inlocui atenololul,avand in vedere ca mai folosesc si captopril? ...
↳ Buna ziua! Decizia de inclocuire a atenolol-ului cu alt medicament apartine numai medicului cardiolog, sau celui de familie. Puteti inlocui Atenolol ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce alte medicamente mai au substanta activa COMBINATII (PERINDOPRILUM+INDAPAMIDUM)?
Alte medicamnete care au COMBINATII (PERINDOPRILUM+INDAPAMIDUM):
- Prestarium ARG Plus
- Prestarium
- NORIPLEX 10 mg/2,5 mg
- PRESTARIUM ARG PLUS
- TERAXANS 10 mg/2,5 mg, comprimate filmate
- Prindex Plus 4 mg/1,25 mg comprimate
- Danurit 4 mg/1,25mg
- Cotrezen 4 mg/1,25 mg
- Co Perineva 4 mg/1,25 mg

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.




Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Greșire suspensie forexo
Greșire suspensie forexo

Bună seara! Aș dori să ďż˝mi comunicați cat ml de ... Buna ziua! Mai adaugati inca 27 de ml de apa, pentru ca suspensia sa ...


Sfatul farmcistului Dureri in zona coastelor
Dureri in zona coastelor

De cateva zile ma doare in partea dreapta undeva la coaste am avut o t ... Buna ziua! Simptomele descrise pot produce confuzie, mergeti la medic ...



Sfatul farmcistului Lactatie
Lactatie

Aș vrea să ďż˝mi opresc lacatatia și vreau să știu dacă ... Buna ziua! Da, Lactostop va poate ajuta in acest sens intrucat reduce ...


Sfatul farmcistului Eritromicina
Eritromicina

Buna ziua. Va rog, am de facut o investigatie ( histerosonografie) . N ... Buna ziua! Nu va pot recomanda administrarea unui produs de uz veteri ...


Sfatul farmcistului Sarcina si Magne B6 expirat
Sarcina si Magne B6 expirat

Sunt insarcinata si am luat o pastila de magni b6 si era expirata De ... Buna ziua! Nu este atat de grav cum vi se pare, in cazul unui comprim ...