Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Lusitrax 50 mg comprimate filmate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Lusitrax 50 mg comprimate filmate

Prospect - Lusitrax 50 mg comprimate filmate


NU comercializăm Lusitrax 50 mg comprimate filmate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Lusitrax 50 mg comprimate filmate    DCI: TOPIRAMATUM


  Produs complementar recomandat


43.15lei
Vezi detalii

Lusitrax apartine unui grup de medicamente numite ”medicamente antiepileptice”.
Lusitrax 25 mg comprimate filmate
Lusitrax 50 mg comprimate filmate
Lusitrax 100 mg comprimate filmate
Lusitrax 200 mg comprimate filmate
Topiramat

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.
Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale.
Acest medicament a fost prescris pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi semne de boala ca dumneavoastra.
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale. Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4.

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Lusitrax si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Lusitrax
3. Cum sa utilizati Lusitrax
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Lusitrax
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Lusitrax si pentru ce se utilizeaza
Lusitrax apartine unui grup de medicamente numite ”medicamente antiepileptice”. Este utilizat: - administrat singur pentru a trata convulsiile la adulti si la copii si adolescen?i cu varsta de peste 6 ani ;
- impreuna cu alte medicamente pentru a trata convulsiile la adulti si la copii si adolescen?i cu varsta de peste 2 ani;
- pentru a preveni durerile de cap de tip migrena la adulti.

2. Inainte sa utiliza?i Lusitrax
Nu utilizati Lusitrax
- daca sunteti alergic (hipersensibil) la topiramat sau la oricare dintre celelalte componente ale Lusitrax (enumerate la punctul 6);
- pentru a preveni migrena daca sunteti gravida sau puteti ramane gravida, dar nu utilizati o metoda contraceptiva eficienta (vezi paragraful „Sarcina si alaptarea” pentru informatii suplimentare). Daca nu sunteti sigur daca cele de mai sus se aplica in cazul dumneavoastra, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte de a utiliza Lusitrax.
Atentionari si precautii
Inainte sa utilizati Lusitrax, adresati-va medicului dumneavoastra , farmacistului sau asistentei medicale.
Inainte de a lua Lusitrax verificati impreuna cu medicul dumneavoastra daca:
- aveti probleme cu rinichii, mai ales pietre la rinichi, sau daca faceti dializa renala;
- aveti istoric de anomalii ale sangelui sau ale lichidelor din corp (acidoza metabolica);
- aveti probleme cu ficatul;
- aveti probleme cu ochii, in special glaucom;
- aveti probleme de crestere;
- aveti o alimentatie bogata in grasimi (dieta cetogenica).
- daca sunteti gravida sau puteti ramane gravida (vezi paragraful „Sarcina, alaptarea si fertilitatea" pentru informatii suplimentare).
Daca nu sunteti sigur daca oricare din cele de mai sus sunt valabile in cazul dumneavoastra, adresativa medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte de a utiliza Lusitrax. Este important sa nu intrerupeti administrarea medicamentului fara a cere sfatul medicului. De asemenea trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra inainte de a lua oricare alte medicamente care contin topiramat si care va sunt recomandate ca alternativa la Lusitrax. S-ar putea sa pierdeti din greutate daca utilizati Lusitrax asa ca trebuie sa va monitorizati regulat greutatea cand utilizati acest medicament. Daca pierdeti prea mult din greutate sau daca un copil care utilizeaza acest medicament nu castiga suficient in greutate, trebuie sa va adresati medicului. La un numar mic de pacienti tratati cu medicamente antiepileptice precum Lusitrax s-a constatat aparitia unor ganduri de auto-vatamare sau de sinucidere. In cazul in care va apar astfel de ganduri, contactati-va imediat medicul, indiferent de moment.
Lusitrax impreuna cu alte medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre medicamentele eliberate fara prescriptie medicala, vitamine si medicamente pe baza de plante. Lusitrax si anumite alte medicamente isi pot inflenta reciproc efectele. Uneori doza unuia dintre medicamentele pe care le luati sau doza de Lusitrax va trebui sa fie modificata.
In special, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati:
- alte medicamente care va afecteaza sau va scad capacitatea de gandire, de concentrare sau coordonarea musculara (de exemplu medicamente deprimante ale sistemului nervos central, precum relaxante musculare si sedative).
- anticonceptionale orale. Lusitrax poate afecta eficacitatea anticonceptionalelor orale.
Spuneti medicului dumneavoastra daca observati modificari ale sangerarii menstruale in timp ce luati anticonceptionale orale si Lusitrax. Pastrati o lista cu toate medicamentele pe care le luati. Aratati aceasta lista medicului dumneavoastra si farmacistului inainte de a incepe tratamentul cu un nou medicament.
Alte medicamente despre care trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau farmacistul includ alte medicamente antiepileptice, risperidona, litiu, hidroclortiazida, metformina, pioglitazona, gliburida, amitriptilina, propranolol, diltiazem, venlafaxina, flunarizina, sunatoare (Hypericum perforatum) (un remediu naturist folosit in tratamentul depresiei). Daca nu sunteti sigur daca oricare din cele de mai sus sunt valabile in cazul dumneavoastra, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte de a utiliza Lusitrax.
Lusitrax impreuna cu alimente si bauturi
Puteti lua Lusitrax cu sau fara alimente. Consumati multe lichide pe parcursul zilei pentru a preveni formarea pietrelor la rinichi pe perioada tratamentului cu Lusitrax. Trebuie sa evitati bauturile alcoolice in timp ce luati Lusitrax.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Adresati-va medicului dumeavoastra inainte de a lua Lusitrax daca sunteti gravida, intentionati sa ramaneti gravida sau alaptati. Medicul dumneavoastra va decide daca puteti lua Lusitrax. Similar altor medicamente antiepileptice, exista un risc de a afecta copilul nenascut daca Lusitrax este folosit in timpul sarcinii. Asigurati-va ca stiti foarte bine riscurile si beneficiile utilizarii Lusitrax pentru tratamentul epilepsiei in timpul sarcinii. Nu trebuie sa luati Lusitrax pentru a preveni migrena daca sunteti gravida sau puteti ramane gravida si nu utilizati o metoda contraceptiva eficienta.
Mamele care alapteaza in timp ce iau Lusitrax trebuie sa spuna medicului cat mai curand posibil daca observa la copil manifestari neobisnuite.
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Topiramat are o influenta minora sau moderata asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje. In timpul tratamentului cu Lusitrax pot aparea ameteli, oboseala si probleme de vedere. Nu conduceti vehicule sau nu folositi utilaje fara sa discutati initial cu medicul dumneavoastra. Lusitrax contine lactoza
Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, adresativa medicului dumneavoastra inainte de a lua acest medicament.

3. Cum sa utilizati Lusitrax
Luati intotdeauna Lusitrax exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Luati Lusitrax exact cum a fost prescris. Medicul dumneavoastra va va prescrie de obicei pentru inceput o doza mica de Lusitrax si treptat va creste cantitatea pana se ajunge la doza cea mai potrivita pentru dumneavoastra.
Comprimatele de Lusitrax trebuie inghitite intregi. Evitati mestecarea comprimatelor pentru ca s-ar putea sa lase un gust amar.
Lusitrax poate fi luat inainte, in timpul sau dupa masa. Consumati multe lichide pe timpul zilei pentru a preveni formarea pietrelor la rinichi in timp ce luati Lusitrax.
Daca ati luat mai mult Lusitrax decat trebuie
Mergeti imediat la medic. Luati ambalajul medicamentului cu dumneavoastra.
Puteti avea o senzatie de somnolenta sau oboseala, sau sa aveti miscari anormale ale corpului, probleme de postura si de mers, senzatie de ameteala datorita tensiunii arteriale scazute sau sa aveti batai anormale ale inimii sau crize convulsive.
Supradozajul poate surveni daca luati alte medicamente impreuna cu Lusitrax.
Daca ati uitat sa utilizati Lusitrax
Daca uitati sa luati o doza, luati-o imediat ce va aduceti aminte. Cu toate acestea, daca este aproape timpul pentru urmatoarea doza, treceti peste doza uitata si continuati tratamentul ca de obicei. Daca omiteti doua sau mai multe doze, contactati medicul dumneavoastra. Nu luati o doza dubla (doua doze in acelasi timp) pentru a compensa doza uitata.
Daca incetati sa utilizati Lusitrax
Nu incetati sa luati acest medicament decat daca medicul dumneavoastra v-a spus sa faceti acest lucru.
Simptomele dumneavoastra s-ar putea sa reapara. Daca medicul dumneavoastra hotaraste sa opreasca acest tratament, doza dumneavoastra poate fi scazuta treptat pe parcursul a catorva zile. Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, Lusitrax poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Spuneti medicului dumneavoastra sau solicitati imediat ingrijiri medicale daca aveti urmatoarele reactii adverse:
Foarte frecvente (pot afecta mai mult de un utilizator din 10)
- Depresie (noua sau agravata)
Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 utilizatori)
- Convulsii (crize)-
- Anxietate, iritabilitate, modificari ale dispozitiei, confuzie, dezorientare
- Probleme de concentrare, gandire lenta, pierderi de memorie, probleme de memorie (cu debut nou, modificare brusca sau cresterea severitatii)
- Pietre la rinichi, urinare frecventa sau dureroasa
Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 de pacienti)
- Cresterea valorilor acizilor in sange (poate provoca probleme de respiratie, inclusiv respiratie dificila, pierderea poftei de mancare, greata, varsaturi, oboseala excesiva si batai ale inimii rapide sau inegale)
- Transpiratie scazuta sau absenta
- Ganduri de autovatamare grava, incearcare de a provoaca autovatamare grava
Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 de pacienti)
- Glaucom - blocaj de lichid in ochi ce provoaca cresterea presiunii in interiorul ochiului,
durere, sau scaderea vederii In continuare sunt prezentate alte reactii adverse, in cazul in care acestea devin grave, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra sau farmacistului:
Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 pacient din 10)
- Nas infundat, secretii nazale si dureri in gat
- Furnicaturi, dureri si/sau amorteala la nivelul diferitelor parti ale corpului
- Somnolenta, oboseala
- Ameteli
- Greata, diaree
- Pierdere in greutate
Frecvente (pot afecta pana la 1 din 10 pacienti)
- Anemie (scaderea numarului de celule din sange)
- Reactii alergice (precum eruptii pe piele, roseata, mancarimi,umflarea fetei, urticarie)
- Pierderea poftei de mancare, scaderea poftei de mancare
- Agresivitate, agitatie, furie
- Dificultati de adormire sau de mentinere a somnului
- Probleme de vorbire sau tulburari de vorbire, vorbire ingreunata
- Neindemanare sau lipsa de coordonare, senzatie de instabilitate in mers
- Scaderea capacitatii de a efectua sarcinile de rutina
- Scaderea, pierderea sau absenta gustului
- Tremuraturi sau scuturaturi involuntare, miscari rapide, incontrolabile ale ochilor
- Tulburari vizuale, cum ar fi vedere dubla, vedere incetosata, scaderea vederii, dificultati de focalizare
- Senzatie de invartire (vertij), zgomote in urechi, durere in ureche
- Scurtarea respiratiei
- Sangerari din nas
- Febra, stare generala de rau, slabiciune
- Varsaturi, constipatie, dureri sau disconfort abdominal, indigestie, infectii ale stomacului sau intestinului
- Uscaciunea gurii
- Caderea parului
- Mancarimi
- Dureri sau inflama?ia articulatiilor, spasme sau contractii musculare, dureri sau slabiciune
musculara, dureri in piept
- Cresterea in greutate
Mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 de pacienti)
- Scaderea numarului de plachete sanguine (celule sanguine care ajuta la oprirea sangerarii), scaderea numarului de globule albe care va protejeaza impotriva infectiilor, scaderea valorilor de potasiu in sange
- Cresterea valorilor enzimelor hepatice, cresterea numarului de eozinofile din sange (un tip de globule albe din sange)
- Umflarea ganglionilor de la nivelul gatului, axilei sau abdomenului-
- Cresterea poftei de mancare
- Dispozitie euforica-
- A auzi, a vedea sau a simti lucruri care nu exista, tulburare mintala grava (psihoza)
- A nu arata si/sau a nu simti nicio emotie, suspiciune neobisnuita, atac de panica
- Probleme cu cititul, tulburari de vorbire, probleme cu scrisul de mana
- Neliniste, hiperactivitate
- Gandire incetinita, reducerea starii de veghe sau a vigilentei
- Miscari lente sau reduse ale corpului, miscari musculare involuntare anormale sau repetitive
- Lesin
- Simt tactil anormal; afectarea simtului tactil
- Afectarea, modificarea sau absenta mirosului
- Stare sau senzatie neobisnuita care ar putea precede o migrena sau un anumit tip de convulsie
- Uscaciunea ochilor, sensibilitatea ochilor la lumina, contractia pleoapelor, ochi umezi
- Scaderea sau pierderea auzului, pierderea auzului la o ureche
- Batai ale inimii lente sau neregulate, constientizarea batailor inimii in piept
- Scaderea tensiunii arteriale, scaderea tensiunii arteriale la ridicarea in picioare (in consecinta, unele persoane care iau Lusitrax pot simti o stare de lesin, ameteli, sau pot lesina atunci cand se ridica in picioare sau se aseaza jos brusc)
- Inrosirea fetei, senzatie de cald
- Pancreatita (inflamatia pancreasului)
- Emisie excesiva de gaze sau vanturi, arsuri la stomac, senzatie de stomac plin sau de balonare
- Sangerarea gingiilor, cresterea cantitatii de saliva, salivatie abundenta, respiratie urat
mirositoare
- Consum excesiv de lichide, sete
- Exfolierea pielii
- Rigiditate musculara, dureri laterale
- Sange in urina, incontinenta (lipsa controlului) urinara, dorinta urgenta de a urina, dureri de rinichi sau laterale
- Dificultati la obtinerea sau mentinerea erectiei, disfunctii sexuale
- Simptome asemanatoare gripei
- Degete reci la maini si la picioare
- Senzatie de betie
- Probleme de invatare
Rare (pot afecta pana la 1 din 1000 de pacienti)
- Stare de dispozitie anormal de euforica
- Pierderea cunostintei
- Orbirea la un ochi, orbire temporara, orbirea de noapte
- Ochi cu aspect lenes
- Umflarea ochilor si a zonei inconjuratoare
- Amorteli, furnicaturi si modificari de culoare (alb, albastru apoi rosu) la degetele de la maini si picioare atunci cand sunt expuse la frig
- Inflamatia ficatului, insuficienta hepatica,
- Sindrom Stevens-Johnson, o afectiune care pune viata in pericol, ce se poate prezenta cu
leziuni in multe zone ale mucoasei (cum ar fi gura, nasul, si ochii), eruptie pe piele si vezicule
- Miros anormal al pielii
- Senzatie de disconfort in brate sau picioare
- Tulburari renale
- Valori crescute ale acizilor in sange
Cu frecventa necunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile)
- Maculopatia este o boala a maculei, un punct mic de pe retina unde vederea are cea mai mare acuitate. Trebuie sa anuntati medicul daca observati o modificare sau o scadere a acuitatii vizuale.
- Tuse
- Necroza epidermica toxica, o afectiune care pune in pericol viata, asemanatoare, dar mai severa decat sindromul Stevens-Johnson, caracterizata prin aparitia de vezicule pe o zona extinsa si descuamarea straturilor exterioare ale pielii (vezi reactii adverse rare)
Copii si adolescenti
Reactiile adverse la copii si adolescenti sunt in general similare cu cele intalnite la adulti. Totusi, unele reactii adverse sunt fie mai frecvente la copii si/sau pot fi mai severe la copii decat la adulti. Reactiile adverse care pot fi mai severe includ transpiratie redusa sau absenta si cresterea concentratiei de acid din sange. Reactiile adverse care pot ap?rea mai frecvent la copii includ afectiuni ale tractului respirator superior.
Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale. Acestea includ orice reactii adverse posibile nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct la
Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale
Str. Aviator Sanatescu nr. 48, sector 1
Bucuresti 011478- RO Tel: + 4 0757 117 259 Fax: +4 0213 163 497
e-mail: [email protected]. Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Lusitrax
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati acest medicament dupa data de expirare inscrisa pe blister si pe cutie dupa "EXP". Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Acest medicament nu necesita conditii speciale de pastrare.
Nu aruncati niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa aruncati medicamentele pe care nu le mai folositi. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Lusitrax
Lusitrax 25 mg comprimate filmate
Substanta(ele) activa(e) este topiramatul. Fiecare comprimat filmat contine 25 mg topiramat. Celelalte componente sunt (nucleul comprimatului): lactoza monohidrat, amidon de porumb pregelatinizat, amidonglicolat de sodiu (tip A), celuloza microcristalina, stearat de magneziu si (filmul comprimatului) copolimer metacrilic butilat bazic, laurilsulfat de sodiu, stearat de magneziu, acid stearic, talc, si dioxid de titan (E 171).
Lusitrax 50 mg comprimate filmate
Substanta(ele) activa(e) este topiramatul. Fiecare comprimat filmat contine 50 mg topiramat.
Celelalte componente sunt (nucleul comprimatului): lactoza monohidrat, amidon de porumb pregelatinizat, amidonglicolat de sodiu (tip A), celuloza microcristalina, stearat de magneziu si (filmul comprimatului) copolimer metacrilic butilat bazic, laurilsulfat de sodiu, stearat de magneziu, acid stearic, talc, si dioxid de titan (E 171) oxid de fer galben (E 172).
Lusitrax 100 mg comprimate filmate
Substanta(ele) activa(e) este topiramatul. Fiecare comprimat filmat contine 100 mg topiramat. Celelalte componente sunt (nucleul comprimatului): lactoza monohidrat, amidon de porumb pregelatinizat, amidonglicolat de sodiu (tip A), celuloza microcristalina, stearat de magneziu si (filmul comprimatului) copolimer metacrilic butilat bazic, laurilsulfat de sodiu, stearat de magneziu, acid stearic, talc, si dioxid de titan (E 171) oxid de fer galben (E 172).
Lusitrax 200 mg comprimate filmate
Substanta(ele) activa(e) este topiramatul. Fiecare comprimat filmat contine 200 mg topiramat. Celelalte componente sunt (nucleul comprimatului): lactoza monohidrat, amidon de porumb pregelatinizat, amidonglicolat de sodiu (tip A), celuloza microcristalina, stearat de magneziu si (filmul comprimatului) copolimer metacrilic butilat bazic, laurilsulfat de sodiu, stearat de magneziu, acid stearic, talc, si dioxid de titan (E 171) oxid de fer galben (E 172).
Cum arata Lusitrax si continutul ambalajului
Lusitrax este disponibil sub forma de comprimate filmate.
Lusitrax 25 mg comprimate filmate
Lusitrax 25 mg comprimate filmate sunt rotunde, convexe, de culoare alba
Lusitrax 50 mg comprimate filmate
Lusitrax 50 mg comprimate filmate sunt rotunde, convexe, de culoare galbena
Lusitrax 100 mg comprimate filmate
Lusitrax 100 mg comprimate filmate sunt rotunde, convexe, de culoare galbena
Lusitrax 200 mg comprimate filmate
Lusitrax 200 mg comprimate filmate sunt rotunde, convexe, de culoare galbena
Lusitrax 25 mg comprimate filmate
Lusitrax 50 mg comprimate filmate
Lusitrax 100 mg comprimate filmate
Lusitrax este disponibil in ambalaje a cate 10, 30 si 60 de comprimate.
Lusitrax 200 mg comprimate filmate
Lusitrax este disponibil in ambalaje a cate 10 si 60 de comprimate.
Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si fabricantul
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata
SC Neola Pharma S.R.L.
Str. Biharia nr. 67-77, corp cladire F, sector 1, 013981, Bucuresti Romania
Acest medicament este autorizat in Statele Membre ale Spatiului Economic European sub urmatoarele denumiri comerciale:
Romania: Lusitrax 25 mg, 50 mg, 100 mg, 200 mg
Acest prospect a fost aprobat in Septembrie 2014


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Interacțiuni Normens
Imi puteți spune daca pot sa fac tratamentul cu Normens pt reglarea menstruației in parale ...
oare e epilepsie?
fetita mea a facut convulsii febrile cand era sugar,am tinut-o sub control medical pana la varsta de ...
↳ Buna ziua! Trebuie sa-i administrati fetiteti dumneavoastra tratametnul recomandat de medici! Anomalia respectiva poate determina in anumite conditi ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
ce se intampla dak iau mai multe pastile de peritol
cum pot ramane insarcinata?si dak iau mai multe pastile de peritol ce se intampla? ...
↳ Buna ziua! Daca timp de 6 luni ati incercat sa concepeti un copil fara sa reusiti, adresati-va unui medic ginecolog pentru investigatii. Probleme de ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bună ziua, am folosit odată nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie să mă mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...