Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Coldrex Nite Sirop

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Coldrex Nite Sirop

Prospect - Coldrex Nite Sirop


NU comercializăm Coldrex Nite Sirop!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Coldrex Nite Sirop    DCI: COMBINATII


  Produs complementar recomandat
Coldrex Nite este indicat pentru ameliorarea simptomatica a disconfortului din raceala si gripa, inclusiv febra, frisoane, dureri de cap, dureri in gat, nas infundat, hipersecretie nazala si tuse iritativa, in cursul noptii.

COLDREX NITE sirop
paracetamol/prometazina/dextrometorfan

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament, deoarece contine informatii importante pentru dumneavoastra.
Utilizati intotdeauna acest medicament conform indicatiilor din acest prospect sau indicatiilor medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.
Intrebati farmacistul daca aveti nevoie de mai multe informatii sau recomandari.
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Acestea includ orice posibile reactii adverse nementionate in acest prospect. Vezi pct. 4.
Daca dupa 3 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Coldrex Nite si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Coldrex Nite
3. Cum sa utilizati Coldrex Nite
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Coldrex Nite
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Coldrex Nite si pentru ce se utilizeaza
Coldrex Nite este indicat pentru ameliorarea simptomatica a disconfortului din raceala si gripa, inclusiv febra, frisoane, dureri de cap, dureri in gat, nas infundat, hipersecretie nazala si tuse iritativa, in cursul noptii.
Contine trei substante active:
paracetamol, care este analgezic (combate durerea) si antipiretic (reduce febra),prometazina, un antihistaminic care usuca secretiile nazale si usureaza respiratia,dextrometorfan, un antitusiv care amelioreaza tusea uscata sau dificila.

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Coldrex Nite
Nu utilizati Coldrex Nite:
daca sunteti alergic la substantele active sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).
daca aveti boli renale sau hepatice severe,
daca aveti o infectie respiratorie, exacerbari ale astmului bronsic sau probleme respiratorii grave,
daca urmati tratament cu inhibitori de monoaminooxidaza-IMAO pentru tratarea depresiei (inclusiv o perioada de 2 saptamani de la oprirea tratamentului cu acestia) (vezi pct. Folosirea altor medicamente).
Nu se administreaza copiilor cu varsta sub 12 ani, decat la recomandarea medicului.

Atentionari si precautii
Inainte sa utilizati Coldrex Nite, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
daca consumati frecvent bauturi alcoolice sau suferiti de afectiuni hepatice (creste riscul hepatotoxicitatii);
daca aveti boli ale rinichilor;
daca aveti simptome de tuse persistenta sau prelungita (ca de exemplu in astm sau emfizem) sau tuse productiva (cu secretii excesive),
daca aveti epilepsie,
daca aveti dificultati de urinare (retentie urinara) sau afectiuni ale prostatei,
daca aveti glaucom (tensiune crescuta la nivelul ochilor),
daca suferiti de stari de epuizare ori tulburari cardiace,
daca sunteti insarcinata, alaptati sau incercati sa ramaneti insarcinata (in timpul tratamentului cu acest medicament, testele urinare de sarcina pot avea rezultate eronate).
Nu se recomanda administrarea de Coldrex Nite la pacientii varstnici care sufera de confuzie. Pacientii varstnici sunt mai predispusi la a dezvolta reactii adverse, inclusiv confuzie, la administrarea acestui medicament.

Copii si adolescenti (cu varsta peste 12 ani)
Se recomanda prudenta la copii deoarece acestia sunt mai predispusi la a dezvolta reactii adverse la administrarea acestui medicament (copiii pot manifesta excitatie paradoxala in prezenta antihistaminicelor sedative).
Nu depasiti doza zilnica recomandata.
Trebuie evitata utilizarea concomitenta a altor medicamente decongestionante, medicamente pentru raceala si tuse sau medicamente care contin alte antihistaminice, inclusiv cele de uz topic.
Acest medicament contine paracetamol. Daca luati alte medicamente pentru adulti care contin paracetamol trebuie sa va asigurati ca nu depasiti in total 4000 mg paracetamol in decurs de 24 de ore. Daca aveti nelamuriri cereti sfatul medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Daca simptomele persista mai mult de 3 zile sau daca faceti febra mare, prezentati iritatii ale pielii sau durere de cap persistenta, adresati-va medicului.

Coldrex Nite impreuna cu alte medicamente
Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca utilizati, ati utilizat recent sau s-ar putea sa utilizati orice alte medicamente.
Cereti sfatul medicului inainte de a lua Coldrex Nite, in cazul in care urmati tratament concomitent cu oricare dintre medicamentele mai jos mentionate:
medicamente pentru tratarea depresiei (de exemplu inhibitori ai recaptarii de serotonina sau antidepresive triciclice, inhibitori de monoaminoxidaza IMAO),
medicamente potential hepatotoxice sau medicamente inductoare enzimatice,
colestiramina (intarzie absorbtia paracetamolului), metoclopramida si domperidonul (grabesc absorbtia paracetamolului), medicamente care provoaca uscaciunea gurii ori incetosarea vederii (numite uneori anticolinergice), cum ar fi atropina sau antidepresivele;
warfarina sau derivati de cumarina (medicamente numite anticoagulante care sunt utilizate ca sa vi se subtieze sangele);
medicamente care va fac sa va simtiti somnolent sau medicamente care trateaza anxietatea (anxiolitice) sau care va ajuta sa adormiti (somnifere).
Dozele ocazionale nu au efect semnificativ.
Daca urmeaza sa faceti anumite investigatii de laborator, spuneti medicului ca luati paracetamol.
De asemenea trebuie sa-i spuneti medicului sau farmacistului despre alte medicamente pe care le luati deoarece acest medicament poate influenta actiunea altor medicamente si exista unele medicamente care pot influenta actiunea acestui medicament.

Coldrex Nite impreuna cu alimente, bauturi si alcool
Nu consumati niciun fel de bauturi alcoolice cand luati acest medicament.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresativa medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.
Coldrex Nite nu trebuie utilizat in timpul sarcinii sau alaptarii, cu exceptia cazurilor in care medicul considera acest lucru strict necesar.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Coldrex Nite produce ameteala si poate provoca somnolenta, dificultati de concentrare sau incetosarea vederii. Nu conduceti vehicule si nu folositi utilaje daca sunteti afectati de aceste efecte.
Coldrex Nite contine:
37 mg sodiu/doza. Acest lucru trebuie avut in vedere la pacientii ce urmeaza o dieta cu restrictie de sodiu.
12,8 g glucoza/doza. Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la anumite categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament. Acest lucru trebuie avut in vedere la pacientii cu diabet zaharat.
18% v/v alcool etilic (etanol), adica pana la 2,9 g/doza, echivalent cu 72 ml bere/doza sau 30 ml vin/doza.
Poate fi daunator persoanelor cu etilism. Acest lucru trebuie avut in vedere la femeile gravide sau care alapteaza, copii si grupuri cu risc crescut, cum sunt pacientii cu boli hepatice sau epilepsie.

3. Cum sa utilizati Coldrex Nite
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Pentru administrare orala.
Adulti (inclusiv varstnici) si adolescenti peste 12 ani :
Doza recomandata este de 20 ml sirop Coldrex Nite (umpleti masura dozatoare pana la semnul 20 ml), seara, cu putin timp inainte de culcare.
Contine paracetamol. In cazul in care se utilizeaza in timpul zilei alte medicamente continand paracetamol, trebuie sa se tina cont ca doza maxima de paracetamol pentru 24 ore este de 4000 mg (luand in calcul si acest
medicament).
Nu se continua tratamentul mai mult de 7 zile, fara sfatul medicului.
Copii cu varsta sub 12 ani
Coldrex Nite nu se administreaza copiilor mai mici de 12 ani decat la recomandarea medicului.
Doza maxima zilnica
Se va administra o singura doza pe zi, inainte de culcare.
Nu depasiti doza zilnica recomandata.
Nu utilizati seara alte medicamente pe baza de paracetamol.
Nu luati acest medicament daca in ultimele 4 ore ati folosit orice alt produs care contine paracetamol.
Pacientii trebuie sfatuiti sa nu ia concomitent sau in interval de 4 ore alte medicamente pentru tuse, raceala sau gripa sau orice alte medicamente care contin antihistaminice, inclusiv cele aplicate pe piele.

Daca utilizati mai mult Coldrex Nite decat trebuie
Adresati-va imediat medicului dumneavoastra si explicati-i exact cat de mult ati luat. Medicul dumneavoastra va va sfatui ce trebuie sa faceti.
Este important sa-i spuneti medicului, chiar daca va simtiti bine. In cazul supradozajului cu paracetamol este esentiala initierea imediata a tratamentului, chiar daca nu sunt prezente manifestari clinice. Daca o persoana a luat prea mult paracetamol, exista riscul de afectare hepatica grava intarziata (leziuni hepatice).Simptomele supradozajului constau in primele 24 de ore in paloare, greata, varsaturi, anorexie si dureri abdominale.
In cazurile severe de supradozaj al prometazinei, atat la adulti cat si la copii, se poate produce deprimarea sistemului nervos central cu coma si convulsii. Deprimarea cardio-respiratorie este rara.
Manifestarile supradozajului cu dextrometorfan sunt ametelile, agitatia, confuzia si tulburarile gastrointestinale, iar la doze foarte mari, deprimare respiratorie.

Daca uitati sa utilizati Coldrex Nite
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.

4. Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Reactiile adverse sunt clasificate in functie de frecventa, utilizand urmatoarea conventie:
Foarte frecvente: care afecteaza mai mult de 1 pacient din 10
Frecvente: care afecteaza mai putin de 1 din 10 pacienti
Mai putin frecvente: care afecteaza mai putin de 1 din 100 pacienti
Rare: care afecteaza mai putin de 1 din 1000 pacienti
Foarte rare: care afecteaza mai putin de 1 din 10000 pacienti
Cu frecventa necunoscuta: care nu poate fi estimata din datele disponibile

Reactii adverse foarte rare includ:
scaderea numarului unor celule sanguine numite plachete (trombocitopenie);
eruptii trecatoare pe piele si alte alergii, inclusiv o reactie alergica brusca de mare amploare care implica intregul organism numita anafilaxie;
ingustarea cailor respiratorii datorita spasmului musculaturii (bronhospasm)
afectiuni ale ficatului;

Reactiile adverse cu frecventa necunoscuta pot include:
cresterea tensiunii arteriale;
dureri de cap (cefalee);
senzatie de ameteala, somnolenta;
retentie urinara;
nervozitate, iritabilitate, neliniste, excitabilitate;
confuzie, dezorientare;
varsaturi, greata, diaree;
vedere incetosata;
uscaciunea mucoasei bucale.

Opriti administrarea medicamentului si comunicati imediat medicului daca observati vreuna din urmatoarele
reactii adverse rare:
eruptii trecatoare pe piele si alte alergii, prurit, inclusiv o reactie alergica brusca de mare amploare care implica intregul organism numita anafilaxie, cu dificultati de respiratie, inflamatia buzelor, a limbii, a
gatului sau a fetei;
iritatie a pielii sau descuamare sau ulcere bucale,
ingustarea cailor respiratorii datorita spasmului musculaturii (bronhospasm);
dificultati de urinare,
vanatai inexplicabile sau sangerari neasteptate,
daca anterior ati avut dificultati in respiratie cand ati luat aspirina si/sau alte antiinflamatoare nesteroidiene si acum aveti aceeasi reactie la acest medicament,

Reactii adverse cu frecventa necunoscuta sunt reprezentate de urmatoarele simptome: confuzie, agitatie, transpiratii, tremuraturi, spasme musculare bruste sau hipertensiune arteriala.
Aceste reactii ar trebui sa dispara daca intrerupeti administrarea de Coldrex Nite.
Copiii si pacientii varstnici sunt mai predispusi la reactiile adverse ale acestui medicament.

Raportarea reactiilor adverse
Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse direct prin intermediul sistemului national de raportare, ale carui detalii sunt publicate pe web-site-ul Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale http://www.anm.ro/. Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

5. Cum se pastreaza Coldrex Nite
Nu lasati acest medicament la vederea si indemana copiilor.
Nu utilizati Coldrex Nite dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
A se pastra la temperaturi sub 25°C.
Coldrex Nite poate fi folosit timp de maxim 6 luni dupa prima deschidere a flaconului.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere.
Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Continutul ambalajului si alte informatii
Ce contine Coldrex Nite
Substantele active sunt paracetamol, clorhidrat de prometazina si bromhidrat de dextrometorfan.
20 ml sirop contin paracetamol 1000 mg, clorhidrat de prometazina 20 mg, bromhidrat de dextrometorfan 15 mg.
Celelalte componente sunt: glucoza lichida, etanol 96%, macrogol 300, ciclamat de sodiu, acesulfam potasic, citrat de sodiu, acid ascorbic, edetat disodic, aroma (Medicated Flavour Oil), galben de chinolina (E 104), albastru brevetat V (E 131), apa purificata.

Cum arata Coldrex Nite si continutul ambalajului
Sirop de culoare verde, cu gust mentolat.
Marimea ambalajelor
Cutie cu:
un flacon din sticla bruna, continand 160 ml sirop, prevazut cu sistem de inchidere securizat pentru copii, din polipropilena/polietilena de inalta densitate, o masura dozatoare din polipropilena.
Cutie cu:
un flacon din sticla bruna, continand 100 ml sirop, prevazut cu sistem de inchidere securizat pentru copii, din polipropilena/polietilena de inalta densitate, o masura dozatoare din polipropilena.
Este posibil ca nu toate marimile de ambalaj sa fie comercializate.

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata
GlaxoSmithKline Export Ltd.,
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare
Brentford TW8 9GS,
Marea Britanie
Fabricantul
Wrafton Laboratories Ltd.,
Exeter Road, Wrafton, Braunton,
North Devon EX 33 2 DL,
Marea Britanie
Acest prospect a fost revizuit in ianuarie 2015.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Pastile de răceală dacă am avut ulcer duodenal
Recent am răcit, am intrebarea dacă am avut ulcer duodenal, cu o continua formă de gastrită pentru c ...
↳ Buna ziua! Optati pentru variante continand paracetamol (Fervex, Coldrex), si in ultimul rand pentru ibuprofen! ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce doza si cat timp pentru a-i forma o imunitate
Buna ziua cit timp un copil de 9 luni poate lua multi vitamin minerale sirop 237ml secom pentru a-l ...
↳ Buna ziua! Vitaminaele si mineralele ajuta organismul sa raspunda mai bine la boli, insa imunitatea se creeaza luand contact cu diversi microbi si de ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Imunorezistan junior este bun și pentru un copil de 1an și 7luni?
Bună ziua! Am o fetita de 1an și 7 luni si a răcit. Întrebarea mea este dacă imu ...
↳ Buna ziua! Imunorezistan este indicat in simptomele de raceala si gripa. La 1 an se administreaza cate 3 ml de 2 ori pe zi, si intr-adevar in prima z ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ref: vaccinul de imunizare gripe sezoniere produs de Inst. cantacuzino
Buna ziua, Aveti in stoc produsul vaccin de imunizare impotriva gripelor sezoniere si pretul unue ...
↳ Buna ziua! Nu comercializam vaccinuri. Vaccinul pentru gripa sezoniera se gaseste in majoritatea farmaciilor acum (22 09 2021). ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
pot lua fervex răceală și gripă dacă alaptez? fetița are 1 anisor
pot lua fervex răceală și gripă pliculete dacă alaptez? fetița are 1 anisor ...
↳ Buna ziua! NU luati Fervex daca alaptati deoarece poate produce somnolenta si alte efecte nedorite la sugar! Puteti lua paracetamol simplu, fara sa ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Raceala si gripa
Buna ziua,pot sa iau Gripovitt daca iau cetebe si alpha d3 ...
ibusinus vs alcool
sunt racit ma doare gatul si am nasul infundat. Am luat o tarie ptr. gat si acum sotia a cumparat ib ...
↳ Buna ziua! In conditiile unui consum moderat asocierea se poate, face, riscand insa aparitia unor arsuri gastrice (prin insumarea efectelor alcoolulu ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
pot administra frectia Hapciu unui copil de 2 ani si 3 luni?
pot administra frectia Hapciu unui copil de 2 ani si 3 luni? baietelul meu are febra mare, si nu e ...
↳ Buna ziua! Aeasta fretie nu este indicata la copiii sub 3 ani! Faceti-i doar impachetarile cu apa rece, in asociere cu antitermice adminsitrate intra ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Ce alte medicamente mai au substanta activa COMBINATII?
Alte medicamnete care au COMBINATII:
- SmofKabiven Nutribase emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Low Osmo Peripheral emulsie perfuzabila
- Ecbirio 0,3 mg/5 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
- Devaricid 450 mg/50 mg comprimate filmat
- Nefrosol fara potasiu solutie pentru hemofiltrare
- GluaMet 50 mg/850 mg comprimate filmate
- Dyvixarez 0,5 mg/0,4 m
- Dutazen 0,5 mg/0,4 mg
- DUSTIN DUO 0,5 mg/0,4 mg
- Ducressa 1 mg/ml + 5 mg/ml
- Doreta EP 75 mg/650 mg
- Caffetin Cold Plus comprimate filmate
- Aprexevo
- Analgex 400 mg/325 mg comprimate filmate
- Twinpros 0,5 mg/0,4 mg capsule
- TANTUMGRIP cu gust de portocala 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie si miere 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- Solutie Hartmann solutie perfuzabila
- Solutie contra aftelor bucale
- SOLUTIE AURICULARA CU CLORAMFENICOL SI FLUOCINOLON
- SmofKabiven extra Nitrogen emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Central fara electroliti emulsie perfuzabila
- SIROP PATLAGINA
- Prothromplex TOTAL 600 UI
- PADUDEN Raceala si Gripa 200 mg/30 mg
- NuTRIflex Omega Peri novo
- Nutriflex Lipid Plus emulsie perfuzabila
- Coldrex Sinus Extra
- Advil Raceala si Gripa
- Addaven
- Zovirax Duo 50 mg
- Zifex complex ovule
- Zetovar 10 mf
- Zenadea 2mg
- Volulyte
- Vizimaco
- Vizilatan Duo
- Viacorlix
- Vi-Sol Calcium sirop
- Veyann
- Vertigix
- Valtricom
- TWICOR 10
- Torvazin Plus
- Tilamcar
- Telhycar
- Telassmo
- Synocam
- Synaze
- Suvezen
- SifiOpt
- Septolete D pastille
- Septolete pastile
- Prestarium ARG Plus
- Prestarium
- Preamlessa
- Plenvu
- PERIOLIMEL N4E
- Parvaxor
- OXIMED
- Nasic 1 mg/ml
- GNAK 50 mg
- Fervex raceala si gripa
- Essentiale MAX 600 mg capsule
- Dipperam 5 mg/80
- DICARBOCALM N
- Desorelle Zilnic 150 micrograme/30 micrograme
- Co-Roswera 5 mg/10 mg
- Clensia Pulbere pentru solutie orala
- Cebangin mentol 5 mg/1 mg
- Cebangin lamaie 5 mg/1 mg
- Biphozyl solutie pentru hemodializa/hemofiltrare
- Azalonum 20 mg
- Arbalior 25 mg
- Airbufo Forspiro 160 micrograme
- Addamel Novum
- OTIS-T
- OTIRELAX 45,5mg/11,4 mg/ml
- ORNIBEL 0,120 mg/0,015 mg/24 de ore
- OCTENISEPT
- NORTIVANCOMBI 10 mg/160 mg
- NORPLEXAM 10 mg/2,5 mg/10 mg
- NORIPLEX 10 mg/2,5 mg
- NEIRAXIN
- NEFROSOL cu 2 mmol/l potasiu
- N-CALMANT III
- N – ANTIGRIPAL
- MYDRANE
- MULTIBIC POTASSIUM-FREE
- MOVIPREP
- MODAFEN HOT DRINK 650 mg/10mg
- Microlax
- METEOSPASMYL 60 mg/300mg
- MARYNARKA 0,075 mg/0,020 mg
- Lipofundin MCT/LCT 200 mg/ml
- Lipocomb Calciu 10 mg/10 mg
- Lekadol
- Kivizidiale 40 de micrograme/ml + 5 mg/ml
- Kandoset

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bună ziua, am folosit odată nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie să mă mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...