Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Bioflu Plus Junior sirop

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Bioflu Plus Junior sirop

Prospect - Bioflu Plus Junior sirop


NU comercializăm Bioflu Plus Junior sirop!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Bioflu Plus Junior sirop    DCI: combinatii


  Produs complementar recomandat
Bioflu Plus Junior sirop este o combinatie de medicamente utilizate pentru tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate afectiunilor tractului respirator (de exemplu sinuzite, rinite, faringite, bronsite).
In acest prospect gasiti:
1. Ce este Bioflu Plus Junior sirop si pentru ce se utilizeaza
2. Inainte sa utilizati Bioflu Plus Junior sirop
3. Cum sa utilizati Bioflu Plus Junior sirop
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Bioflu Plus Junior sirop
6. Informatii suplimentare

1. CE ESTE BIOFLU PLUS JUNIOR SIROP SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA
Bioflu Plus Junior sirop este o combinatie de medicamente utilizate pentru tratamentul simptomatic al congestiei nazale, tusei neproductive si febrei asociate afectiunilor tractului respirator (de exemplu sinuzite, rinite, faringite, bronsite).

2. INAINTE SA UTILIZATI BIOFLU PLUS JUNIOR SIROP
Nu utilizati Bioflu Plus Junior sirop
- daca copilul dumneavoastra este alergic (hipersensibil) la paracetamol, clorhidrat de pseudoefedrina, bromhidrat de dextrometorfan anhidru, maleat de clorfeniramina sau la oricare dintre celelalte componente ale Bioflu Plus Junior sirop;
- daca copilul dumneavoastra are hipertensiune arteriala severa sau necontrolata prin tratament sau tulburari de ritm cardiac;
- daca copilul dumneavoastra a avut in trecut un accident vascular cerebral;
- daca copilul dumneavoastra are astm bronsic, tuseste si expectoreaza;
- daca copilul dumneavoastra are insuficienta respiratorie;
- daca copilul dumneavoastra are insuficienta hepatocelulara;
- daca copilul dumneavoastra are insuficienta renala severa;
- daca copilul dumneavoastra are diabet zaharat;
- daca copilul dumneavoastra are hipertiroidie;
- daca copilul dumneavoastra are glaucom cu unghi inchis;
- daca copilul dumneavoastra are sau a avut epilepsie sau convulsii;
- daca copilul dumneavoastra are obstructie piloro-duodenala;
- daca copilul dumneavoastra are deficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenaza;
- daca copilul dumneavoastra are varsta sub 6 ani.

Aveti grija deosebita cand utilizati Bioflu Plus Junior sirop
Tusea productiva este o componenta fundamentala a mecanismului de aparare bronhopulmonara si, ca urmare, nu trebuie suprimata. Nu se recomanda asocierea unui expectorant sau mucolitic cu un antitusiv.

Inainte de prescrierea unui antitusiv, trebuie identificate cazurile in care tusea necesita tratament etiologic adecvat, in special astmul bronsic, bronsiectazia, obstructia bronsica, insuficienta ventriculara stanga de cauze cunoscute, embolia pulmonara, tusea de origine cardiaca, cancerul si afectiunile endobronsice.
Datorita pseudoefedrinei din compozitia sa, Bioflu Plus Junior sirop trebuie utilizat cu precautie la pacientii care sufera de hipertensiune arteriala usoara sau moderata. Similar altor simpatomimetice, pseudoefedrina trebuie utilizata cu precautie la pacientii cu afectiuni cardiace, tensiune intraoculara crescuta, obstructie piloroduodenala.
Administrarea trebuie facuta cu precautie in cazul afectarii renale usoare sau moderate (in special in cazul asocierii cu afectiuni cardiovasculare).
Este necesara prudenta in cazul pacientilor tratati simultan cu antidepresive triciclice, unii ISRS (inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei) si medicamente cu efecte supresive asupra activitatii SNC.

Nu se va utiliza in asociere cu alte medicamente care contin paracetamol.
Se impun precautii in caz de alcoolism si afectiuni hepatice, incluzand hepatita virala (creste riscul hepatotoxicitatii).
In plus, datorita prezentei dextrometorfanului si clorfeniraminei nu se recomanda administrarea concomitenta a medicamentului cu medicamente care contin alcool etilic.
In cazul in care simptomele nu se remit dupa administrarea de doze uzuale, nu se creste doza, ci se recomanda reevaluarea situatiei clinice. Nu se administreaza mai mult de 5 zile fara recomandarea medicului.

Utilizarea altor medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca copilul dumneavoastra ia sau a luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
Pentru a evita supradozajul, nu se va asocia cu alte medicamente care contin paracetamol.
Medicamentele inductoare enzimatice si cele hepatotoxice cresc riscul afectarii hepatice la doze mari sau in tratamentul de lunga durata cu paracetamol.
Absorbtia paracetamolului este accelerata de metoclopramida si domperidona.
Colestiramina reduce absorbtia paracetamolului, daca se administreaza in prima ora de la ingestia de paracetamol.
Tratamentul cronic cu barbiturice sau primidona reduce efectul paracetamolului.
Dozele mari de paracetamol cresc efectul anticoagulantelor cumarinice probabil prin reducerea sintezei hepatice de profactori ai coagularii. In cazul administrarii unor doze zilnice mai mari de 2000 mg paracetamol, pe perioade mai lungi de o saptamana este necesara monitorizarea timpului de protrombina. Acest lucru nu este necesar in cazul tratamentului ocazional.
Asocierea paracetamolului cu salicilati sau antiinflamatoare nesteroidiene pe termen lung si la doze mari creste riscul de aparitie a afectarii renale. Asocierea paracetamol-salicilati trebuie administrata pe termen scurt; diflunisalul creste cu 50% concentratia plasmatica a paracetamolului si mareste astfel riscul hepatotoxicitatii acestuia.

Datorita continutului in paracetamol, pot sa apara valori fals scazute ale glicemiei determinate prin metode oxidative sau o crestere falsa a valorilor serice ale acidului uric determinat prin metoda acidului fosfotungstic. Cresterile timpului de protrombina si ale valorilor serice ale bilirubinei, lactatdehidrogenazei si transaminazelor serice evidentiaza afectarea toxica hepatica si apar, in special la doze mai mari de 8 g pe zi sau administrarea pe termen lung a unor doze de paracetamol mai mari de 3-5 g pe zi.

Administrarea de bromhidrat de dextrometorfan cu deprimante ale activitatii sistemului nervos central, cum sunt antidepresive sedative, antihistaminice H1 sedative, clonidina si compusi inruditi, neuroleptice, anxiolitice si hipnotice (altele decat benzodiazepinele) conduc la potentarea efectului deprimant nervos central.
De asemenea, alcoolul etilic potenteaza efectul sedativ al antitusivelor centrale; in timpul tratamentului cu dextrometorfan se recomanda evitarea medicamentelor care contin alcool etilic.

Clorhidratul de pseudoefedrina poate suprima partial actiunea hipotensiva a medicamentelor care interfereaza cu actiunea simpatomimetica: guanetidina, metildopa, blocante ?- si ?- adrenergice.
Pseudoefedrina poate creste riscul de aparitie a aritmiilor la pacientii care primesc glicozide digitalice, chinidina sau antidepresive triciclice.
Administrarea concomitenta a Bioflu Plus Junior sirop cu antidepresive triciclice poate induce hipertensiune arteriala, aritmie si tahicardie sau poate potenta manifestarile activitatii anticolinergice (pericol de aparitie a ocluziilor intestinale, retentie urinara, glaucom). Daca este necesara utilizarea acestei asocieri de medicamente, se recomanda reducerea dozei de antidepresive si monitorizarea atenta a starii clinice a pacientului.
Administrarea concomitenta a Bioflu Plus Junior sirop cu fluoxetina poate duce la potentarea reactiilor adverse ale dextrometorfanului (ameteli, hiper-reactivitate) si/sau a manifestarilor potentiale ale toxicitatii (greata, varsaturi, incetosarea vederii, halucinatii vizuale si auditive).

Se recomanda prudenta in cazul asocierii de clorfeniramina cu:
- deprimante ale sistemului nervos central (antidepresive sedative, hipnotice, neuroleptice, anxiolitice): asocierea cu clorfeniramina creste riscul de deprimare nervos centrala;
- atropina si alte anticolinergice (antidepresive triciclice, antispastice neurotrope, disopiramida, neuroleptice fenotiazinice) potenteaza efectele de tip parasimpatolitic (constipatie, retentie urinara, xerostomie) prin efect aditiv cu clorfeniramina.
In timpul tratamentului cu clorfeniramina, trebuie evitata utilizarea medicamentelor care contin alcool etilic, deoarece alcoolul etilic creste efectul sedativ al clorfeniraminei.

Utilizarea Bioflu Plus Junior sirop cu alimente si bauturi
Se va evita consumul de ceai negru si bauturi energizante.

Sarcina si alaptarea
Nu este cazul avand in vedere faptul ca Bioflu Plus Junior sirop este indicat pentru copiii cu varsta intre 6 si 12 ani.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Bioflu Plus Junior sirop este recomandat pentru copii cu varsta intre 6 si 12 ani. Acestia trebuie supravegheati pe durata tratamentului cu Bioflu Plus Junior sirop daca merg cu bicicleta, rolele sau desfasoara alte activitati care necesita atentie deosebita.

Informatii importante privind unele componente ale Bioflu Plus Junior sirop
Acest medicament contine Amarant (E 123) care poate provoca reactii alergice.
Medicamentul contine potasiu 0,14 mmol pe 5 ml. Acest lucru trebuie avut in vedere la pacientii cu functie renala diminuata sau la pacientii ce urmeaza o dieta cu restrictie de potasiu.
Medicamentul contine sodiu 0,12 mmol pe 5 ml. Acest lucru trebuie avut in vedere la pacientii ce urmeaza o dieta cu restrictie de sodiu.
Bioflu Plus Junior sirop contine zahar. Daca medicul dumneavoastra v-a atentionat ca aveti intoleranta la unele categorii de glucide, va rugam sa-l intrebati inainte de a lua acest medicament.

3. CUM SA UTILIZATI BIOFLU PLUS JUNIOR SIROP
Copii cu varsta intre 6 si 12 ani: 10 ml la fiecare 6 ore (nu se va depasi doza totala de 40 ml in 24 ore).
Nu se recomanda utilizarea Bioflu Plus Junior sirop la copiii cu varsta mai mica de 6 ani.
Durata tratamentului trebuie sa fie scurta (maxim 5 zile).
Daca copilul dumneavoastra utilizeaza mai mult decat trebuie din Bioflu Plus Junior sirop
Pot aparea urmatoarele manifestari clinice: tremor, neliniste, insomnie, accelerarea ritmului batailor inimii, cresterea sau scaderea marcata a tensiunii arteriale, paloare, dilatatea pupilei, retentie urinara acuta (imposibilitatea de a urina), insuficienta hepatica si/sau renala acuta, dureri abdominale, encefalopatie hepatica, acidoza metabolica, hipoglicemie, hiperpnee, convulsii, delir, coma, ritm cardiac anormal (inclusiv aritmii ventriculare), miocardita, tromboze vasculare, scaderea concentratiei de potasiu din sange (hipokaliemie).
Manifestarile intoxicatiei dupa utilizarea de doze excesiv de mari de paracetamol apar cu o latenta de 24 pana la 48 de ore.
Daca un copil a luat din greseala mai mult decat trebuie Bioflu Plus Junior sirop, adresati-va de urgenta medicului sau celui mai apropiat spital.

Daca uitati sa luati Bioflu Plus Junior sirop
Nu dati copilului dumneavoastra o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Copilul dumneavoastra trebuie sa ia urmatoarea doza de Bioflu Plus Junior sirop la ora la care era programata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

4. REACTII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, Bioflu Plus Junior sirop poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Reactii adverse frecvente (care afecteaza mai putin de 1 din 10 pacienti):
- ameteli, stare de confuzie;
- anxietate, neliniste;
- palpitatii, accelerarea ritmului batailor inimii (tahicardie);
- tremor;
- somnolenta;
- greata, varsaturi;
- cresterea sau scaderea tensiunii arteriale;
- dificultati de coordonare la miscare;
- senzatia de uscare a gurii.

Reactii adverse mai putin frecvente (care afecteaza mai putin de 1 din 100 pacienti):
- diaree sau constipatie, dureri abdominale;
- imposibilitatea de eliminare a urinii din vezica urinara totala sau partiala (retentie urinara);
- respiratie dificila;
- modificari ale numarului de celule in sange, cum sunt scaderea plachetelor din sange (trombocitopenie), scaderea celulelor albe din sange (leucopenie, neutropenie) care poate deveni severa (agranulocitoza) sau scaderea celulelor rosii, albe si plachetelor din sange prin diminuarea formarii la nivelul maduvei hematogene sau prin distrugere periferica excesiva (pancitopenie);
- necroza tubulara acuta cu insuficienta renala acuta (afectarea rinichilor);
- dureri de cap.

Reactii adverse rare (care afecteaza mai putin de 1 din 1000 pacienti):
- eruptii trecatoare pe piele;
- sensibilitate crescuta fata de actiunea radiatiilor luminoase si ultraviolete (fotosensibilizare);
- dermatita exfoliativa;
- inflamatii si ulceratii la nivelul pielii, umflarea fetei, laringelui, mainilor, picioarelor si probleme de respiratie (edem angioneurotic);
- dureri musculare;
- senzatie anormala de perceptie a excitatiilor tactile, dureroase, termice sau vibratorii (parestezie);
- transpiratii;
- tremor, rigiditate musculara accentuata sau spasm, incetinirea miscarilor, salivatie in exces, neliniste motorie sau miscari involuntare (reactii extrapiramidale);
- impresii vizuale si auditive ale unor lucruri inexistente (halucinatii).

Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa-i spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

5. CUM SE PASTREAZA BIOFLU PLUS JUNIOR SIROP
A se pastra la temperaturi sub 25şC, in ambalajul original.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Nu utilizati Bioflu Plus Junior sirop dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
Nu utilizati Bioflu Plus Junior sirop mai mult de 21 zile dupa prima deschidere a flaconului.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. INFORMATII SUPLIMENTARE
Ce contine Bioflu Plus Junior sirop
- Substantele active sunt paracetamol, clorhidrat de pseudoefedrina, bromhidrat de dextrometorfan si maleat de clorfeniramina. 5 ml sirop contin paracetamol 160 mg, bromhidrat de dextrometorfan anhidru 7,5 mg, clorhidrat de pseudoefedrina 15 mg si maleat de clorfeniramina 1 mg.
- Celelalte componente sunt: polietilenglicol 400, glicerol, povidona K30, zahar (1750 mg), benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, acid citric monohidrat, citrat de sodiu dihidrat, acesulfam de potasiu, vanilina, aroma de cirese, amarant (E 123), apa purificata.

Cum arata Bioflu Plus Junior sirop si continutul ambalajului
Bioflu Plus Junior sirop se prezinta sub forma de lichid siropos, limpede, de culoare rosie, cu gust dulceamarui.
Cutie cu un flacon din sticla, de culoare bruna, continand 100 ml sirop, inchis cu capac cu filet si inel de siguranta din PE si o masura dozatoare din PP cu gradatii de la 2,5 ml-20 ml.
Cutie cu un flacon din PET, de culoare bruna, continand 100 ml sirop, inchis cu capac cu filet si inel de siguranta din PE si o masura dozatoare din PP cu gradatii de la 2,5 ml-20 ml.

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si producatorul
S.C. Biofarm S.A.
Str. Logofatul Tautu nr. 99, sector 3, Bucuresti, Romania

Acest prospect a fost aprobat in August 2012.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Am nevoie de un sfat care mă ajută vă implor
Bună ziua. Am 45 de ani și 55 kg. Am născut in urmā cu 9 luni prin cezarian ...
administrare urgenta
Buna ziua Afectiunea: bronsita Am citit ca la administrare solutia de nebulizator IALOCLEAN (doza ...
ce am
Buna acum 3 saptamani au inceput intepaturi lA inima nu am prea bagat in seama crezand ca e de al ca ...
↳ Buna ziua! Urmati tratamentul cu antibiotic injectabil (Ampiplus) si reveniti la control dupa ce terminati. Aveti incerdere in medic si nu va mai ga ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
bronsita
care sunt simptomele bronsitei cum trebe trata daca e nevoie neaparat de antibiotic.....si doresc sa ...
↳ Buna ziua! Bronsita se manifeta prin tuse, febra, slabiciune, senzatia de sufocare. Ametelile si starile de rau, in absenta tusei nu indica aceasta ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
traheobronsita acuta-pneumonie iterstitiala
Va rog sa ma informati daca pt. boala de mai sus este folostor siropul german Sinecod? Multumesc ...
Bronsita cronica
Buna ziua. Se poate asocia bromhexin cu fluimucil fiole ( am citit postarea cu acc referitoare la po ...
Ce alte medicamente mai au substanta activa combinatii?
Alte medicamnete care au combinatii:
- SmofKabiven Nutribase emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Low Osmo Peripheral emulsie perfuzabila
- Ecbirio 0,3 mg/5 mg/ml picaturi oftalmice, solutie
- Devaricid 450 mg/50 mg comprimate filmat
- Nefrosol fara potasiu solutie pentru hemofiltrare
- GluaMet 50 mg/850 mg comprimate filmate
- Dyvixarez 0,5 mg/0,4 m
- Dutazen 0,5 mg/0,4 mg
- DUSTIN DUO 0,5 mg/0,4 mg
- Ducressa 1 mg/ml + 5 mg/ml
- Doreta EP 75 mg/650 mg
- Caffetin Cold Plus comprimate filmate
- Aprexevo
- Analgex 400 mg/325 mg comprimate filmate
- Twinpros 0,5 mg/0,4 mg capsule
- TANTUMGRIP cu gust de portocala 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie si miere 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- TANTUMGRIP cu gust de lamaie 600 mg/10 mg pulbere pentru solutie orala
- Solutie Hartmann solutie perfuzabila
- Solutie contra aftelor bucale
- SOLUTIE AURICULARA CU CLORAMFENICOL SI FLUOCINOLON
- SmofKabiven extra Nitrogen emulsie perfuzabila
- SmofKabiven Central fara electroliti emulsie perfuzabila
- SIROP PATLAGINA
- Prothromplex TOTAL 600 UI
- PADUDEN Raceala si Gripa 200 mg/30 mg
- NuTRIflex Omega Peri novo
- Nutriflex Lipid Plus emulsie perfuzabila
- Coldrex Sinus Extra
- Advil Raceala si Gripa
- Addaven
- Zovirax Duo 50 mg
- Zifex complex ovule
- Zetovar 10 mf
- Zenadea 2mg
- Volulyte
- Vizimaco
- Vizilatan Duo
- Viacorlix
- Vi-Sol Calcium sirop
- Veyann
- Vertigix
- Valtricom
- TWICOR 10
- Torvazin Plus
- Tilamcar
- Telhycar
- Telassmo
- Synocam
- Synaze
- Suvezen
- SifiOpt
- Septolete D pastille
- Septolete pastile
- Prestarium ARG Plus
- Prestarium
- Preamlessa
- Plenvu
- PERIOLIMEL N4E
- Parvaxor
- OXIMED
- Nasic 1 mg/ml
- GNAK 50 mg
- Fervex raceala si gripa
- Essentiale MAX 600 mg capsule
- Dipperam 5 mg/80
- DICARBOCALM N
- Desorelle Zilnic 150 micrograme/30 micrograme
- Co-Roswera 5 mg/10 mg
- Clensia Pulbere pentru solutie orala
- Cebangin mentol 5 mg/1 mg
- Cebangin lamaie 5 mg/1 mg
- Biphozyl solutie pentru hemodializa/hemofiltrare
- Azalonum 20 mg
- Arbalior 25 mg
- Airbufo Forspiro 160 micrograme
- Addamel Novum
- OTIS-T
- OTIRELAX 45,5mg/11,4 mg/ml
- ORNIBEL 0,120 mg/0,015 mg/24 de ore
- OCTENISEPT
- NORTIVANCOMBI 10 mg/160 mg
- NORPLEXAM 10 mg/2,5 mg/10 mg
- NORIPLEX 10 mg/2,5 mg
- NEIRAXIN
- NEFROSOL cu 2 mmol/l potasiu
- N-CALMANT III
- N – ANTIGRIPAL
- MYDRANE
- MULTIBIC POTASSIUM-FREE
- MOVIPREP
- MODAFEN HOT DRINK 650 mg/10mg
- Microlax
- METEOSPASMYL 60 mg/300mg
- MARYNARKA 0,075 mg/0,020 mg
- Lipofundin MCT/LCT 200 mg/ml
- Lipocomb Calciu 10 mg/10 mg
- Lekadol
- Kivizidiale 40 de micrograme/ml + 5 mg/ml
- Kandoset

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Brintillex
Brintillex

Pot lua 5 HTP daca iau un antidepresiv.??? ... Buna ziua! Nu, 5-HTP nu trebuie asociat cu antidepresive. ...


Sfatul farmcistului Gust amar.
Gust amar.

Bună ziua,am 59 de ani de 1 an am un gust amar ďż˝n gura,mai ales ... Buna ziua! O ipoteza ar fi candidoza linguala, uitati-va daca limba d ...


Sfatul farmcistului Fluend extreme sirop
Fluend extreme sirop

Bunaa ziua! Siropul Fluend Extreme este bun și pt tuse seaca? Ms ... Buna ziua! Daca simtiti ca aveti mucus vascos pe care nu il puteti el ...


Sfatul farmcistului Exista sansa sa fie pozitiv?
Exista sansa sa fie pozitiv?

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca Am facut sex neprotejat in data de ... Buna ziua! Situatia este la limita, din cauza ciclurilor neregulate. ...


Sfatul farmcistului Erecție slabă
Erecție slabă

Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnostica ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va ...


Sfatul farmcistului Zoely și contraindicatiile
Zoely și contraindicatiile

Buna ziua! Iau Zoely de 10 luni pană acum nu am făcut pauza ... Buna ziua! Pe termen lung este posibil sa luati in greutate, sa exper ...


Sfatul farmcistului Pătează?
Pătează?

Tinctura folosita pe termen lung va pata unghia? ... Buna ziua! Da, unghia se va pata, dar prin crestere si taiere veti sc ...