Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » Roswera comprimate filmate

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - Roswera comprimate filmate

Prospect - Roswera comprimate filmate


NU comercializăm Roswera comprimate filmate!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: Roswera comprimate filmate    DCI:


  Produs complementar recomandat

Roswera face parte dintr-un grup de medicamente denumite statine.
Roswera v-a fost prescrisa deoarece:

- Aveti un nivel ridicat de colesterol in sange. Aste inseamna ca aveti riscul de a face atac de cord (infarct de miocard) sau accident vascular cerebral.

Vi s-a recomandat sa utilizati o statina, deoarece corectarea nivelelor colesterolului nu s-a putut obtine prin exercitii fizice si regim alimentar. In timpul tratamentului cu Roswera trebuie sa continuati regimul alimentar si exercitiile fizice.

Sau

- exista alti factori care cresc riscul dumneavoastra de a face atac de cord (infarct de miocard), accident vascular cerebral sau alte boli cardiovasculare.

Atacul de cord, accidentul vascular cerebral si alte boli cardiovasculare pot fi cauzate de o boala numita ateroscleroza. Ateroscleroza se datoreaza formarii depozitelor de grasimi in peretii arterelor.

Indicatii terapeutice

Tratamentul hipercolesterolemiei
Adulti, adolescenti si copii cu varsta de 10 ani sau peste, cu hipercolesterolemie primara (tip IIa, inclusiv hipercolesterolemia familiala – forma heterozigota) sau dislipidemie mixta (tip IIb), ca adjuvant al dietei la pacientii care nu raspund adecvat numai la dieta si la alte metode de tratament non-farmacologice (cum sunt exercitiile fizice, scaderea in greutate).
Hipercolesterolemie familiala – forma homozigota, ca tratament adjuvant al dietei si al altor metode de scadere a lipidemiei (de exemplu afereza LDL) sau in cazurile in care aceste tratamente nu sunt adecvate.

Preventia evenimentelor cardiovasculare
Preventia evenimentelor cardiovasculare majore la pacientii cu risc major pentru un prim eveniment cardiovascular, ca tratament adjuvant in controlul altor factori de risc.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Ciuperci
Buna, sunt un baiat in vârsta de 26 de ani și Menționez ca de câteva săptămâni m ...
Xatral administrare
Buna imimputeti spune daca xatral se poate administra si pe o perioadat mai lunga , si daca are cum ...

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bună ziua, am folosit odată nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie să mă mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...