Farmacie Online
      Total: 0.00 lei

Cosul este gol.
Livrare Gratuita in toata tara pentru orice comanda mai mare de 250 de lei
.
    Catalog Produse     Oferte!    Cadouri!    Intreaba Farmacistul      Retete Cosmetice    Articole    Prospecte    Analize Medicale

Index medicamente: A B C D E F G H I J K L M N O P

Q R S T U V W X Y Z


Cauta prospecte medicamente ...

Prospect - Arketis


    NU comercializam Arketis!

    In schimb, puteti comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE prezentate in aceasta pagina.
    Cititi cu atentie prospectul inainte de achizitionarea produsului!


    Denumirea comerciala: Arketis
    DCI: Paroxetinum


Produs Naturist Complementar:
5-HTP - Antidepresiv Efecte: 5-HTP (Hidroxitriptofan) este o substanta naturala extrasa din semintele plantei medic ... tot prospectul
51.55 lei

   Buc
Arketis face parte dintr-un grup de medicamente numit inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei (ISRS). In mod normal organismul contine o substanta numita serotonina. Este cunoscut faptul ca scaderea cantitatii de serotonina la nivelul creierului poate determina depresie (si alte boli inrudite).

Arketis actioneaza prin refacerea cantitatii normale de serotonina in creier.
Arketis este utilizat pentru tratamentul:
• Episoadelor moderate pana la severe ale depresiei
• Comportamentelor obsesionale si compulsive
• Atacurilor de panica, cu sau fara agorafobie (teama de spatii deschise).
• Pacientilor care evita sau sunt inspaimantati de contactele sociale (fobie sociala) si pacientii care sufera de anxietate generala (teama fara motiv).
• Tulburarilor de stress post traumatic (situatie in care pacientii retraiesc experienta periculoasa si terifianta a evenimentului traumatic)
Medicul dumneavoastra va va spune exact pentru ce va prescrie acest medicament.
INAINTE SA LUATI Arketis
Nu luati Arketis
• daca sunteti alergic (hipersensibil) la clorhidratul de paroxetina sau la oricare dintre celelalte componente ale Arketis,
• daca luati sau ati luat in ultimele 2 saptamani alte medicamente pentru tratamentul depresiei numite inhibitori de monoaminooxidaza (IMAO),
• daca luati un medicament numit tioridazina (neuroleptic),
• daca aveti varsta sub18 ani, deoarece paroxetina nu trebuie utilizata pana la aceasta varsta.
Aveti grija deosebita cand utilizati Arketis
• daca suferiti sau ati suferit in trecut de manie sau hipomanie (agitatie extrema, halucinatii, dificultate in concentrare sau de a sta linistit),
• daca aveti probleme cu ochii, cum ar fi unele forme de glaucom (cresterea presiunii din interiorul ochiului),
• daca suferiti de boali de ficat, rinichi sau inima,
• daca suferiti de epilepsie sau aveti istoric de crize convulsive,
• daca suferiti de diabet zaharat,
• daca sunteti tratati cu terapie electro-convulsivanta,
• daca ati suferit in trecut de tulburari hemoragice (tendinta de a face cu usurinta vanatai).
Daca va aflati in oricare dintre situatiile mai sus mentionate, discutati cu medicul inainte de a lua acest medicament.
Arketis poate sa provoace o senzatie de neliniste sau incapacitatea de a sta linistit, asezat sau in picioare. Daca vi se intampla acest lucru, trebuie sa-i spuneti medicului curant.
Ca si cu alte medicamente cu mecanism de actiune asemanator (antidepresive), in cursul tratamentului cu paroxetina sau curand dupa intreruperea tratamentului au fost relatate cazuri izolate de ganduri si comportamente de sinucidere. Simptomele depresiei pot sa includa ganduri de a va face un rau sau de sinucidere. Pana la instalarea completa a efectului antidepresiv, este posibil ca aceste simptome ale depresiei sa persiste in primele cateva saptamani de tratament. Anuntati-va imediat medicul ori de cate ori va apar ganduri sau trairi neplacute.

Utilizarea la copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani
In mod normal, Arketis nu trebuie utilizat la copiii si adolescentii sub 18 ani. De asemenea, trebuie sa stiti ca pacientii sub 18 ani prezinta un risc crescut de aparitie a reactiilor adverse precum incercarea de sinucidere, gandurile de sinucidere si ostilitatea (predominant agresivitate, comportament opozitional si manie), atunci cand utilizeaza medicamente din aceasta clasa. In ciuda acestora, medicul curant, poate sa prescrie Arketis unor pacienti sub 18 ani, daca decide ca acest lucru este in interesul lor. Daca medicul a prescris Arketis unui pacient sub 18 ani si doriti sa discutati acest lucru, va rugam sa reveniti la medicul dumneavoastra. Trebuie sa-i aduceti la cunostinta daca oricare din simptomele mai sus mentionate apare sau se agraveaza atunci cand pacientul sub 18 ani ia Arketis. In plus nu a fost inca demonstrata siguranta pe termen lung a paroxetinei privind cresterea, maturizarea si dezvoltarea cognitiva si comportamentala la acest grup de varsta.
Utilizarea altor medicamente
Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
Discutati cu medicul dumneavoastra daca urmati tratament cu oricare dintre urmatoarele medicamente:
• medicamente serotoninergice (inclusiv IMAO, L-triptofan- supliment dietetic sau antidepresiv, triptani- pentru tratamentul migrenei, tramadol- pentru tratamentul durerilor puternice, linezolid -un antibiotic, alte medicamente din grupa ISRS, litiu si preparate pe baza de sunatoare); administrarea concomitenta poate duce la aparitia de efecte asociate cu excesul de serotonina (sindrom serotoninergic: neliniste, confuzie, transpiratii, halucinatii, accentuarea reflexelor, contractii musculare involuntare (mioclonii), frisoane, batai rapide ale inimii, tremuraturi, greata si diaree.
• anticoagulante orale (warfarina), medicamente care afecteaza functia plachetara sau cresc riscul de sangerare (de exemplu antipsihotice atipice cum ar fi clozapina, fenotiazinele, majoritatea antidepresivelor triciclice, acid acetil salicilic, alte antiinflamatoare, dipiridamol, ticlopidina)
• prociclidina (medicament pentru boala Parkinson)
• fenitoina sau alte medicamente impotriva epilepsiei,
• cimetidina (pentru scaderea aciditatii gastrice)
• metoprolol (antianginos, antihipertensiv)
In timpul tratamentului cu Arketis informati medicul sau farmacistul inainte de a incepe sa luati orice alt medicament nou, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.
Utilizarea Arketis cu alimente si bauturi
Arketis se poate lua cu sau fara alimente. Ca si in cazul altor medicamente psihotrope trebuie sa evitati consumul de bauturi alcoolice in timpul tratamentului cu paroxetina.
Sarcina si alaptarea
Spuneti medicului dumneavoastra daca ramaneti gravida sau daca incercati sa ramaneti gravida in timp ce luati Arketis. Nu trebuie sa utilizati Arketis decat dupa ce ati discutat cu medicul dumneavoastra potentialele beneficii asteptate si orice riscuri potentiale pentru copilul inca nenascut. Daca alaptati, trebuie sa intrebati medicul dumneavoastra sau farmacistul cu privire la recomandarile cu privire la alaptare. Utilizarea Arketis in cursul alaptarii nu este recomandata.
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Nu conduceti vehicule si nu folositi nici un fel de unelte sau utilaje inainte de a sti cum va afecteaza Arketis.
CUM SA LUATI Arketis
Luati intotdeauna Arketis exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul daca nu sunteti sigur. Medicul va stabili numarul de comprimate pe care trebuie sa-l luati in functie de afectiunea de care suferiti si de modul cum raspundeti la tratament. Luati comprimatele o singura data pe zi, dimineata in timpul mesei.
Pacientii cu depresie: doza uzuala este de 20 mg/zi, dar medicul dumneavoastra poate decide daca este necesar, o crestere pana la 50 mg/zi. In aceasta situatie doza trebuie crescuta gradat.
Pacientii cu tulburari tip anxietate sociala: doza uzuala este de 20 mg (2 comprimate Arketis 10 mg) o data/zi. Daca nu se obtine nicio imbunatatire dupa 2 saptamani de tratament, medicul poate decide sa creasca doza cu 10 mg la fiecare saptamana pana cand se obtine beneficiul clinic asteptat (1comprimat de 10 mg ). Doza maxima zilnica este de 50 mg (1 comprimat de 30 mg si 1 comprimat de 20 mg sau 1 comprimat de 10 mg si 1 comprimat de 40 mg).
Pacienti cu tulburari in urma stress-ului post traumatic: doza uzuala este de 20 mg (2 comprimate Arketis 10 mg) o data /zi. Daca nu s-a obtinut nicio ameliorare, medicul poate decide sa creasca doza cu 10 mg (1 comprimat de 10 mg ) la fiecare saptamana pana cand apare beneficiul terapeutic. Doza maxima zilnica nu trebuie sa depaseasca 50 mg.
La varstnici doza maxima zilnica nu trebuie sa depaseasca 40 mg/zi indiferent de afectiunea tratata.
Daca aveti boli de ficat sau rinichi, medicul va va prescrie probabil doze mai mici decat cele recomandate in mod uzual.
Administrarea dozei de jumatate de comprimat (1/2comprimat)
Cateodata doza recomandata nu poate fi luata folosind un numar intreg de comprimate, fiind necesar sa utilizati si jumatate de comprimat pentru a completa doza corecta. Pentru a facilita acest lucru, toate comprimatele Arketis exceptand comprimatele Arketis 10 mg (este o doza prea mica) sunt realizate astfel incat sa se poata rupe in jumatate.
Pentru a face acest lucru, scoateti un comprimat din blister. Comprimatul este marcat cu un sant median de rupere. Puneti unghia degetului mare in sant si rupeti comprimatul. Se va rupe usor si veti obtine doua parti egale de comprimat. O jumatate de comprimat contine o jumatate din doza dintr-un comprimat intreg. Puneti jumatatea ramsa inapoi in blister pentru a o folosi pentru doza viitoare.
Durata tratamentului
Dupa inceperea tratamentului cu Arketis simptomele dumneavoastra nu vor dispare imediat ci este nevoie de o durata de cel putin una-doua saptamani pana la observarea unei ameliorari. Pentru alti pacienti poate dura chiar mai mult pana la instalarea beneficiului terapeutic.
Nu opriti tratamentul fara a discuta cu medicul dumneavoastra. Chiar daca va simtiti mai bine, trebuie sa continuati administrarea Arketis asa cum v-a fost prescris. In caz contrar simptomele pot reveni si starea dumeavoastra se poate agrava. Tratamentul trebuie continuat cel putin sase luni dupa recuperarea depresiei, sau chiar mai mult in cazul tulburarilor obsesiv compulsive sau de panica. Medicul dumneavoastra va va sfatui cat timp e nevoie sa urmati tratamentul in cazul stressului post traumatic.
Daca luati mai mult decat trebuie din Arketis
Daca ati luat mai multe comprimate Arketis decat trebuia sau in cazul in care copiii inghit medicamentul din greseala, anuntati imediat medicul dumneavoastra sau mergeti la cel mai apropiat spital. Luati acest prospect sau cateva comprimate cu dumneavoastra pentru ca medicul sa stie ce ati luat.
Daca uitati sa luati Arketis
Daca uitati sa luati o doza, luati-o imediat ce va amintiti. Daca este timpul pentru doza urmatoare, sariti peste doza uitata si reveniti la schema de administrare obisnuita. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca incetati sa luati Arketis
La oprirea brusca a tratamentului pot sa apara simptome de sevraj. De obicei acestea sunt moderate ca intensitate si dispar in cel mult doua saptamani. Ocazional insa pot fi mai severe si cu durata mai lunga. Pentru a evita aparitia acestor reactii, medicul va va reduce doza treptat cu cate 10 mg la interval de cate o saptamana. Reactii care apar la intreruperea tratamentului: greata, tulburari de vedere, senzatii de soc electric, tremuraturi, tulburari ale somnului sau vise intense, anxietate, dureri de cap. Mai putin frecvent pot apare: agitatie, stare de rau, dureri oculare (glaucom), tremuraturi, confuzie, tulburari de vedere, halucinatii, transpiratii, instabilitate emotionala, fluctuatii ale comportamentului, iritabilitate, diaree.
Daca oricare din reactiile mai sus mentionate apar si sunt severe sau de lunga durata contactati medicul cat mai curand posibil.
REACTII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, Arketis poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Intensitatea si frecventa unora dintre reactiile adverse enumerate mai jos se pot reduce in cursul tratamentului continuu si nu necesita intreruperea tratamentului. Reactiile adverse ale medicamentului sunt enumerate mai jos clasificate pe sisteme, aparate si organe si in functie de frecventa. Frecventele sunt definite astfel: foarte frecvent (> 1/10), frecvent (> 1/100, <1/10), mai putin frecvent (> 1/1.000, <1/100), rar (> 1/10.000, <1/1.000), foarte rar (<1/10.000), inclusiv cazuri izolate.
Tulburari hematologice si limfatice
Mai putin frecvent: sangerari anormale, mai ales la nivelul pielii si mucoaselor (in principal vanatai).
Foarte rar: scaderea numarului de trombocite.
Tulburari ale sistemului imunitar
Foarte rar: reactii alergice (inclusiv urticarie si angioedem).
Tulburari endocrine
Foarte rar: sindrom de secretie inadecvata de hormon antidiuretic (SIADH).
Tulburari metabolice si de nutritie
Frecvent: scaderea poftei de mancare.
Rar: scaderea concentratiei de sodiu din sange a fost observata predominant la pacientii varstnici si este uneori datorata sindromului de secretie inadecvata de hormon antidiuretic (SIADH).
Tulburari psihice
Frecvent: somnolenta, insomnie.
Mai putin frecvent: confuzie, halucinatii.
Rar: reactii maniacale, agitatie, anxietate, depersonalizare, atacuri de panica, senzatie de neliniste sau incapacitatea de a sta linistit, asezat sau in picioare.
Aceste simptome pot fi determinate si de boala subiacenta.
Tulburari ale sistemului nervos
Frecvent: ameteli, tremor.
Mai putin frecvent: miscari involuntare ale gurii si limbii, dificultati de miscare, rigiditate, tremuraturi
Rar: convulsii.
Foarte rar: sindrom serotoninergic (simptomele pot include agitatie, confuzie, hipersudoratie, halucinatii, reflexe exagerate, spasme musculare, frisoane, puls accelerat si tremor). Au fost raportate cazuri de miscari involuntare ale gurii si limbii la pacienti cu tulburari motorii sau care primeau medicatie neuroleptica.
Tulburari oculare
Frecvent: vedere incetosata.
Foarte rar: glaucom acut.
Tulburari cardiace
Mai putin frecvent: frecventa crescuta a batailor inimii (tahicardie)
Rar: frecventa redusa a batailor inimii (bradicardie)
Tulburari vasculare
Mai putin frecvent: cresteri sau scaderi tranzitorii ale tensiunii arteriale.
Cresteri sau scaderi tranzitorii ale tensiunii arteriale au fost raportate dupa tratamentul cu paroxetina, de obicei la pacientii cu hipertensiune arteriala sau anxietate preexistente.

Tulburari respiratorii, toracice si mediastinale
Frecvent: cascat.
Tulburari gastro-intestinale
Foarte frecvent: greata.
Frecvent: constipatie, diaree, uscaciune a gurii.
Foarte rar: hemoragii gastro-intestinale.
Tulburari hepato – biliare
Rar: cresteri ale enzimelor hepatice.
Foarte rar: evenimente hepatice (ca hepatita, asociata uneori cu icter si / sau insuficienta hepatica). Trebuie luata in considerare oprirea tratamentului cu paroxetina in cazul persistentei valorilor crescute ale enzimelor hepatice.

Tulburari cutanate si ale tesutului subcutanat
Frecvent: transpiratii.
Mai putin frecvent: eruptii pe piele insotite sau nu de mancarimi
Foarte rar: reactii de sensibilitate la lumina.

Tulburari renale si ale cailor urinare
Mai putin frecvent: dificultate sau imposibilitate de a urina
Tulburari ale aparatului genital si sanului
Foarte frecvent: disfunctie sexuala (dificultati in viata sexuala, cum ar fi imposibilitatea atingerii orgasmului, iar la barbati probleme de erectie si ejaculare).
Rar: secretie lactata anormala, atat la femei cat si la barbati
Foarte rar: erectie dureroasa sau prelungita
Tulburari musculo – scheletice si ale tesutului conjuctiv
Rar: dureri articulare, dureri musculare
Tulburari generale si la nivelul locului de administrare
Frecvent: stare de oboseala, crestere in greutate.
Foarte rar: edeme periferice (umflarea mainilor sau picioarelor).
Daca vreuna dintre reactiile adverse devine gravǎ sau daca observati orice reactie adversǎ nementionatǎ in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.
CUM SE PASTREAZA Arketis
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Nu utilizati Arketis dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.
A se pastra la temperaturi sub 25˚C, in ambalajul original.
INFORMATII SUPLIMENTARE
Ce contine Arketis?
Arketis 10 mg
- Substanta activa este paroxetina (sub forma de clorhidrat). Un comprimat contine paroxetina 10 mg sub forma de clorhidrat de paroxetina 11,11 mg.
- Celelalte componente sunt: celuloza microcristalina, hidrogenofosfat de calciu dihidrat, croscarmeloza sodica, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu.
Arketis 30 mg
- Substanta activa este paroxetina (sub forma de clorhidrat). Un comprimat contine paroxetina 30 mg sub forma de clorhidrat de paroxetina 33,33 mg.
- Celelalte componente sunt: celuloza microcristalina, hidrogenofosfat de calciu dihidrat, croscarmeloza sodica, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu.
Arketis 40 mg
- Substanta activa este paroxetina (sub forma de clorhidrat). Un comprimat contine paroxetina 40 mg sub forma de clorhidrat de paroxetina 44,44 mg.
- Celelalte componente sunt: celuloza microcristalina, hidrogenofosfat de calciu dihidrat, croscarmeloza sodica, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu.
Cum arata Arketis si continutul ambalajului
Arketis 10 mg
Comprimate biconvexe, de culoare aproape alba, inscriptionate cu “10″ pe una din fete
Arketis 30 mg
Comprimate plate, de culoare aproape alba, cu margini rotunjite, cu sant median
Arketis 40 mg
Comprimate sub forma de capsule, de culoare aproape alba, cu sant median
Arketis este disponibil in cutii cu 1, 2, 3, 5, 6, 9, 12 blistere a cate 10 comprimate.

Produse recomandate de farmacist:Omega 3 ulei de in

   Buc

12.35 lei

Confort Emotional - Fares

   Buc

29.95 lei
Intrebari si Raspunsuri:

Contraindicații ladis'dream
Bună ziua, am 54 de ani ,am intrat la menopauza la vârsta de 41 de ani și am ajuns între timp am să nu mă mai inter ...

champix
buna ziua ,iau medicmente antidepresive ,vreau sa ma las de fumat va rog sa-mi spuneti daca pot sa iau champix ...

microgynon - paroxetina
Este indicata administrarea concomitenta de contraceptive orale si antidepresive pe baza de paroxetina?Mentionez ca urme ...

tratament anxietate doar cu antidepresive?
buna ziua.dupa un lung drum de a gasi diagnosticul(tulburare anxioasa cu atacuri de panic) am trecut pe la multi medici. ...

neaparat un raspuns
pot lua un supliment de vitamine deodata cu arketisul sau trebuie luat singur ,,,,am o teama ca voi muri,,imi e frica sa ...

Se pot lua medicamente doar la nevoie, daca anxietatea este usoara?
Buna ziua, Am avut o perioada foarte grea, datorata unei spondiloze cervicale, spasmofilie, noduli pe tiroida, oboseala ...

depress forte asociere
Buna ziua! va multumesc,pt raspunsurile anterioare; revin cu o intrebare: depress forte se poate asocia cu cipralexul? ...

scadere efect antidepresive
Buna ziua,dna farmacist! administrarea magnerotului scade efectul bromazepamului,setralinei? va rog? cu multumiri, ...

antidepresive
iau de 4 luni Prozac 20 mg pe zi dar am cateva zile de cand ma doare foarte tare spatele. ce as putea sa iau ca sa nu in ...

Cele mai apreciate produse

Atentionare!

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.
Produse relevante pentru antidepresive

 

Sedivitax capsule - Aboca Recomandat: Calmante; antistres - Stres
Sedivitax capsule Actiune: Aceasta formula este special conceputa din ingrediente naturale cu proprietati antidepresive,relaxante si antistres cum ar fi floarea pasiunii,valeriana si roinita. [detalii/comanda produs]
L'ERBA DI SAN GIOVANNI - ESI Recomandat: Calmante; antistres - Depresie
L'ERBA DI SAN GIOVANNI - ESI (STOC 0) Gratie sinergiei componetelor L'ERBA DI SAN GIOVANNI este folosit cu eficacitate in tratamentul formelor usoare sau moderate ale depresiilor, avand un efect pozitiv asupra starii psihica si tolerabilitate mai [detalii/comanda produs]
5-HTP - Antidepresiv Recomandat: Calmante; antistres - Depresie
5-HTP - Antidepresiv Efecte: 5-HTP (Hidroxitriptofan) este o substanta naturala extrasa din semintele plantei medicinale Griffonia simplicifolia. 5-HTP este un aminoacid precursor al neurotransmitatorului serotonina numita si �substanta ferici [detalii/comanda produs]
Colon Sanatos - Fares Recomandat: Afectiuni digestive - Meteorism
Sustine buna functionare a tractului digestiv si ajuta la eliminarea disconfortului intestinal. [detalii/comanda produs]
Tonotil - N , pulbere + solutie Recomandat: Afectiuni digestive - Anorexie
TONOTIL-N , pulbere + solutie Tonotil-N tonifica organismul, stimuleaza apetitul, inlatura oboseala fizica si psihica, combate surmenajul, elimina stressul si ajuta la recuperarea dupa interventii chirurgicale si in convalescenta. [detalii/comanda produs]
ProHerb Recomandat: Imbunatatirea vietii Sexuale - Pentru EL
Formula speciala ProHerb conceputa pentru barbatii care doresc o viata sexuala mai activa, are urmatoarele beneficii: Creste puterea de rezistenta si intensitatea orgasmelor Stimuleaza dorinta si performanta sexuala Contribuie la marirea naturala [detalii/comanda produs]
Breast + Recomandat: Produse pentru femei - Marirea sanilor
Breast+ este un supliment alimentar creat special pentru a mari, a contura si a tonifia sanii in mod natural. Este un produs realizat in conditii deosebite din peste 13 plante unice pentru a contribui la dezvoltarea si la marirea naturala si permanen [detalii/comanda produs]
Heritage Elite Jubilee Recomandat: Pentru slabit - Arderea grasimilor
Heritage Elite Jubilee Heritage Jubilee este un supliment alimentar ce contine o incredibila combinatie de plante, vitamine, minerale si aminoacizi, care are drept tinta cauzele principale ale supraponderabilitatii. Jubilee controleaza apetitul [detalii/comanda produs]
Heritage Elite Svelte Recomandat: Pentru slabit - Inhibarea poftei de mancare
Heritage Elite Svelte Heritage Elite Svelte este un supliment alimentar ce include ingrediente care sunt puternici supresori de apetit, dau energie, ajuta la imbunatatirea starii de sanatate a tractului digestiv Si ajuta la echilibrarea nivelului [detalii/comanda produs]
MityQondria - Furnizor de energie Recomandat: Suplimente nutritive - Pentru sportivi
MityQondria - Furnizor de energie Efecte: Are un rol esential in procesele biochimice de producere a energiei celulare in mitocondrii (creste productia de adenozin trifosfat - nucleotide care stocheaza si transporta energia in celule, participa l [detalii/comanda produs]
Rhodiola Rosea - Adaptogen Recomandat: Calmante; antistres - Stres
Rhodiola Rosea - Adaptogen Efecte: Rhodiola, numita si "radacina de aur" sau "radacina arctica", este considerata o planta sacra. Dioscoride, medic, farmacolog si botanist grec o mentiona in anul 77 i.H. in Materia Medica ca avand proprietati de [detalii/comanda produs]
Sleep Optimizer - Imbunatateste somnul Recomandat: Calmante; antistres - Insomnie
Sleep Optimizer - Imbunatateste somnul Efecte: PharmaGABA este forma 100% naturala a GABA, singura recunoscuta in SUA; spre deosebire de GABA sintetic, PharmaGABA strabate bariera hemato-meningiana. [detalii/comanda produs]
StressTame - Formula Antistres Recomandat: Calmante; antistres - Stres
StressTame - Formula Antistres Indicatii: Nervozitate, stres, migrene, anxietate, pesimism, dificultate de concentrare, iritabilitate, palpitatii cardiace, lipsa de speranta, incertitudine (induce relaxare si stare de bine prin cresterea nivelulu [detalii/comanda produs]
Soyaklin Forte - Sun Medic Recomandat: Produse pentru femei - Tulburari premenstruale si menopauza
Soyaklin Forte - Sun Medic Beneficii: amelioareaza eicient simptomele menopauzei( bufeuri, depresie/anxietate, palpitatii, nervozitate, transpiratii profuze, scadearea libidoului, insomnie, discomfort vaginal). [detalii/comanda produs]
Emocalm Recomandat: Calmante; antistres - Agitatie, anxietate
Indicatii: Distonii neuro-vegetative, insomnie, depresie, anxietate, atacuri de panica. Adjuvant in hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, tahicardie, sindrom hyperkinetic, gastro-duodenite, diskinezii digestive, biliare, urinare. [detalii/comanda produs]
Tonic Hepatic Recomandat: Hepatoprotectoare -
Efecte: Hepatotonic, hepatoprotector, regenerativ hepatic, colagog puternic (stimuleaza secretia bilei), coleretic puternic (favorizeaza evacuarea bilei), drenor hepatic, antiseptic, calculolitic, hipoglicemiant, antitoxic, scade valorile colestero [detalii/comanda produs]
5 - HTP Stres - Hypericum Recomandat: Calmante; antistres - Stres
Indicatii: Adjuvant pentru combaterea si controlul stresului, precum si a tulburarilor neuro-vegetative provocate de acesta: [detalii/comanda produs]
HTP Slabire - Hypericum Recomandat: Pentru slabit - Inhibarea poftei de mancare
Indicatii: Adjuvant in cura de slabire, obezitate, pofta de mancare exagerata. [detalii/comanda produs]
Stresclin - Sun Wave Pharma Recomandat: Calmante; antistres - Stres
STRESCLIN contine o combinatie unica de extracte vegetale cu rol in indepartarea stresului si a tensiunii psihice si favorizarea relaxarii organismului. [detalii/comanda produs]
Sam-e - Protejeaza structura AND-ului Recomandat: Hepatoprotectoare -
Efecte: S-Adenozil-Metionina este sintetizata in mod natural in organism din aminoacidul metionina, in prezenta magneziului si adenozin trifosfatului (ATP). [detalii/comanda produs]

  Intreaba Farmacistul!
Adresati intrebarea dvs. prin acest formular. Un farmacist va va raspunde si veti primi cat mai curand raspunsul si pe mail.

Domeniul*:

Nu poti citi codul? click AICI pentru a obtine altul!
Produse Complementare
pentru Arketis
5-HTP - Antidepresiv
Calmante; antistres - Depresie
Deprexil
Calmante; antistres - Depresie
Depress Forte - Rotta Natura
Calmante; antistres - Depresie
Omega 3 ulei de in
Afectiuni cardiovasculare - Scaderea colesterolului
Gem de Visine Bio fara zahar - Sonnentor
Produse ecologice - Dulceata Ecologica
Femina - tinctura pentru menopauza
Produse pentru femei - Tulburari premenstruale si menopauza
Confort Emotional - Fares
Calmante; antistres - Depresie
Emocalm
Calmante; antistres - Agitatie, anxietate
Cafea Decafeinizata Ispita Vieneza - Sonnetor
Produse ecologice - Cafea Bio
Crema anticelulita Forte cu extract de cafea verde - Cosmeticplant
Produse pentru femei - Anticelulitice


Recomandam! Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut

Social

Oferte Speciale!
+1 Test de sarcina gratuit

Test de ovulatie - Minut

Aparatura Tehnico-Medicala - Teste de sarcina si ovulatie
+ Sampon Energizant pentru femei Gratuit
1+1 Gratis

Sfatul Farmacistului
 • Luminita serii
  Buna seara,am o mare rugaminte sa-mi spuneti cum se administreaza Luminita serii - Evening Primrose - Noblesse Natural pt ca ...

 • Valentina #buzzlitomove @Litomove Romania
  Folosesc Litomove produs si sunt foarte multumita! ...

 • ptiriazis versicolor
  Buna ziua. In urma unui examen micologic am depistat prezenta filamentelor miceliene la nivel palmar si plantar si celule lev ...

 • #buzzlitomove
  Folosesc produsul de mai bine de o luna,ma simt excelent,articulatiile nu mai dor noaptea. Voi urma o cura de 3 luni,dupa cat ...

 • Buna ziua
  Peste 2 saptamani am prima proba pentru permis si nu prea reusesc sa fiu atent la ceea ce citesc . Am intrebat mai multi prie ...

 • Nervi la copii
  Ce ar trebui sa ii dau baiatului meu de 7 ani este f nervos de ceva timp imi raspunde nu prea ne mai intelegem?!nu as vrea s ...

 • tratament azoospermie pt barbat la 39 ani
  la 12 ani a avut oreion ...

 • Iau Rigevidon si vreau sa trec pe Karissa
  Buna ziua!Am luat Rigevidon un an si ceva,insa initial medicul imi recomandase Karissa.As putea sa trec acum la Karissa,deoar ...

 • daca este bun tratamentul cu vincamina
  picioare si maini reci cu dureri in degetele picioarelor, si furnicaturi in degetele mainilor, varsta 78 ani si bolnava de g ...

 • Erectie
  AS VREA SA-MI RECOMANDATI UN PRODUS PENTRU A AVEA O ERECTIE MAI FERMA SI DE DURATA!! DAR SA TINETI CONT CA NU SUNT O PERSOANA ...

 • Reglare menstruatie
  Buna ziua, Am 30 de ani, tiroidita autoimuna cu hipotiroidie (iau tratament, analizele sunt in limite normale). Pana acum ...

 • pesar vaginal
  Am probleme cu vezica urinara trebuie redus cistocelul.As lutea incerca un pesar vaginal? E urinez f.des nu pot tine mai mult ...

 • tratament hormonal/ tratament naturist
  Buna ziua. Doresc sa stiu daca mladite de zmeur gemoderivat impreuna cu coacaz negru gemoderivat se pot lua concomitent cu un ...

 • Ingrasare
  Buna am 29 de ani 1,69 si 52 kg fac sport nu fumez nu beau alcool dar as vrea sa ma ingras. pofta de mancare asa si asa ce pr ...

 • Maximag
  De la ce virsta se poate administra la copii. ...

 • Mancarimi
  Buna,am avut tratament cu antibiotice si cred ca am facut ceva alergie,ma mananca in zona intima,mai ales labiile,ce as putea ...

 • Foliculita SCALP
  Derma Treat este bun si impotriva Foliculitei de pe Scalp datorata stafilococului auriu ? ...

 • candidoza
  medicament candidoza orala ...

 • GYNOPHILUS SR vs prezervativul
  buna ziua,folosesc gynuphilus SR ptr refacerea florei vaginale,dupa aprox 30 de ore am avut contact sexual cu prezervativ.inf ...

 • Tratament pentru crestere in greutate
  BUNA ZIUA. MA NUMESC VIORICA, SI VA ROG SA-MI RECOMANDATI VA ROG, NISTE VITAMINE DIN PLANTE, PENTRU INGRASARE SI MENTINEREA ...

 • Durere in partea stanga a abdomenului.
  Buna ziua, de o zi am o durere in partea stanga sub ultima coasta.Nu doare daca apas ci doar daca inspir puternic sau fac act ...

 • Vreau sa ma ingras
  Buna,sunt Mihaela am 34 de ani 1/67 si 52 kg as dori sa stiu cate kg sa iau in plus si ce vitamine imi recomandati.O zi buna! ...

 • Este normala temperatura?
  In urma tratamentului propus de dumneavoastra, mi-a scazut temperatura de la 38,7 la 36,1! Noua temperatura este buna? Mult ...

 • Curiozitate
  Buna ziua ! As vrea sa stiu daca super Enzymes afectează efectul anticonceptionalelor?ce medicamente nu sunt bune în ace ...

 • Ingrasare
  Buna ziua ma numesc Roxana am 28 de ani 1.64 so 48 De kg sunt disperata sa ma ingras alaptez inca si am foarte mult stres ce ...

 • Hemoroizi la copil de 5 ani
  Va rog din suflet sa imi spuneti cum pot ajuta copilasul sa scape de hemoroizii interni care se vad dupa scaun? Am citit dive ...

 • INTERACTIUNI
  Buna ziua.Eu fac tratament acum ptr dispepsie cu omeran2/zi,ibutin2/zi si espumisan3/zi.Dar ,eu periodic tb sa folosesc si cy ...

 • Vaginita atrofica
  Buna ziua,am fost si eu diagnosticata cu o vaginita atrofica,datorita varstei mele 68 ani,mi s-a prescris vaginella si colpot ...

 • Ce poate fi?
  Buna ziua.Mi.au aparut niste bubite pe corp nu foarte multe si la inceput ma mancau,acum nu.La cateva zile mi.au aparut foart ...

 • vaginita
  vaginita atrofica- ce medicamente recomandati si ce sapun sa folosesc pentru igiena intima ? ...

 • Sa ma ingras
  Ma numeac madalina am 20de ani 1.65 si am 36 kg ce saft imi dati cu ce pastile pot sa ma ingras? ...

 • Ovulele si fecundarea
  Eu si sotul meu incercam sa avem un bebe. Pentru ca flora vaginala este un pic dezechilibrata, folosesc ovulele softigyn de d ...

 • GYNIEL
  Buna ziua Exista 2 variante de Gyniel ?? pe reteta dna doctor a scris Gyniel iar in farmacii gasesc doar Gyniel Plus. Au ...

 • tinctura de marar
  buna ziua..am prolactina de 3 ori mai mare decat limitele normale si am dureri foarte mari de sani.. tinctura de marar ma poa ...

 • ejaculare precoce
  Buna ziua, Am 32 de ani sufar de ejaculare precoce, pot folosi in combinatie Spermotone cu Viril-x? sau ce alt tratament po ...