Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » INTEGRILIN 0,75mg/ml solutie perfuzabila

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - INTEGRILIN 0,75mg/ml solutie perfuzabila

Prospect - INTEGRILIN 0,75mg/ml solutie perfuzabila


NU comercializăm INTEGRILIN 0,75mg/ml solutie perfuzabila!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: INTEGRILIN 0,75mg/ml solutie perfuzabila    DCI:


  Produs complementar recomandat
INTEGRILIN este un inhibitor al agregarii plachetare. Aceasta inseamna ca el ajuta la prevenirea formarii cheagurilor de sange.
INTEGRILIN este utilizat la pacientii cu manifestari de insuficienta coronariana severa, definite ca durere in piept spontana si recenta, insotita de modificari electrocardiografice sau ale parametrilor de laborator.

2. INAINTE SA UTILIZATI INTEGRILIN
Nu utilizati INTEGRILIN:
– daca sunteti alergic (hipersensibil) la eptifibatida sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului INTEGRILIN,
– daca ati avut recent sangerari la nivelul stomacului, intestinelor, vezicii urinare sau altor organe; de exemplu, daca ati observat prezenta anormala a sangelui in materiile fecale sau urina (cu exceptia sangerarii menstruale) in ultimele 30 de zile,
– daca ati suferit un accident vascular cerebral de tip ischemic in ultimele 30 de zile sau orice accident vascular cerebral de tip hemoragic (de asemenea, asigurati-va ca medicul dumneavoastra sa fie informat daca ati suferit vreodata un accident vascular cerebral),
– daca ati avut vreodata o formatiune tumorala cerebrala sau o boala care afecteaza vasele de sange din regiunea cerebrala,
– daca ati suferit o interventie chirurgicala majora sau un traumatism in ultimele 6 saptamani,
– daca aveti sau ati avut sangerari,
– daca aveti sau ati avut tulburari de coagulare sau un numar mic de trombocite,
– daca aveti sau ati avut hipertensiune arteriala severa (presiune sanguina crescuta),
– daca aveti sau ati avut afectiuni hepatice sau renale severe,
– daca ati fost tratat cu un alt medicament de acelasi tip ca INTEGRILIN.

VA RUGAM SA VA INFORMATI MEDICUL DACA V-ATI AFLAT IN UNA DINTRE ACESTE SITUATII. Daca AVETI INTREBARI, NU EZITATI SA CERETI SFATUL MEDICULUI DUMNEAVOASTRA SAU AL FARMACISTULUI DE SPITAL.

Aveti grija deosebita cand utilizati INTEGRILIN:
– INTEGRILIN este recomandat pentru a fi utilizat numai la pacientii adulti, spitalizati in cadrul unitatilor coronariene.
– INTEGRILIN nu este conceput pentru a fi utilizat la copii sau adolescenti cu varsta sub 18 ani.
– Inainte si in timpul tratamentului cu INTEGRILIN, se vor efectua teste hematologice ca masura de siguranta pentru a reduce posibilitatea aparitiei unei sangerari neasteptate.
– Pe durata utilizarii medicamentului INTEGRILIN, veti fi atent consultat pentru a se descoperi orice semn de sangerare neobisnuita sau neasteptata.

Utilizarea altor medicamente
Pentru a evita posibilele interactiuni cu alte medicamente Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului din spital daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala. In special:
– fluidifianti ai sangelui (anticoagulante orale) sau
– medicamente care previn formarea cheagurilor de sange, inclusiv warfarina, dipiridamolul, ticlopidina, acidul acetilsalicilic (cu exceptia dozelor care v-ar putea fi prescrise in cadrul schemei de tratament cu INTEGRILIN).

Sarcina si alaptarea
Se recomanda utilizarea medicamentului INTEGRILIN pe durata sarcinii numai daca este absolut necesar.
Medicul dumneavoastra va stabili daca acest tratament implica un risc prea mare pentru copil. Asigurati-va ca v-ati informat medicul in cazul in care sunteti gravida sau doriti sa ramaneti gravida. Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament. In cazul in care va alaptati copilul la san, alaptarea trebuie intrerupta pe durata tratamentului.

3. CUM SA UTILIZATI INTEGRILIN
INTEGRILIN se administreaza intravenos prin injectare directa, urmata de o perfuzie (picatura cu picatura).
Doza administrata variaza in functie de greutatea dumneavoastra. Doza recomandata este de 180 μg/kg administrata in bolus (injectare rapida intravenoasa), urmata de o perfuzie (picatura cu picatura) cu 2 μg/kg si min timp de pana la 72 de ore. Daca aveti afectiuni renale perfuzia poate fi redusa la 1,0 ΅g/Kg si min. Daca se efectueaza o interventie coronariana percutanata (ICP) in timpul tratamentului cu INTEGRILIN, perfuzia intravenoasa poate fi mentinuta pana la 96 de ore. De asemenea, trebuie sa vi se administreze acid acetilsalicilic (aspirina) si heparina (Daca nu este contraindicata in cazul dumneavoastra). Este putin probabil sa vi se administreze o doza prea mare de INTEGRILIN. Cu toate acestea, daca apar sangerari neasteptate sau severe, perfuzia intravenoasa poate fi intrerupta. In cazuri foarte rare, vi s-ar putea face o transfuzie de sange, daca este necesara.

4. REACTII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, INTEGRILIN poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. reactii adverse foarte frecvente Acestea pot afecta mai mult de 1 persoana din 10.
– sangerare minora sau majora, (de exemplu sange in urina, sange in materiile fecale, sange in lichidul de vasatura sau sangerare in interventii chirurgicale).
– anemie (reducerea numarului de globule rosii din sange).
Reactii adverse frecvente:
Acestea pot afecta cel mult 1 persoana din 10.
– inflamarea unei vene.
Reactii adverse mai putin frecvente.
Acestea pot afecta cel mult 1 persoana din 100.
– scaderea numarului de trombocite (celule sanguine necesare pentru coagulare).
– scaderea circulatiei sangelui la nivelul creierului.
Reactii adverse foarte rare.
Acestea pot afecta mai putin de 1 persoana din 10000.
– sangerari severe (de exemplu sangerari in interiorul abdomenului, creierului si plamanului),
– sangerari finalizate cu deces,
– scaderea severa a numarului de trombocite (celule sanguine necesare pentru coagulare),
– eruptii pe piele (de exemplu urticarie),
– reactii alergice servere, aparute brusc.
In cazul in care observati semne de sangerare, anuntati imediat medicul sau asistenta medicala. Foarte rar, sangerarile au fost severe sau chiar finalizate cu deces. Masurile de siguranta pentru prevenirea acestor incidente includ testele hematologice si consultul atent din partea personalului medical in grija caruia va aflati. In cazul in care apar reactii alergice severe sau urticarie, informati imediat medicul sau asistenta medicala. Alte evenimente care pot sa apara la pacientii care necesita acest tip de tratament sunt reprezentate de cele aflate in relatie cu afectiunea pentru care sunteti tratat, cum sunt batai ale inimii rapide sau neregulate, hipotensiunea arteriala , socul sau stopul cardiac. Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului de spital.

5. CUM SE PASTREAZA INTEGRILIN
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Nu utilizati INTEGRILIN dupa data de expirare inscrisa pe cutie. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective. A se pastra la frigider (2°C – 8°C).
A se pastra flaconul in cutie. Cu toate acestea, protejarea solutiei INTEGRILIN de lumina in timpul administrarii nu este necesara. A se verifica continutul flaconului inainte de utilizare. INTEGRILIN nu trebuie utilizat daca prezinta particule sau modificari de culoare. A se elimina orice produs neutilizat dupa desigilare.

6. informatii SUPLIMENTARE
Ce contine INTEGRILIN
– Substanta activa este eptifibatida 0,75 mg/ml.
– Celelalte componente sunt acid citric monohidrat, hidroxid de sodiu si apa pentru preparate injectabile.

Cum arata INTEGRILIN si continutul ambalajului
INTEGRILIN solutie perfuzabila: flacon a 100 ml, cutie cu un flacon (a se utiliza impreuna cu INTEGRILIN solutie injectabila). Solutia clara, incolora este continuta intr-un flacon din sticla, a 100 ml, care este inchis cu un dop din cauciuc bromobutilic sigilat cu o capsa de aluminiu.

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si producatorul
Detinatorul autorizatiei de punere pe piata:
Glaxo Group Ltd, Greenford, Middlesex


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

Pot asocia Enalapril si Indapamid cu Detox Suplu ?
Buna ziua, Bunica mea are 80 de ani si a primit de la medicul de familie (fara prea multe analize d ...
↳ Buna ziua! Tratamentul cu Enalapril si Indapamid trebuie respectat. Daca Indapamid ia doar de doua ori pe saptamana, in zilele in care nu il administ ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Passiflora interactiuni cu alte medicamente
Buna dimineata, Rugamintea mea ar fi sa imi spuneti daca Passiflora interactioneaza cu anticuagul ...
↳ Buna ziua! In principiu Passiflora incarnata poate fi asociata cu tratamentele mentionate de dumneavoastra. Pana acum nu s-au raportat interactiuni c ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Omega 3 ulei din ficat de cod interactioneaza cu medicamente
Pt tratament cu antiplachetar,anticoagulant si simvastatina 40mg , ar putea fi folosit si acest pro ...
↳ Buna ziua! Uleiul din ficat de cod ar ajuta intr-adevar la scaderea valorilor colesterolului (LDL),insa totodata sporeste si efectul anticoagulantelo ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Compatibilitate
Se poate administra concomitent milurit si plavix? Daca nu , cu ce se poate inlocui miluritul?( prod ...
↳ Buna ziua! Cele doua medicamente se pot asoia. Milurit nu se recomanda impreuna cu anticoagulante de tipul warfarinei sau acenocumarol. Plavix face ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
Interactiune Polygemma sinus cu antiplachetare
Buna ziua! As dori sa stiu daca Polygemma sinus interactioneaza cu clopidrogelul din Plavix (75mg) ...

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunγ ziua, am folosit odatγ nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sγ mγ mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...