Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » NIMESULID LPH, comprimate 100 mg

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - NIMESULID LPH, comprimate 100 mg

Prospect - NIMESULID LPH, comprimate 100 mg


NU comercializăm NIMESULID LPH, comprimate 100 mg!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: NIMESULID LPH, comprimate 100 mg    DCI:


  Produs complementar recomandat
Indicatii: Tratamentul durerii acute; tratamentul simptomatic al formelor dureroase de osteoartrita; tratamentul dismenoreei primare.
Substanta activa: Nimesulid
Producator: S.C.LaborMed Pharma S.A.- Romania

Compozitie: Un comprimat contine nimesulida 100 mg si excipienti: laurilsulfat de sodiu, amidon pregelatinizat, lactoza monohidrat, croscarmeloza sodica, talc, ulei hidrogenat din seminte de bumbac, dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu.

Contraindicatii: Hipersensibilitate cunoscuta la nimesulida sau la oricare dintre excipientii produsului; antecedente de reactii de hipersensibilitate (de exemplu, bronhospasm, rinitia, urticarie) la administrarea de acid acetilsalicilic sau alte medicamente AINS; antecedente de reactii hepatotoxice la nimesulida; ulcer gastric sau duodenal activ, antecedente de ulceratii recurente sau hemoragii gastro-intestinale, hemoragii cerebrovasculare sau alte tipuri de hemoragii sau sangerari acute; pacientii cu insuficienta renala severa; leziuni hepatice active; copii sub 5 ani; trimestrul III de sarcina si perioada de alaptare.

Reactii adverse: Reactiile adverse la nimesulida sunt rare sau foarte rare, apar de obicei la inceputul tratamentului si sunt in general reversibile.
Cutaneo-mucoase: eruptii cutanate, urticarie, prurit, eritem si cazuri rare de sindrom Stevens-Johnson, eritem bulos si necroliza epidermica toxica.
Digestive: stomatita, greata, epigastralgii, dureri abdominale, diaree, constipatie, sangerari si ulcer gastro-duodenal, in special, dar nu exclusiv, la pacientii cu predispozitie.
Hepatice: cresterea valorilor serice ale enzimelor hepatice (aminotransferaza, fosfataza alcalina si gama-GT), fenomen tranzitoriu si reversibil in majoritatea cazurilor. S-au raportat reactii hepatice grave, inclusiv cazuri de colestaza si hepatita fulminanta, unele cu evolutie letala. Produsul este contraindicat la bolnavii cu leziuni hepatice active. Pe parcursul tratamentului cu acest produs se recomanda monitorizarea functiei hepatice.
Renale: oligurie, cazuri rare de hematurie si insuficienta renala.
Nervos centrale: somnolenta, cefalee, confuzie si cazuri rare de afectare vizuala.
Sanguine si limfatice: cazuri rare de purpura, trombocitopenie, pancitopenie si granulocitopenie.
Alergice: edem Quincke, cazuri rare de reactii anafilactice.
Respiratorii: cazuri de dispnee si astm bronsic, in special la pacientii alergici la acidul acetilsalicilic si la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau cu astm bronsic indus de aspirina.

Mod de administrare: Produsul este destinat administrarii la adulti si copii peste 15 ani. Doza uzuala este de 200 mg nimesulida (2 comprimate Nimesulid LPH 100 mg)pe zi, administrate oral, in doua prize a cate 100 mg nimesulida (un comprimat Nimesulid LPH 100 mg),dimineata si seara.

Comprimatele trebuie inghitite intregi, nesfaramate, cu un pahar cu apa, dupa mese. Produsul trebuie sa fie utilizat pentru cea mai scurta durata de timp, in functie de situatia clinica a pacientului.

Forma de prezentare: Cutie cu 1 blister din Al/PVC a 10 comprimate. Cutie cu 200 blistere din Al/PVC a cate 10 comprimate.


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

vindecare mucoasa gastrica-duodenala
Ce medicamente si suplimente imi puteti recomanda pentru vindecarea mucoasei gastrice-duodenale si r ...
Dureri si umflaturi la degete de la maini
Ce unguente pot folosi pentru reducerea inflamatiei ,durerilor si deformarea articulatiilor de la m ...
Ce problema ar putea fi,daca nu este sarcina extrauterina?
Pe data de 7 martie am avut menstruația...pe 25 mi-a venit din nou,dar f abundenta și cu d ...
↳ Buna ziua! Intr-adevar valoarea Beta-HCG nu era sugestiva pentru o sarcina. Cel mai probabil aveti o afectiune ginecologica (inflamatie si tulburare ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului
dureri ale incheieturilor
Buna ziu, as achizitiona produsul de mai sus datorita durerilor articulare, genunchi, umar, coate ...
↳ Buna ziua! Collanol contine curcumina pura si colagen intact, doua ingrediente care ajuta atat la diminuarea durerilor (inflamatiei) - curcumina, ca ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului

Sfatul farmcistului Nidoflor intravaginal
Nidoflor intravaginal

Bunã ziua, am folosit odatã nidoflor crema intravaginal (nu foarte mul ... Buna ziua! Nu est eindicat sa mai folositi Nidoflor intravaginal! Cel ...



Sfatul farmcistului Logest
Logest

Sunt deja la cea de a doua folie de logest,trebuie sã mã mai protejez? ... Buna ziua! Nu mai este cazul de protectie suplimentara. O abatere de ...


Sfatul farmcistului Yasmin si Serlift
Yasmin si Serlift

Buna ziua! Iau Yasmin la recomandarea medicului ginecolog. Initial mi ... Buna ziua! Cele doua medicamente pot fi asociate, insa va atrag atent ...


Sfatul farmcistului Despre Colilen ibs Aboca
Despre Colilen ibs Aboca

Va rog să-mi spuneți dacă aceste pastile mă pot aj ... Buna ziua! Da, puteti folosi Colilen IBS intrucat este indicat in sin ...