Recuperare parolă   Nu aveţi cont? Cont nou   Cum Comand   Contact
Prima pagină » Prospecte PCFarm.ro » RUVOMINOX

Index prospecte medicamente:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Prospect - RUVOMINOX

Prospect - RUVOMINOX


NU comercializăm RUVOMINOX!
În schimb, puteți comanda PRODUSELE COMPLEMENTARE recomandate în această pagină.
Citiți cu atenție prospectul înainte de achiziționarea produsului recomandat!


Formularul 230 editabil 2022 - Redirectionare 3,5


    Denumirea comercială: RUVOMINOX    DCI:


  Produs complementar recomandat
Indicatii terapeutice: Inhibarea aparitiei sangerarilor in timpul operatiei de cataracta. Inflamatia postoperatorie in cazul operatiei de cataracta si alte operatii. Profilaxia pre- si postoperatorie impotriva aparitiei edemului cistoid al macula lutea. Starile inflamatorii neinfectate ale emisferei anterioare a ochiului (de ex. conjunctivitele cronice neinfectate). Inflamatia dupa raniri: rani profunde sau superficiale (in combinatie cu terapia curenta antimicrobiana).
Proprietati: Ruvominox contine diclofenac sodium, un agent antiinflamator nesteroidian, cu proprietati antiinflamatoare si analgezice demonstrate.

Inhibitia biosintezei prostaglandinelor, care a fost dovedita experimental, se considera ca joaca un rol important in mecanismul propriei activitati. Prostagladinele joaca un rol major in etiologia inflamatiei.

Contraindicatii: Bolnavii cu sensibilitate cunoscuta la diclofenac si trometamol. Ca si in cazul altor agenti antiinflamatori nesteroidieni, Ruvominox este, de asemenea, contraindicat la bolnavii la care crizele de astm, urticaria sau rinitele sunt accentuate de acidul acetilsalicilic sau alte medicamente cu activitate inhibitoare asupra sintezei prostagladinelor.
Reactii nedorite: In urma studiilor clinice cu Ruvominox s-au observat urmatoarele reactii nedorite: Circumstantial: Impresie slaba pana la moderata de caldura si/sau vedere tulbure, imediat dupa instilarea picaturilor oftalmice. Rar: Reactii de hipersensibilitate cu prurit sau roseata, fotosensibilitate. Reactii alergice au fost semnalate in legatura cu excipientul Cremophor-EL.

Precautii speciale in timpul utilizarii: Flaconul de Ruvominox trebuie inchis imediat dupa utilizare, iar continutul ramas trebuie folosit in termen de 1 luna de la deschiderea flaconului.
Sarcina si alaptare: Nu exista experienta referitor la siguranta utilizarii picaturilor oftalmice Ruvominox in timpul sarcinii sau lactatiei. Astfel, administrarea in timpul sarcinii sau lactatiei nu este recomandata, in afara de cazul cand este strict necesar.
Interactiuni cu alte medicamente: Nu a fost raportata nici una pana in prezent. Descoperirile clinice au aratat ca, daca este nevoie, Ruvominox poate fi combinat cu picaturi oftalmice care contin corticosteroizi, in care caz trebuie lasat un interval de 5 minute intre cele doua administrari.

Mod de administrare: Adulti: Preoperator: o picatura de 5 ori in timpul ultimelor 3 ore inaintea operatiei. Postoperator: o picatura de 3 ori, incepand imediat dupa operatie, urmata de o picatura de 3-5 ori, zilnic, atat cat este necesar. Alte recomandari: o picatura de 4-5 ori zilnic, depinzand de gravitatea bolii. Copii: Nu au fost realizate studii specifice cu Ruvominox pentru copii, dar exista o experienta larga cu privire la administrarea ingredientului activ diclofenac, pe cale orala sau sub forma de supozitoare, la copii de 1 sau mai multi ani.

Avertizari specifice: Nu trebuie purtate lentile de contact in timpul terapiei. In prezenta infectiei sau cand exista un risc de infectie, terapia potrivita (de ex. antibiotice) trebuie administrata concomitent cu picaturile oftalmice.
Efecte asupra capacitatii de conducere auto sau operarii masinilor: Bolnavii care au prezentat vedere tulbure nu trebuie sa conduca autovehicule sau sa lucreze cu masini.

Forma de prezentare: Flacon de 5 ml cu instilator.

Producator: Rafarm


Sfatul farmacistului Sfatul farmacistului
            Produse recomandate


             Întrebări și Răspunsuri

medicament
Daca a aparut medicamentul pentru eliminarea sau stoparea cataractei ? ...
cataracta
Buna ziua! QUINAX picaturi oftalmice este bun pentru oprirea progresiei cataractei sau chiar vi ...
Vedere slaba!
Buna ziua! Am 62 de ani. De 3-4 luni am observat ca la nivelul globului ocular mi-a crescut o buca ...
↳ Buna ziua! Trebuie sa ajungeti la un oftalmolog!Nu amanati! Contra cataractei puteti lua suplimente cu seleniusi luteina, de exemplu - Visual, Sele ...
Vezi tot răspunsul şi recomandările farmacistului

Atentionare!

Nu trebuie să folosiţi informaţiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau boală sau de înlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Produse complementare recomandate



Oferte şi Reduceri
Sfatul farmacistului
Sfatul farmcistului Brintillex
Brintillex

Pot lua 5 HTP daca iau un antidepresiv.??? ... Buna ziua! Nu, 5-HTP nu trebuie asociat cu antidepresive. ...


Sfatul farmcistului Gust amar.
Gust amar.

Bună ziua,am 59 de ani de 1 an am un gust amar ďż˝n gura,mai ales ... Buna ziua! O ipoteza ar fi candidoza linguala, uitati-va daca limba d ...


Sfatul farmcistului Fluend extreme sirop
Fluend extreme sirop

Bunaa ziua! Siropul Fluend Extreme este bun și pt tuse seaca? Ms ... Buna ziua! Daca simtiti ca aveti mucus vascos pe care nu il puteti el ...


Sfatul farmcistului Exista sansa sa fie pozitiv?
Exista sansa sa fie pozitiv?

Buna ziua,va rog sa mi spuneti daca Am facut sex neprotejat in data de ... Buna ziua! Situatia este la limita, din cauza ciclurilor neregulate. ...


Sfatul farmcistului Erecție slabă
Erecție slabă

Bună ziua. Am 59 de ani și ďż˝n urmă cu 2 ani am fost diagnostica ... Buna ziua! Data fiind interdictia fata de raporturile sexuale, nu va ...


Sfatul farmcistului Zoely și contraindicatiile
Zoely și contraindicatiile

Buna ziua! Iau Zoely de 10 luni pană acum nu am făcut pauza ... Buna ziua! Pe termen lung este posibil sa luati in greutate, sa exper ...


Sfatul farmcistului Pătează?
Pătează?

Tinctura folosita pe termen lung va pata unghia? ... Buna ziua! Da, unghia se va pata, dar prin crestere si taiere veti sc ...